A pozyskaniem na sponsora PKP zajmie siÄ™ Gelo...Gelo pisze:A kasa to jest biletowa na dworcu.
Występy byłych zawodników lubelskiego klubu
Manitou pisze:A pozyskaniem na sponsora PKP zajmie siÄ™ Gelo...Gelo pisze:A kasa to jest biletowa na dworcu.
Zdaje się, że są w klubie osoby odpowiedzialne za pozyskiwanie sponsorów i z pewnością nie jest to Gelo. Zamiast biadolić z tłumem, że nie mamy kasy to przynajmniej przedstawię swoje chciejstwo. Ani z jednego ani z drugiego nic nie wynika.
I w końcu po wielu latach przyszło mi zgodzić się w pełni z Gelem, co widać zresztą w moim podpisie i moim własnym "chciejstwie" dotyczącym składu. Swoje chłopaki to swoje chłopaki, a nie armia Frankowów i Pietraszków.
ukłony
lucki73
ukłony
lucki73
Motor Lublin AD 2006:
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
rez. S.Trumiński, J.Mordel, M.Michaluk, K.Polak
i... szkolić oraz brać udział w MDMP i Lidze Południowej.
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
rez. S.Trumiński, J.Mordel, M.Michaluk, K.Polak
i... szkolić oraz brać udział w MDMP i Lidze Południowej.
Na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda tak, że wszyscy zawodnicy z obecnego składu Rzeszowa mają zapewnione miejsce w składzie w przypadku awansu. I to zapewnine przez p. Prezes.
Jeżeli mnie pamięć nie myli to po tym sezonie Darek jest za darmo. Chociaż Rusko ma w swoim arsenale różne chytre zagrywki i nie jest wykluczone, że w zamian za dalszą jazdę Darek nie musiał podpisać jakiegoś kwitu przedłużającego umowę. Bo Darek dba o swoje sprawy tak samo jak o sprzęt.
Jeżeli mnie pamięć nie myli to po tym sezonie Darek jest za darmo. Chociaż Rusko ma w swoim arsenale różne chytre zagrywki i nie jest wykluczone, że w zamian za dalszą jazdę Darek nie musiał podpisać jakiegoś kwitu przedłużającego umowę. Bo Darek dba o swoje sprawy tak samo jak o sprzęt.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
harry pisze:Na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda tak, że wszyscy zawodnicy z obecnego składu Rzeszowa mają zapewnione miejsce w składzie w przypadku awansu. I to zapewnine przez p. Prezes.
Dzieki za ta odpowiedz
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Wracajac do wystepow naszych bylych zawodnikow w minionym weekendzie:
wypowiedzi po finale MPPK : http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=82939
relacja z Gdanska gdzie w turnieju 25-lecia Solidarnosci startowal Pawel Staszek:
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=82470
wypowiedzi po finale MPPK : http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=82939
relacja z Gdanska gdzie w turnieju 25-lecia Solidarnosci startowal Pawel Staszek:
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=82470
Staszek, Karlsson, Śledź... piękne marzenia... lecz marzenaimi nic nikt jeszcze nie zdziałał. Nie sądze aby w klubie były pieniądze na Śledzia lub na Karlssona chyba że dyrektor Kołodziej znajdzie na te cele jakieś fundusze...
"jestem 100% $TALOWCEM... " - słowa które zna już prawie każdy, mówią same za siebie...
Pozdrawiam.
"jestem 100% $TALOWCEM... " - słowa które zna już prawie każdy, mówią same za siebie...
Pozdrawiam.
trening czyni mistrza.
harry pisze:Na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda tak, że wszyscy zawodnicy z obecnego składu Rzeszowa mają zapewnione miejsce w składzie w przypadku awansu.
A na ch** im tylu zawodników? Przecież wtedy obecny skład musiałby przynajmniej w 50% ławe grzać a dokupić 3 na extralige by musieli żeby nie spaść tak odrazu
Właśnie przeczytałem(http://www.sportowefakty.pl), że Karlsson nie pojedzie w 2 meczu barażu z Lotosem. I co o tym sądzić? Zawala ostatni mecz. Może nie dosłownie, ale przyczynia się, że już i tak marne
szanse na awans spadajÄ… do zera. I to jest zawodowiec
? Rozumiem, że można mieć ważne sprawy rodzinne, ale chyba każdą uroczystość można zaplanować na inny termin. Gówno nie zawodnik, nie chce go widzieć w Lublinie
Davv sory ale nie jest napisane co to za uroczystosc, moze byc to np. komunia lub slub czy cos w tym rodzaju. Czy ty jesli twoje dziecko mialo by miec komunie poszedl bys do pracy bo jestes np.pracownikiem miesiaca
i kazal bys proboszczowi zmienic termin tego waznego dnia tylko ze wzgledu na Ciebie?? Zastanow sie nad tym troszeczke... sory nie chce Cie atakowac ale troche przesadziles, szczegolnie ze Peter informowal o tym zdarzeniu juz jak jest napisane "wczesniej"
pozdro
pozdro
No napewno nie robiłbym ślubu w czasie sezonu. Komunie o ile się nie mylę są w maju, chyba, że w Szwecji jest inaczej. Ja jako zawodnik zawodowy, który żyje z jazdy na żużlu zrezygnowałbym z meczu tylko i wyłącznie w przypadku naprawdę losowym. Spoko rozumiem, że mógł coś sobie zaplanować, ale dlaczego w dniach gdy kończy się sezon. Strasznie mnie ciewaki cóż takiego ważnego ma w tym dniu. Według mnie mógł to rozegrać inaczej.
Davv pisze:(...)Komunie o ile się nie mylę są w maju, chyba, że w Szwecji jest inaczej.(...)
Jest trochę inaczej, bo jeśli już siłą wiodącą jest Kościół ewangelicko-luterański, zwany Szwedzkim
PS Sorry za OT, ale ktoś chyba spał na historii lub "Potopu" nie czytał
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
- jas
- Senior
- Kontakt:
Davv pisze:zawodnik zawodowy
Davv pisze:Spoko rozumiem, że mógł coś sobie zaplanować, ale dlaczego w dniach gdy kończy się sezon. Strasznie mnie ciewaki cóż takiego ważnego ma w tym dniu. Według mnie mógł to rozegrać inaczej.
a moze z jakiegos innego powodu nie moze przyjechac, zalatwil to z dzialaczami ostrowskimi, a do mediow zostalo podane "uroczystosc rodzinna". nie chodzi mi tu w zadnym wypadku o to, ze nie chca Petera zaprosic, ale po prostu kibice nie musza znac wszystkich szczegolow prywatnego zycia zawodnikow.
poza tym, to ze Ty nie zrobilbys slubu w trakcie sezono nie oznacza, ze Peter by nie zrobil
ps. na szczescie to nie nasz problem, a unosisz sie, jakby Peterr mial nie wystapic w najwazniejszym dla nas meczu sezonu
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
A nie przychodzi niektorym do głowy fakt, że Ostrów jedzie w Gdańsku o pietruchę? Oczywiste jest, że łatwiej wymyślić konieczność wyprowadzenia przez Karlssona psa niż oznajmienie - przegraliśmy ekstraligę i nie chcemy przepłacać. Jestem przekonany, że jakby Ostrowowi udało się jakimś cudem wygrać z Wybrzeżem np. 20 punktami u siebie, Peter pojechałby w rewanżu. Ale chyba nikt trzeźwo myślący nie wierzy, że Ostrów wygra z Gdańskiem dwumecz.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Baraże mogą okazać się niezłym biznesem pod warunkiem, że tworzy się wokół nich odpowiednią atmosferę. Tymczasem Ostrów z góry daje do zrozumienia, że olewają sprawę. Dziwne to. Może to jakaś podpucha, aby gdańszczanie wyluzowali się tak samo jak w roku 2003, kiedy spadli do 1 ligi po przegranych barażach z Tarnowem? Informacje, które obecnie wychodzą z Ostrowa jakoś nie pasują mi do wizerunku tamtego klubu.
Pozdr.
Pozdr.
Lublin_Fan pisze:Baraże mogą okazać się niezłym biznesem pod warunkiem, że tworzy się wokół nich odpowiednią atmosferę. Tymczasem Ostrów z góry daje do zrozumienia, że olewają sprawę. Dziwne to. Może to jakaś podpucha, aby gdańszczanie wyluzowali się tak samo jak w roku 2003, kiedy spadli do 1 ligi po przegranych barażach z Tarnowem? Informacje, które obecnie wychodzą z Ostrowa jakoś nie pasują mi do wizerunku tamtego klubu.
Pozdr.
Nie sądzę, żeby to była podpucha. W Gdańsku nie ma już Laukkanena i Fajfera, którzy zasłynęli pozasportową postawą. Gdańsk ma za poważnych sponsorów i za dobrych zawodników żeby przegrać. Nad morzem z Ostrowa nie będzie co zbierać. Wcale bym sie nie zdziwił, jakby Wybrzeże wygrało także w pierwszym meczu.
sadychor pisze: (...)ktoś chyba spał na historii lub "Potopu" nie czytał(...)
Jak byś zgadł, tylko jeśli chodzi o lekcje historii to po prostu rzadko na nich bywałem
więc proszę się nie nabijaćchyba, że w Szwecji jest inaczej.
Drogi Jasiu ja się nie unoszę, po prostu chciałem pokazać jakim to "zawodnikiem zawodowym" (nawet nie wiem czego tak napisałem) jest Peter. Zawsze coś mu stanie na przeszkodzie, aby porządnie zapunktować w najważniejszym meczu sezonu.
Pozdro
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
kdsz pisze:Mecz towarzyski Tarnów - Rzeszów:
D.ŚLEDŹ - 3 (2,0,1,0)
D.STACHYRA - 7 (2,0,d,2,3)
Oraz dodatkowo:
Memoriał im. Ryszarda Chrupka:
1. (73,03) Zieliński, Miesiąc, Trytko, K. Szyszka
2. (74,27)D. Stachyra, LeÅ›, Ciesielski, G. Szyszka (NS)
Finał: (73,68 ) Zieliński, D.Stachyra, Leś, Miesiąc (d)
Memoriał im. Zygmunta Pytko:
1. (73,75) T. Gollob, M. Rempała, Śledź, Kuciapa
2. (74,10) Kołodziej, T. Rempała, Burza, Baran
Finał: (72,79) T. Gollob, M. Rempała, Kołodziej, T. Rempała