Skład na sezon 2006
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Shields jak dla mnie wielka zagadka, patrząc na jego średnie: 32 w Anglii i 24 w Szwecji niby nic specjalengo...porównywalnie do Joonasa. Jak dla mnie Adam może pojechać super jak i całkiem przeciętnie, pewnie bedzie decydowała w jego przypadku dyspozycja dnia. Za Rempałą przemawia doświadczenie, ciekawe tylko czy nie zbraknie mu motywacji do walki na frontach 1 ligi.
Jak zwykle czas pokarze.
Jak zwykle czas pokarze.

-
Holly
Boxing masz co chciałeś
Oby Cie i nas nie zawiódł
Teraz kolej na mnie i kontrakt Messinga
Lindgren w ZG, trzeba dogadać się z Messingiem, ewentualnie są jeszcze James Wright, Edward Kennet czy Daniel King. Czołowi juniorzy swoich krajów i myśle że mogliby być czołowymi juniorami w I-lidze. Na pewno są lepsi od Wolberta, który trafił także do Zielonki..
Czyli z tego wynika ,ze musimy zatrudnic dwoch zawodnikow gwarantujacyh10- 12 punktow.
1.Max/.Karlsson/Loram super mocny zawodnik ,ktory jest gwarantem 12 punltow!!!!
2.A.Shields
3.J.Rempala
4.G.Knapp
5.T.Bajerski/P.Swist /Gjede zawodnik na 10 punktow
6.Klimek/Jurga/Dominiczak
7.junior obcokrajowiec
8.D.Jeleniewski ale cos czuje ,ze numer 8 nie pasuje Danielowi i dlatego nei podpisali kontraktu jak nie on to jaki mlody ,perspektywiczny obcokrajowiec.!!!
2.A.Shields
3.J.Rempala
4.G.Knapp
7.junior obcokrajowiec
8.D.Jeleniewski ale cos czuje ,ze numer 8 nie pasuje Danielowi i dlatego nei podpisali kontraktu jak nie on to jaki mlody ,perspektywiczny obcokrajowiec.!!!
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
toosexy pisze:Shields jak dla mnie wielka zagadka, patrząc na jego średnie: 32 w Anglii
lepszą średnią miał twój ulubiony zawodnik rodem z McDonaldsa
No miał...ale nie bardzo wiem skąd wymyśliłeś, że Jensen to mój ulubieniec
Jak widać dobra średnia w Anglii wcale nie gwarantuje dobrych występów w Polsce.

max3 pisze:Czyli z tego wynika ,ze musimy zatrudnic dwoch zawodnikow gwarantujacyh10- 12 punktow.
2.A.Shields
3.J.Rempala
4.G.Knapp
7.junior obcokrajowiec
Nie ten wiek... A Bajerski na 10 punktow
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:max3 pisze:Czyli z tego wynika ,ze musimy zatrudnic dwoch zawodnikow gwarantujacyh10- 12 punktow.
2.A.Shields
3.J.Rempala
4.G.Knapp
7.junior obcokrajowiec
Nie ten wiek...
Jeszcze będzie juniorem, ale mam nadzieje że nie u nas
Ja jeszcze, jako ze forum w koncu działa chciałbym napisac cos nie cos o przezyciach z konferencji. Jak obiecalem - polazlem o 12 do Sipmy i co widze?? Ano o 12 przyjezdza troche spozniony Grzywaczewski fajną furą...
Ale lepsze jest to ze Uprzejmna Pani Recepcjonistka zezwoliła mi na wejscie na konferencje. Rzekla przy tym, cytuję: "kilku juz tam wbilo wiec idz!" Wiec poszedlem. Tutaj owacja dla Pani Recepcjonistki. Wiedzial Leszek kogo zatrudnia na ten etat
Polazlem na konferencje, wszedlem na chwile, zobaczylem co sie dzieje i polazlem. Nie chcialem przeszkadzac, ale wniosek wyciagnalem doskonaly. Otoz na nastepna konferencje odpicuje sie w gajerek, pojde wczesniej i jestem na konferencji bez problemu. Takie doswiadczenie zyciowe mozna powiedziec
Pzdr
Polazlem na konferencje, wszedlem na chwile, zobaczylem co sie dzieje i polazlem. Nie chcialem przeszkadzac, ale wniosek wyciagnalem doskonaly. Otoz na nastepna konferencje odpicuje sie w gajerek, pojde wczesniej i jestem na konferencji bez problemu. Takie doswiadczenie zyciowe mozna powiedziec
Pzdr

wojteko pisze:a czy przypadkiem niezostales wyproszony no przyznaj sie "bez bicia" badz honorowy
Wyproszony to chyba za duze slowo
Podszedl do mnie jakis koles w gajerku (moge tego drania na zdjeciu wskazac
Cholera! Jak tak to czytam to rzeczywiscie mozna powiedziec ze zostalem wyproszony! Na poczatku tak nie myslalem. Alez mnie zniewazyli
Wojteko - ktory to Ty byles??
P.S. Za tę zniewagę rezygnuje z zakupu firmowej snopowiązałki. Nie zarobi na mnie Leszek

wojtas pisze: Wojteko - ktory to Ty byles??
bez obawy.........to nie ja wypraszalem
-
Holly
czaszka pisze:Boxing masz co chciałeśOby Cie i nas nie zawiódł
Teraz kolej na mnie i kontrakt Messinga
Lindgren w ZG, trzeba dogadać się z Messingiem, ewentualnie są jeszcze James Wright, Edward Kennet czy Daniel King. Czołowi juniorzy swoich krajów i myśle że mogliby być czołowymi juniorami w I-lidze. Na pewno są lepsi od Wolberta, który trafił także do Zielonki..
Chcialem Adama Shieldsa, dlugo jako jedyny agitowalem za nim na forum no i rzeczywiscie mam
Mamy Knappa, Shieldsa i Jacka Rempale - ale to jeszcze nie cala druzyna wiec agitujemy dalej. O Joonasie Kylmaekorpim i Alesie Drymlu juz napisalem i nic sie nie zmienia. Co do juniorow - nr 1 Lindgren podpisal w Zielonej wiec odpada. Obecnie moja lista zyczen to (w tej wlasnie kolejnosci):
Edward Kennett
Andreas Messing
James Wright
Troy Batchelor
Pozdrawiam
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
toosexy pisze:Czyli zostaly nam dwa miejsca w druzynie
Stojanowski, Pecyna, Slabon...
Loram, Hamill, Jonas...
Jaka jest szansa, ze bedzie to ktos z nich?
100jan i Pecyna to zawodnicy pokroju Franciszka.
Słaboń na 100% bedzie w ekstralidze.
Loram - 30%
Hamill - 15%
Jonas - 50 %
Sam jestes pokroju Franciszka. Zarowno Stojanowski jak i Pecyna w swoich startach w 1 lidze wykrecili srednia bliska 2. Franciszek nawet nie lezal kolo takiej sredniej. Stojanowski byl LIDEREM w Gdansku kiedy ten wywalczyl awans.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
bkapusta pisze:toosexy pisze:Czyli zostaly nam dwa miejsca w druzynie
Loram, Hamill, Jonas...
Loram - 30%
Hamill - 15%
Jonas - 50 %
Sam jestes pokroju Franciszka. Zarowno Stojanowski jak i Pecyna w swoich startach w 1 lidze wykrecili srednia bliska 2. Franciszek nawet nie lezal kolo takiej sredniej. Stojanowski byl LIDEREM w Gdansku kiedy ten wywalczyl awans.
Liderami byli Kosciecha i Chrzanowski.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
moim zdaniem swietny wybor. strzal w 10. oczywiscie pod warunkiem ze ma byc uzpelenieniem skladu tak jak mial byc pietraszko czy frankow. patrzylem jego wyniki. czy wyobrazacie sobie frankowa, piszcza albo pietraszke na miejscu sheildsa i takie wyniki (zobaczcie na wyniki DPS w szewcji, albo mecze ligi szwedzkiej gdzie robil dwucyfrowki i wygrywal z najlepszymi. gratulacje dla zarzadu. teraz czekamy na jonasa i jeszcze jednego obco (Max, Karlsson)
-
Holly
człowieku weż ty sie zastanów co ty piszesz , Stojanowski nigdy nie był nigdzie liderem , jak mógłbyć liderem skoro jeździł w Gdańsku u boku Kościechy i Chrzanowskiego.
a Pecyna miał średnią po Paluchu i Hlibie to jak mógłbyć liderem ? ilu jest liderów w drużynie ??? dobranoc
boxing pisze:bkapusta pisze:toosexy pisze:Czyli zostaly nam dwa miejsca w druzynie
Loram, Hamill, Jonas...
Loram - 30%
Hamill - 15%
Jonas - 50 %
Liderami byli Kosciecha i Chrzanowski.
Fakt z tym liderem mnie ponioslo, faktycznie Kostek i Chrzanowski robili tam za lokomotywe
Ale Stojanowski mial srednia bliska 2.0 [nie pamietam dokladnie nie mam statystyk pod reka], i ciezko to porownywac do 'osiagniec' Frankowa. Troche powagi.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
toosexy pisze:Sam jestes pokroju Franciszka. Zarowno Stojanowski jak i Pecyna w swoich startach w 1 lidze wykrecili srednia bliska 2. Franciszek nawet nie lezal kolo takiej sredniej. Stojanowski byl LIDEREM w Gdansku kiedy ten wywalczyl awans.
człowieku weż ty sie zastanów co ty piszesz , Stojanowski nigdy nie był nigdzie liderem , jak mógłbyć liderem skoro jeździł w Gdańsku u boku Kościechy i Chrzanowskiego.
a Pecyna miał średnią po Paluchu i Hlibie to jak mógłbyć liderem ? ilu jest liderów w drużynie ??? dobranoc
Mhm nom mowie z liderem mnie ponioslo faktycznie.
Ale daj spokoj jak mozna Stojana i Pecyne poroiwnywac do Frankowa? Nie sa oni zdecydownaie zawodnikami czolowki krajowej, ale w pierwszej lidze sa to zawodnicy na 10ptk. A Franek to dobrze, ze pamietam w ktora strone sie skreca.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,