Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
Bardzo mnie niepokoją wieści dotyczące trenera. Byłby niezły zonk gdyby na miejsce trenera Dz. Pojawił się trener St. 
Trochę przykre by było, ale Jasio lepszy niż Wilk!!!
P.S.
Nieciekawe to są rozsiewane bajki, ile to nie bierze Miśkowiak za przyjazd na mecz czy trening
P.S.
Nieciekawe to są rozsiewane bajki, ile to nie bierze Miśkowiak za przyjazd na mecz czy trening
Prawdopodobnie to tylko plotki, jeżeli jednak się potwierdzą miałbym ogromny żal do zarządu klubu. Podpisanie kontraktu z Dzikowskim powinno być priorytetem.
A sponsorzy? Poczekajmy
A sponsorzy? Poczekajmy
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
A ktos bierze pod uwage to, ze Dzikowski mogl krzyknac spoooro wiecej kasy niz w zeszlym sezonie? Nie wiem, jak jest, ale czasem to jednostronne spojrzenie jest juz meczace na szuszelinfo.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze: Nie wiem, jak jest, ale czasem to jednostronne spojrzenie jest juz meczace na szuszelinfo.
Dobrze, ze wiecej ludzi zaczyna to dostrzegac.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Nie zakładaj, że wszyscy którzy to dostrzegają od razu dzielą się tym na forum 
Nie zakladam, ale dobrze ze taka opinia pojawia sie na forum czesciej niz kiedys
.
Richie Faulkner:
Cooper pisze:A ktos bierze pod uwage to, ze Dzikowski mogl krzyknac spoooro wiecej kasy niz w zeszlym sezonie? Nie wiem, jak jest, ale czasem to jednostronne spojrzenie jest juz meczace na szuszelinfo.
Kurcze, Cooper, jak Ty to robisz? Jakbym ja coś takiego napisał, to już by mnie zjechało z 10 osób... że znowu bronię prezia. Zazdroszczę
grzesieck pisze:urban legend powtarzana na trybunach odkad mialem 4 lata, przyjalem to jako pewnik w latach 90-tych i tak mi zostalo, wiec fakt, ze polewaczka nie tankuje z bystrzycy jest dla mnie naprawde nowoscia i lekkim szokiem : D
Odkad ja pamietam polewaczka zasuwala po wode na parking za CPNem/Orlenem pod .... hydrant ppoz. Potem ktos sie polapal, ze to nie halo praktyka, bo niezgodna z prawem. Od tamtego momentu pobor wody nastepuje z przylacza zaopatrujacego w wode stadion i jest obecnie opomiarowany podlicznikiem odliczajacym scieki
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
jerry78 pisze:Cooper pisze:A ktos bierze pod uwage to, ze Dzikowski mogl krzyknac spoooro wiecej kasy niz w zeszlym sezonie? Nie wiem, jak jest, ale czasem to jednostronne spojrzenie jest juz meczace na szuszelinfo.
Kurcze, Cooper, jak Ty to robisz? Jakbym ja coś takiego napisał, to już by mnie zjechało z 10 osób... że znowu bronię prezia. Zazdroszczę![]()
Cooper kiedyś założył ankietę, którą pokazał że nie broni prezesa, więc teraz już może oficjalnie wypowiadać się na pewne tematy bez obawy linczu
A ja zauważyłem, że po prostu Cooper posiada sporo wiedzy od drugiej strony, czyli nie tylko z perspektywy "zwykłego kibica". Bo łatwo sie krytykuje nie znając rzeczywistych faktów i powodów pewnych decyzji prezesa czy zarządu odnośnie funkcjonowania klubu. Często na pozór wygląda to tak, że prezes ciągle robi źle, bo nie wypełnia oczekiwań kibica, ale nie rzadko taki sposób postępowania z czegoś wynika.
Krytykować prezesa należy i trzeba tam, gdzie jest faktyczny powód, bo wiadomo, że zawsze mogłoby być lepiej. Ale tutaj na forum mało jest obiektywizmu i z góry przesądzana jest wina Sprawki, w niemal każdym aspekcie.
Co do trenera to mam nadzieje, że panowie się ostatecznie dogadają, bo prawda leży zazwyczaj po środku. Trener wie, że w Lublinie jest potrzebny i mile widziany, całą zimę brał udział w budowaniu składu i oby to nie poszło na marne. Sprawdził się w tej roli i dlatego się ceni. Prezes wie, że kibice tak łatwo nie podarują braku kontraktu z Dzikowskim, ale musi myśleć o budżecie.
Liczę na to, że zapanuje zdrowy rozsądek i trener kosztem swoich wymagań finansowych nie opuści naszej drużyny, schodząc trochę ze swoich oczekiwań, a prezes doceni fachowość trenera i da mu zasłużoną podwyżkę i panowie spotkają się gdzieś po środku.
Krytykować prezesa należy i trzeba tam, gdzie jest faktyczny powód, bo wiadomo, że zawsze mogłoby być lepiej. Ale tutaj na forum mało jest obiektywizmu i z góry przesądzana jest wina Sprawki, w niemal każdym aspekcie.
Co do trenera to mam nadzieje, że panowie się ostatecznie dogadają, bo prawda leży zazwyczaj po środku. Trener wie, że w Lublinie jest potrzebny i mile widziany, całą zimę brał udział w budowaniu składu i oby to nie poszło na marne. Sprawdził się w tej roli i dlatego się ceni. Prezes wie, że kibice tak łatwo nie podarują braku kontraktu z Dzikowskim, ale musi myśleć o budżecie.
Liczę na to, że zapanuje zdrowy rozsądek i trener kosztem swoich wymagań finansowych nie opuści naszej drużyny, schodząc trochę ze swoich oczekiwań, a prezes doceni fachowość trenera i da mu zasłużoną podwyżkę i panowie spotkają się gdzieś po środku.
A ja mysle, ze nie ma co tak chlopa nisko oceniac i podejrzewac o brak pomyslunku. Moze i sie zachowuje kontrowersyjnie, ale tylko momentami. Posiada wlasne przemyslenia i czasami niepopularne poglady, ale jest jako tako wyksztalcony i juz doswiadczony. Wiecej wiary, on naprawde potrafi cos madrego wywnioskowac.
Mowie o Cooperze oczywiscie
Mowie o Cooperze oczywiscie
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Skoro obydwie strony od początku "przebąkują", że wszystko zmierza ku "dobremu", to nie widzę innej możliwości, jak dalsza współpraca na linii Dzikowski - Sprawka (klub). Sprawka może dużo stracić - zaczynanie "od nowa" z trenerami i złość kibiców. Dużo może też stracić Dzikowski. Buduje sobie ponownie markę będąc w naszym klubie, zna ekipę, ma szanse zaistnieć w klubie, który chce się rozwijać
i ma (klub) ku temu podobno podstawy (miasto,Bogdanka, nowe firmy) - według mnie jest za wcześnie, żeby "zaświrował" i chciał odejść.
Jednym słowem - obydwaj "Panowie" są na siebie skazani;)
Jednym słowem - obydwaj "Panowie" są na siebie skazani;)
jeszcze nie tak dawno sam Sprawka przychodzil z prosba o podwyzke takze teraz wie jak to jest z drugiej strony. nie jestem fanem Dzikiego, bo dla mnie byl lepszym zuzlokiem jak jest trenerem ale skoro pojawia sie kasa dla klubu to proste, ze chce zalapac sie na kawalek tortu.
carpe diem!
Sprawka ma Tolę - twój stół* obalą kibole?Zaratustra pisze:Sprawka może dużo stracić - zaczynanie "od nowa" z trenerami i złość kibiców.
*- taki duży stołek, do którego podobno przyspawał się prezes (ale nie Kaczyński)
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
I tutaj trzeba zadac glosno pytanie - czy Prezes ma w CV kurs spawacza. Coraz czesciej sie slyszy/czyta, ze sie przyspawal do stolka.
Tylko jak on to zrobil ,skoro wiekszosc stolkow jest drewniana/drewnopodobna/z tworzywa
Tylko jak on to zrobil ,skoro wiekszosc stolkow jest drewniana/drewnopodobna/z tworzywa

ravajas pisze:Sprawka ma Tolę - twój stół* obalą kibole?
o prosze Rafal. nie sa to moze limeryki sp. Szymborskiej ale kombinuj, kombinuj, a noz widelec wyjdzie z tego niejaki Nobel:)
carpe diem!
siedzisko jak siedzisko, ale ta druga strona...sadychor pisze:Tylko jak on to zrobil ,skoro wiekszosc stolkow jest drewniana/drewnopodobna/z tworzywa
E tambartosch pisze:o prosze Rafal. nie sa to moze limeryki sp. Szymborskiej ale kombinuj, kombinuj, a noz widelec wyjdzie z tego niejaki Nobel:)
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
-
Zaratustra
- Kadrowicz
ravajas pisze:Sprawka ma Tolę - twój stół* obalą kibole?Zaratustra pisze:Sprawka może dużo stracić - zaczynanie "od nowa" z trenerami i złość kibiców.
Eee, nie wydaje mnie się
Prędzej spodziewałbym się jakiejś ustawki
od razu tam ustawki. make love! zreszta Aska Mucha juz powiedziala, ze nie trzeba sie znac na zuzlu, bo w sporcie najwazniejsze jest zarzadzanie, a skoro bilans wychodzi na zero to po kiego inwestowac w taczki jak wystarczy dobra ksiegowa. w sumie na kilku meczach juz byla to moze teraz czas na prezesury Gasior-Marek. make love!
carpe diem!
jerry78 pisze:całą zimę brał udział w budowaniu składu i oby to nie poszło na marne. Sprawdził się w tej roli i dlatego się ceni.
Sorry, ale skład złożony z liderów z poprzedniego sezonu, 2 synów marnotrawnych, Korneliussena, z którym się wąchamy od lat i pseudo-lidera Miśkowiaka na odczepnego to każdy z nas mógłby wymyślić. Żadnej tu ułańskiej fantazji i zaskakujących transferów na koncie trenera nie widzę.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
to z kolei będą śpiewać:bartosch pisze:to moze teraz czas na prezesury Gasior-Marek. make love!
Marek - Gąsiorze
nie chcemy Cię na motorze...
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
Sorry, ale skład złożony z liderów z poprzedniego sezonu, 2 synów marnotrawnych, Korneliussena, z którym się wąchamy od lat i pseudo-lidera Miśkowiaka na odczepnego to każdy z nas mógłby wymyślić. Żadnej tu ułańskiej fantazji i zaskakujących transferów na koncie trenera nie widzę.[/quote]
tak mówisz/piszesz a skąd taka pewność że to trener DZ wymyślił ten skład , myślę że wiedzę posiadasz po wypowiedziach na SF , prasie prezesa dla którego dzień bez ukazania się w mediach to dzień stracony
, chociaż ten skład może być naprawdę nieobliczalny , tylko należy dobrze go poukładać , odpowiednia ilość treningów , sparingów, tylko właśnie sparingi dla prezia będą kulą u nogi wszak to dodatkowe koszty i ten jego aspekt finansowy się rozpadnie
, dlatego może potrzebny jest trener taki który będzie posłuszny DS tak jak jego wszyscy współpracownicy do tej pory i stąd te rozbieżności , a może prezes ma coś co nas wszystkich zaskoczy i
tylko czyja to jest sprawka
tak mówisz/piszesz a skąd taka pewność że to trener DZ wymyślił ten skład , myślę że wiedzę posiadasz po wypowiedziach na SF , prasie prezesa dla którego dzień bez ukazania się w mediach to dzień stracony
A może Prezes ogłosił promocję -65% na trenerów, czeka aż wreszcie któryś z Panów Dzikowski, Stachyra się skusi
P.S.
Co ty z tym make love?? marihuanę palisz?? zabroniona jest w tuskolandii !!
P.S.
bartosch pisze:make love! make love!
Co ty z tym make love?? marihuanę palisz?? zabroniona jest w tuskolandii !!
- Egon
- Zawodowiec
simona pisze:tak mówisz/piszesz a skąd taka pewność że to trener DZ wymyślił ten skład , myślę że wiedzę posiadasz po wypowiedziach na SF , prasie prezesa dla którego dzień bez ukazania się w mediach to dzień stracony, chociaż ten skład może być naprawdę nieobliczalny , tylko należy dobrze go poukładać , odpowiednia ilość treningów , sparingów, tylko właśnie sparingi dla prezia będą kulą u nogi wszak to dodatkowe koszty i ten jego aspekt finansowy się rozpadnie
, dlatego może potrzebny jest trener taki który będzie posłuszny DS tak jak jego wszyscy współpracownicy do tej pory i stąd te rozbieżności , a może prezes ma coś co nas wszystkich zaskoczy i
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie no to chyba nie jest tajemnicą, że trener wybiera zawodników do składu lubelskiej drużyny..i prezes zbytnio się nie opiera i panowie są zgodni dlatego, że trenerowi się z tymi zawodnikami dobrze pracuje/są wychowankami, a prezes gwiazd nie kontraktuje, więc nie ma zgrzytów na zasadzie takiej, że trener chce armatę, ale prezes nie ma na nią pieniędzy.
Jedyne czym prezes może mnie zaskoczyć, to chyba nowe auto
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."