Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
sledzio

#2001 Postautor: sledzio » 30 listopada 2005, o 23:11

Ale zobaczcie jak dobre rozwiązanie jest to wprowadzenie obcokrajowców tzn tak że
Sławet Drabik podpisał kontrakt na 3 lata Ułamek na 2 lata Hefenbrock na 3 lata podpisze a wcześniej można by pomarzyć o tym !

Robal666

#2002 Postautor: Robal666 » 30 listopada 2005, o 23:33

Może Jacek Gollob , może Słaboń następnymi w Tż ?? Kto wie, Kto wie ... To też post nie na temat ??

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#2003 Postautor: boxing » 30 listopada 2005, o 23:37

Pojawila sie na forum propozycja Andreasa Messinga jako juniora: 18 lat, na razie zadnych znaczacych dokonan, ale podobno bardzo utalentowany zawodnik. W Danii (fakt - liga obecnie slabiutka) srednia biegowa 2,579 - tez fakt, ze zaledwie w 3 meczach. W szwedzkiej Allsvenskan bardzo solidne wystepy - srednia 2,000 - lepsza od Gomolskiego, Piszcza czy Staszka Burzy. Mlodziutki zawodnik, bardziej "melodia przyszlosci" niz dwucyfrowki "na teraz", ale moze rzeczywiscie warto? Skoro E-lidze przydaje sie David Ruud czy Simon Stead... Pewnie - jezeli chce sie rozwijac - zalezec mu bedzie na wiekszej ilosci startow, a ze nie ma dorobku - to i nie ma podstaw do "wolania" duzych pieniedzy. Szanse mozna dac, jezeli nie zawiedzie - to bedzie dostawal zaproszenia, jezeli rozczaruje - to mu sie podziekuje. Gdyby mial papiery na jazde, to mozna droga Czestochowy podpisac na 2-3 lata - chlopak jeszcze przez kilka lat bedzie mlodziezowcem. Nie ma ograniczen w kontraktowaniu, niczym nie ryzykujemy, a moze sie przydac.

PS I jeszcze raz - JOONAS KYLMAEKORPI, ALES DRYML (warto!) i ADAM SHIELDS (tu jestem oryginalny) do MOTORU a jak sie da to "wyrwac" Zielonce LINDGRENA!
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#2004 Postautor: Jaga » 30 listopada 2005, o 23:43

Robal666 pisze:Może Jacek Gollob , może Słaboń następnymi w Tż ?? Kto wie, Kto wie ... To też post nie na temat ??

Z tym że Jacuś jest dostępny w pakiecie z bratem, a dokładnie to on jest dodatkiem do Tomka to każdy wie hehe :D
Jednak sprawa ma się tak obaj pojawią się na liście transferowej za niecałe 20 min, a kwota przy nich widniejąca będzie konkretna :shock:

Nie żeby OT ale taki dodatek ;)
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

hermes

#2005 Postautor: hermes » 30 listopada 2005, o 23:59

Panowie moderatorzy!! wchodze na tą stronę od kliku dni. Po co są posty pogrupowane na tematy, skoro wiekszość z nich odbiega od wątku. Piszecie o m.in kibicach i nie tylko w temacie "skład 2006."

P.S. Paweł Staszek w Szwecji wystartował w 2 biegach więc logiczne że jego średnia jest nie wysoka 0(0,-,-,0) i niższa od Messinga czy jak tam go swał.

seewy
Kontakt:

#2007 Postautor: seewy » 1 grudnia 2005, o 07:35

klub ma dogadane, w sobotę konferencja i wszystko będzie jasne!

Ok, ok...

Czekamy na dobre njusy z Lublina. Mam nadzieję, że w tym roku NAPRAWDĘ DOGADALI kogo trzeba i że warto było czekać...

Jacek Rempała ;-)Krzyżaniak?;-)

seewy
Kontakt:

#2009 Postautor: seewy » 1 grudnia 2005, o 07:57

Czytaj dzisiejszy Dziennik Wschodni- ostatnia strona- prawy górny róg!

Możesz zacytować? Bo w Rzeszowie wychodzi tylko lewy dolny róg...???
Przeciwko głupocie, sku*wielom i niecnocie...

Awatar użytkownika
shasdil

#2010 Postautor: shasdil » 1 grudnia 2005, o 08:02

Jacek Rempała w Lublinie

Wczoraj pisaliśmy o negocjacjach 34-letniego Jacka Rempały z działaczami TŻ Sipma. Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że żużlowiec leszczyńskiej Unii, wychowanek Unii Tarnów, niedawno odwiedził Lublin i wszystko wskazuje na to, że dogadał się w sprawie przyszłorocznych startów w barwach TŻ. Z naszych informacji wynika, iż najstarszy z klanu Rempałów zaakceptował warunki umowy, która wstępnie została parafowana. Prawdopodobnie w sobotę dojdzie do oficjalnej prezentacji zawodnika i podpisania kontraktu.
(tor)

za dziennikiem wschodnim[/i]

seewy
Kontakt:

#2012 Postautor: seewy » 1 grudnia 2005, o 08:11

No i brawo Jasiu!!!

A raczej Jacusiu! A co pisałem parę postów wyżej??

Jeszcze Krzyżak i naprzód!

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#2013 Postautor: Smirnek » 1 grudnia 2005, o 08:58

Tylko żebyśmy nie skończyli jak Grudziądz w 2004r. Z Hamillem, Staszkiem, Puszakowskim, Sawiną, Kempińskim i Buczkowskim walczyli o utrzymanie.

Czarek
Trener

#2015 Postautor: Czarek » 1 grudnia 2005, o 09:51

Realnie rzecz biorąc wzmacniamy się. W sobotę pewnie jeszcze Jonasz i Daniel. Będzie zatem (po roku przerwy) dużo dobrych meczy, w tym na wyjeździe i to się liczy najbardziej.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

rob7
Senior

#2016 Postautor: rob7 » 1 grudnia 2005, o 10:23

Czarek pisze:Realnie rzecz biorąc wzmacniamy się. W sobotę pewnie jeszcze Jonasz i Daniel. Będzie zatem (po roku przerwy) dużo dobrych meczy, w tym na wyjeździe i to się liczy najbardziej.

niby tak ale to dopiero pół drużyny, trzech seniorów (brakuje dwóch)
Jeleń pewnie pod 8/16 a o juniorach to nawet pół słowa nikt nie napisał bo jeśli ktoś wierzy że młodzi którzy w ub.roku uzyskali licencje będą jakieś punkty przywozić to gratuluje dobrego samopoczucia (wrecz konieczny jest jakiś peryspektywiczny"zagraniczny" junior)

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#2018 Postautor: auganoff » 1 grudnia 2005, o 11:20

Wczoraj wieczorem nie mogłem zasnąć i kombinowałem, kto może być tym jajkiem-niespodzianką, o którym tajemniczo pisali Łoptymista i Gelo. Jeśli to ma być zawodnik, który gwarantuje minimum 10 pkt, a jednocześnie realna jest przeprowadzka do Lublina to prawdopodobne i sensowne wydają mi się tylko 2 kandydatury Świst i ewentualnie Pecyna. Świst mi się nie uśmiecha bo to cham nad chamy, a chamstwu kibicować nie chcę.
Pecyna z kolei... Zastanawiam się, czy on może być aż tak skuteczny, zazwyczaj jest chimeryczny, a jak czytam z nim wywiady to mnie krew zalewa - wiecznie skrzywdzona panienka, która zawsze planuje zakup sprzętu na najwyższym poziomie, ale to się z sezonu na sezon odwleka bo jest potwornie traktowany i oszukiwany przez kolejnych pracodawców.
Więc to chyba jednak nie chodzi o Pecynę :lol:
Myślałem o Gapińskim i Słaboniu, ale wtedy to już umysł popadał w senne ootępienie :wink:

Awatar użytkownika
papi
Trener

#2019 Postautor: papi » 1 grudnia 2005, o 11:41

Pecyna i Franek to zbizony poziom. Jeden juz pokazal na co go stac, drugiego wole nie sprawdzac. Zgadzam sie z Toba, to chimeryczny zawodnik, na pewno pewniakiem do zdobycia 10 punktow nie jest :x W Swista jakos nie wierze, ale cos mi sie wydaje, ze w tej 3 moze byc Huszcza. Poczatkowo nie wierzylem, bylem sceptycznie nastawiony, jednak kiedy sie mowi o skladzie ZKZ chyba ani razu Tomek nie przewinal sie wsrod kandydatow. Nie zdziwie sie jesli to on jest ta niespodzianka :P Niemalze pewniakiem jest J. Rempala. Ciekawi mnie tylko obcokrajowiec :roll: Po tym jak ostatnio Joonas probuje znalezc klub w e-lidze nie bylbym pewny czy to on jest tym zawodnikiem. Rozmowy zapewne prowadzone byly, ale czy to on podpisze w sobote :roll:

seewy
Kontakt:

#2020 Postautor: seewy » 1 grudnia 2005, o 11:42

Świst mi się nie uśmiecha bo to cham nad chamy, a chamstwu kibicować nie chcę.

My coÅ› na ten temat wiemy. Dlatego szczerze odradzam.
Pecynka to dobry rajder, obawiam się tylko by "nie zszarzał" u was jak Franków.

Myślę, ale to chyba mało realne, że dobrym duchem i wzmocnieniem dla Was byłby Rafał Wilk. On na prawdę wiele potrafi, a poza tym ma nieprzeciętne IQ jak na żużlowca. No i wszystko co z tego faktu wynika. Ale on chyba zarezerwowany dla Krosna...

Awatar użytkownika
kuba
Szkółkowicz

#2021 Postautor: kuba » 1 grudnia 2005, o 11:47

Tak Rafał Wilk wszyscy o nim marzymy po prostu wielkie wzmocnienie. A Lublin w ramach rewanżu za tak sektakularny transwer proponuje Rzeszowiakom wspaniealego Kamila Łyko bardzo perspektywiczny nie skonczyl jeszcze 23 lat wiec znakomity nr 8/16. (no ale o nim to chyba tylko mozecie pomarzyc)

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#2023 Postautor: fcb » 1 grudnia 2005, o 11:53

hmmm.....fajnie. wiek ktoś może ilu konkretnie ma być zaprezentowanych zawodników w sobotę? Mi osobiscie by wystarczył swist i rempała, niezatapialnego nie chcę bo on ma już swoje lata i boje się o jego jazdę. ciekawi mnie natomiast obco. Ej czy Scott Nicols i Aleś Dryml sa do wzięcia ???
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

seewy
Kontakt:

#2024 Postautor: seewy » 1 grudnia 2005, o 12:01

Seewy nie mieszaj! Mr. Green
Wilk już dawno w Krośnie podpisał!

Ok, sorki, nie wiedziałem...

Wexcie go sobie w przyszłym sezonie, jak spadniecie!

Te "uprzejmości" całkiem nie potrzebne... Ja naprawdę Wam dobrze życzę.

Ciężko to pojąć, prawda?