POZDRAWIAM
Skład na sezon 2006
JA JESTEM OPTYMISTĄ MYŚLĘ ŻE SPONSORZY JAK ROWNIEZ DZIALACZE WIEDZA CO ROBIA I WIEDZA ILE KASY JUZ WYLOZYLI I NIE DOPUSZCA DO TEGO ZE TŻ NIE AWANSUJE DO E-LIGI MYSLE ZE NAZWISKA SAME NIE POJADA[ostrow i zielonka] A NASI DZIALACZE JESZCE NAM SPRAWIA NIE JEDNA MILA NIEPODZIOANKE KONTRAKTUJAC ZNAKOMITYCH ZAWODNIKOW
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
Kur... skonczcie z tym Sullivanem. Ryan wykrecil 2 srednia w extralidze, a wy bierzecie go do lubelskiego skladu
Przeciez juz niektorzy sie nastawili, ze on tu przyjdzie... a rzeczywistosc stanie sie okrutna (bo zamiast niego bedzie Fekete) i co...
samobója sobie strzelicie
Bez przesady z tym optymizmem, trzeba troszeczke realniej spojrzec na swiat.
Wątpie czy starczy nam srebrników na Lorama - zwłaszcza ze Leszno także jest zainteresowane (jak wróble ćwierkają).W sezonie należy budować dobra atmoseferę wokół lubelskiego żużla i walczyć o jak najlepszą pozycję.Wszyscy wiemy że póki Sipma będzie sponsorem głównym zawsze jakiś Ostrów przebije nasze propozycje.
Nie piszcie, że mamy szanse, że nazwiska nie jadą itd. Nie widzę możliwości nawet na podjęcie walki z Ostrowem, może w Lublinie zrobimy te 40 pkt.
Czemu nie zauważycie tego, że nasz Lider - Knapp (z całym szacunkiem dla niego) prezentuje poziom zbliżony do najsłabszych seniorów Ostrowa - Węgrzyk (bo od Szczepaniaka jest chyba ciut słabszy
) Sezon 2006 to tylko i wyłącznie walka o 3 miejsce, a nawet może i to nie jeśli nasi włodarze się nie sprężą.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Drabol pisze:baranek pisze:a czy sullivan nie podpisał w Częstochowie, a czy Hansowi zapomnimy to co nam zrobił pare lat temu... no nie wiem
Sullivan nie podpisał, a druga czesc brzmi jakbyscie mu mieli łaske zrobic ze mu wybaczycieObaj nie rusza się z ekstraligi.
Osobiscie nie lubie Hansa Andersena ale jeszcze bardziej nie lubie Nicki Pedersena. Wiadmo ze te sentymenty nie decyduja przy budowaniu skladu ale sympatie kibicow zawsze byly i beda rozne i slowa o robieniu komus laski sa dla mnie nie trafione, ktos jako kibic moze miec uraz do jakiegos zawodnika innego moze po prostu nie lubic...mowimy o kibicach oczywiscie a nie o dzialaczach ktorzy mieliby cos Hansowi zapominac i tym samym robic laske aby u nas wystepowal, to forum jest jednak przede wszystkim wyrazem opini kibicow...
Eloo
Witam wszystkich
Tak sobie czytam forum i widze ze kazdy z forumowiczow ma swoje propozycje co do skladu a ja to skomentuje jednym zdnaiem: Dzialacze i tak maja te wypowiedzi gdzies i leja na nie z gory cieplym ,, ''. Ta goraczka transferowa skonczy sie dla nas jak zawsze czyli wszystko przejdzie nam kolo nosa i bedziemy sie musieli sie zadowolic jakimis ochlapami
, a zakupy wszystkich innych klubow pierwszoligowych zaskocza naszych dzialaczy niczym zima zaskakuje rok po roku naszych drogowcow;)
Obym sie mylil
PS. przepraszam za brak polskich liter i pozdrawiam wszystkich forumowiczow
Tak sobie czytam forum i widze ze kazdy z forumowiczow ma swoje propozycje co do skladu a ja to skomentuje jednym zdnaiem: Dzialacze i tak maja te wypowiedzi gdzies i leja na nie z gory cieplym ,, ''. Ta goraczka transferowa skonczy sie dla nas jak zawsze czyli wszystko przejdzie nam kolo nosa i bedziemy sie musieli sie zadowolic jakimis ochlapami
Obym sie mylil
PS. przepraszam za brak polskich liter i pozdrawiam wszystkich forumowiczow
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Eloo
GIGI pisze: a zakupy wszystkich innych klubow pierwszoligowych zaskocza naszych dzialaczy niczym zima zaskakuje rok po roku naszych drogowcow;)
Chociaz to zdanie w istocie nie jest wesole to mnie osobiscie rozbawilo
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
za speedway.info.pl:
Wszystko wskazuje na to, że niebawem swój podpis pod umową z Zielonogórskim Klubem Żużlowym złoży Billy Hamill. 35-letni zawodnik wystąpi najprawdopodobniej tylko w spotkaniach z najsilniejszymi rywalami. Nawiązując do wczorajszych hitów transferowych w Ostrowie, rzecznik prasowy ZKŻ-u, Kamil Kawicki, powiedział: - "Zatrudnienie Billego Hamilla nie ma związku z tym, jak silne zespoły są budowane w innych klubach. Amerykanin był w kręgu naszych zainteresowań już od dawna."
Trudno się spodziewać, by liczący na pierwsze miejsce w tabeli zielonogórzanie nie zdecydowali się na zatrudnienie jeszcze jednego mocnego żużlowca spoza granic Polski. Tym bardziej, że szczegóły kontraktu są już ustalone i wystarczy tylko złożyć podpisy.
Wszystko wskazuje na to, że niebawem swój podpis pod umową z Zielonogórskim Klubem Żużlowym złoży Billy Hamill. 35-letni zawodnik wystąpi najprawdopodobniej tylko w spotkaniach z najsilniejszymi rywalami. Nawiązując do wczorajszych hitów transferowych w Ostrowie, rzecznik prasowy ZKŻ-u, Kamil Kawicki, powiedział: - "Zatrudnienie Billego Hamilla nie ma związku z tym, jak silne zespoły są budowane w innych klubach. Amerykanin był w kręgu naszych zainteresowań już od dawna."
Trudno się spodziewać, by liczący na pierwsze miejsce w tabeli zielonogórzanie nie zdecydowali się na zatrudnienie jeszcze jednego mocnego żużlowca spoza granic Polski. Tym bardziej, że szczegóły kontraktu są już ustalone i wystarczy tylko złożyć podpisy.
Manback pisze:Co do Sullivana, nie rozbawiajcie mnie... Tak na okobędzie kosztował połowe naszego budżetu
Poza tym oferta pierwszoligowa będzie dla niego zabawna i podejrzewam że nawet jej nie przejrzy...
Sullivan wybrał ekstralige,nasi działacze tez probowali go ściągnąc ale im odmowił i to nie z powodów finansowych.On poprostu chce wrócić do GP a żeby dostać dziką karte(jakby nieudało się z jakiś przyczyn w eliminacjach w których są 2 miejsca do GP) na sezon 2007 musi dobrze punktować w Polsce,Szwecji i Anglii w najwyzszych ligach.
harry pisze:Z powodu mojej niewyparzonej gęby, pisania tego co myślę i pisania " niepolitycznie" zabroniono mi w końcu ( ku olbrzymiej zapewne i nieskrywanej radości wielu forumowiczów) i absolutnie pisania na forum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa, pa!
Sraluś paluś.....a może jakieś wyjaśnienie tego co na forum pojawiło się o Piszczu
Czy Pan Prezesunio nie pozwala
wojteko pisze:max3 pisze: czy kierownictwo widzi dwoch obcokrajowcow na pozycjii juniora.
gdybys czytal z uwaga forum to napewno wychwycil bys info harrego o juniorze zza poludniowej granicy
Piszesz o Czechach? Jezeli tak, to mozna tez bylo niestety przeczytac wpis Harrego (ponoc to stanowisko nowego dyrektora), ze "Czesi to niepewna materia". Obecnie wsrod Czechow widze tylko jednego wartosciowego zawodnika - wiecie juz, ze chodzi mi o Alesa Drymla, ale on nie jest juz juniorem.
Przyzwoitych juniorow mozna poszukac w Szwecji (Alden, Messing) i na wyspach (Kennett, ew. Wright). Jest tez jeden z poludnia, ale nie "zza poludniowej granicy", ale wrecz z poludniowej polkuli. Troy Batchelor moze byc czarnym koniem wsrod juniorow, ma przed soba 3 sezony juniorskie. Wsrod czeskiej mlodziezy nie widze obecnie nikogo wartego zainteresowania.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Z zawodnikow krajowych mozna "uderzyć" do Swista moze jako czlowiek jest z niego kawal .... ale jako zawodnikowi nie mozna odmowic umiejetnosci na krajowego lidera w sam raz. Na pozycje juniora najlepsza kandydatura to Bjerre ew wspomniani Messing lub Kennett. Nasi juniorzy moga sie szlifowac w MDMP i innych rozgrywkach mlodziezowych, a nie w lidze. Wiec czas panie prezesie Kepa wyskoczyc troche z gotowki i sypnac kasą bo za symboliczne sto tysiecy jak w zeszlym roku to mozemy sie szykowac na druga lige w przyszlym sezonie. Reklama poprzez dziadostwo nie jest skuteczną reklamą chyba , ze pana prezesa to satysfakcjonuje.
ANGIELSCY JUNIORZY ??????? NIE DO KONCA BYLBYM PRZEKONANY ZE TO BEDZIE DOBRE ROZWIAZANIE ALE NIE WYKLUCZAL BYM TEGO MYSLE JEDNAK ZE LEPSZYM ROZWIAZANIEM BYLO BY POZYSKANIE SZWEDZKICH JUNIOROW W ANGLI JEST INNA SPECYFIKA TORU TAM SA TORK ROTSZE NA POLSKICH TORACH MYSLE ZE NEI WYGLADALI BY TAK ROZOWO JAK W ANGLI.A CO DO CZESKIEGO ZACIAGU TO MYSLE ZE TRZEBA DAC SOBIE Z TYM ODPUST I JUZ LEPIEJ DAC NASZYM JUNIOROM SIE ROZWIJAC.WEDLUG MNIE OPTYMALNE ROZWIAZANIE TO SZWEDZI
JA GENERALNIE BYM ZAUFAL HARREMU I PANU KASINSKIEMU MYSLE ZE WIEDZA CO ROBIA NIE SIEDZA W TYM OD WCZORAJ
POZDRAWIAM
JA GENERALNIE BYM ZAUFAL HARREMU I PANU KASINSKIEMU MYSLE ZE WIEDZA CO ROBIA NIE SIEDZA W TYM OD WCZORAJ
POZDRAWIAM
http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=1366
polecam zapoznanie sie z tym tematem
Mysle,ze warto by bylo umiescic regulamin tez w dziale glownym, a nie w temacie inne
polecam zapoznanie sie z tym tematem
Mysle,ze warto by bylo umiescic regulamin tez w dziale glownym, a nie w temacie inne
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski