Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
j23

#2751 Postautor: j23 » 7 grudnia 2005, o 19:31

JA JESTEM OPTYMISTĄ MYŚLĘ ŻE SPONSORZY JAK ROWNIEZ DZIALACZE WIEDZA CO ROBIA I WIEDZA ILE KASY JUZ WYLOZYLI I NIE DOPUSZCA DO TEGO ZE TŻ NIE AWANSUJE DO E-LIGI MYSLE ZE NAZWISKA SAME NIE POJADA[ostrow i zielonka] A NASI DZIALACZE JESZCE NAM SPRAWIA NIE JEDNA MILA NIEPODZIOANKE KONTRAKTUJAC ZNAKOMITYCH ZAWODNIKOW

POZDRAWIAM :D

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#2752 Postautor: kilar » 7 grudnia 2005, o 19:50

Kur... skonczcie z tym Sullivanem. Ryan wykrecil 2 srednia w extralidze, a wy bierzecie go do lubelskiego skladu :lol: Przeciez juz niektorzy sie nastawili, ze on tu przyjdzie... a rzeczywistosc stanie sie okrutna (bo zamiast niego bedzie Fekete) i co... :?: samobója sobie strzelicie :?: Bez przesady z tym optymizmem, trzeba troszeczke realniej spojrzec na swiat.

Awatar użytkownika
volf

#2753 Postautor: volf » 7 grudnia 2005, o 20:07

Wątpie czy starczy nam srebrników na Lorama - zwłaszcza ze Leszno także jest zainteresowane (jak wróble ćwierkają).W sezonie należy budować dobra atmoseferę wokół lubelskiego żużla i walczyć o jak najlepszą pozycję.Wszyscy wiemy że póki Sipma będzie sponsorem głównym zawsze jakiś Ostrów przebije nasze propozycje.

Davv
Kadrowicz

#2754 Postautor: Davv » 7 grudnia 2005, o 20:45

Nie piszcie, że mamy szanse, że nazwiska nie jadą itd. Nie widzę możliwości nawet na podjęcie walki z Ostrowem, może w Lublinie zrobimy te 40 pkt. :cry: Czemu nie zauważycie tego, że nasz Lider - Knapp (z całym szacunkiem dla niego) prezentuje poziom zbliżony do najsłabszych seniorów Ostrowa - Węgrzyk (bo od Szczepaniaka jest chyba ciut słabszy :roll: ) Sezon 2006 to tylko i wyłącznie walka o 3 miejsce, a nawet może i to nie jeśli nasi włodarze się nie sprężą.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#2755 Postautor: luCas » 7 grudnia 2005, o 21:15

prezentuje poziom zbliżony do najsłabszych seniorów Ostrowa - Węgrzyk (bo od Szczepaniaka jest chyba ciut słabszy Rolling Eyes )

Jesli popatrzec na statystyki to okazuje sie, ze srednia ma lepsza, zarowno od Szczepaniaka jak i od Wegrzyka :roll:
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#2756 Postautor: wojtas » 7 grudnia 2005, o 21:25

Obrazek

Sober
Senior

#2757 Postautor: Sober » 7 grudnia 2005, o 21:27

Co do Sullivana, nie rozbawiajcie mnie... Tak na oko ;) będzie kosztował połowe naszego budżetu 8) Poza tym oferta pierwszoligowa będzie dla niego zabawna i podejrzewam że nawet jej nie przejrzy...

Koper
Trener
Kontakt:

#2758 Postautor: Koper » 7 grudnia 2005, o 21:39

Drabol pisze:
baranek pisze:a czy sullivan nie podpisał w Częstochowie, a czy Hansowi zapomnimy to co nam zrobił pare lat temu... no nie wiem

Sullivan nie podpisał, a druga czesc brzmi jakbyscie mu mieli łaske zrobic ze mu wybaczycie ;) Obaj nie rusza się z ekstraligi.

Osobiscie nie lubie Hansa Andersena ale jeszcze bardziej nie lubie Nicki Pedersena. Wiadmo ze te sentymenty nie decyduja przy budowaniu skladu ale sympatie kibicow zawsze byly i beda rozne i slowa o robieniu komus laski sa dla mnie nie trafione, ktos jako kibic moze miec uraz do jakiegos zawodnika innego moze po prostu nie lubic...mowimy o kibicach oczywiscie a nie o dzialaczach ktorzy mieliby cos Hansowi zapominac i tym samym robic laske aby u nas wystepowal, to forum jest jednak przede wszystkim wyrazem opini kibicow...

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

Eloo

#2759 Postautor: GIGI » 7 grudnia 2005, o 21:47

Witam wszystkich

Tak sobie czytam forum i widze ze kazdy z forumowiczow ma swoje propozycje co do skladu a ja to skomentuje jednym zdnaiem: Dzialacze i tak maja te wypowiedzi gdzies i leja na nie z gory cieplym ,, ''. Ta goraczka transferowa skonczy sie dla nas jak zawsze czyli wszystko przejdzie nam kolo nosa i bedziemy sie musieli sie zadowolic jakimis ochlapami ;), a zakupy wszystkich innych klubow pierwszoligowych zaskocza naszych dzialaczy niczym zima zaskakuje rok po roku naszych drogowcow;)

Obym sie mylil ;)

PS. przepraszam za brak polskich liter i pozdrawiam wszystkich forumowiczow

Koper
Trener
Kontakt:

Re: Eloo

#2760 Postautor: Koper » 7 grudnia 2005, o 21:50

GIGI pisze: a zakupy wszystkich innych klubow pierwszoligowych zaskocza naszych dzialaczy niczym zima zaskakuje rok po roku naszych drogowcow;)

Chociaz to zdanie w istocie nie jest wesole to mnie osobiscie rozbawilo :lol:

harry
Trener

#2761 Postautor: harry » 7 grudnia 2005, o 21:50

Z powodu mojej niewyparzonej gęby, pisania tego co myślę i pisania " niepolitycznie" zabroniono mi w końcu ( ku olbrzymiej zapewne i nieskrywanej radości wielu forumowiczów) i absolutnie pisania na forum :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: Pa, pa!

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#2762 Postautor: boxing » 7 grudnia 2005, o 21:54

Harry, ale czytac chyba mozesz? :wink: Jakbys chcial sie ustosunkowac do pomyslu czy wypowiedzi - zawsze zostaje PW :D
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

max3
Zawodowiec

#2763 Postautor: max3 » 7 grudnia 2005, o 21:55

Harry to moze chociaz wypowiedz sie o szansach TZ ,glownie chodzi mi czy mamy szanse zakontraktowac zawodnika z gornej polki????i czy kierownictwo widzi dwoch obcokrajowcow na pozycjii juniora.

Koper
Trener
Kontakt:

#2764 Postautor: Koper » 7 grudnia 2005, o 21:59

za speedway.info.pl:
Wszystko wskazuje na to, że niebawem swój podpis pod umową z Zielonogórskim Klubem Żużlowym złoży Billy Hamill. 35-letni zawodnik wystąpi najprawdopodobniej tylko w spotkaniach z najsilniejszymi rywalami. Nawiązując do wczorajszych hitów transferowych w Ostrowie, rzecznik prasowy ZKŻ-u, Kamil Kawicki, powiedział: - "Zatrudnienie Billego Hamilla nie ma związku z tym, jak silne zespoły są budowane w innych klubach. Amerykanin był w kręgu naszych zainteresowań już od dawna."

Trudno się spodziewać, by liczący na pierwsze miejsce w tabeli zielonogórzanie nie zdecydowali się na zatrudnienie jeszcze jednego mocnego żużlowca spoza granic Polski. Tym bardziej, że szczegóły kontraktu są już ustalone i wystarczy tylko złożyć podpisy.

kuba26

#2765 Postautor: kuba26 » 7 grudnia 2005, o 22:06

Manback pisze:Co do Sullivana, nie rozbawiajcie mnie... Tak na oko ;) będzie kosztował połowe naszego budżetu 8) Poza tym oferta pierwszoligowa będzie dla niego zabawna i podejrzewam że nawet jej nie przejrzy...

Sullivan wybrał ekstralige,nasi działacze tez probowali go ściągnąc ale im odmowił i to nie z powodów finansowych.On poprostu chce wrócić do GP a żeby dostać dziką karte(jakby nieudało się z jakiś przyczyn w eliminacjach w których są 2 miejsca do GP) na sezon 2007 musi dobrze punktować w Polsce,Szwecji i Anglii w najwyzszych ligach.

wojteko
Senior

#2766 Postautor: wojteko » 7 grudnia 2005, o 22:10

max3 pisze: czy kierownictwo widzi dwoch obcokrajowcow na pozycjii juniora.

gdybys czytal z uwaga forum to napewno wychwycil bys info harrego o juniorze zza poludniowej granicy :!:

max3
Zawodowiec

#2767 Postautor: max3 » 7 grudnia 2005, o 22:14

wojteko chodzi mi o obsadzenie dwoch miesjcc na pozycji juniora obcokrajowcami.

wojteko
Senior

#2768 Postautor: wojteko » 7 grudnia 2005, o 22:16

max3 pisze:wojteko chodzi mi o obsadzenie dwoch miesjcc na pozycji juniora obcokrajowcami.

no wlasnie podpowiedzialem Ci max3 ze harry juz o jednym wspomnial.........

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#2769 Postautor: DonKamizi » 7 grudnia 2005, o 22:16

harry pisze:Z powodu mojej niewyparzonej gęby, pisania tego co myślę i pisania " niepolitycznie" zabroniono mi w końcu ( ku olbrzymiej zapewne i nieskrywanej radości wielu forumowiczów) i absolutnie pisania na forum :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: Pa, pa!

Sraluś paluś.....a może jakieś wyjaśnienie tego co na forum pojawiło się o Piszczu :?: :?:
Czy Pan Prezesunio nie pozwala :?: :?:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#2770 Postautor: Torsen » 7 grudnia 2005, o 22:20

Harry, co się będziesz dawał manipulować szefowi? Pensji nie masz, więc Ci jej nie obetnie :lol:

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#2771 Postautor: boxing » 7 grudnia 2005, o 22:27

wojteko pisze:
max3 pisze: czy kierownictwo widzi dwoch obcokrajowcow na pozycjii juniora.

gdybys czytal z uwaga forum to napewno wychwycil bys info harrego o juniorze zza poludniowej granicy :!:

Piszesz o Czechach? Jezeli tak, to mozna tez bylo niestety przeczytac wpis Harrego (ponoc to stanowisko nowego dyrektora), ze "Czesi to niepewna materia". Obecnie wsrod Czechow widze tylko jednego wartosciowego zawodnika - wiecie juz, ze chodzi mi o Alesa Drymla, ale on nie jest juz juniorem.

Przyzwoitych juniorow mozna poszukac w Szwecji (Alden, Messing) i na wyspach (Kennett, ew. Wright). Jest tez jeden z poludnia, ale nie "zza poludniowej granicy", ale wrecz z poludniowej polkuli. Troy Batchelor moze byc czarnym koniem wsrod juniorow, ma przed soba 3 sezony juniorskie. Wsrod czeskiej mlodziezy nie widze obecnie nikogo wartego zainteresowania.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
Gretzky

#2772 Postautor: Gretzky » 7 grudnia 2005, o 22:42

Z zawodnikow krajowych mozna "uderzyć" do Swista moze jako czlowiek jest z niego kawal .... ale jako zawodnikowi nie mozna odmowic umiejetnosci na krajowego lidera w sam raz. Na pozycje juniora najlepsza kandydatura to Bjerre ew wspomniani Messing lub Kennett. Nasi juniorzy moga sie szlifowac w MDMP i innych rozgrywkach mlodziezowych, a nie w lidze. Wiec czas panie prezesie Kepa wyskoczyc troche z gotowki i sypnac kasą bo za symboliczne sto tysiecy jak w zeszlym roku to mozemy sie szykowac na druga lige w przyszlym sezonie. Reklama poprzez dziadostwo nie jest skuteczną reklamą chyba , ze pana prezesa to satysfakcjonuje.

Awatar użytkownika
j23

#2773 Postautor: j23 » 7 grudnia 2005, o 22:52

ANGIELSCY JUNIORZY ??????? NIE DO KONCA BYLBYM PRZEKONANY ZE TO BEDZIE DOBRE ROZWIAZANIE ALE NIE WYKLUCZAL BYM TEGO MYSLE JEDNAK ZE LEPSZYM ROZWIAZANIEM BYLO BY POZYSKANIE SZWEDZKICH JUNIOROW W ANGLI JEST INNA SPECYFIKA TORU TAM SA TORK ROTSZE NA POLSKICH TORACH MYSLE ZE NEI WYGLADALI BY TAK ROZOWO JAK W ANGLI.A CO DO CZESKIEGO ZACIAGU TO MYSLE ZE TRZEBA DAC SOBIE Z TYM ODPUST I JUZ LEPIEJ DAC NASZYM JUNIOROM SIE ROZWIJAC.WEDLUG MNIE OPTYMALNE ROZWIAZANIE TO SZWEDZI :)

JA GENERALNIE BYM ZAUFAL HARREMU I PANU KASINSKIEMU MYSLE ZE WIEDZA CO ROBIA NIE SIEDZA W TYM OD WCZORAJ
POZDRAWIAM :wink:

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#2774 Postautor: luCas » 7 grudnia 2005, o 23:01

http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=1366
polecam zapoznanie sie z tym tematem :roll:
Mysle,ze warto by bylo umiescic regulamin tez w dziale glownym, a nie w temacie inne :wink:
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#2775 Postautor: Cz@rek » 7 grudnia 2005, o 23:36

Jeśli z za południowej granicy to ja widzę tylko jednego kandydata.
JURICA PAVLIC :!: 16-letni Chorwat jest rewelacją południa Europy.