Występy byłych zawodników lubelskiego klubu

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#276 Postautor: Manitou » 21 września 2005, o 11:53

Gelo pisze:A kasa to jest biletowa na dworcu.
A pozyskaniem na sponsora PKP zajmie siÄ™ Gelo... :roll:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#277 Postautor: Gelo » 21 września 2005, o 12:05

Manitou pisze:
Gelo pisze:A kasa to jest biletowa na dworcu.
A pozyskaniem na sponsora PKP zajmie siÄ™ Gelo... :roll:

Zdaje się, że są w klubie osoby odpowiedzialne za pozyskiwanie sponsorów i z pewnością nie jest to Gelo. Zamiast biadolić z tłumem, że nie mamy kasy to przynajmniej przedstawię swoje chciejstwo. Ani z jednego ani z drugiego nic nie wynika.

lucki73
Kontakt:

#278 Postautor: lucki73 » 21 września 2005, o 14:02

I w końcu po wielu latach przyszło mi zgodzić się w pełni z Gelem, co widać zresztą w moim podpisie i moim własnym "chciejstwie" dotyczącym składu. Swoje chłopaki to swoje chłopaki, a nie armia Frankowów i Pietraszków.

ukłony
lucki73
Motor Lublin AD 2006:
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
rez. S.Trumiński, J.Mordel, M.Michaluk, K.Polak
i... szkolić oraz brać udział w MDMP i Lidze Południowej.

harry
Trener

#279 Postautor: harry » 21 września 2005, o 15:30

Na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda tak, że wszyscy zawodnicy z obecnego składu Rzeszowa mają zapewnione miejsce w składzie w przypadku awansu. I to zapewnine przez p. Prezes.
Jeżeli mnie pamięć nie myli to po tym sezonie Darek jest za darmo. Chociaż Rusko ma w swoim arsenale różne chytre zagrywki i nie jest wykluczone, że w zamian za dalszą jazdę Darek nie musiał podpisać jakiegoś kwitu przedłużającego umowę. Bo Darek dba o swoje sprawy tak samo jak o sprzęt.

Koper
Trener
Kontakt:

#280 Postautor: Koper » 21 września 2005, o 17:06

harry pisze:Na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda tak, że wszyscy zawodnicy z obecnego składu Rzeszowa mają zapewnione miejsce w składzie w przypadku awansu. I to zapewnine przez p. Prezes.
Jeżeli mnie pamięć nie myli to po tym sezonie Darek jest za darmo. Chociaż Rusko ma w swoim arsenale różne chytre zagrywki i nie jest wykluczone, że w zamian za dalszą jazdę Darek nie musiał podpisać jakiegoś kwitu przedłużającego umowę. Bo Darek dba o swoje sprawy tak samo jak o sprzęt.

Dzieki za ta odpowiedz :!: Wreszcie ktos mi napisal od kiedy Darek jest za darmo( w sensie konczy mu sie kontrakt z wroclawiem lub tez sa takie ustalenia w kontrakcie) Ale tez w przypadku Lublina czy nie bedzie za kazdym razem odkopywana sprawa Dadiego jesli Darek podpisalby jakis kwit przedluzajacy umowe... :?

Koper
Trener
Kontakt:

#281 Postautor: Koper » 22 września 2005, o 01:53

Wracajac do wystepow naszych bylych zawodnikow w minionym weekendzie:
wypowiedzi po finale MPPK : http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=82939
relacja z Gdanska gdzie w turnieju 25-lecia Solidarnosci startowal Pawel Staszek:
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=82470

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#282 Postautor: Radzio » 22 września 2005, o 08:11

Myślę, żę Dario zostanie w Rzeszowie na przyszły sezon, czy wywalczą awans czy też nie. Jak sam mówi podoba mu się tam atmosfera, choć zobaczymy co Rusko wymśli.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#283 Postautor: Cooper » 22 września 2005, o 10:19

Atmo$fera mu sie tam podoba, powiadasz... :twisted:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Michal_K

#284 Postautor: Michal_K » 23 września 2005, o 08:45

W sprawie startów Darka w przyszłym sezonie trzeba będzie dogadywać się z Wrocławiem.
Darek będzie nadal zawodnikiem Wrocławia.

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#285 Postautor: Fork » 23 września 2005, o 19:05

Staszek, Karlsson, Śledź... piękne marzenia... lecz marzenaimi nic nikt jeszcze nie zdziałał. Nie sądze aby w klubie były pieniądze na Śledzia lub na Karlssona chyba że dyrektor Kołodziej znajdzie na te cele jakieś fundusze...
"jestem 100% $TALOWCEM... " - słowa które zna już prawie każdy, mówią same za siebie...
Pozdrawiam.
trening czyni mistrza.

go!
Trener

#286 Postautor: go! » 24 września 2005, o 01:05

harry pisze:Na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda tak, że wszyscy zawodnicy z obecnego składu Rzeszowa mają zapewnione miejsce w składzie w przypadku awansu.

A na ch** im tylu zawodników? Przecież wtedy obecny skład musiałby przynajmniej w 50% ławe grzać a dokupić 3 na extralige by musieli żeby nie spaść tak odrazu :P

Awatar użytkownika
pav4u
Szkółkowicz
Kontakt:

#287 Postautor: pav4u » 26 września 2005, o 16:13

witam

po tym co wczoraj zobaczylem w rzeszowie(pana P. Karlssona objedzali jak jakiegos leszcza) utwierdzilem sie w swoim przekonaniu....tylko JOONAS!!!

pozdrawia
pav4u

p.s. a tak przy okazji lezka sie w oku krecila jak sie widzialo ta fete po awansie marmy .....ah czemu nie LUBLIN

Davv
Kadrowicz

#288 Postautor: Davv » 28 września 2005, o 20:17

Właśnie przeczytałem(http://www.sportowefakty.pl), że Karlsson nie pojedzie w 2 meczu barażu z Lotosem. I co o tym sądzić? Zawala ostatni mecz. Może nie dosłownie, ale przyczynia się, że już i tak marne :wink: szanse na awans spadają do zera. I to jest zawodowiec :roll: ? Rozumiem, że można mieć ważne sprawy rodzinne, ale chyba każdą uroczystość można zaplanować na inny termin. Gówno nie zawodnik, nie chce go widzieć w Lublinie

Awatar użytkownika
Soluk
Kontakt:

#289 Postautor: Soluk » 28 września 2005, o 20:40

Davv sory ale nie jest napisane co to za uroczystosc, moze byc to np. komunia lub slub czy cos w tym rodzaju. Czy ty jesli twoje dziecko mialo by miec komunie poszedl bys do pracy bo jestes np.pracownikiem miesiaca :) i kazal bys proboszczowi zmienic termin tego waznego dnia tylko ze wzgledu na Ciebie?? Zastanow sie nad tym troszeczke... sory nie chce Cie atakowac ale troche przesadziles, szczegolnie ze Peter informowal o tym zdarzeniu juz jak jest napisane "wczesniej"

pozdro

Davv
Kadrowicz

#290 Postautor: Davv » 29 września 2005, o 00:35

No napewno nie robiłbym ślubu w czasie sezonu. Komunie o ile się nie mylę są w maju, chyba, że w Szwecji jest inaczej. Ja jako zawodnik zawodowy, który żyje z jazdy na żużlu zrezygnowałbym z meczu tylko i wyłącznie w przypadku naprawdę losowym. Spoko rozumiem, że mógł coś sobie zaplanować, ale dlaczego w dniach gdy kończy się sezon. Strasznie mnie ciewaki cóż takiego ważnego ma w tym dniu. Według mnie mógł to rozegrać inaczej.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#291 Postautor: sadychor » 29 września 2005, o 01:08

Davv pisze:(...)Komunie o ile się nie mylę są w maju, chyba, że w Szwecji jest inaczej.(...)

Jest trochę inaczej, bo jeśli już siłą wiodącą jest Kościół ewangelicko-luterański, zwany Szwedzkim :P Niech to rozwinie to jakiś religioznawca, bo mi się nie chce szperać.
PS Sorry za OT, ale ktoś chyba spał na historii lub "Potopu" nie czytał :wink:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#292 Postautor: jas » 29 września 2005, o 03:39

Davv pisze:zawodnik zawodowy

:lol: :lol: :lol: zwany rowniez zawodowcem 8)

Davv pisze:Spoko rozumiem, że mógł coś sobie zaplanować, ale dlaczego w dniach gdy kończy się sezon. Strasznie mnie ciewaki cóż takiego ważnego ma w tym dniu. Według mnie mógł to rozegrać inaczej.

a moze z jakiegos innego powodu nie moze przyjechac, zalatwil to z dzialaczami ostrowskimi, a do mediow zostalo podane "uroczystosc rodzinna". nie chodzi mi tu w zadnym wypadku o to, ze nie chca Petera zaprosic, ale po prostu kibice nie musza znac wszystkich szczegolow prywatnego zycia zawodnikow.

poza tym, to ze Ty nie zrobilbys slubu w trakcie sezono nie oznacza, ze Peter by nie zrobil :wink:

ps. na szczescie to nie nasz problem, a unosisz sie, jakby Peterr mial nie wystapic w najwazniejszym dla nas meczu sezonu 8)
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#293 Postautor: Gelo » 29 września 2005, o 10:58

A nie przychodzi niektorym do głowy fakt, że Ostrów jedzie w Gdańsku o pietruchę? Oczywiste jest, że łatwiej wymyślić konieczność wyprowadzenia przez Karlssona psa niż oznajmienie - przegraliśmy ekstraligę i nie chcemy przepłacać. Jestem przekonany, że jakby Ostrowowi udało się jakimś cudem wygrać z Wybrzeżem np. 20 punktami u siebie, Peter pojechałby w rewanżu. Ale chyba nikt trzeźwo myślący nie wierzy, że Ostrów wygra z Gdańskiem dwumecz.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#294 Postautor: Lublin_Fan » 29 września 2005, o 11:15

Baraże mogą okazać się niezłym biznesem pod warunkiem, że tworzy się wokół nich odpowiednią atmosferę. Tymczasem Ostrów z góry daje do zrozumienia, że olewają sprawę. Dziwne to. Może to jakaś podpucha, aby gdańszczanie wyluzowali się tak samo jak w roku 2003, kiedy spadli do 1 ligi po przegranych barażach z Tarnowem? Informacje, które obecnie wychodzą z Ostrowa jakoś nie pasują mi do wizerunku tamtego klubu.

Pozdr.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#295 Postautor: Gelo » 29 września 2005, o 11:32

Lublin_Fan pisze:Baraże mogą okazać się niezłym biznesem pod warunkiem, że tworzy się wokół nich odpowiednią atmosferę. Tymczasem Ostrów z góry daje do zrozumienia, że olewają sprawę. Dziwne to. Może to jakaś podpucha, aby gdańszczanie wyluzowali się tak samo jak w roku 2003, kiedy spadli do 1 ligi po przegranych barażach z Tarnowem? Informacje, które obecnie wychodzą z Ostrowa jakoś nie pasują mi do wizerunku tamtego klubu.
Pozdr.

Nie sądzę, żeby to była podpucha. W Gdańsku nie ma już Laukkanena i Fajfera, którzy zasłynęli pozasportową postawą. Gdańsk ma za poważnych sponsorów i za dobrych zawodników żeby przegrać. Nad morzem z Ostrowa nie będzie co zbierać. Wcale bym sie nie zdziwił, jakby Wybrzeże wygrało także w pierwszym meczu.

Davv
Kadrowicz

#296 Postautor: Davv » 29 września 2005, o 12:48

sadychor pisze: (...)ktoś chyba spał na historii lub "Potopu" nie czytał :wink:(...)

Jak byś zgadł, tylko jeśli chodzi o lekcje historii to po prostu rzadko na nich bywałem :wink: Jednak domyśliłem się, że w Szwecji mają odmienne od naszego wyznanie
chyba, że w Szwecji jest inaczej.
więc proszę się nie nabijać :wink:

Drogi Jasiu ja się nie unoszę, po prostu chciałem pokazać jakim to "zawodnikiem zawodowym" (nawet nie wiem czego tak napisałem) jest Peter. Zawsze coś mu stanie na przeszkodzie, aby porządnie zapunktować w najważniejszym meczu sezonu.

Pozdro

Koper
Trener
Kontakt:

#297 Postautor: Koper » 2 października 2005, o 20:22

Dawid Stachyra zajal 16 miejsce w finale MIMP, jego dorobek punktowy to 1 punkt (w,0,1,u,-).

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#298 Postautor: Dobromir » 3 października 2005, o 13:29

A tymczasem Seba Trumiński wykręcił komplet 14+1 w Rosji przeciwko Speedway Centr Daugavpils

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#299 Postautor: kdsz » 9 października 2005, o 19:39

Mecz towarzyski Tarnów - Rzeszów:
D.ŚLEDŹ - 3 (2,0,1,0)
D.STACHYRA - 7 (2,0,d,2,3)

Koper
Trener
Kontakt:

#300 Postautor: Koper » 10 października 2005, o 05:42

kdsz pisze:Mecz towarzyski Tarnów - Rzeszów:
D.ŚLEDŹ - 3 (2,0,1,0)
D.STACHYRA - 7 (2,0,d,2,3)

Oraz dodatkowo:
Memoriał im. Ryszarda Chrupka:

1. (73,03) Zieliński, Miesiąc, Trytko, K. Szyszka
2. (74,27)D. Stachyra, LeÅ›, Ciesielski, G. Szyszka (NS)
Finał: (73,68 ) Zieliński, D.Stachyra, Leś, Miesiąc (d)

Memoriał im. Zygmunta Pytko:

1. (73,75) T. Gollob, M. Rempała, Śledź, Kuciapa
2. (74,10) Kołodziej, T. Rempała, Burza, Baran
Finał: (72,79) T. Gollob, M. Rempała, Kołodziej, T. Rempała