bartosch pisze:nie jestem fanem Dzikiego, bo dla mnie byl lepszym zuzlokiem jak jest trenerem
No fakt Rafał Wilk to zdecydowanie lepszy trener co nie?

bartosch pisze:nie jestem fanem Dzikiego, bo dla mnie byl lepszym zuzlokiem jak jest trenerem
Gelo pisze:Dzikowski zrobił wiele dla tego zespołu i nikt mu tego nie zabiera. Ale trzeba pamietać, że to nasz klub podał mu rękę i wyciągnął praktycznie z bezrobocia. W Czerwonogradzie też pewnie kokosów nie zbijał i trzeba sobie zadac pytanie dlaczego tam trafił i nie znalazł klubu w Polsce. Wnioskując po tym co mowi prezes, że są spore rozbieżnosci w oczekiwaniach obu stron - a przecież ma porównanie z ubiegłym rokiem - ja bym nie przepłacał. Po prostu skórka nie warta wyprawki - tym bardziej, że jest na miejscu JasioDzikowski nie powinien szaleć bo sie obudzi z ręką w nocniku jak Misiek.
Gelo pisze:D Wnioskując po tym co mowi prezes, że są spore rozbieżnosci w oczekiwaniach obu stron - a przecież ma porównanie z ubiegłym rokiem - ja bym nie przepłacał. Po prostu skórka nie warta wyprawki
Gelo pisze:tym bardziej, że jest na miejscu Jasio
janek pisze:Pewnie, bo zamiast Stachyry wolałbyś Wilka.
Jak Dzikowski chce za wiele, dobry i Stachyra!!
Dzikowski olśnił wszystkich bo przyszedł w dobrym momencie i prezentował się o niebo lepiej, niż beztalencie trenerskie, jakim był Wilk. Myślę że jakby wtedy przyszedł Janusz Stachyra, to także jego sposobami trzymałby za "ryj" naszych "gwiazdorów".
kibicLBN pisze:Na szczęście ferie ponoć wam się kończą, czas do lektur i prac domowych janek!
simona pisze:(...)wszak prezes nie walczy o awans tylko o utrzymanie aspektu finansowego wystarczy menager a takim może zostać p P.A.![]()
![]()
![]()
![]()
W speedwayu wynik jest mocno uzalezniony od finansow i organizacji. Pochodnymi tego sa wyplaty, czyli w prostej linii sprzet[...]
niespokojny pisze:Mial byc Harris, Nicholls
niespokojny pisze:Niech zatrudnia w klubie jakas osobe do negocjacji bo Sprawce to wyraznie nie wychodzi. Z nikim nie potrafi sie dogadac. Mial byc Harris, Nicholls, Karlsson... teraz z Dzikowskim sie nie moze dogadac. Tak naprawde to oprocz kontraktu Miskowiaka za 5 dwunasta, ktory z braku laku zdecydowal sie na Lublin, nie udalo mu sie sciagnac nikogo wartosciowego. No bo ciezko uznac za sukces sprowadzenie Jelenia i Stachyry, ktorym zalezalo na powrocie do Lublina.
niespokojny pisze:zuzel.info+ Jacek Ziólkowski.
A jakby podpisal w Lublinie to bys sikal po nogawkach z radosci