Skład na sezon 2006
fcb pisze:ps.obiło mi się o uszy że w styczniu do sipmy miał dołączyć jakiś drugi sponsor strategiczny, wie ktoś coś o tym ????????????????
już przed sezonem 2005 mówiło się, ze Perła jest zainteresowana, ale druzyna musi mieć ambitny cel. może to o nich chodzi?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
fcb pisze: Pietrzyk mówicie ? dla mnie to jest coś w rodzaju Grześka Kanppa zdecydowanie wolałbym Czerwińskiego.
I liga 2005:
12. Grzegorz Knapp śr. bieg. - 1,987
22. Artur Pietrzyk 1,867
Niewiele, ale jednak Grzechu lepszy. A skoro mowilo sie ze Knapp to "najslabsze ogniwo" wsrod lubelskich seniorow to po co nam zawodnik potencjalnie jeszcze slabszy??

-
Holly
Przestańcie z takimi cieniasami jak Pietrzyk czy Jabłoński , to już przegięcie.Tomek Piszcz bije ich na głowe i w dodatku lublinianin.
Zespół trzeba wzmocnić , a Pietrzyki i Jabłońskie mogą być wzmocnieniem dla II-ligowego Opola.
Wystrarczy : Czerwiński , Piszcz i Kennett i pozamiatane.
Zespół trzeba wzmocnić , a Pietrzyki i Jabłońskie mogą być wzmocnieniem dla II-ligowego Opola.
Wystrarczy : Czerwiński , Piszcz i Kennett i pozamiatane.
Jaga pisze:Gabor pisze:Zawodnik nie ma być fajny tylko punkty robić
No punkty musi robić ale ważne jest też żeby kibicowi przypadł do gustu
Ano musi , ale chyba się ze mną zgodzisz , że przypaść do gustu może tylko postawą na torze a nie uśmieszkami (ala Pulpet) w parku maszyn czy opowiadaniem "bajek" w wywiadach .
Gabor pisze:Jaga pisze:Gabor pisze:Zawodnik nie ma być fajny tylko punkty robić
No punkty musi robić ale ważne jest też żeby kibicowi przypadł do gustu
Ano musi , ale chyba się ze mną zgodzisz , że przypaść do gustu może tylko postawą na torze a nie uśmieszkami (ala Pulpet) w parku maszyn czy opowiadaniem "bajek" w wywiadach .
No oczywiście tu masz racje ... z tym ze tez Ty musisz się ze mną zgodzić że jeśli takowy zawodnik raz podpadł kibicom to oni beda mu krzywde długie lata pamiętać

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
Co do Chrzanowskiego - nie wiem, czy ma ochote jezdzic w 1 lidze, nie wiem jakie ma wymagania finansowe (kontrakt Holty z pewnoscia dziala na wyobraznie zawodnikow), ale bez dwoch zdan bylby bardzo duzym wzmocnieniem w 1 lidze; zdecydowanie jest to material na czolowkie 1 ligi a zarazem ogniwo, ktorego po ewentualnym awansie do e-ligi nie trzeba wymieniac. Wiekszosc e-ligowcow ma skompletowane sklady, Jagus ma na dniach podpisac w Toruniu, Marma niezle sie szarpnela na Pedersena i Holte - zatem pozostaje tradycyjnie napisac, ze nie zaszkodzi zapytac Chrzanowskiego o jego warunki - chocby po to, zeby miec pojecie, jakich pieniedzy zadaja e-ligowcy lepsi od Swista czy Rempaly - a takich bedziemy musieli kontraktowac juz za rok 
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Fork pisze:Artur Pietrzyk ma doświadczenie i to duże...
Jezdził przeciez w Esktralidze !!
I do kontuzji radził sobie dobrze....
Przy dobrym sprzęcie będzie dobrze jezdził w 1 lidze
[...]
Denerwują mnie takie argumenty niesamowice!!! Ile razy to już słyszałem takie tłumaczenia zawodników którym po prostu brakuje umiejętności. Często spotykam się też z podobnymi bzdurami w wywiadach z drugoligowymi miernotami w "Tygodniku Żużlowym". Prawda jest taka że dobry sprzęt w pierwszej lidze mają praktycznie wszyscy i jeśli zawodnik jest kiepski to sprzęt nie może być dla niego żadnym ratunkiem.
A wracając do Pietrzyka to przecież kompletne nieporozumienie
Ostrów kontraktuje trójke najlepszych zawodników ligi z poprzedniego sezonu a my chcąc walczyć o Elige mamy brać zawodnika, który już w roku ubiegłym nie miał tam miejsca w składzie!?
Jedyne nazwiska pozostałe na rynku a jednocześnie przydatne to Czerwiński i Chrzanowski oczywiście. Pozostali są sporo słabsi od naszych zawodników. Z kolei na pozycji juniora przydałby się M.Jabłoński (oczywiście o ile jego umowa z Wybrzeżem straci ważność)
Kubbas pisze:Niestety ale coraz gorzej tez wyglada sprawa startow Jelenia w Lublinie
jedynym rodowitym lublinianinem w podstawowym składzie będzie Daniel Jeleniewski, z którym w dalszym ciągu prowadzone są rozmowy i jak twierdzi dyrektor Bogusław Kasiński - "dla niego jest miejsce w tej drużynie i sądzę, że on o tym dobrze wie. Teraz wszystko zależy od niego".
Ciekawe co z tego wyjdzie.
Źródło: "Lubelski Sport Express"
Denerwują mnie takie argumenty niesamowice!!! Ile razy to już słyszałem takie tłumaczenia zawodników którym po prostu brakuje umiejętności. Często spotykam się też z podobnymi bzdurami w wywiadach z drugoligowymi miernotami w "Tygodniku Żużlowym". Prawda jest taka że dobry sprzęt w pierwszej lidze mają praktycznie wszyscy i jeśli zawodnik jest kiepski to sprzęt nie może być dla niego żadnym ratunkiem.
A wracając do Pietrzyka to przecież kompletne nieporozumienie![]()
Ostrów kontraktuje trójke najlepszych zawodników ligi z poprzedniego sezonu a my chcąc walczyć o Elige mamy brać zawodnika, który już w roku ubiegłym nie miał tam miejsca w składzie!?
Jedyne nazwiska pozostałe na rynku a jednocześnie przydatne to Czerwiński i Chrzanowski oczywiście.
Podpisuję się obiema rękami - dosyć już międlenia - "nie trafiłem ze sprzętem". Trzeba kontraktować zawodników, którzy nie mają z tym problemów. Pietrzyk? A kto to jest? A może poszukajmy po Woźniakach i Zywertowskich? Chrzanowski i Czerwiński to jedyne dwa nazwiska, które jeszcze przeżyję - ale radować się specjalnie nie będę.