STAL - TZ LUBLIN 44:45 :)
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2004, o 22:12 przez Gr@cEk, łącznie zmieniany 1 raz.
mailto:gracek105@wp.pl
gg: 2190460
gg: 2190460
Świeżo z podroży
Mecz znakomity, końcówka nie do pobicia, oczywiście dla nas, tor dzisiaj strasznie dziurawy i ciężki, kto wszedł ciasno w łuk z wyjścia był już daleko na zewnętrznej, Grzesiek Knapp stracił tak 2 swoją pozycję
. Klasą dla siebie był Peter, strasznie szybki, jedyna porażka z dobrym Baranem, który ponoć na treningach przegrywał z Miesiącem
. 13, 14 bieg prawdziwy festiwal naszych zawodników, świetna feta na naszym sektorze i oczywiście wynik obroniony przez Karlssona, który po meczu latał w powietrzu.
Szczęścia nam dzisiaj nie brakowało, defekt Gjedde na ostatnim łuku zamiast 3 pkt zainkasował 2, upadek i niezdolność do jazdt Trojana i defekt Rajkowskiego przy pewnym 1 pkt.
Wyjebane spotkanie
P.S Podziękowania dla towarzysza Gr@cka, dzięki któremu obejrzałem to widowisko
ResPeCt 
Szczęścia nam dzisiaj nie brakowało, defekt Gjedde na ostatnim łuku zamiast 3 pkt zainkasował 2, upadek i niezdolność do jazdt Trojana i defekt Rajkowskiego przy pewnym 1 pkt.
Wyjebane spotkanie
P.S Podziękowania dla towarzysza Gr@cka, dzięki któremu obejrzałem to widowisko
...Ogólnie mówiąc fart i tragedia!!
Dobrze że 2 punkty sa w Lublinie , ale styl w jakim zostały zdobyte pozostawia wiele do życzenia !!
Zastrzeżeń nie można mieć do Frankowa i Śledzia ...Karlsson odpuścił Baranowi w jednym biegu poza tym jak najbardziej ok.
Piszcz ....bez komentarza
Jeleń ...bez komentarza
Stachyra........problemy z motocyklami
Dobrze że 2 punkty sa w Lublinie , ale styl w jakim zostały zdobyte pozostawia wiele do życzenia !!
Zastrzeżeń nie można mieć do Frankowa i Śledzia ...Karlsson odpuścił Baranowi w jednym biegu poza tym jak najbardziej ok.
Piszcz ....bez komentarza
Jeleń ...bez komentarza
Stachyra........problemy z motocyklami
Z tym piszczem to chyba przesadzacie byla walka na pierwszym luku i szczepili sie motocyklami a ze trojan byl na zewnetrznej to gorzej na tym wyszedl .to tyle nja ten temat !! jesli chodzi o zawodnikow to pozwole sobie na male podsumowanie .
Sledź- pewny punkt ale razi w oczy to 0
Frankow- ladnie a atak na Wilka w 14 biegu to prawdziwe cudo miedzy banda a wilkiem bylo jakies 40 cm nie wiem jak on sie przecisnÄ…Å‚
Karlsson-17 mowi samo za siebie chociaz w 12 biegu przed sama meta zdefektowal Gjedde na 1 miejscu
Piszcz- 1 zrobiony na D barana mowi samo za siebie
Knapp-nie najlepiej czul sie na tym torze , ale walecznosci odmowic mu nie wolno
Stachyra- upadek na 4 pozycji na swoim torze nie cieszy
Jeleniewski- wystarczy porównac do Miesiąca
Sledź- pewny punkt ale razi w oczy to 0
Frankow- ladnie a atak na Wilka w 14 biegu to prawdziwe cudo miedzy banda a wilkiem bylo jakies 40 cm nie wiem jak on sie przecisnÄ…Å‚
Karlsson-17 mowi samo za siebie chociaz w 12 biegu przed sama meta zdefektowal Gjedde na 1 miejscu
Piszcz- 1 zrobiony na D barana mowi samo za siebie
Knapp-nie najlepiej czul sie na tym torze , ale walecznosci odmowic mu nie wolno
Stachyra- upadek na 4 pozycji na swoim torze nie cieszy
Jeleniewski- wystarczy porównac do Miesiąca
Nie wieszajcie psów na Piszczu, bo gdyby nie on na 100 %przerąbalibyśmy ten mecz. Choć oczywiście nie wierzę, że wjechał celowo w Trojanowskiego. Chyba po starcie od razu szukał miejsca pod bandą, dlatego przedłużył prostą i zderzył się z Rafałem. Uważam, że sędzia postąpił właściwie wykluczając Tomka z powtórki.Wygrana 1 pkt w takich okolicznościach co prawda chwały nam nie przynosi, ale wielkie brawa dla chłopaków za ambicję. Bo jak przegrywaliśmy 7 punktami kilka biegów przed końcówką - myśałem, że już po meczu. W sumie fajne zawody, choć za dużo emocji pozasportowych. Gjedde obiektywnie powinien być wykluczony za utrudnianie startu i przekroczenie czasu 2 minut. Ziółkowski interweniował, ale chyba jest za niski, bo potraktowali go w Rzeszowie jak gówniarza.
Nie wieszajcie psów na Piszczu, bo gdyby nie on na 100 %przerąbalibyśmy ten mecz. Choć oczywiście nie wierzę, że wjechał celowo w Trojanowskiego. Chyba po starcie od razu szukał miejsca pod bandą, dlatego przedłużył prostą i zderzył się z Rafałem. Uważam, że sędzia postąpił właściwie wykluczając Tomka z powtórki.Wygrana 1 pkt w takich okolicznościach co prawda chwały nam nie przynosi, ale wielkie brawa dla chłopaków za ambicję. Bo jak przegrywaliśmy 7 punktami kilka biegów przed końcówką - myśałem, że już po meczu. W sumie fajne zawody, choć za dużo emocji pozasportowych. Gjedde obiektywnie powinien być wykluczony za utrudnianie startu i przekroczenie czasu 2 minut. Ziółkowski interweniował, ale chyba jest za niski, bo potraktowali go w Rzeszowie jak gówniarza.
- kuki
- Kontakt:
Popierwsze Tomek w formie nie jest i zachciało mu się w 4 ligach startować!!ozzyman pisze:Co się dzieje z tym Tomkiem?Lepiej jeździł w tamtym sezonie,nawet z nie do końca wyleczoną kontuzja.Teraz to jakby inny zawodnik na motorze.
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM
E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574
TÅ» SIPMA LUBLIN
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAÅEGO TÅ»L I TY TEÅ» TRZYMAJ SIĘ
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM
E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574
TÅ» SIPMA LUBLIN
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAÅEGO TÅ»L I TY TEÅ» TRZYMAJ SIĘ
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
wszedlem sobie do domciuz daaaaaaaalekiej podrozy, to co sie dzialo w 14 i 15 biegu to cos niesamowitego ja od tego wrzasku i swojego krzyku malo nie dostalem zawalu, ale mniejsza o to, tor byl tragiczny dziurawy beton, organizatorzy niech sie w dupe pocaluja za to gdzie nam kazali siedziec(mam nadzieje ze w rewanzu posadzimy ich pod zegarem identyko beda widziec).Dobrz przejde do malego komentarza na temat naszych gwiazd,KARLSON numer jeden pod wszystkimi wzgledami, wygral nam drugi mecz i jest poprostu zajebisty , i niech mi teraz powie lalunia ze richardson jechal lepiej,to w jakim stylu przeszed z trzeciej pozycji na pierwsza bylo rewelacyjne.Co do Frankowa i Knappa to ambicji im nie brakuje choc mieli slabe chwile.Sledz Moglo byc lepiej ale na tym betonioe chyba nie czul sie najlepiej chwala mu za te pkt.Piszcz i tu wlasciwie nie powiem nic bo jego wynik i postawa na torze swiadcza o wszystkim(dziad i kropka) Drugim dziadem jest Jelen ktoremu przestalem juz ufac zupelnie,staralem sie go bronic ze to eliminacje ze sprzet, ten chlopak jest tragiczny on nie ma pojecia o jezdzie i chyba powinien w tym roku zakonczyc karjere zuzlowca, a mlody Stachyra tez nic nie pokazal bo albo sie ma talent albo nie.
2 pkt ciesza ale my w takim zestawieniu nie mamy nawet o czym marzyc w tym roku.Dobrze Janusz powiedzial w ostatnim TÅ» ze mysla o pierwszej czworce a nie o awansie.
Pozdro wszystkim.
2 pkt ciesza ale my w takim zestawieniu nie mamy nawet o czym marzyc w tym roku.Dobrze Janusz powiedzial w ostatnim TÅ» ze mysla o pierwszej czworce a nie o awansie.
Pozdro wszystkim.
Po prostu to co czytam, jest niezrozumiałe. Zamiast cieszyć się z dwóch punktów, to biadolicie jak stare baby. A chłopaki wyciągnęli przegrany mecz. Za miesiąc nikt nie bedzie pamietał o meczu a punklty będą zaliczone i to jest najważniejsze. Nie ma co oglądać sięna Wybrzeże, bo zapewne dołożąnam w Lublinie. A ja myślę że w Rzeszowie i Gorzów i Ostrów mogą mieć problemy.
Nie wiedzialem ze jeszcze kiedys to zaspiewam ale po tym co dzisiaj zobaczylem to musze : "LUBELSKI CYRK, LUBELSKI CYRK HEJA HEJA LUBELSKI CYRK!!" hmmm. jak mam sie wypowiadac no to tak: Od dzisiaj nie darze sympatia piszcza po tym co zrobil jak wchodzil do parku maszyn to podbieglo do niego 5 osob i zaczelo do lac...... Tak z nawiasie po meczu stalo pod parkiem maszyn 20 osob i krzyczeli " Dajcie nam Piszcza" Ale on pojechal wczesniej........ Nie wiem czy zauwazyliscie ale zuzlowcy chyba z 5 razy sie lali w parku maszyn co chwile tylko widac bylo jak rece sie ruszaja, Baran sie z Frankowem sie lali. Piszcz po tym jak dostal siadl w parku i smiel sie caly czas, dlatego sie lali co chwile
Pozdrawiam - Matius GG:6117559
gb pisze:Występ Lublina był żenujący.takie aspiracje a forma dno.Z tak osłabioną stalą wygrać 1 pkt to kompromitacja!!!!!!!!!!!!!!!!!A zachowanie piszcza woła o pomste do nieba!!!!Bezmózgowiec.Rok temu załatwił Kuciape teraz Trojana.Gratulacje.
Czyzby kibic z Gdanska??? A w tamtym roku to Kuciapa byl sam sobie winien....
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Jinxsior pisze:Dobrz przejde do malego komentarza na temat naszych gwiazd,KARLSON numer jeden pod wszystkimi wzgledami, wygral nam drugi mecz i jest poprostu zajebisty , i niech mi teraz powie lalunia ze richardson jechal lepiej,to w jakim stylu przeszed z trzeciej pozycji na pierwsza bylo rewelacyjne..
heh nie ma porownania miedzy Peterem a Rico...
luCas pisze:gb pisze:Występ Lublina był żenujący.takie aspiracje a forma dno.Z tak osłabioną stalą wygrać 1 pkt to kompromitacja!!!!!!!!!!!!!!!!!A zachowanie piszcza woła o pomste do nieba!!!!Bezmózgowiec.Rok temu załatwił Kuciape teraz Trojana.Gratulacje.
Czyzby kibic z Gdanska??? A w tamtym roku to Kuciapa byl sam sobie winien....[/quote No tak miał pecha że nie wjechał wtedy w taśme !!!!!!Zgadzam się z tobą na tym polegała jego wina.
Rewelacyjny mecz.
Śledzik- jak dla mnie to mogło być troche lepiej
Mariusz - dziś pojechal bardzo dobrze , szkoda defektu w pierwszym jego starcie, a chyba w 13 biegu słabo mi się zrobiło jak zobaczyłem jak jedzie prosto w Darka na 2 łuku, ale udało się uniknąć zderzenia.
Karlson - rewelacyjny, tylko Baranowi udało się z nim wygrać. Nienajlepiej kilka razy na starcie, ale potem robił co chciał
Piszczyk - słabiutko jeden punkt i tylko dzięki defektowi Rempały (Jurek powinien się zmobilizować i zawalczyć o miejsce w składzie z Tomkiem)
Knappik - występ możliwy, stracił ze dwa punkty na dystansie, ale bieg 14 to poprostu bomba.
Dawid - problemy z motorem
Jeleń - z tego pana to zawodnika juz chyba nie będzie
Śledzik- jak dla mnie to mogło być troche lepiej
Mariusz - dziś pojechal bardzo dobrze , szkoda defektu w pierwszym jego starcie, a chyba w 13 biegu słabo mi się zrobiło jak zobaczyłem jak jedzie prosto w Darka na 2 łuku, ale udało się uniknąć zderzenia.
Karlson - rewelacyjny, tylko Baranowi udało się z nim wygrać. Nienajlepiej kilka razy na starcie, ale potem robił co chciał
Piszczyk - słabiutko jeden punkt i tylko dzięki defektowi Rempały (Jurek powinien się zmobilizować i zawalczyć o miejsce w składzie z Tomkiem)
Knappik - występ możliwy, stracił ze dwa punkty na dystansie, ale bieg 14 to poprostu bomba.
Dawid - problemy z motorem
Jeleń - z tego pana to zawodnika juz chyba nie będzie
gb pisze:luCas pisze:gb pisze:Występ Lublina był żenujący.takie aspiracje a forma dno.Z tak osłabioną stalą wygrać 1 pkt to kompromitacja!!!!!!!!!!!!!!!!!A zachowanie piszcza woła o pomste do nieba!!!!Bezmózgowiec.Rok temu załatwił Kuciape teraz Trojana.Gratulacje.
Czyzby kibic z Gdanska??? A w tamtym roku to Kuciapa byl sam sobie winien....[/quote No tak miał pecha że nie wjechał wtedy w taśme !!!!!!Zgadzam się z tobą na tym polegała jego wina.
Byles na meczu??? Widziales co i jak??? Ja bylem....
luCas pisze:gb pisze:luCas pisze:gb pisze:Występ Lublina był żenujący.takie aspiracje a forma dno.Z tak osłabioną stalą wygrać 1 pkt to kompromitacja!!!!!!!!!!!!!!!!!A zachowanie piszcza woła o pomste do nieba!!!!Bezmózgowiec.Rok temu załatwił Kuciape teraz Trojana.Gratulacje.
Byles na meczu??? Widziales co i jak??? Ja bylem....
Jezeli juz wracamy do zeszlorocznego meczu u nas z Rzeszowem to za upadek Kuciapy i Tomka abolutnie nie mozna winic naszego zawodnika!!! Siedzialem dokladnie na wprost calej sytuacji!! Z reszta, sedzie przeciez wykluczyl Macka...
METHANOL ADVENTURE TEAM
gb pisze:do luCas
Byłem na meczu i widziałem.Piszcz!!!Masz kłopoty z głową!!!a nie ze sprzętem,chyba
że u ciebie tak się to nazywa!Stwierdzam to na podstawie
ubiegłego i obecnego sezonu.
Z Grzesieckim