Starty Sledzia i Piszcza w Anglii

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#326 Postautor: Gelo » 8 września 2004, o 22:43

Scream pisze:
ja nie biadole, chce tylko żeby oszczędził sobie chłopak wstydu - i Lublinowi przy okazji

Nie przesadzajmy. O wstyd Tomka niech sie martwi on sam. Nie wciagajmy do jego startow zaraz calego miasta. Ciezko ambicje nazwac wstydem.
Jest Tobie wstyd ze Piszcz cieniuje w Anglii ?

Jest mi wstyd - został zarekomendowany przez Lee jako dobry zawodnik z Lublina a jest najgorszym Polakiem jeżdżącym na Wyspach.

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#327 Postautor: Scream » 8 września 2004, o 22:48

Gelo pisze:Jest mi wstyd - został zarekomendowany przez Lee jako dobry zawodnik z Lublina a jest najgorszym Polakiem jeżdżącym na Wyspach.

Tobie jest wstyd? Niby dlaczego? Obiecywales cos Anglikom odnosnie zdobyczy Piszcza?
Poza tym Anglicy mogli bez problemow przejrzec wyniki osiagane przez Tomka, jego osiagniecia na arenie miedzynarodowej, itp.
Poza tym Lee reklamowal Tomka u Panter, Pszczoly zakontraktowaly go gdy Piszcz pokazal sie na Wyspach.
Obrazek

Awatar użytkownika
ozzyman

#329 Postautor: ozzyman » 8 września 2004, o 23:29

Dla mnie największym sukcesem jest to że Piszcz w ogóle trafił na Wyspy.Bo nawet w pierwszej lidze jest kilku zawodników lepszych od niego, ktorzy mogliby coś więcej tam osiągnąć.Trudno się chyba spodziewać,aby pierwszoligowy średniak zwojował Anglię.