Lubelski klub w sezonie 2012

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
radonis
Zawodowiec

Re: Lubelski klub w sezonie 2012

#3276 Postautor: radonis » 10 lutego 2012, o 15:55

Bardzo mnie niepokoją wieści dotyczące trenera. Byłby niezły zonk gdyby na miejsce trenera Dz. Pojawił się trener St. :(

janek
Kadrowicz

#3277 Postautor: janek » 10 lutego 2012, o 16:21

Trochę przykre by było, ale Jasio lepszy niż Wilk!!! 8)

P.S.
Nieciekawe to są rozsiewane bajki, ile to nie bierze Miśkowiak za przyjazd na mecz czy trening :lol:

Awatar użytkownika
KeslleY
Junior

#3278 Postautor: KeslleY » 10 lutego 2012, o 17:34

Prawdopodobnie to tylko plotki, jeżeli jednak się potwierdzą miałbym ogromny żal do zarządu klubu. Podpisanie kontraktu z Dzikowskim powinno być priorytetem.

A sponsorzy? Poczekajmy :)
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#3279 Postautor: Cooper » 10 lutego 2012, o 19:11

A ktos bierze pod uwage to, ze Dzikowski mogl krzyknac spoooro wiecej kasy niz w zeszlym sezonie? Nie wiem, jak jest, ale czasem to jednostronne spojrzenie jest juz meczace na szuszelinfo.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#3280 Postautor: RadeKas » 10 lutego 2012, o 19:30

Cooper pisze: Nie wiem, jak jest, ale czasem to jednostronne spojrzenie jest juz meczace na szuszelinfo.

Dobrze, ze wiecej ludzi zaczyna to dostrzegac.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Koper
Trener
Kontakt:

#3281 Postautor: Koper » 10 lutego 2012, o 19:58

Nie zakładaj, że wszyscy którzy to dostrzegają od razu dzielą się tym na forum :)

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#3282 Postautor: RadeKas » 10 lutego 2012, o 20:14

Nie zakladam, ale dobrze ze taka opinia pojawia sie na forum czesciej niz kiedys :P.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

jerry78
Trener

#3283 Postautor: jerry78 » 10 lutego 2012, o 20:16

Cooper pisze:A ktos bierze pod uwage to, ze Dzikowski mogl krzyknac spoooro wiecej kasy niz w zeszlym sezonie? Nie wiem, jak jest, ale czasem to jednostronne spojrzenie jest juz meczace na szuszelinfo.

Kurcze, Cooper, jak Ty to robisz? Jakbym ja coś takiego napisał, to już by mnie zjechało z 10 osób... że znowu bronię prezia. Zazdroszczę 8) ;)

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#3284 Postautor: sadychor » 10 lutego 2012, o 20:22

grzesieck pisze:urban legend powtarzana na trybunach odkad mialem 4 lata, przyjalem to jako pewnik w latach 90-tych i tak mi zostalo, wiec fakt, ze polewaczka nie tankuje z bystrzycy jest dla mnie naprawde nowoscia i lekkim szokiem : D

Odkad ja pamietam polewaczka zasuwala po wode na parking za CPNem/Orlenem pod .... hydrant ppoz. Potem ktos sie polapal, ze to nie halo praktyka, bo niezgodna z prawem. Od tamtego momentu pobor wody nastepuje z przylacza zaopatrujacego w wode stadion i jest obecnie opomiarowany podlicznikiem odliczajacym scieki :D
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Koper
Trener
Kontakt:

#3285 Postautor: Koper » 10 lutego 2012, o 20:26

jerry78 pisze:
Cooper pisze:A ktos bierze pod uwage to, ze Dzikowski mogl krzyknac spoooro wiecej kasy niz w zeszlym sezonie? Nie wiem, jak jest, ale czasem to jednostronne spojrzenie jest juz meczace na szuszelinfo.

Kurcze, Cooper, jak Ty to robisz? Jakbym ja coś takiego napisał, to już by mnie zjechało z 10 osób... że znowu bronię prezia. Zazdroszczę 8) ;)

Cooper kiedyś założył ankietę, którą pokazał że nie broni prezesa, więc teraz już może oficjalnie wypowiadać się na pewne tematy bez obawy linczu ;) Musisz też założyć ankietę, może to jest metoda ;)

jerry78
Trener

#3286 Postautor: jerry78 » 10 lutego 2012, o 20:49

A ja zauważyłem, że po prostu Cooper posiada sporo wiedzy od drugiej strony, czyli nie tylko z perspektywy "zwykłego kibica". Bo łatwo sie krytykuje nie znając rzeczywistych faktów i powodów pewnych decyzji prezesa czy zarządu odnośnie funkcjonowania klubu. Często na pozór wygląda to tak, że prezes ciągle robi źle, bo nie wypełnia oczekiwań kibica, ale nie rzadko taki sposób postępowania z czegoś wynika.
Krytykować prezesa należy i trzeba tam, gdzie jest faktyczny powód, bo wiadomo, że zawsze mogłoby być lepiej. Ale tutaj na forum mało jest obiektywizmu i z góry przesądzana jest wina Sprawki, w niemal każdym aspekcie.
Co do trenera to mam nadzieje, że panowie się ostatecznie dogadają, bo prawda leży zazwyczaj po środku. Trener wie, że w Lublinie jest potrzebny i mile widziany, całą zimę brał udział w budowaniu składu i oby to nie poszło na marne. Sprawdził się w tej roli i dlatego się ceni. Prezes wie, że kibice tak łatwo nie podarują braku kontraktu z Dzikowskim, ale musi myśleć o budżecie.
Liczę na to, że zapanuje zdrowy rozsądek i trener kosztem swoich wymagań finansowych nie opuści naszej drużyny, schodząc trochę ze swoich oczekiwań, a prezes doceni fachowość trenera i da mu zasłużoną podwyżkę i panowie spotkają się gdzieś po środku.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#3287 Postautor: sadychor » 10 lutego 2012, o 20:58

A ja mysle, ze nie ma co tak chlopa nisko oceniac i podejrzewac o brak pomyslunku. Moze i sie zachowuje kontrowersyjnie, ale tylko momentami. Posiada wlasne przemyslenia i czasami niepopularne poglady, ale jest jako tako wyksztalcony i juz doswiadczony. Wiecej wiary, on naprawde potrafi cos madrego wywnioskowac.

Mowie o Cooperze oczywiscie 8)
Obrazek

Zaratustra
Kadrowicz

#3288 Postautor: Zaratustra » 10 lutego 2012, o 21:09

Skoro obydwie strony od początku "przebąkują", że wszystko zmierza ku "dobremu", to nie widzę innej możliwości, jak dalsza współpraca na linii Dzikowski - Sprawka (klub). Sprawka może dużo stracić - zaczynanie "od nowa" z trenerami i złość kibiców. Dużo może też stracić Dzikowski. Buduje sobie ponownie markę będąc w naszym klubie, zna ekipę, ma szanse zaistnieć w klubie, który chce się rozwijać ;) i ma (klub) ku temu podobno podstawy (miasto,Bogdanka, nowe firmy) - według mnie jest za wcześnie, żeby "zaświrował" i chciał odejść.
Jednym słowem - obydwaj "Panowie" są na siebie skazani;)

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#3289 Postautor: bartosch » 10 lutego 2012, o 22:16

jeszcze nie tak dawno sam Sprawka przychodzil z prosba o podwyzke takze teraz wie jak to jest z drugiej strony. nie jestem fanem Dzikiego, bo dla mnie byl lepszym zuzlokiem jak jest trenerem ale skoro pojawia sie kasa dla klubu to proste, ze chce zalapac sie na kawalek tortu.
carpe diem!

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#3290 Postautor: ravajas » 10 lutego 2012, o 22:27

Zaratustra pisze:Sprawka może dużo stracić - zaczynanie "od nowa" z trenerami i złość kibiców.
Sprawka ma Tolę - twój stół* obalą kibole?

*- taki duży stołek, do którego podobno przyspawał się prezes (ale nie Kaczyński)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#3291 Postautor: sadychor » 10 lutego 2012, o 22:37

I tutaj trzeba zadac glosno pytanie - czy Prezes ma w CV kurs spawacza. Coraz czesciej sie slyszy/czyta, ze sie przyspawal do stolka.
Tylko jak on to zrobil ,skoro wiekszosc stolkow jest drewniana/drewnopodobna/z tworzywa Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#3292 Postautor: bartosch » 10 lutego 2012, o 22:42

ravajas pisze:Sprawka ma Tolę - twój stół* obalą kibole?

o prosze Rafal. nie sa to moze limeryki sp. Szymborskiej ale kombinuj, kombinuj, a noz widelec wyjdzie z tego niejaki Nobel:)
carpe diem!

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#3293 Postautor: ravajas » 10 lutego 2012, o 23:32

sadychor pisze:Tylko jak on to zrobil ,skoro wiekszosc stolkow jest drewniana/drewnopodobna/z tworzywa
siedzisko jak siedzisko, ale ta druga strona...

bartosch pisze:o prosze Rafal. nie sa to moze limeryki sp. Szymborskiej ale kombinuj, kombinuj, a noz widelec wyjdzie z tego niejaki Nobel:)
E tam ;)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.

Zaratustra
Kadrowicz

#3294 Postautor: Zaratustra » 10 lutego 2012, o 23:42

ravajas pisze:
Zaratustra pisze:Sprawka może dużo stracić - zaczynanie "od nowa" z trenerami i złość kibiców.
Sprawka ma Tolę - twój stół* obalą kibole?

Eee, nie wydaje mnie się ;) Przy dość solidnej ekipie "Sprawkotaczkowców" na tym forum, jest też solidna ekipa wyznania "Sprawkosławia", która "ostatkiem słów" bronić go będzie i taczki (i inne odsp(r)awające narzędzia) gnieść w zarodku będzie ;) :D
Prędzej spodziewałbym się jakiejś ustawki :lol:

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#3295 Postautor: bartosch » 10 lutego 2012, o 23:55

od razu tam ustawki. make love! zreszta Aska Mucha juz powiedziala, ze nie trzeba sie znac na zuzlu, bo w sporcie najwazniejsze jest zarzadzanie, a skoro bilans wychodzi na zero to po kiego inwestowac w taczki jak wystarczy dobra ksiegowa. w sumie na kilku meczach juz byla to moze teraz czas na prezesury Gasior-Marek. make love!
carpe diem!

Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

#3296 Postautor: truskawa » 11 lutego 2012, o 02:02

jerry78 pisze:całą zimę brał udział w budowaniu składu i oby to nie poszło na marne. Sprawdził się w tej roli i dlatego się ceni.

Sorry, ale skład złożony z liderów z poprzedniego sezonu, 2 synów marnotrawnych, Korneliussena, z którym się wąchamy od lat i pseudo-lidera Miśkowiaka na odczepnego to każdy z nas mógłby wymyślić. Żadnej tu ułańskiej fantazji i zaskakujących transferów na koncie trenera nie widzę.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#3297 Postautor: ravajas » 11 lutego 2012, o 07:49

bartosch pisze:to moze teraz czas na prezesury Gasior-Marek. make love!
to z kolei będą śpiewać:
Marek - Gąsiorze
nie chcemy Cię na motorze...

:)
pozdrawia:
Rafał Borowski

simona
Szkółkowicz

#3298 Postautor: simona » 11 lutego 2012, o 08:40

Sorry, ale skład złożony z liderów z poprzedniego sezonu, 2 synów marnotrawnych, Korneliussena, z którym się wąchamy od lat i pseudo-lidera Miśkowiaka na odczepnego to każdy z nas mógłby wymyślić. Żadnej tu ułańskiej fantazji i zaskakujących transferów na koncie trenera nie widzę.[/quote]

tak mówisz/piszesz a skąd taka pewność że to trener DZ wymyślił ten skład , myślę że wiedzę posiadasz po wypowiedziach na SF , prasie prezesa dla którego dzień bez ukazania się w mediach to dzień stracony :( , chociaż ten skład może być naprawdę nieobliczalny , tylko należy dobrze go poukładać , odpowiednia ilość treningów , sparingów, tylko właśnie sparingi dla prezia będą kulą u nogi wszak to dodatkowe koszty i ten jego aspekt finansowy się rozpadnie 8) , dlatego może potrzebny jest trener taki który będzie posłuszny DS tak jak jego wszyscy współpracownicy do tej pory i stąd te rozbieżności , a może prezes ma coś co nas wszystkich zaskoczy i :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tylko czyja to jest sprawka

janek
Kadrowicz

#3299 Postautor: janek » 11 lutego 2012, o 09:01

A może Prezes ogłosił promocję -65% na trenerów, czeka aż wreszcie któryś z Panów Dzikowski, Stachyra się skusi :lol:

P.S.
bartosch pisze:make love! make love!

Co ty z tym make love?? marihuanę palisz?? zabroniona jest w tuskolandii !! 8)

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#3300 Postautor: Egon » 11 lutego 2012, o 09:14

simona pisze:tak mówisz/piszesz a skąd taka pewność że to trener DZ wymyślił ten skład , myślę że wiedzę posiadasz po wypowiedziach na SF , prasie prezesa dla którego dzień bez ukazania się w mediach to dzień stracony :( , chociaż ten skład może być naprawdę nieobliczalny , tylko należy dobrze go poukładać , odpowiednia ilość treningów , sparingów, tylko właśnie sparingi dla prezia będą kulą u nogi wszak to dodatkowe koszty i ten jego aspekt finansowy się rozpadnie 8) , dlatego może potrzebny jest trener taki który będzie posłuszny DS tak jak jego wszyscy współpracownicy do tej pory i stąd te rozbieżności , a może prezes ma coś co nas wszystkich zaskoczy i :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tylko czyja to jest sprawka

Nie no to chyba nie jest tajemnicą, że trener wybiera zawodników do składu lubelskiej drużyny..i prezes zbytnio się nie opiera i panowie są zgodni dlatego, że trenerowi się z tymi zawodnikami dobrze pracuje/są wychowankami, a prezes gwiazd nie kontraktuje, więc nie ma zgrzytów na zasadzie takiej, że trener chce armatę, ale prezes nie ma na nią pieniędzy.

Jedyne czym prezes może mnie zaskoczyć, to chyba nowe auto ;)
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."