GTÅ» GrudziÄ…dz - TÅ» Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

#626 Postautor: meesha » 19 kwietnia 2006, o 16:38

A po koronie stadionu to lubelscy kibice chodzili także w czasie trwania meczu z browarami w garści i nie zauważyłem aby ktokolwiek miał do nich jakieś "ale".
Chodzili, chodzili ale przed meczem i na początku. I wtedy faktycznie przeparadowałem w koszulce i szaliku przez cały stadion od sektora gości do hotelowego baru i z powrotem i nic złego się nie działo, a nawet zostaliśmy przywitani oklaskami przechodząc we trzech koło waszego "młyna" kiedy coś tam śpiewaliśmy (nie pamiętam co dokładnie
:D ).
Niestety, przez paru debili w dalszej fazie meczu nie dało się już zrobić takiego myku :? Żeby móc wyjść z sektora musiałem zostawić szalik i zdjąć koszulkę bo inaczej by mnie szanowna ochrona nie puściła :(
Fakt, faktem, nie ma co uogólniać, że Grudziądz be a Lublin cacy i u nas się takie rzeczy nie dzieją ale jednak ogólne wrażenie z naszej wizyty niestety na minus... Choć w poprzednim sezonie było całkiem sympatycznie :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

harry
Trener

#627 Postautor: harry » 19 kwietnia 2006, o 18:16

Jedna z moich refleksji, najbardziej zaskakujÄ…ca i w rezultacie bardzo smutna dla nas:
Po prawdziwej klęsce spodziewałem się góra tysiąca kibiców a przeszedł cały stadion. To są prawdziwi kibice...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Koper
Trener
Kontakt:

#628 Postautor: Koper » 19 kwietnia 2006, o 20:12

harry pisze:Jedna z moich refleksji, najbardziej zaskakujÄ…ca i w rezultacie bardzo smutna dla nas:
Po prawdziwej klęsce spodziewałem się góra tysiąca kibiców a przeszedł cały stadion. To są prawdziwi kibice...
Na pewno wplyw na to mial fakt ze to byl pierwszy mecz w sezonie na torze w Grudziadzu, wiele sie mowilo o tym ze kleska w Zielonej Gorze byla w pewnym sesnie spowodowana zlym stanem toru i ze zawodnicy z Grudziadza w pewnym momencie odpuscili sobie ten mecz. Mecz z Lublinem mial pokazac prawdziwa wartosc druzyny.

Na meczu nie bylem w Grudziadzu ale czytalem ze dochodzilo tam do incydentow tego typu ze w Louisa wracajacego po 5 latach na polskie tory rzucano przed jego pierwszym biegiem butelkami i ze jedna nawet dostal...Mysle ze u nas czegos takiego nie byloby niezaleznie czy bylby pelny stadion czy tez tysiac kibicow...

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#629 Postautor: Marcinex » 19 kwietnia 2006, o 20:44

W meczu tym Michaluk pojechał tylko jeden bieg, a jako iż był drugim juniorem to powinien pojechać minimum 2. Wprawdzie przegraliśmy ten mecz, ale gdyby zakończył się naszym zwycięztwem to co by się stało :?: Jakieś sankcje, kary, albo zmiana wyniku :?: Nie wiem czy dyro specjalnie go nie wypuścił, ale w następnych meczach jeśli pojedzie za mało, to może się to źle skończyć.
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#630 Postautor: bkapusta » 19 kwietnia 2006, o 20:53

Przepis o 2 biegach drugiego juniora daje sie skutecznie wyminac ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#631 Postautor: neir1 » 19 kwietnia 2006, o 21:19

harry pisze:Jedna z moich refleksji, najbardziej zaskakujÄ…ca i w rezultacie bardzo smutna dla nas:

po meczu u nas z Krosnem mimo naszej wygranej zawodnicy z Krosna podziekowali swoim kibicom za doping a nasi chyba zapomnieli ze tam jestesmy. To sa dopiero zawodnicy....
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah ;)"

kamillublin

#632 Postautor: kamillublin » 19 kwietnia 2006, o 21:41

trudno sie dziwić po meczu z Krosnem było widać co jest dla naszych żużlowców najważniejsze ;/ kasa kasa i jeszcze raz kasa a kibiców mają w głębokim poważaniu
TYLKO MOTOR ! ! !

wojteko
Senior

#633 Postautor: wojteko » 19 kwietnia 2006, o 21:48

harry pisze: To sÄ… prawdziwi kibice...

neir1 pisze:To sa dopiero zawodnicy....

bravo neir1 bardzo sluszna uwaga a zarazem smutna okolicznosc dla nas-kibiców :!: :cry: :?

Awatar użytkownika
nem

#634 Postautor: nem » 19 kwietnia 2006, o 21:53

chyba po meczu w G-dzu tez zapomnieli ,ze ponad 100 kibicow przyjechalo do Grudziadza zeby ich dopingowac...
Pozdrawiam,
Nem

<? echo "As"; ?>

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#635 Postautor: Marcinex » 19 kwietnia 2006, o 21:56

bkapusta pisze:Przepis o 2 biegach drugiego juniora daje sie skutecznie wyminac ;-)

A to niby w jaki sposób :shock: :shock: :?: Chyba w meczu dwóch juniorów musi odjechać w sumie 6 biegów, w tym każdy z nich min 2. Jak jest inaczej to proszę o poprawkę :wink: 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz