Żużlowe różności
Wcale sie nie zdziwie, jak zostanie wygwizdany w Czestochowie. Skoro odszedl, to powinien to zrobic w taki sposob, aby go dobrze zapamietano, a nie rozglaszac wszystkim jego stosunki z klubem. Nawet jak sa zle, to jest tylko i wylacznie sprawa pomiedzy nimi. Teraz dziennikarze zrobili z tego wielkie halo, a czestochowski klub moze byc (a moze juz jest) postrzegany jako malo profesjonalny. Zachowal sie nie lojalnie i teraz zbiera zniwa.
PS. W Lesznie tez chyba go za bardzo nie lubia...
PS. W Lesznie tez chyba go za bardzo nie lubia...
Jeśli ktoś chciałby wspomóc Wielką Orkiestrę i przy okazji zyskać ciekawą pamiątkę o tematyce żużlowej to polecam tą aukcję:
http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=57230
http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=57230
do pobrania - teledysk
Niestety, caly dzien meczylem sie z kompresjÄ…, ale i tak 6 minutowy klip zajmuje az niespelna 100MB
Niestety juz nic nie poradze, bo jakosc bedzie do dupy. Mi przy predkosci ok. 65 kb/s sciaga sie jakies 20 minut. A czy warto sciagac to juz Wy sami powiedzcie.
Z tego miejsca chcialbym zaznaczyc ze swoj wklad w teledysk mialy takze dwie inne osoby: Grzesieck - ktory wspanialomyslnie udostepnil mi swoj serwer (aplauz) i Geest, ktory przekazal mi troche materialow (tez aplauz). Pragne wyrazic tez dezaprobate dla Proboszcza mojej parafii, przez ktorego wizyte nie skonczylem klipu wczoraj, lecz dopiero dzisiaj.
Niestety, caly dzien meczylem sie z kompresjÄ…, ale i tak 6 minutowy klip zajmuje az niespelna 100MB
Z tego miejsca chcialbym zaznaczyc ze swoj wklad w teledysk mialy takze dwie inne osoby: Grzesieck - ktory wspanialomyslnie udostepnil mi swoj serwer (aplauz) i Geest, ktory przekazal mi troche materialow (tez aplauz). Pragne wyrazic tez dezaprobate dla Proboszcza mojej parafii, przez ktorego wizyte nie skonczylem klipu wczoraj, lecz dopiero dzisiaj.

-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Tak zrobilem, ale probowalem tez szeregiem innych programow. Z VD byl i tak najmniejszy plik. Ciekawostka: po zrobieniu klipu caly plik zajmowal ponad 700MB, wiec i tak nie jest zle
Za ewentualny brak satysfakcji po obejrzeniu nie odpowiadam.
To sie nazywa spolka z ograniczona odpowiedzialnoscia 
K.A.M.I.L pisze:Nie wiem jak u was jest, ale jak teraz ściągam ten teledysk to szybkość transferu wynosi 4,79 KB/s. Zostawie kompa na nocke powinno się ściągnąć mam nadzieje, że warto
Za ewentualny brak satysfakcji po obejrzeniu nie odpowiadam.

K.A.M.I.L. pisze:Nie wiem jak u was jest, ale jak teraz ściągam ten teledysk to szybkość transferu wynosi 4,79 KB/s. Zostawie kompa na nocke powinno się ściągnąć mam nadzieje, że warto![]()
Pozdrawiam
:/ duzo ludzi sciagac poprostu w tym momencie i dlatego taki z dupy transfer...gdyby nie sciagal nikt oprocz Ciebie powinno byc kolo 50-60 kb/s
METHANOL ADVENTURE TEAM
wojtas pisze:Niestety, caly dzien meczylem sie z kompresjÄ…, ale i tak 6 minutowy klip zajmuje az niespelna 100MB![]()
Niestety juz nic nie poradze, bo jakosc bedzie do dupy. Mi przy predkosci ok. 65 kb/s sciaga sie jakies 20 minut...
Mialem te same problemy ze swoimi teledyskami. Polecam uzycie Dr. Dvix ktorego uzylem do skompresowania 5 (ostatniej) czesci teledysku i tak z jakosci prawie ze telewizyjnej (900mb) zeszlo na jakosc dobra (chyba najlepsza z wszystkich tel. wrzuconych na net) i wagi ok. 25mb
Ps. Ja tam po 5 teledyskach przestalem sie juz tym bawic
Ostatnio zmieniony 8 stycznia 2006, o 22:59 przez Kubbas, łącznie zmieniany 1 raz.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Za ewentualny brak satysfakcji po obejrzeniu nie odpowiadam. To sie nazywa spolka z ograniczona odpowiedzialnoscia
Jestem przekonany, że teledysk ci wyszedł. Ostatnio przeglądałem teledyski robione przez Kubasa i Gesta głównie z sezonów 2004. Nawet dzisiaj zastanawiałem się czy ktoś zrobi teledysk i prosze jaka niespodzianka. Niestety sam nie potrafie zrobić takiego teledysku i nie posiadam potrzebnego do tego materiału dlatego czekam aż ktoś zrobi i zarzuci.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
K.A.M.I.L. pisze:Nie wiem jak u was jest, ale jak teraz ściągam ten teledysk to szybkość transferu wynosi 4,79 KB/s. Zostawie kompa na nocke powinno się ściągnąć mam nadzieje, że warto![]()
Pozdrawiam
Ja z ciekawości ściągam i musze pwoiedzieć że mam lepszy transfer hehe nie wiele ale lepszy ... 6,83 kb/s
Jednak mimo to czuje że warto

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Podoba sie Wam tytul tego newsa w linku poniezej ?
http://new.sports.pl/index.php?show=1&s ... de0219959f
Kubbas pisze:Ps. Ja tam po 5 teledyskach przestalem sie juz tym bawicchyba nastapilo u mnie to samo co u Hannavalda czyli syndrom wypalenia zawodowego:D
hehe, ja się wypaliłem po 3, choć próbowałem zrobić czwarty, ale jakoś przekonania brakowało. może w ferie się zrobi...
a z tą kompresją to tutaj jest chyba taka niewygodna sytuacja, że bez kompresji film ma jakość skompresowanego divxa (jak materiał źrodłowy), wiec po kompresji jakość robi sie zupelnie nieadekwatna do bitrate'u. nigdy się z takim czymś nie męczyłem, więc nie wiem czy to zjawisko da się jakoś zniwelować
Koper pisze:Podoba sie Wam tytul tego newsa w linku poniezej ?
no
No sciagnałem sobie ten 100mb teledysk jak i teledyski Geesta i musze powiedzieć że no są "zajebiste" Mis ie bardzo podobają i żałuje że u nas nikt czegoś takeigo nie robi
Jednak mam pewną uwage co do najnowszego tworu iż pierwsza część jest bez zarzutów za to w drugiej piosenka jest poprostu albo za cicho nagrana albo zła jakość ... za to nadrabia ona obrazkiem z 1/2 IMŚJ w Tarnowie (szkoda że to akórat upadek Szczepaniaka
)
Ale tak ogólnie to zaabista robota panowie ... trzymać tak dalej

Jednak mam pewną uwage co do najnowszego tworu iż pierwsza część jest bez zarzutów za to w drugiej piosenka jest poprostu albo za cicho nagrana albo zła jakość ... za to nadrabia ona obrazkiem z 1/2 IMŚJ w Tarnowie (szkoda że to akórat upadek Szczepaniaka
Ale tak ogólnie to zaabista robota panowie ... trzymać tak dalej

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
Koper pisze:Podoba sie Wam tytul tego newsa w linku poniezej ?![]()
Miło się czyta takie newsy.
A jeszcze weselej sie robi czytajÄ…c komentarze pod nimi:
kurcze nasi dzialacze troche przeginaja. przecez Lublin zawsze mial dobrych wychowankow (Kępa,Śledź, Stenka, śp.Dados, Staszek i wielu innych). czy naprawde trzeba nam tylu zagranicznych ogórków? postawcie na mlodzież!!!
Usiłowałem ściągać ale prędkość ok. 1,2 kB/s troszke mnie zniechęciła
Spróbuję za jakiś czas gdy sytuacja się nieco unormuje