Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Kogo masz na myśli? Miesiąc ponoć śmiga jak trzeba, Piszcz się ładnie rozkręca, Baran to Baran, a o Puzona to bym się nie martwił. Tylko Proctor i Suchy cieniują, ale kto broni pod nr. 3 albo 4 wstawić Autiego ?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Różnica pomiędzy Gomólskim a każdym innym naszym zawodnikiem jest taka, że Gomólski już zdobył ten komplet, a my możemy tylko liczyć na to, że któryś z naszych asów mu dorówna. Nie wierzę, że żadnemu z nich się to nie uda, ale jak do tej pory fakty stoją po stronie Ostrowa
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Wszystkich po kolei. Miesiąc może śmiga ładnie - ale gdzie? Z tego co wiem odjechał tylko pare treningów w Rzeszowie, podobnie jak Baran. W Łodzi jak przyszło jechać we czterech, na powaznie i nie tylko na jednym kole - powiedzmy sobie szczerze - pojechali baardzo przecietnie -nawet w porównaniu z ostrowiakami. Puzon gdzie nie jedzie to same zera, Suchecki podobnie i w dodatku z opisów wynika ze daje sie objezdzać na trasie byle jakim kelnerom. Wyników Piszcza w Anglii nie bedę komentował, bo dla mnie 6-7 punktów na totalnych ogórkach to żaden wyczyn. W Lodzi - jakby go nie było. Lukaszewski - nie wiem ale tu nie mam za wysokich oczekiwan. Wymieniac mozna długo. Kwestia czy w dwa tygodnie mozna cos zrobic. Z treningami jestemy w czarnej d... z formą tak samo. Nawet najwiekszy optymista chyba nie uwierzy w to, że to tylko taktyczne maskowanie wielkiej dyspozycji.