Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011

#626 Postautor: kibicLBN » 5 kwietnia 2011, o 17:27

Kogo masz na myśli? Miesiąc ponoć śmiga jak trzeba, Piszcz się ładnie rozkręca, Baran to Baran, a o Puzona to bym się nie martwił. Tylko Proctor i Suchy cieniują, ale kto broni pod nr. 3 albo 4 wstawić Autiego ?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

#627 Postautor: truskawa » 5 kwietnia 2011, o 17:59

Różnica pomiędzy Gomólskim a każdym innym naszym zawodnikiem jest taka, że Gomólski już zdobył ten komplet, a my możemy tylko liczyć na to, że któryś z naszych asów mu dorówna. Nie wierzę, że żadnemu z nich się to nie uda, ale jak do tej pory fakty stoją po stronie Ostrowa
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#628 Postautor: Gelo » 5 kwietnia 2011, o 18:01

Wszystkich po kolei. Miesiąc może śmiga ładnie - ale gdzie? Z tego co wiem odjechał tylko pare treningów w Rzeszowie, podobnie jak Baran. W Łodzi jak przyszło jechać we czterech, na powaznie i nie tylko na jednym kole - powiedzmy sobie szczerze - pojechali baardzo przecietnie -nawet w porównaniu z ostrowiakami. Puzon gdzie nie jedzie to same zera, Suchecki podobnie i w dodatku z opisów wynika ze daje sie objezdzać na trasie byle jakim kelnerom. Wyników Piszcza w Anglii nie bedę komentował, bo dla mnie 6-7 punktów na totalnych ogórkach to żaden wyczyn. W Lodzi - jakby go nie było. Lukaszewski - nie wiem ale tu nie mam za wysokich oczekiwan. Wymieniac mozna długo. Kwestia czy w dwa tygodnie mozna cos zrobic. Z treningami jestemy w czarnej d... z formą tak samo. Nawet najwiekszy optymista chyba nie uwierzy w to, że to tylko taktyczne maskowanie wielkiej dyspozycji.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#629 Postautor: kibicLBN » 5 kwietnia 2011, o 19:59

Oj Gelu, Gelu. Ja wiem że ty zawsze jesteś daleki od optymizmu, ale teraz to już naprawdę pojechałeś... 8)
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

karolspeedway

#630 Postautor: karolspeedway » 5 kwietnia 2011, o 20:15

Gelo ma sporo racjii. Ja osobiście jestem przekonany, że na koniec sezonu bedziemy się cieszyć z pierwszego miejsca. Aczkolwiek, jeśli nasi zawodnicy nie przyłożą się porządnie do treningu to możemy sobie ostro skomplikować sprawę. Ostrów jest jak najbardziej do pokonania. Tylko Gomólski i Borodulin mogą u nich pociągnąć wynik ew. Staszewski. U nas praktycznie każdego stać na zdobycie w meczu +10. Tylko bez trenowania to się nic nie osiąnie :( :( .

Awatar użytkownika
kombinator24

#631 Postautor: kombinator24 » 5 kwietnia 2011, o 20:17

Wszystkich po kolei. Miesiąc może śmiga ładnie - ale gdzie? Z tego co wiem odjechał tylko pare treningów w Rzeszowie, podobnie jak Baran. W Łodzi jak przyszło jechać we czterech, na powaznie i nie tylko na jednym kole - powiedzmy sobie szczerze - pojechali baardzo przecietnie -nawet w porównaniu z ostrowiakami. Puzon gdzie nie jedzie to same zera, Suchecki podobnie i w dodatku z opisów wynika ze daje sie objezdzać na trasie byle jakim kelnerom. Wyników Piszcza w Anglii nie bedę komentował, bo dla mnie 6-7 punktów na totalnych ogórkach to żaden wyczyn. W Lodzi - jakby go nie było. Lukaszewski - nie wiem ale tu nie mam za wysokich oczekiwan. Wymieniac mozna długo. Kwestia czy w dwa tygodnie mozna cos zrobic. Z treningami jestemy w czarnej d... z formą tak samo. Nawet najwiekszy optymista chyba nie uwierzy w to, że to tylko taktyczne maskowanie wielkiej dyspozycji.

W sumie może się okazać, że wczale nie będziecie tacy mocni jak wam sie wydaje, i co wtedy PŁACZ jak w RAWICZU ??

A co do Pana R(b)ruchajzera to nie był błąd - poprostu nie trawię tego gościa.

No to dostaniemy minimum 70-20 a moze nawet do 15 jak tacy mocni jesteście

janek
Kadrowicz

#632 Postautor: janek » 5 kwietnia 2011, o 20:18

Już za kilkadziesiąt godzin pierwsze treningi i okaże jak prezentują się zawodnicy. A pierwsze 3 mecze wyjazdowe pokażą kto nadaje się do składu.
Nikt im nie bronił w sparingu czy innych startach pokazać co są warci.

Czarek
Trener

#633 Postautor: Czarek » 5 kwietnia 2011, o 20:37

Gelo pisze:Wszystkich po kolei. Miesiąc może śmiga ładnie - ale gdzie? Z tego co wiem odjechał tylko pare treningów w Rzeszowie, podobnie jak Baran. W Łodzi jak przyszło jechać we czterech, na powaznie i nie tylko na jednym kole - powiedzmy sobie szczerze - pojechali baardzo przecietnie -nawet w porównaniu z ostrowiakami. Puzon gdzie nie jedzie to same zera, Suchecki podobnie i w dodatku z opisów wynika ze daje sie objezdzać na trasie byle jakim kelnerom. Wyników Piszcza w Anglii nie bedę komentował, bo dla mnie 6-7 punktów na totalnych ogórkach to żaden wyczyn. W Lodzi - jakby go nie było. Lukaszewski - nie wiem ale tu nie mam za wysokich oczekiwan. Wymieniac mozna długo. Kwestia czy w dwa tygodnie mozna cos zrobic. Z treningami jestemy w czarnej d... z formą tak samo. Nawet najwiekszy optymista chyba nie uwierzy w to, że to tylko taktyczne maskowanie wielkiej dyspozycji.

Proponuję przyjść na treningi i sparing, popatrzeć na jazdę, pomierzyć czasy, ocenić jakość sprzętu jakim dysponują nasi zawodnicy i dopiero wtedy oceniać.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#634 Postautor: Gelo » 5 kwietnia 2011, o 20:49

ale ja nie musze tego wszystkiego robic zeby widziec problem. Przyjrzyjmy się faktom - na swoj tor wyjezdzamy jako ostatni w Polsce, w ilosci sparingów wyprzedzamy tylko Krosno, pod względem wyniku jednego sparingu oraz indywidualnych dokonań Puzona i Sucheckiego jestesmy najgorsi. A mierzenie czasów ma sie nijak do jazdy w kontekście rywalizacji meczowej we czterech na taśme. Wyścigi na naszym torze mozna tez wygrywac w czasie 70 sekund. To raczej jeden z parametrów pomocnych trenerowi a nie wykładnik formy. Moje obserwacje jazdy, nawet najwnikliwsze też tu niewiele pomogą. Przykład - przed barażem z Rybnikiem uważałem Nieminena za ostatniego leszcza. Na treningu zaczął normalnie (źle) potem sie przełożył i nawet wygrał ze dwa razy. Miałem nadzieję na niezły wynik. Mecz pokazał jednak, że moja pierwotna opinia o nim była słuszna.

jerry78
Trener

#635 Postautor: jerry78 » 6 kwietnia 2011, o 09:33

Wanda rozochociła się po ostatniej wygranej
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... be-ogniwa/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... -do-i-lig/

Już widziałem kilka razy wcześniej komentarz jak poniżej, więc pewnie coś w tym jest:
Wanda dostała ultimatum ze po pierwszych 2, 3 kolejkach ma byc w czubie tabeli jesli spełni te warunki ma ją przejąc potężny tytularny sponsor dlatego działacze postawili wszytsko na jedna karte i wystawiają najlepszych zawodników w pierwszych kolejkach aby wygrac co sie da ..

Pech, że trafiliśmy na nich w 2 kolejce (3 mecz w kolejności Wandy), więc na pewno w Krakowie nie będzie łatwo. Tam poznamy prawdziwą wartość naszej drużyny.

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#636 Postautor: Dobromir » 6 kwietnia 2011, o 09:35

Dokładnie o tym samym chciałem wspomnieć. Wanda po zwycięztwie na wyjeździe na 100% będzie jechać na maksa z nami póki jeszcze pieniądze mają. A że nigdy w Karakowie nam łatwo nie było to już nikomu nie trzeba wspominać. Mam spore obawy co do naszych pierwszych spotkań. Mam nadzieje, że nie zrobimy większej niespodzianki od Gdańska na początku sezonu...

Tobuls
Szkółkowicz

#637 Postautor: Tobuls » 6 kwietnia 2011, o 09:53

Czy wszyscy zagraniczni są dostępni w tym terminie ??
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen

Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

#638 Postautor: truskawa » 6 kwietnia 2011, o 11:06

jerry78 pisze:Pech, że trafiliśmy na nich w 2 kolejce (3 mecz w kolejności Wandy), więc na pewno w Krakowie nie będzie łatwo. Tam poznamy prawdziwą wartość naszej drużyny.

Myślisz, że jak już przejmie ich ten wielki sponsor to na pozostałe spotkania wystawią leszczy? Logika
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#639 Postautor: $korzen$ » 6 kwietnia 2011, o 11:22

Nie dramatyzujmy. Trzeba pojsc na treningi, zobaczymy co nasi zrobia z Krosnem i analogicznie w Krosnie. Mysle, ze wiele odpowiedzi poznamy rowniez podczas meczu z Rownem. Przypominam, ze Ukraincy najprawdopodobniej wystapia w skladzie z Tomkiem Rempala oraz Swistem. Obaj beda chcieli zrobic wynik. Dojdzie Burza, Bondarenko i wbrew pozorom jakis tam opor nam postawia. Mnie tez martwia pewne sprawy, zwlaszcza Suchecki i ogorek Proctor... ale z wiekszymi wnioskami trzeba sie jeszcze wstrzymac.. przynajmniej do meczu z Rownem.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener