Motor-GTÅ» 45-45 - mecz prawdy, smutnej dla nas prawdy.....

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Michael

#251 Postautor: Michael » 18 kwietnia 2005, o 16:54

Chyba sie myslisz jednak.

Tomek pojechal za szeroko i to byl jego blad a Zorro byl po wewnetrznej i byl lekko z przodu i to Piszcz sie nadzial na niego.

Zreszta jakby to byla wina Zorro to Tomek zapewna mialby pretensje o to a nic takiego nie bylo nie bylo zadnych komentarzy.

Awatar użytkownika
Gemeran

#252 Postautor: Gemeran » 18 kwietnia 2005, o 17:33

W każdym bądź razie trudno się tu doszukiwać winy Zetterstroma. Ale w sumie mecz był w wykonaniu zawodników obydwu drużyn prowadzony fair. Mógł np Kempiński wcisnąć w bandę Frankowa w tym pamiętnym biegu. Kac po remisie pozotaje, na tyle duży że napisałem w poprzednim poście że przegraliśmy.

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#253 Postautor: Kubbas » 18 kwietnia 2005, o 17:37

Co do sytuacji z piszczem i zorrem to jej nie widzialem, ale to Tomek popelnil blad ze wogole pozwolil sobie na taki atak zorra.
Zdjecie na chwile przed tym zdarzeniem:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2005, o 19:39 przez Kubbas, łącznie zmieniany 1 raz.

Michael

#254 Postautor: Michael » 18 kwietnia 2005, o 17:40

No i co :?:

Jest z przodu :?: Jest

Szkoda tego bledu Piszcza.

Gdyby nie on to...

Michael

#255 Postautor: Michael » 18 kwietnia 2005, o 17:42

Jeszcze Tomek podkulil ta noge bo probowal sie jeszcze zalozyc, jakos sie wsliznac,

To normalne ze noga w takich sytuacjach idzie do tylu.

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#256 Postautor: Kubbas » 18 kwietnia 2005, o 18:14

Kilka kolejnych fotek:
Obrazek
T.P - "Jesper - przestan mnie gonic i tak dostaniesz bonusa!!"

Obrazek
A.P - "A ja wam uciekne juz na 1 luki i mnie nie dogonicie :D"

Obrazek
A.P - "A mowilem ze nawet po luku umiem jechac na 1 kole :D"

Obrazek
J.J - "Jak wytlumaczyc Tomkowi ze naprawde to nie bylo specjalnie?"

Obrazek
Z.S - "No i powiedzcie co ja mam zrobic z tym frankiem!!?"

Obrazek
M.F - "Oho to ja spadam na tor bo sie trener zaraz przyczepi"

Obrazek
M.F - "Teraz odkrece jedna srubke i powiem ze to przez motocykl:P "
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2005, o 19:28 przez Kubbas, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#258 Postautor: ravajas » 18 kwietnia 2005, o 19:52

DonKamizi pisze:Ja nie będę bronił Pulpeta bo mistrzem świata to on nie jest, ale....mała uwaga na temat drugiego łuku...
Jensena juz na meczu z Rzeszowem podniosło w tym samym miejscu, Baran miał upadek a Wrona leżał na treningu.Ciekawe kto następny :idea: :idea:

dziura w tamtym miejscu jest "łod przed wojny". Mnie osobiście też dziwi, że nikomu nie przyszło do głowy coś z nią zrobić. Podobna dziura od jakiegoś czasu wytworzyła się przy krawężniku przy wyjściu z pierwszego wirażu... co raz ktoś w tamty miejscu "straszy" stojącym rumakiem pozostałych zawodników.

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#259 Postautor: Lublin_Fan » 18 kwietnia 2005, o 23:00

Pewna bardzo mądra głowa wymyśliła scenariusz zgodny z regulaminem, który mógł dać nam zwycięstwo w tym meczu. Niestety, nie było komu wpaść na to podczas spotkania. Sędzia również spał a sama sytuacja była nietypowa.
W 14 biegu Jensen mógł być wykluczony za stworzenie bardzo niebezpiecznej sytuacji na torze (wytrącenie z rytmu jazdy innego zawodnika, niekoniecznie spowodowanie jego upadku). A zatem gdyby ktoś ten pomysł (powtarzam: zgodny z regulaminem) podrzucił sędziemu to wynik biegu 14 mógłby być 3:3. Jelen 3 pkt, Jensen wykluczenie.

Pozdr.

Shack
Administrator

#260 Postautor: Shack » 18 kwietnia 2005, o 23:18

Podrzucil sedziemu :) ot ciekawostka :) to teraz sedziemu sie podrzuca decyzje ? ;) chyba ze razem z koperta ale to tylko w Rzeszowie maja takiej dojscia ;)

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#261 Postautor: Lublin_Fan » 18 kwietnia 2005, o 23:23

Shack pisze:Podrzucil sedziemu :) ot ciekawostka :) to teraz sedziemu sie podrzuca decyzje ? ;) chyba ze razem z koperta ale to tylko w Rzeszowie maja takiej dojscia ;)

Od paru miesięcy mają w Rzeszowie człowieka, który autentycznie potrafi wpływać na decyzję sędziego....

Pozdr.

Geest
Senior

#262 Postautor: Geest » 19 kwietnia 2005, o 06:52

wrzuty na Siwka dalo sie slyszec juz w Krosnie. nie rozumiem, stanowczo nie popieram :(

Awatar użytkownika
sztandar

#263 Postautor: sztandar » 19 kwietnia 2005, o 13:10

Od paru miesięcy mają w Rzeszowie człowieka, który autentycznie potrafi wpływać na decyzję sędziego....

A to ciekawe a można wiedzieć kto to i w jaki sposób na te decyzje wpływają ??