Podpisy
- jas
- Senior
- Kontakt:
cytat z linka, ktory wrzucil mikas - 1 (slownie: jeden) post nad Twoim:
"Każdy z państwa może również sam zebrać podpisy wśród swoich znajomych. Wystarczy ściągnąć ze strony http://strony.aster.pl/yarbi/f.doc przygotowany przez nas arkusz do zbierania podpisów i uzupełniony jak największą ilością popierających tą akcję głosów dostarczyć go w sobotę na ulicę Głęboką"
czytac najpierw trzeba, potem zadawc pytania
"Każdy z państwa może również sam zebrać podpisy wśród swoich znajomych. Wystarczy ściągnąć ze strony http://strony.aster.pl/yarbi/f.doc przygotowany przez nas arkusz do zbierania podpisów i uzupełniony jak największą ilością popierających tą akcję głosów dostarczyć go w sobotę na ulicę Głęboką"
czytac najpierw trzeba, potem zadawc pytania
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
Clyde pisze:Czy jest jakaś inna możliwośc dostarczenia??
Od bidy można wysłać pocztą lub kurierem
Adres:
FanKlub TÅ» Motor Lublin
Klub-Pub "Na Strychu"
ul. Głęboka 10 lok. 45
20-612 Lublin
Tak dla przypomnienia - dziś zaczynamy akcję "Krata" o 16 (pod w/w adresem). Jeśli chcecie się podpisać a najlepiej przynieść listę z zebranymi już 50 podpisami to zapraszamy
Żeby nie było problemu z identyfikacją należy szukać osobników w niebieskich koszulkach z takim logo z przodu jak to poniżej
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Niestety musze to napisać.
Wszyscy macie głęboko w dupie czy kraty będą zdjęte czy nie
Wczoraj aby złożyć swój podpis pod petycją do prezydenta nie pojawił sie NIKT oprócz fan klubu i naszych znajomych. Honor tej akcji uratował Geest, który zebrał mnóstwo podpisów wśród swoich znajomych. Przykro to pisac ale mamy na forum samych krzykaczy a jak cos trzeba zrobić (głupi podpis) to już chętnych nie ma i wszyscy mają wszystko w dupie. Takich właśnie kibiców ma nasz klub
Tacy właśnie jesteście Wy
Zaraz odezwą sie pewnie głosy że zimno, nie chce się wychodzić z domu itd. Jednak jakos kilku osobom to nie przeszkodziło w złożeniu podpisu pod petycją o zdjęcie krat, tylko to jak zawsze tylko jedne i te same osoby na które zawsze można liczyć
Gratuluje Wam wszystkim i życze miłego oglądania zawodów przez kraty jeszcze przez wiele lat.
Wszyscy macie głęboko w dupie czy kraty będą zdjęte czy nie
Wczoraj aby złożyć swój podpis pod petycją do prezydenta nie pojawił sie NIKT oprócz fan klubu i naszych znajomych. Honor tej akcji uratował Geest, który zebrał mnóstwo podpisów wśród swoich znajomych. Przykro to pisac ale mamy na forum samych krzykaczy a jak cos trzeba zrobić (głupi podpis) to już chętnych nie ma i wszyscy mają wszystko w dupie. Takich właśnie kibiców ma nasz klub
Zaraz odezwą sie pewnie głosy że zimno, nie chce się wychodzić z domu itd. Jednak jakos kilku osobom to nie przeszkodziło w złożeniu podpisu pod petycją o zdjęcie krat, tylko to jak zawsze tylko jedne i te same osoby na które zawsze można liczyć
Gratuluje Wam wszystkim i życze miłego oglądania zawodów przez kraty jeszcze przez wiele lat.
Uuuuu, Mikas się zdenerwował
Ja tam myślę, że nie ma się co pienić tylko dalej zbierać te cholerne podpisy. Może za tydzień ktoś ruszy d... i przyjdzie (najlepiej z całą kartką zebranych podpisów). To naprawdę nie jest trudne - wydrukować listę, wziąć ją do szkoły, na uczelnię, do pracy, przejść po sąsiadach
a następnie w dowolny dzień między 10 a 2 przynieść pod adres podany 4 posty wyżej i po prostu zostawić za barem
Ja jednak wciąż mam nadzieję, że to tylko przez tą pogodę wyszło tak a nie inaczej
Ja tam myślę, że nie ma się co pienić tylko dalej zbierać te cholerne podpisy. Może za tydzień ktoś ruszy d... i przyjdzie (najlepiej z całą kartką zebranych podpisów). To naprawdę nie jest trudne - wydrukować listę, wziąć ją do szkoły, na uczelnię, do pracy, przejść po sąsiadach
Ja jednak wciąż mam nadzieję, że to tylko przez tą pogodę wyszło tak a nie inaczej
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Speedway-Mati pisze:Ja wydrukuję formularz i mogę zebrać troszke podpisów ale dużo będzie od osób które nawet sie nie znają na żużluWięc może być od takich
Bo chyba o to chodzi aby było ich jak najwięcej
![]()
Dokładnie o to chodzi
Przed wszystkimi wyborami jak różni kandydaci czy partie zbierają podpisy to też podpisują się w 99% osoby które nie znają się na polityce
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
meesha pisze:Speedway-Mati pisze:Ja wydrukuję formularz i mogę zebrać troszke podpisów ale dużo będzie od osób które nawet sie nie znają na żużluWięc może być od takich
Bo chyba o to chodzi aby było ich jak najwięcej
![]()
Dokładnie o to chodzi![]()
Przed wszystkimi wyborami jak różni kandydaci czy partie zbierają podpisy to też podpisują się w 99% osoby które nie znają się na polityce![]()
I jakoÅ› nikomu to nie przeszkadza
Aha no to ok
Postaram się pomóc, i pozbierać podpisy
Może Pan Prezydent nie będzie sprawdzał osób które się podpisały

No to ku.wa pięknie. Ja obdzwoniłem wszystkich znajomych żeby się do Was przeszli i podpisali(oczywiście tych, których ta sprawa interesuje) i też żaden nie ruszył dupy.
Dzisiaj bedę w Lublinie koło 18-19 i mogę wpaść na sekundę na strych żeby zlożyć podpis. Będzie ktoś
(Proszę o znak-sygnał na kom bo jak wyruszę w drogę to ciężko będzie mi wejść na forum
)
AHA...WAÅ»NE-ZGUBIÅEM TELEFON WIĘC JAK KTOÅš ZECHCE DAĆ MI ZNAK TO NA TEN DRUGI NUMER CO JEST NA LIÅšCIE

Dzisiaj bedę w Lublinie koło 18-19 i mogę wpaść na sekundę na strych żeby zlożyć podpis. Będzie ktoś
AHA...WAÅ»NE-ZGUBIÅEM TELEFON WIĘC JAK KTOÅš ZECHCE DAĆ MI ZNAK TO NA TEN DRUGI NUMER CO JEST NA LIÅšCIE
No wiec jak widac wiekszosc ma wszystko gleboko w dupie. To co zawsze - pretensji i postulatow zawsze sie znajdzie od chu... a jak trzeba sie wykazac i cos zrobic to kazdy na to leje. Ja niestety o tej porze musialem byc gdzie indziej i dopiero wrocilem, ale do spolki z Geestem jednÄ… kartÄ™ podpisow zebralismy. Jedyny sposob na sukces tej akcji jest taki zeby niektorzy wreszcie zrozumieli ze jak sie chce cos miec to trzeba zap....lac.

mikas pisze:My tam całymi dniami nie przesiadujemy (nawet Meesha)
Choć niewiele brakuje
PS. Jakby się zdarzyło, że nikogo z nas nie będzie to zostawiając listę za barem mówcie, że to "dla tych od żużla"
baranek pisze:jakiś autobus jeździ pod ten lokal
Pod sam lokal niemalże: 9, 11, 56, LE1, 152 (ale te dwa ostatnie tylko w kierunku Narutowicza i Nadbystrzyckiej).
Z Narutowicza przy Głębokiej (trzeba kawałek przejść): 8, 14, 32, 39, 40, 44, 74
Szczegóły na http://www.mpk.lublin.pl