Podpisy

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#26 Postautor: bkapusta » 18 stycznia 2006, o 08:20

Zeby sie nie pi*****ć z Rapidshare:

http://strony.aster.pl/yarbi/f.doc

Pozdrawiam
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#27 Postautor: mikas » 20 stycznia 2006, o 13:02

MOTOR LUBLIN
Obrazek

bartexs1
Senior

#28 Postautor: bartexs1 » 20 stycznia 2006, o 14:41

jesli sie zbierze "troszke" podpisów to potem jak ?? odesłać do Fanklubu czy do Tz??? Troszke formalnosci prosze mi powiedziec;) ja w ciągu 2-3 dni moge miec podpisów ok 50... u mnei to jest żużlowa rodzinka ;)

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#29 Postautor: jas » 20 stycznia 2006, o 14:57

cytat z linka, ktory wrzucil mikas - 1 (slownie: jeden) post nad Twoim:

"Każdy z państwa może również sam zebrać podpisy wśród swoich znajomych. Wystarczy ściągnąć ze strony http://strony.aster.pl/yarbi/f.doc przygotowany przez nas arkusz do zbierania podpisów i uzupełniony jak największą ilością popierających tą akcję głosów dostarczyć go w sobotę na ulicę Głęboką"

czytac najpierw trzeba, potem zadawc pytania 8)
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Clyde

#30 Postautor: Clyde » 20 stycznia 2006, o 15:45

To ja też mam pytanie tylko się nie denerwować :twisted:
Również jestem wstanie zebrać kilkadziesiąt podpisów w Lubartowie ale niestety nie będzie możliwości ich dostarczenia w sobotę. Czy jest jakaś inna możliwośc dostarczenia?? :)

meesha
Trener
Kontakt:

#32 Postautor: meesha » 21 stycznia 2006, o 11:48

Clyde pisze:Czy jest jakaś inna możliwośc dostarczenia?? :)

Od bidy można wysłać pocztą lub kurierem :)
Adres:

FanKlub TÅ» Motor Lublin
Klub-Pub "Na Strychu"
ul. Głęboka 10 lok. 45
20-612 Lublin
:) :) :)

Tak dla przypomnienia - dziś zaczynamy akcję "Krata" o 16 (pod w/w adresem). Jeśli chcecie się podpisać a najlepiej przynieść listę z zebranymi już 50 podpisami to zapraszamy :!: Grzaniec jest jakby ktoś zmarzł po drodze :D
Żeby nie było problemu z identyfikacją należy szukać osobników w niebieskich koszulkach z takim logo z przodu jak to poniżej :wink: (przynajmniej jeden taki będzie...)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#33 Postautor: mikas » 22 stycznia 2006, o 12:27

Niestety musze to napisać.
Wszyscy macie głęboko w dupie czy kraty będą zdjęte czy nie :!:
Wczoraj aby złożyć swój podpis pod petycją do prezydenta nie pojawił sie NIKT oprócz fan klubu i naszych znajomych. Honor tej akcji uratował Geest, który zebrał mnóstwo podpisów wśród swoich znajomych. Przykro to pisac ale mamy na forum samych krzykaczy a jak cos trzeba zrobić (głupi podpis) to już chętnych nie ma i wszyscy mają wszystko w dupie. Takich właśnie kibiców ma nasz klub :evil: Tacy właśnie jesteście Wy :!: :evil:
Zaraz odezwą sie pewnie głosy że zimno, nie chce się wychodzić z domu itd. Jednak jakos kilku osobom to nie przeszkodziło w złożeniu podpisu pod petycją o zdjęcie krat, tylko to jak zawsze tylko jedne i te same osoby na które zawsze można liczyć :evil:
Gratuluje Wam wszystkim i życze miłego oglądania zawodów przez kraty jeszcze przez wiele lat.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#34 Postautor: bkapusta » 22 stycznia 2006, o 12:30

Prosze nie generalizowac, Ja do Lublina mam ponad 160km i ze wzgledu na pogode zrezygnowalem z wypadu na weekend do Lublina, to chyba zrozumiale ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#35 Postautor: mikas » 22 stycznia 2006, o 12:33

Wiadomo, że nie wszyscy mogli i przecież nie zwracam sie do konkretnych osób, ale żeby NIKT nie mógł?? Niech każdy sobie sam przemyśli zaistniałą sytuacje a potem nie krzyczy że mu kraty przeszkadzają :evil:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#36 Postautor: meesha » 22 stycznia 2006, o 12:33

Uuuuu, Mikas się zdenerwował :D

Ja tam myślę, że nie ma się co pienić tylko dalej zbierać te cholerne podpisy. Może za tydzień ktoś ruszy d... i przyjdzie (najlepiej z całą kartką zebranych podpisów). To naprawdę nie jest trudne - wydrukować listę, wziąć ją do szkoły, na uczelnię, do pracy, przejść po sąsiadach :) a następnie w dowolny dzień między 10 a 2 przynieść pod adres podany 4 posty wyżej i po prostu zostawić za barem :roll:

Ja jednak wciąż mam nadzieję, że to tylko przez tą pogodę wyszło tak a nie inaczej :?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Speedway-Mati
Zawodowiec

#37 Postautor: Speedway-Mati » 22 stycznia 2006, o 12:41

Ja wydrukuję formularz i mogę zebrać troszke podpisów ale dużo będzie od osób które nawet sie nie znają na żużlu :lol: Więc może być od takich :?: Bo chyba o to chodzi aby było ich jak najwięcej :!: :)
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#38 Postautor: meesha » 22 stycznia 2006, o 12:51

Speedway-Mati pisze:Ja wydrukuję formularz i mogę zebrać troszke podpisów ale dużo będzie od osób które nawet sie nie znają na żużlu :lol: Więc może być od takich :?: Bo chyba o to chodzi aby było ich jak najwięcej :!: :)

Dokładnie o to chodzi :)

Przed wszystkimi wyborami jak różni kandydaci czy partie zbierają podpisy to też podpisują się w 99% osoby które nie znają się na polityce :P 8) I jakoś nikomu to nie przeszkadza :D

Speedway-Mati
Zawodowiec

#39 Postautor: Speedway-Mati » 22 stycznia 2006, o 12:54

meesha pisze:
Speedway-Mati pisze:Ja wydrukuję formularz i mogę zebrać troszke podpisów ale dużo będzie od osób które nawet sie nie znają na żużlu :lol: Więc może być od takich :?: Bo chyba o to chodzi aby było ich jak najwięcej :!: :)

Dokładnie o to chodzi :)

Przed wszystkimi wyborami jak różni kandydaci czy partie zbierają podpisy to też podpisują się w 99% osoby które nie znają się na polityce :P 8) I jakoś nikomu to nie przeszkadza :D

Aha no to ok :!:
Postaram się pomóc, i pozbierać podpisy :)

Może Pan Prezydent nie będzie sprawdzał osób które się podpisały :lol: Hehe :D
Obrazek

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#40 Postautor: Manitou » 22 stycznia 2006, o 13:16

No to ku.wa pięknie. Ja obdzwoniłem wszystkich znajomych żeby się do Was przeszli i podpisali(oczywiście tych, których ta sprawa interesuje) i też żaden nie ruszył dupy. :evil:

Dzisiaj bedę w Lublinie koło 18-19 i mogę wpaść na sekundę na strych żeby zlożyć podpis. Będzie ktoś :?: (Proszę o znak-sygnał na kom bo jak wyruszę w drogę to ciężko będzie mi wejść na forum :wink: )

AHA...WAŻNE-ZGUBIŁEM TELEFON WIĘC JAK KTOŚ ZECHCE DAĆ MI ZNAK TO NA TEN DRUGI NUMER CO JEST NA LIŚCIE :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#41 Postautor: Saint » 22 stycznia 2006, o 14:03

A czy podpisać się mogą osoby miejszkające w innym województwie??? U mnie w pracy nie ma nikogo z Lublina...

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#43 Postautor: wojtas » 22 stycznia 2006, o 15:36

No wiec jak widac wiekszosc ma wszystko gleboko w dupie. To co zawsze - pretensji i postulatow zawsze sie znajdzie od chu... a jak trzeba sie wykazac i cos zrobic to kazdy na to leje. Ja niestety o tej porze musialem byc gdzie indziej i dopiero wrocilem, ale do spolki z Geestem jednÄ… kartÄ™ podpisow zebralismy. Jedyny sposob na sukces tej akcji jest taki zeby niektorzy wreszcie zrozumieli ze jak sie chce cos miec to trzeba zap....lac.
Obrazek

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#44 Postautor: luCas » 22 stycznia 2006, o 16:49

Ja na swoim wydziale zebralem prawie caly formularz podpisow, niestety z roznych przyczyn nie mogelm go dostarczyc pod wskazany adres i :wink: Jesli akcja jeszcze ma potrwac, to mysle, ze zbiore drugie tyle i w przeciagu tych 2 tygodni jakos podrzuce.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

baranek
Junior

#45 Postautor: baranek » 22 stycznia 2006, o 18:20

a jutro można wpaść?? To ja z kumplem byśmy wpadli. Bo niestety w sobote miałem trening i nie mogłem wpaść

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#47 Postautor: mikas » 22 stycznia 2006, o 19:43

Przypomne tylko,że listy z podpisami prosimy o zostawienie u barmanki bądz barmana za barem,żeby potem nie było pretensji że nikogo nie było i nie mieliście komu zostawić :wink: My tam całymi dniami nie przesiadujemy (nawet Meesha :wink: )
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#48 Postautor: meesha » 22 stycznia 2006, o 19:57

mikas pisze:My tam całymi dniami nie przesiadujemy (nawet Meesha :wink: )

Choć niewiele brakuje :) Wczoraj odsiedziałem całą 8-godzinną zmianę (od 15:30 do 23:30) :lol: Niestety prawie na darmo :?

PS. Jakby się zdarzyło, że nikogo z nas nie będzie to zostawiając listę za barem mówcie, że to "dla tych od żużla" :wink: żeby trafiła tam gdzie trzeba...

baranek
Junior

#49 Postautor: baranek » 22 stycznia 2006, o 21:56

to spróbuje po lekcjach wpaść, a jakiś autobus jeździ pod ten lokal :?:

meesha
Trener
Kontakt:

#50 Postautor: meesha » 22 stycznia 2006, o 22:05

baranek pisze:jakiś autobus jeździ pod ten lokal :?:

Pod sam lokal niemalże: 9, 11, 56, LE1, 152 (ale te dwa ostatnie tylko w kierunku Narutowicza i Nadbystrzyckiej).
Z Narutowicza przy Głębokiej (trzeba kawałek przejść): 8, 14, 32, 39, 40, 44, 74

Szczegóły na http://www.mpk.lublin.pl :D