STAL - TZ LUBLIN 44:45 :)
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2004, o 22:12 przez Gr@cEk, łącznie zmieniany 1 raz.
mailto:gracek105@wp.pl
gg: 2190460
gg: 2190460
Świeżo z podroży
Mecz znakomity, końcówka nie do pobicia, oczywiście dla nas, tor dzisiaj strasznie dziurawy i ciężki, kto wszedł ciasno w łuk z wyjścia był już daleko na zewnętrznej, Grzesiek Knapp stracił tak 2 swoją pozycję
. Klasą dla siebie był Peter, strasznie szybki, jedyna porażka z dobrym Baranem, który ponoć na treningach przegrywał z Miesiącem
. 13, 14 bieg prawdziwy festiwal naszych zawodników, świetna feta na naszym sektorze i oczywiście wynik obroniony przez Karlssona, który po meczu latał w powietrzu.
Szczęścia nam dzisiaj nie brakowało, defekt Gjedde na ostatnim łuku zamiast 3 pkt zainkasował 2, upadek i niezdolność do jazdt Trojana i defekt Rajkowskiego przy pewnym 1 pkt.
Wyjebane spotkanie
P.S Podziękowania dla towarzysza Gr@cka, dzięki któremu obejrzałem to widowisko
ResPeCt 
Szczęścia nam dzisiaj nie brakowało, defekt Gjedde na ostatnim łuku zamiast 3 pkt zainkasował 2, upadek i niezdolność do jazdt Trojana i defekt Rajkowskiego przy pewnym 1 pkt.
Wyjebane spotkanie
P.S Podziękowania dla towarzysza Gr@cka, dzięki któremu obejrzałem to widowisko
...Ogólnie mówiąc fart i tragedia!!
Dobrze że 2 punkty sa w Lublinie , ale styl w jakim zostały zdobyte pozostawia wiele do życzenia !!
Zastrzeżeń nie można mieć do Frankowa i Śledzia ...Karlsson odpuścił Baranowi w jednym biegu poza tym jak najbardziej ok.
Piszcz ....bez komentarza
Jeleń ...bez komentarza
Stachyra........problemy z motocyklami
Dobrze że 2 punkty sa w Lublinie , ale styl w jakim zostały zdobyte pozostawia wiele do życzenia !!
Zastrzeżeń nie można mieć do Frankowa i Śledzia ...Karlsson odpuścił Baranowi w jednym biegu poza tym jak najbardziej ok.
Piszcz ....bez komentarza
Jeleń ...bez komentarza
Stachyra........problemy z motocyklami
Z tym piszczem to chyba przesadzacie byla walka na pierwszym luku i szczepili sie motocyklami a ze trojan byl na zewnetrznej to gorzej na tym wyszedl .to tyle nja ten temat !! jesli chodzi o zawodnikow to pozwole sobie na male podsumowanie .
Sledź- pewny punkt ale razi w oczy to 0
Frankow- ladnie a atak na Wilka w 14 biegu to prawdziwe cudo miedzy banda a wilkiem bylo jakies 40 cm nie wiem jak on sie przecisnÄ…Å‚
Karlsson-17 mowi samo za siebie chociaz w 12 biegu przed sama meta zdefektowal Gjedde na 1 miejscu
Piszcz- 1 zrobiony na D barana mowi samo za siebie
Knapp-nie najlepiej czul sie na tym torze , ale walecznosci odmowic mu nie wolno
Stachyra- upadek na 4 pozycji na swoim torze nie cieszy
Jeleniewski- wystarczy porównac do Miesiąca
Sledź- pewny punkt ale razi w oczy to 0
Frankow- ladnie a atak na Wilka w 14 biegu to prawdziwe cudo miedzy banda a wilkiem bylo jakies 40 cm nie wiem jak on sie przecisnÄ…Å‚
Karlsson-17 mowi samo za siebie chociaz w 12 biegu przed sama meta zdefektowal Gjedde na 1 miejscu
Piszcz- 1 zrobiony na D barana mowi samo za siebie
Knapp-nie najlepiej czul sie na tym torze , ale walecznosci odmowic mu nie wolno
Stachyra- upadek na 4 pozycji na swoim torze nie cieszy
Jeleniewski- wystarczy porównac do Miesiąca