RadeKas pisze:Wyslalbym Magic, Kinga Diamonda, ale jest za duze i nie moge do maila zamiescic.
No to umiesc na rapidshare albo megaupload i wklej link na forum
Jak dla mnie idealnym utworem może być motyw z "Stawka większa niż życie"
Jakby ktoś nie wiedział o co chodzi:
http://www.pronet.lublin.pl/~kubus/Staw ... _zycie.mp3
istred pisze:Jak dla mnie idealnym utworem może być motyw z "Stawka większa niż życie"
Jakby ktoś nie wiedział o co chodzi:
http://www.pronet.lublin.pl/~kubus/Staw ... _zycie.mp3
Mam jeszcze gdzieś wysłać czy ten link wystarczy?
Smirnek pisze:Nie zagłosuje na nic bo nic mi się nie podoba, już lepsze byłoby DJ Tiesto - Traffic
Gelo pisze:Jeżeli mogę coś zasugerować - odszedłbym od kawałków typu soundtruck z Rockiego - temat strasznie oklepany i moim zdaniem nie pasujący do żużla. Twardy sport lubi twardą muzykę - Ci którzy nie trawią rocka może jakoś to zniosą. Metallica - chyba nie. Prędzej sugerowałbym coś z Rammsteina (chętnie wykorzystywanego np. do boksu) np. numer die sone. Ale żeby nie było "niestrawności" u coniektórych - proponuję coś, co do speedwaya pasuje idealnie - to płyty Joe Satrianiego - kawałek "The War" z albumu Exstremist - posłuchajcie jak pasuje.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
prt pisze:zanim zagłosuję jeszcze ze 3 razy to przemyślę.
trzeba koniecznie wziąć pod uwagę, że na stadion przychodzą nie tylko ludzie młodzi i fani konkretnego łojenia, ale również inni - chodzi więc o to, aby muzyka, która będzie kojarzyła się z prezentacją miała wyłącznie dobre skojarzenia i jakoś odpowiadała charakterowi chwili i specyfice żużla.

wojtas pisze:A mi sie wydaje ze ludzie na stadion nie przychodza posluchac sobie muzyki, tylko obejrzec kawal dobrego zuzla. Jak chca posluchac muzyki to ida na koncert i sluchaja rodzaju ktory konkretnej osobie najbardziej pasuje. A muzyka przy prezentacji i innych momentach ma byc po to aby uatrakcyjnic zawody i wywolac pozytywnego powera. (...)
prt pisze:(...)szukałbym mimo wszystko czegoś popularnego i akceptowanego powszechnie.
mój wniosek z tych założeń jest taki, że zły będzie każdy utwór, którego wstydziłoby się zagrać średnioszanujące się radio w porze największej słuchalności. szkoda eksperymentować z jakimiś wynalazkami.(...)

Jak najbardziej - trzeba znalezc cos co bedzie pasowac wiekszosci.