jesli mamy walczyc o extralige to zatrzymanie Piszcza powinno byc wazna sprawa. Na pewno nie jako lidera, ale jako zawodnika 2 linii

Co by o nim nie mowic (ja rowniez nie ukrywalem ze w tym sezonie mnie bardzo rozczarowal, ze czesto jezdzi zupelnie bez glowy) to jednak jest to zawodnik, ktory przynajmniej na naszym torze jest w stanie przewiezc kazdego 1-ligowca

Jesli ktos ma inne zdanie to jego sprawa. Faktem jest, ze w Lublinie Tomek wygrywal z Kuciapa, Jedrzejakiem i zawodnikami ZKZ-u rok temu w barazach. Ostatni sezon byl duzo slabszy i dlatego warunki kontraktu trzeba zdecydowanie zmienic. Natomiast uwazam, ze odpuszczenie Piszcza byloby sporym bledem. Niestety, ale jest to jedyny zawodnik TZ z zeszlego sezonu, ktory moze przywozic w kazdym meczu przynajmniej te 9 punktow. Jelen mimo ze zrobil postepy i ciezko pracuje to nie jest jeszcze zawodnikiem klasy Piszcza. Co nie oznacza, ze Daniela nie widze w druzynie.
Chcialbym zeby sklad seniorski byl nastepujacy: Knapp, Staszek, Burza, Piszcz, Jelen. Mysle ze 5 powinno wystarczyc, w razie czego 6 moze byc Jurek - on zawsze bedzie wierny barwom
Zobaczymy co bedzie z obco

Tutaj jednak zgadzm sie z Gelem. Jesli mamy walczyc o e-lige obawiam sie, ze Joonas to za malo

Powinnismy powalczyc o Maxa, Karlssona ew. Andersena, choc nie jestem przekonany czy jego powrot bylby dobrym pomyslem.
A z juniorami

Skoro ma byc walka o awans to jednak jednego juniora trzeba sciagnac z innego klubu. Mam nadzieje, ze bedzie to Wolsztynski, z zawodnikow ktorym ZKZ lub Leszno pozweli odejsc, on chyba ma najwieksze objezdzenie i mysle to wlasnie on powinien byc glownym kandydatem do obsadzenia miejsca juniora