Gelo pisze:wojtas pisze:to juz bedzie jasne ze oni tam wszyscy sa jednak popie.....ni.
Co do tego to chyba nie ma wątpliwości.
Sam piszesz "chyba", więc jednak wątpliwości pozostają
Koper pisze:Gawrzyk pisze: Być może chodzi o co innego. Kresowa jest łakomym kąskiem ze względu na giełdę. Zyski idą w setki tysięcy złotych...
Wokol stadionu rowniez mozna zorganizowac odpowiednie zaplecze ktore przynosiloby dochody.
Po przeczytaniu wspomnianego artykulu w LSE mialem dziwne wrazenie faworyzowania pilki noznej dla dobra sportu w Lublinie oczywiscie. Jak patrze na sytuacje przy modernizacji stadionu na al.Zygmuntowskich rowniez jest dziwna sytuacja:
-projekt wydluzenia toru chcociaz nie jest to konieczne aby boisko spelnialo normy miedzynarodowe bo juz obecnie spelnia,
-problemy z demontazem krat-powod wszyscy poznalismy...
Dziwne to tym bardziej bo przeciez:
-to TZ Sipma Lublin jest w wyzszej klasie rozgrywkowej,
-to mecze TZ Sipma Lublin sa magnesem dla wiekszej ilosci kibicow zasiadajacych stadionie,
-to na meczach TZ Sipma Lublin nie do pomyslenia jest sytuacja z jaka mielismy do czynienia chociazby w czasie meczu LKP Motor Lublin-Avia Swidnik.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
TakTorsen pisze:Zabawa w wojnÄ™?
Nie warunkuję wielkości krat od wielkości flag. Rozważałem tylko możliwość dogadania się z kopaczami. Niestety po obejrzeniu zdjęć widzę, że nawet nie ma co zaczynać z nimi gadki. TYLE.Nazir pisze:Jakaś kompletna paranoia!!! Wielkość krat uwarunkowana przez rozmiar flag... Proste - mniejsze kraty - mniejsze flagi.
Manitou pisze:Nie warunkuję wielkości krat od wielkości flag. Rozważałem tylko możliwość dogadania się z kopaczami. Niestety po obejrzeniu zdjęć widzę, że nawet nie ma co zaczynać z nimi gadki. TYLE.Nazir pisze:Jakaś kompletna paranoia!!! Wielkość krat uwarunkowana przez rozmiar flag... Proste - mniejsze kraty - mniejsze flagi.
Torsen pisze:A ja jestem przeciw wszystkim flagom i przeciw wszytkiemu, co przeszkadza w oglÄ…daniu meczu.
Czy ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć, po kiego grzyba komu jakieś flagi? Po co to jest? Czy to surogat patriotyzmu? Zabawa w wojnę? Albo coś jak harcerze, kto komu podp*li totem, czy jak go tam zwą? Osssochozzzziiiii?
Scpn pisze:Mamy wiec bez slowa protestu zrezygnowac z przynajmniej 6000 złotych wywalonych na element kibicowski, bo tak chcą fani żużla?
Pomyslcie dwa razy, zanim zwyzywanie kogos od debili.

neo pisze:mnie dziwi jedna rzecz.....wiem że to trochę głupie ale skoro juz chcemy mieć taka piłkę jak na zachodzie......to na np. czy to na highbury, czy camp nou , czy anfieldroad nie widziałem ani jednej flagi na kratach.......o przepraszam tam nawet krat nie trzeba.......
Kaka pisze:Scpn pisze:Mamy wiec bez slowa protestu zrezygnowac z przynajmniej 6000 złotych wywalonych na element kibicowski, bo tak chcą fani żużla?
Pomyslcie dwa razy, zanim zwyzywanie kogos od debili.
Motor ma piękne sektorówki, które moża wykorzystać, więc wcale kasa nie poszła by w błoto. Tak czy tak masz racje, że wyzywać się nawzajem nie powinno, ale na kompromis moża pujść, a nie iść w zaparte.
Scpn pisze:?! Mamy normalne flagi na płot, traktowac jak sektorowki ? Wyobrazasz sobie, jak by to wygladalo ? Bo ja nie.

Chodziło mi o typowe sektorówki (np rycerz)
a z flagami na płot...coż my też na swoje wydaliśmy kasę
ale tak jak już pisałem, na jakiś kompromis można pujść
bo gdzie w Polsce jest jeszcze stadion z tak wysokimi i niepraktycznymi kratami