Stadion przy Al.Zygmuntowskich 5

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1751 Postautor: bkapusta » 8 marca 2006, o 14:19

sti pisze:zasluguja chociazby na szacunek za ciezkie treningi i zdrowie ktore zostawiaja na boisku. najlatwiej jest siedziec na du... przed komputerem i krytykowac, kiedy zawodnicy zarowno zuzlowi jak i pilkarscy szykuja sie cala zime w fatalnych warunkach pogodowych na nadchodzacy sezon.
mozesz ich nie lubic nie interesowac sie i zyczyc im spadku ale nie wysmiewaj innych ktorzy chodza i interesuja sie lubelska pilka!!!

Kurde kazdy z nas cos w zyciu robi, kazdy ma jakies obowiazki, prace, hobby. A pilkarze Motoru swojej pracy nie wykonuja nawet przyzwoicie. Jak bym cos robil zawodowo na tym poziomie szczerze mowiac nie spodziewal bym sie szacunku od innych. Na tym poziomie mozna sie w pilke bawic amatorsko, robienie z tego zawodostwa, mowienie o ciezkich treningach i zostawionym na boisku zdrowiu to lekka przesada. Niektore reprezentacje narodowe maja przynajmniej na tyle samokrytki, ze nie bawia sie w zawodostwo tylko graja amatorsko. Nie robia na sile z siebie gwiazd. A tu sredniaki z naszej III ligi zgrywaja zawodowcow... Ehh...
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1752 Postautor: Gelo » 8 marca 2006, o 14:19

sti pisze:zasluguja chociazby na szacunek za ciezkie treningi i zdrowie ktore zostawiaja na boisku.

Ale co z tego wynika? Jakie mają osiągniecia? Dorobili się bandy skretyniałych małp rzucających kamieniami - to jedyne osiągniecie
najlatwiej jest siedziec na du... przed komputerem i krytykowac, kiedy zawodnicy zarowno zuzlowi jak i pilkarscy szykuja sie cala zime w fatalnych warunkach pogodowych na nadchodzacy sezon.

W piłkę gram niegorzej od trzeciolgiowych kopaczy na żużlu jezdzić nie umiem. I nikogo nie krytykuję za to, że trenuje - wiec nie rozumiem do kogo ta mowa. Krytykuję tylko brak wyników a w zwiazku z tym brak talentu - skoro przy tak "wyczerpujących" przygotowaniach kopanina zostaje kopaniną.
mozesz ich nie lubic nie interesowac sie i zyczyc im spadku ale nie wysmiewaj innych ktorzy chodza i interesuja sie lubelska pilka!!!

Nie wyśmiewam - ludzie którzy chodzą na lubelską piłkę budzą we mnie litość i współczucie. Oglądanie widowiska na żenującym poziomie, ktore wywołuje odruchy wymiotne z nudów uważam za formę samookaleczenia. Oglądanie LKP to pokuta za wszczynanie burd.

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#1753 Postautor: Kaka » 8 marca 2006, o 14:40

Gelo pisze:W piłkę gram niegorzej od trzeciolgiowych kopaczy[...]

Weź się Gelu przestań ośmieszać, jak Ty grasz niegorzej nawet od 5 ligowców to ja jestem mistrzem świata w sumo :lol: :lol: :lol: . Rozwaliłeś mnie tym tekstem doszczętnie. Ty to co najwyżej grasz muzykę niegorzej od przeciętnych grajków :twisted:

PS BKapusta nawet nie wiesz jak cieżkie są obozy przygotowawcze przed czy w przerwie sezonu, ale skąd masz niby o tym wiedzieć :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1755 Postautor: bkapusta » 8 marca 2006, o 14:49

Kaka pisze:
Gelo pisze:W piłkę gram niegorzej od trzeciolgiowych kopaczy[...]

Weź się Gelu przestań ośmieszać, jak Ty grasz niegorzej nawet od 5 ligowców to ja jestem mistrzem świata w sumo :lol: :lol: :lol: . Rozwaliłeś mnie tym tekstem doszczętnie. Ty to co najwyżej grasz muzykę niegorzej od przeciętnych grajków :twisted:

PS BKapusta nawet nie wiesz jak cieżkie są obozy przygotowawcze przed czy w przerwie sezonu, ale skąd masz niby o tym wiedzieć :roll:

Chodzilem do LO w ktorym powszechny byl profil sportowy, fakt, ze mielismy glownie pilkarzy recznych i zawodnikow taekwon-do, ale doskonale wiem jak wygladaja ciezkie treningi.

Tylko co z tego?

Jak np. zatrudnisz firme zeby Ci wybudowala dom, i Ci uwala rudere z krzywymi scianami to bedzie Cie obchodzic jak ciezko jest nosic cegly na budowie?

Byle debil jest wstanie probowac/trenowac/cwiczyc, ale nie o to chodzi. Chodzi o efekty. A tych w lubelskiej pilce nie ma. Raz, ze nie ma ich w lidze, dwa ze nie ma ich w wychowywaniu pilkarzy. Ilu Lublin wychowal pilkarzy ktorzy cos osiagneli? 2?
Ostatnio zmieniony 8 marca 2006, o 14:51 przez bkapusta, łącznie zmieniany 1 raz.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#1756 Postautor: Kaka » 8 marca 2006, o 14:50

sting126 pisze:[
That's not the point :!: W tym calym sporze chodzi o to,ze "gwiazdy polskiej pilki" (od I ligi do V) narzekaja na wyczerpujace treningi itd. a nadal prezentuja poziom gry, ktory mozna okreslic tylko i wylacznie mianem "zenujacy"...

Słyszałeś kiedykoliwek żeby nasz wspólny znajomy (wiesz o kim mówie) narzekał na zbyt cięzkie treningi albo ch*** warunki. Kwestia jest w tym, że zależy od indywidualnego podejścia, od tego jak kto traktuje to co robi...jeden będzie się do tego przykładał, drugi nie, a nie wmówisz mi, że nasz znajomy robi z siebie gwiazde. Inna sprawa jaki jest poziom tego...no ale jeśli ktoś porównuje to do LM no to sorry :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#1757 Postautor: Kaka » 8 marca 2006, o 15:00

bkapusta pisze:Byle debil jest wstanie probowac/trenowac/cwiczyc, ale nie o to chodzi. Chodzi o efekty. A tych w lubelskiej pilce nie ma. Raz, ze nie ma ich w lidze, dwa ze nie ma ich w wychowywaniu pilkarzy. Ilu Lublin wychowal pilkarzy ktorzy cos osiagneli? 2?

Nie żebym się czepiał, ale znalazło by się wiecej piłkarzy z Lublina, którzy coś osiągneli lub rokują na to żeby osiągnąć w przyszłości.
Obraz lubelskiej piłki to doskonałe odzwierciedleniem tego co mamy w całym kraju...czyli bida z nędzą, z tym że u nas to jest na takim poziomie, bo na taki poziom stać w tej chwili nasz klub. Ja nie wiem wogóle czym tu się ekscytować, w tej chwili jest jak jest i lepiej nie będzie, ale to nie znaczy, że można kpić dowolnie z ludzi, którzy się starają coś osiągnać. W piłkę gra 11 zawodników i nie wszyscy muszą się jednakowo starać...taka prawda, a w tej chwili nie stać klub na "gwiazdy", więc "gramym tym co mamy".
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1759 Postautor: bkapusta » 8 marca 2006, o 15:27

Kaka pisze:
bkapusta pisze:Byle debil jest wstanie probowac/trenowac/cwiczyc, ale nie o to chodzi. Chodzi o efekty. A tych w lubelskiej pilce nie ma. Raz, ze nie ma ich w lidze, dwa ze nie ma ich w wychowywaniu pilkarzy. Ilu Lublin wychowal pilkarzy ktorzy cos osiagneli? 2?

Nie żebym się czepiał, ale znalazło by się wiecej piłkarzy z Lublina, którzy coś osiągneli lub rokują na to żeby osiągnąć w przyszłości.
Obraz lubelskiej piłki to doskonałe odzwierciedleniem tego co mamy w całym kraju...czyli bida z nędzą, z tym że u nas to jest na takim poziomie, bo na taki poziom stać w tej chwili nasz klub. Ja nie wiem wogóle czym tu się ekscytować, w tej chwili jest jak jest i lepiej nie będzie, ale to nie znaczy, że można kpić dowolnie z ludzi, którzy się starają coś osiągnać. W piłkę gra 11 zawodników i nie wszyscy muszą się jednakowo starać...taka prawda, a w tej chwili nie stać klub na "gwiazdy", więc "gramym tym co mamy".

Jasne, ze moze byc tam jakis mlody talent.

Jasne, ze generalizowanie nie jest do konca wporzadku.

Jednak nie ulega watpliwosci, ze widowisko na poziomie III ligi w Polsce jest zalozne. Nie ulega watpliwosci, ze poziom sportowy LKP Motor Lublin jest smieszny. Nie ulega watpliwosci, ze poziom [jak to kiedys pisala jedna gazeta komnputerowa oceniajac gry] miodnosci tych zawodow jest porazajaco niski. Nie ulega watpliwosci, ze smieszne jest mowienie o ciezkich treningach i zostawianiu zdrowia na boisku w kontekscie zawodnikow objajacych sie w III lidze. Na ich miejscu, jak i miejscu kibicow pilki noznej wstydzilbym sie mowic, ze tak ciezko trenuja pilkarze, skoro to nie ma najmniejszego przelozenia na wynik. Bo to chyba glupie tak ciezko trenowac i dalej nic nie osiagac?

W temacie pilki dodam jeszcze, ze moge byc deko nieobiektywny. Wiecie wkurza mnie, ze w naszym pieknym kraju panuje moda na dyscypline w ktorej poziom osiagamy zalosny. Telewizja, gazety - wszedzie dominuje noga i to mnie po ludzku wkurza bo bardzo nie lubie jak mi sie sprzedaje tandete. Poprostu nie lubie zenady.

Koniec OT z mojej strony [mam nadzieje].

Wracajac do tematu:

Czy Ty wyslales juz maila do radnych w sprawie kraty na stadionie?![/b]
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

meridol

#1760 Postautor: meridol » 8 marca 2006, o 15:29

Gelo pisze:
sti pisze:zasluguja chociazby na szacunek za ciezkie treningi i zdrowie ktore zostawiaja na boisku.

Ale co z tego wynika? Jakie mają osiągniecia? Dorobili się bandy skretyniałych małp rzucających kamieniami - to jedyne osiągniecie
najlatwiej jest siedziec na du... przed komputerem i krytykowac, kiedy zawodnicy zarowno zuzlowi jak i pilkarscy szykuja sie cala zime w fatalnych warunkach pogodowych na nadchodzacy sezon.

W piłkę gram niegorzej od trzeciolgiowych kopaczy na żużlu jezdzić nie umiem. I nikogo nie krytykuję za to, że trenuje - wiec nie rozumiem do kogo ta mowa. Krytykuję tylko brak wyników a w zwiazku z tym brak talentu - skoro przy tak "wyczerpujących" przygotowaniach kopanina zostaje kopaniną.

Nie wyśmiewam - ludzie którzy chodzą na lubelską piłkę budzą we mnie litość i współczucie. Oglądanie widowiska na żenującym poziomie, ktore wywołuje odruchy wymiotne z nudów uważam za formę samookaleczenia. Oglądanie LKP to pokuta za wszczynanie burd.

chyba troszke odeszlismy od tematu... ale tak na koniec tego watku napisze ze to ty we mnie budzisz litosc i zaluje ze Tz lublin ma takich kibicow... czy jak byli na dnie tez nie chodziles na mecze??? pewnie napiszesz ze byles na dobre i na zle ze swoja druzyna...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1761 Postautor: Gelo » 8 marca 2006, o 15:34

Weź się Gelu przestań ośmieszać, jak Ty grasz niegorzej nawet od 5 ligowców to ja jestem mistrzem świata w sumo :lol: :lol: :lol:
. Przepraszam - a skąd to wiesz? Graliśmy kiedyś razem, bo jakos sobie nie przypominam? A może piłki podawaleś?
Ty to co najwyżej grasz muzykę niegorzej od przeciętnych grajków :twisted:
Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem "przecietne grajki" wiec sie do tego nie odniosę. Sztuka to nie sport - kto szybciej, kto głosniej, kto wyżej, kto dłuzej. Mozna ją oceniać w kategoriach - podoba sie/nie podoba sie. To co dla Ciebie jest przecietne dla kogoś innego może być genialne. To tyle w tym temacie.
A za lubelskich piłkarzy świadczą ich wyniki - czarno na białym. Komentarz zbędny.
ps do sti - nie rozumiem okreslenia "też nie chodziles na mecze". Na żużel chodzę odkąd umiem chodzić . Chodzę - bo lubię ten sport - będe chodził czy druzyna sie bedzie nazywała Motor czy Wiadro. Będe chodził nawet na Wandę Kraków, bo jest po stokroć bardziej interesujące niż kopanie w kawalek skóry przez dwudziestu nieudaczników z LZNS Niedźwiedź czy Victorii Łukowa - Chmielek. Poniał?

Holly

#1762 Postautor: Holly » 8 marca 2006, o 15:44

Weź się Gelu przestań ośmieszać, jak Ty grasz niegorzej nawet od 5 ligowców to ja jestem mistrzem świata w sumo

Gelo to dobry gracz to trzeba przyznać.

ps.Ja swoje umiętności oceniam na ekstraklase ewentualnie 2 lige niemiecką , ale nie mam niestety czasu i zdrowia boiskowgo aby to udowodnić.

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#1763 Postautor: Kaka » 8 marca 2006, o 15:57

[quote="Gelo"] Przepraszam - a skąd to wiesz? Graliśmy kiedyś razem, bo jakos sobie nie przypominam? A może piłki podawaleś?
[quote]
Heh, no tak tak, facet z brzuszkiem zaraz mi powie, że na drugie ma Ronaldinho :lol: Stawiam zakład, że nie dał byś rady grać jak to sam napisałeś niegorzej niż 3-ligowcy. Wątpie nawet czy byś był w stanie w miare sprawnie i szybko podawać im ręczniki :lol: . Pod tym względem żyjesz jedynie w świecie marzeń...ale to akurat wolno każdemu :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1764 Postautor: Gelo » 9 marca 2006, o 08:48

Kaka pisze:
Gelo pisze: Przepraszam - a skąd to wiesz? Graliśmy kiedyś razem, bo jakos sobie nie przypominam? A może piłki podawaleś?

Heh, no tak tak, facet z brzuszkiem zaraz mi powie, że na drugie ma Ronaldinho

Po prostu jak nie wiesz - sie nie wypowiadaj - z tego forum w piłkę gralem tylko z Hollym i raz Torsenem - dawno to było ale zawsze. Jako młodzik trenowalem w Lubliniance i mimo "brzuszka" coś tam jeszcze pamietam. Jakbym miał oceniać ludzi po wyglądzie tak jak Ty - powiedzialbym, że nie powinieneś nawet wychodzić z domu, bo od razu zabraliby Cię do Puław na zbadanie obecności H5N1. Pozdrawiam i bez urazy.

meridol

#1765 Postautor: meridol » 9 marca 2006, o 12:33

panowie jak tor? byl ktos moze na stadionie? i co z tym pociagiem, dojechal juz do Lublina?

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1766 Postautor: bkapusta » 9 marca 2006, o 13:29

Kod: Zaznacz cały

Cytat:
Absurdalna decyzja śląskiej policji!
Czy na płotach okalających boisko stadionu Ruchu Chorzów kibice nie będą mogli wywieszać swoich flag? Wszystko wskazuje na to, że tak! Na Śląsku rusza właśnie pilotażowy program poprawy bezpieczeństwa na obiektach sportowych, a pieczę nad jego realizacją będzie sprawował Śląski Komendant Wojewódzki Policji w Katowicach.

PomysÅ‚ zabraniajÄ…cy kibicom zasÅ‚anianie pÅ‚otów oddzielajÄ…cych trybuny od murawy stadionu zrodziÅ‚ siÄ™ w gÅ‚owach funkcjonariuszy po wizycie na szkoleniu w Anglii. – Transparenty, które wiszÄ… na ogrodzeniach stadionu utrudniajÄ… monitorowanie caÅ‚oÅ›ci trybun. Chcemy widzieć to, co dzieje siÄ™ za pÅ‚otem, a tym samym – być w peÅ‚ni przygotowanym do ewentualnej rozróby – informuje o zasadnoÅ›ci tej idei, podinspektor Ireneusz Okrasa. – To nie oznacza, że flagi zniknÄ… z meczów. BÄ™dzie je można przecież powiesić za sektorem albo poÅ‚ożyć na murawie – dodaje.

Kto ma egzekwować zakaz wywieszania klubowych flag? – Jeżeli transparenty pojawiÄ… siÄ™ na pÅ‚otach, to organizator spotkania bÄ™dzie zmuszony nakazać kibicom ich zdjÄ™cie. JeÅ›li tak siÄ™ nie stanie, to wówczas do tego polecenia zostanie zobowiÄ…zana policja – tÅ‚umaczy podinspektor Okrasa, który od 20 lat jest odpowiedzialny z ramienia policji za bezpieczeÅ„stwo na stadionie Ruchu Chorzów.

Nowy przepis bÄ™dzie obowiÄ…zywaÅ‚ także kibiców przyjezdnych. – Przed każdym meczem ligowym, sympatycy drużyny przyjezdnej otrzymajÄ… od nas informacjÄ™, że nie bÄ™dÄ… mogli zawiesić flag na pÅ‚otach od strony boiska. Jeżeli takowe siÄ™ pojawiÄ…, to z pewnoÅ›ciÄ… nakażemy im je Å›ciÄ…gnąć pod groźbÄ… użycia przymusu – dodaje funkcjonariusz.

ÅšlÄ…scy policjanci liczÄ…, że nowy przepis, który już wiosnÄ… bÄ™dzie obowiÄ…zywaÅ‚ m.in. na stadionach w Chorzowie, Katowicach, Bytomiu, WodzisÅ‚awiu, Zabrzu i Sosnowcu da wymierne skutki w walce z chuliganami. – Koniec z przestÄ™pczoÅ›ciÄ… na obiektach sportowych! MaÅ‚ymi kroczkami bÄ™dziemy poprawiać bezpieczeÅ„stwo na stadionach. Skoro w Anglii sobie z tym poradzili, to dlaczego u nas miaÅ‚oby siÄ™ to nie sprawdzić? – twierdzi Naczelnik WydziaÅ‚u Prewencji w Chorzowie.

Funkcjonariusze ze ÅšlÄ…ska wzorem angielskich stróżów prawa majÄ… jeszcze wiele pomysłów na walkÄ™ ze stadionowymi chuliganami. – W przyszÅ‚oÅ›ci chcemy m.in. aby kibice siedzieli na numerowanych krzeseÅ‚kach, po to by uniemożliwić ich przemieszczanie siÄ™ miÄ™dzy sektorami. Zmienimy także samÄ… organizacjÄ™ meczów wyjazdowych. Wszystkimi formalnoÅ›ciami zajÄ…Å‚by siÄ™ kierownik ds. bezpieczeÅ„stwa danego klubu i to on byÅ‚by odpowiedzialny za listÄ™ osób udajÄ…cych siÄ™ na spotkanie – uchyla rÄ…bka tajemnicy podinspektor Okrasa.

Spotkanie wszystkich kierowników ds. bezpieczeństwa na śląskich stadionach odbędzie się jutro. Wszyscy przedstawiciele klubów zostaną poinformowani o szczegółach wdrażania nowego programu. Klub z Chorzowa będzie reprezentował Krzysztof Hermanowicz.

Komentarz autora: W nadchodzÄ…cej rundzie wiosennej stadion Ruchu Chorzów bÄ™dÄ… goÅ›ciÅ‚y m.in. grupy kibiców Zagłębia Sosnowiec, Lechii GdaÅ„sk, ÅšlÄ…ska WrocÅ‚aw czy też Polonii Bytom. Czy ktoÅ› wierzy, że kibice w/w klubów Å›ciÄ…gnÄ… „na proÅ›bÄ™ organizatora” swe flagi z pÅ‚otów?
http://ruch.chorzow-online.pl/

No to zadanie bojowe dla Fan Klubu, podsuncie to info Prezydentowi, Radnym i Policji tak zeby podczas zebrania w sprawie krat byl kolejny argument przeciw pilkarskiemu 'veto'.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Koper
Trener
Kontakt:

#1767 Postautor: Koper » 9 marca 2006, o 14:28

Uwazam ze warto tez ten tekst wkleic na forum kibicow LKP Motoru jesli jest ktos tam zarejestrowany. Szczegolnie ten fragment:
Transparenty, które wiszÄ… na ogrodzeniach stadionu utrudniajÄ… monitorowanie caÅ‚oÅ›ci trybun. Chcemy widzieć to, co dzieje siÄ™ za pÅ‚otem, a tym samym – być w peÅ‚ni przygotowanym do ewentualnej rozróby – informuje o zasadnoÅ›ci tej idei, podinspektor Ireneusz Okrasa. – To nie oznacza, że flagi zniknÄ… z meczów. BÄ™dzie je można przecież powiesić za sektorem albo poÅ‚ożyć na murawie – dodaje.
W przypadku naszego stadionu mozna dodatkowo flagi polozyc na torze :wink:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1768 Postautor: bkapusta » 9 marca 2006, o 14:33

Koper pisze:Uwazam ze warto tez ten tekst wkleic na forum kibicow LKP Motoru jesli jest ktos tam zarejestrowany. Szczegolnie ten fragment:
Transparenty, które wiszÄ… na ogrodzeniach stadionu utrudniajÄ… monitorowanie caÅ‚oÅ›ci trybun. Chcemy widzieć to, co dzieje siÄ™ za pÅ‚otem, a tym samym – być w peÅ‚ni przygotowanym do ewentualnej rozróby – informuje o zasadnoÅ›ci tej idei, podinspektor Ireneusz Okrasa. – To nie oznacza, że flagi zniknÄ… z meczów. BÄ™dzie je można przecież powiesić za sektorem albo poÅ‚ożyć na murawie – dodaje.
W przypadku naszego stadionu mozna dodatkowo flagi polozyc na torze :wink:

Juz to maja na forum motoru i za bardzo wkurzeni.

Oto komentarze:

zastanow sie co ty piszesz dzis zakazali RUCHOWI jutro NAM .Czym benda polskie stadiony bez flag zastanow sie AVE BANDA MOTOR

Dekpol ma całkowita racje ,trzeba przeciwstawiac sie popierdolonym działaczom i ich chorym wymysłom.Tak jak wyżej dzisiaj Ruchowi jutro całej Polsce!!!
JEBAĆ TEN PIERDOLONY pzpn!!!POZDRO DLA ZIELONEJ WYSPY Faja
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#1769 Postautor: Torsen » 9 marca 2006, o 15:46

Buehehehe, tak trzymać. Precz z tym badziewiem.
"Czym będą polskie stadiony bez flag?" - ten gość był blisko sedna. Poszedłbym nawet dalej i zapytałbym czym będzie polska liga piłkarska bez flag. Rzadko zdarza mi się spozierać na wyczyny rodzimych kopaczy, mam na myśli nie tylko Lublin, ale w ogóle polskie ligi piłkarskie, ale ostatnio wytrzymałem chwilę przed TV, jak pokazywali mecz Korony z Legią (pucharowy). Ludzie, przecież to dno. Indolencja aż bije po oczach, te nieroby nic nie umieją. Na domiar niezapomnianych wrażeń, kiedy włączyłem telewizor, zebrana na stadionie ludożerka akurat śpiewała bliską sercu każdego fana piłki nożnej piosenkę "Ty kurwo, zostaw kibica".
Niezmiennie podtrzymuję moją opinię, że piłka nożna w Polsce, jako zjawisko regularnie prowokujące zamieszki, sprowadzające niebezpieczeństwo dla mienia, zdrowia i życia, a nadto uprawiane profesjonalnie na żenującym poziomie przy zaangażowaniu chorych kwot pieniędzy, powinna zostać zdelegalizowana. A co :)

PS Gelu, nie pamiętam, żebyśmy grali w nogę... Zawsze był skład na kosza.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1770 Postautor: Gelo » 9 marca 2006, o 15:56

Torsen pisze:Buehehehe, tak trzymać. Precz z tym badziewiem.
"Czym będą polskie stadiony bez flag?" - ten gość był blisko sedna. Poszedłbym nawet dalej i zapytałbym czym będzie polska liga piłkarska bez flag. Rzadko zdarza mi się spozierać na wyczyny rodzimych kopaczy, mam na myśli nie tylko Lublin, ale w ogóle polskie ligi piłkarskie, ale ostatnio wytrzymałem chwilę przed TV, jak pokazywali mecz Korony z Legią (pucharowy). Ludzie, przecież to dno. Indolencja aż bije po oczach, te nieroby nic nie umieją. Na domiar niezapomnianych wrażeń, kiedy włączyłem telewizor, zebrana na stadionie ludożerka akurat śpiewała bliską sercu każdego fana piłki nożnej piosenkę "Ty kurwo, zostaw kibica".
Niezmiennie podtrzymuję moją opinię, że piłka nożna w Polsce, jako zjawisko regularnie prowokujące zamieszki, sprowadzające niebezpieczeństwo dla mienia, zdrowia i życia, a nadto uprawiane profesjonalnie na żenującym poziomie przy zaangażowaniu chorych kwot pieniędzy, powinna zostać zdelegalizowana. A co :)

Podpisuję sie oburęcznie. Moze założymy klub halowy i uzdrowimy polski futbol - z tego co pamiętam jako bramkarz wyciągaleś niezłe petardy :wink: A tak poważnie - również staralem sie obejrzeć mecz pucharowy. Wytrzymalem 10 minut i dalej nie dało rady. Żenada i kiła z rzeżączką. Utwierdzilem się tylko w przekonaniu, że wolę kazdy najgorszy zuzel od najlepszego meczu polskich nieudaczników.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#1771 Postautor: Torsen » 9 marca 2006, o 16:16

Gelo pisze:z tego co pamiętam jako bramkarz wyciągaleś niezłe petardy :wink:

Z siatki? ;)
Tak jak pisałem, nie pamiętam, żebyśmy wtedy grywali w nogę, bo zawsze był skład na kosza.
Wracając do kwestii stadionu, bardzo cieszy mnie to, co bkapusta przytoczył. Lektura tego sprawia mi wręcz jakąś chorą satysfakcję, bo autor, bezskutecznie, stara się ośmieszyć osobę, która wpadła na genialny pomysł zdelegalizowania flag na trybunach - i ośmiesza raczej sam siebie :) W 100% podzielam pogląd śląskiej policji. Mam nadzieję, że przyjmie się to w całej Polsce.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1772 Postautor: bkapusta » 9 marca 2006, o 16:17

Tez sie moge podpisac pod tym co napisal Torsen ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1773 Postautor: Cooper » 9 marca 2006, o 16:30

Torsen pisze:
Gelo pisze:z tego co pamiętam jako bramkarz wyciągaleś niezłe petardy :wink:

Z siatki? ;)
Tak jak pisałem, nie pamiętam, żebyśmy wtedy grywali w nogę, bo zawsze był skład na kosza.

Nie zapamietales III-ligowych megapetard Gela :?: :wink: Ehh, wstydz sie 8)

Gelo moze troche przesadzil z tym porownaniem do III ligi, ale jesli rzeczywiscie mial okazje jakis czas porzadnie potrenowac, to fakt faktem, ze jego umiejetnosci technicznych, talentu nie musi roznic z III liga przepasc. Inna kwestia jest wytrenowanie kondycji itp.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1774 Postautor: Gelo » 9 marca 2006, o 17:08

Nie zapamietales III-ligowych megapetard Gela :?: :wink: Ehh, wstydz sie 8)

Nie pamieta - bo przegrali :D dodam - 5:4 ;)
Gelo moze troche przesadzil z tym porownaniem do III ligi, ale jesli rzeczywiscie mial okazje jakis czas porzadnie potrenowac, to fakt faktem, ze jego umiejetnosci technicznych, talentu nie musi roznic z III liga przepasc. Inna kwestia jest wytrenowanie kondycji itp.

To oczywiste - zdrowie juz nie te - ostatni raz kopalem jakies 4 lata temu. I nie mam ambicji grania jak kopacze Motoru - jak miałbym sie tak kompromitowac - lepiej nie grac wcale. Czarować technikš też nie mam zamiaru. Wolę popijać piwko na trybunach. I tu mam pomysł na kolejny temat - zwišzany ze stadionem. Wnioskuję, żeby w tym sezonie na meczach żużlowych sprzedawano piwo na stadionie!!! Na wzór Wrocławia czy Warszawy - kto był ten wie. Co o tym sšdzicie?

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#1775 Postautor: Lublin_Fan » 9 marca 2006, o 17:12

Gelu pomysł dobry i z pewnością byłby realizowany, gdyby decyzja zależała tylko od klubu. Z tego co wiem, to zgodę musi wydać ratusz. A oni są wybitnie anty. No chyba, żeby spróbować wykorzystać zbliżające sie wybory i nagłą skłonność urzędników do zmiany zdania.

No i byłby to również gest w stronę Perły, która niedawno sypnęła conieco.

Pozdr.