Stadion przy Al.Zygmuntowskich 5

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

#601 Postautor: meesha » 14 września 2005, o 15:36

Łoptymista pisze:Policja jest winna "tylko" tego, że sama działała z naruszeniem prawa
Kierowca jest winien "tylko" tego, że nie zareagował na mordobicie w autobusie.
Czy tpo tak ciężko pojąć.
Ale to jest niejako sprawa wtórna, która miała swoją przyczynę. Nie jest winą policji ani kierowców MPK, że Matka Ziemia takich <censored> nosi. A niestety - gdzie drwa rąbią tam wióry lecą. Ja na piłkę nie chodzę i wszystkim polecam to samo :D

Z ostatniej chwili: prezydent zakazł LKP Motor organizowania imprez masowych na terenie miasta Lublina
Oby na długo - na tyle długo aby wypracować system, który pozwoli na wejście na stadion tylko tym, których interesuje mecz a nie różne inne "atrakcje" :x
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#602 Postautor: Gelo » 14 września 2005, o 15:53

istred pisze:Przecież nikt nie twierdzi, że awanturę sprowokowała policja. Wiadomo że byli to chuligani.
Zadaniem policji nie jest bicie sie z tymi bandytami, tylko wyłapanie ich...

Nie do końca to jest zadaniem policji na meczu. Nikt ich nie wysyła po to by kogoś łapali ale dla pilnowania wszelkim imozliwymi sposobami tego, żeby się debile nie pozabijali. Tak jest na całym świecie - policja nie patyczkuje się i tak powinno być. Im spuszczą większy łomot debilom - tym lepiej.
ale jeśli już policja nie potrafi tego zrobić tylko niepotrzebnie się z nimi tłucze, to niech przynajmniej skupi się tylko na chuliganach.

Tylko jakbyś to zrobił "wujku dobra rada"? Jedna ręką byś pałował a drugą pstrykał foty? Naprawdę uważasz, że to takie proste zapamiętać gęby popaprańców, którzy uciekają w tłum?
Każdy oczekuje profesjonalizmu od policji, dlatego się jej czepia.

Ja oczekuję, że policja będzie prała takich debili ile wlezie. Bo właśnie przez tych debili - a nie przez policję teraz "Bogu ducha winni" kibice (którzy paradoksalnie bronią debili) nie pójdą sobie ne mecz. Gdzie tu logika?
ps. zaczynam dostrzegać, że celowe działania obrońców ludożerców odnoszą skutek. Zamiast skupić się na tym, jak ukarać winnych udaje się odrócić uwagę od problemu i skierować dyskusję na inne tory. A że policja to niemal dyżurny chłopiec do zbierania po ryju - najlepiej zwalić na nią. Poklask gwarantowany. Co za kraj...
Ostatnio zmieniony 14 września 2005, o 15:59 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#603 Postautor: Cz@rek » 14 września 2005, o 15:57

Gawrzyk pisze:Do kiedy ten zakaz ?

(komunikat)
W związku z wydarzeniami w niedzielę 11 bm. podczas i po meczu na Al. Zygmuntowskich, prezydent Andrzej Pruszkowski, działając na podstawie art. 13a ust.1 Ustawy z dnia 22 sierpnia 1977 r. o bezpieczeństwie imprez masowych (t.j. Dz.U. Nr 108 poz.909 z 2005 r.) oraz art. 104 ustawy z dnia 14 czerwca 1960 r. Kodeks postępowania administracyjnego (j.t.. Dz.U. Nr 98 z 2000 r. poz. 1071 z późn. zm.), mając na względzie bezpieczeństwo mieszkańców Lublina, podpisał dziś decyzję o wprowadzeniu zakazu przeprowadzania przez Lubelski Klub Piłkarski Motor imprez sportowych na terenie miasta Lublin, w terminie do odwołania.
Prezydent nadał swej decyzji rygor natychmiastowej wykonalności.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#604 Postautor: Łoptymista » 14 września 2005, o 16:13

Ale to jest niejako sprawa wtórna, która miała swoją przyczynę. Nie jest winą policji ani kierowców MPK, że Matka Ziemia takich <censored> nosi. A niestety - gdzie drwa rąbią tam wióry lecą. Ja na piłkę nie chodzę i wszystkim polecam to samo

To pogadamy jak Ty dosataniesz takim wiórem w łeb, stracisz słuch w jednym uchu lub będziesz chodził do psychologa bo twoja córka jest wszoku po tym co widziała. A wszystko tylko dlatego, że polazłeś na mecz i znalażłeś sie miedzy czarnymi z bronią a bandą debili.
W Killerze insp Ryba powiedział "No co mi pan włazi na linię strzału". Kilka la temu policjant w czasie obławy na tygrysa zastrzelił weterynarza. Pewnie to też była jego wina, że tam stał. Policjantów przecież przepisy o posługowaniu się bronią nie obowiązują.
Tylko dlatego, że kibole to kretyni nie można rozgrzeszać policjantów z ich nieudolności.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#605 Postautor: bkapusta » 14 września 2005, o 16:15

Normalnie az mu chyba kwiaty do biura wysle.

---

Co do zajscia na stadionie nie bede komentowal bo nie widzialem. Jedno wiem napewno: kibole to bydlo.

Co do krytykowania Policji, przypomina mi sie akcja z zeszlego roku dotyczaca dzialania Policji na stadionie w ZG. Byla ostra nagonka, bluzgi na necie, nawet media "rzucily kamienie" w kierunku Policji. Jak zapewne czesc z was pamieta chodzilo o to ze kibice ZKZ dostali sie do "klatki" bez biletu, ochrona probowala ich wyprowadzic i dostala omlot od kiboli, wpadla Policja i spacyfikowala "klatke" kiboli. Pozniej byl placz, ze dostalo sie przypadkowym ludziom, dzieciom itp. itd. A jak bylem na meczu w Zg zauwazylem, ze klatka to istne zbiegowisko bydla, ktore dobrze wybralo sobie sektor [jak wiadomo bydlatka powinno sie trzymac w klatce;]. Z tego sektora polecialy w nas jakies przedmioty, z tego sektora krzyczano do nas wulgaryzmy. Miedzy typowymi kibolami siedzialy male dzieciaki radosnie ich nasladujace, troche dziewczyn nastoletnich itp itd Nie mozna winic Policji za to ze wpadla na zamkniety i ogrodzony sektor bydla [90% tam to bydlo] i lala palami kogo popadlo. Jak ktos siada miedzy huliganami powinien sie liczyc z konsekwencjiami. Niby na zuzlu spokojnie ale nalezy rozumiec ze naturalna konsekwencja siedzenia w "klatce" kiboli jest mozliwosc zebrania paaly w plecy lub kamienia w glowe. Takie zycie. Podobnie moim zdaniem jest z meczami pilki noznej. Nawet srednio przytomny kretyn jest wstanie zrozumiec, ze w Polsce na meczach pilki noznej jest bydlo i prawdopodobienstwo bijatyki jest duze. Skoro ktos sie mimo wszystko decyduje isc na taka impreze "wysokiego ryzyka" to niech liczy sie z mozliwoscia bycia ofiara. To, ze akurat Policja czasami daje plame ma znaczenie drugoplanowe. Poprostu mecz pilki noznej w Polsce to wojna na trybunach i kazdy moze oberwac. Ja sie nie dziwie, ze Policjantom puszczaja nerwy. Kazdego by trafial szlag jakby ciagle musial lazic na ten stadion i uzerac sie z tym bydlem. Policjant tez czlowiek i jak kazdy czlowiek nie jest doskonaly. Jak masz prace polegajaca na babraniu sie w gownie to calkiem normalne, ze zaczniesz troche smierdziec. Zamiast marudzic na smrod i szukac odswiezacza powietrza lepiej sie wspolnie zebrac i posprzatac gowwno [ze stadionow;].
Ostatnio zmieniony 14 września 2005, o 16:33 przez bkapusta, łącznie zmieniany 1 raz.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

lucki73
Kontakt:

#606 Postautor: lucki73 » 14 września 2005, o 16:21

Łoptymisto, siedziałbyś naprawdę ze swoim dzieckiem wśród tych troglodytów?

Ja wiem, że abym nie dostał wpier*ol, to nie chodzę ani na Inżynierską, ani na Stalową, ani na Szmulki. To proste. Nie pcham palców między drzwi. I tak samo robiłbym na stadionie: jest dym, to wychodzę z tego dymu jeśli nie chcę w nim uczestniczyć, a nie przyglądam się, ew. zasłaniam.

ukłony
lucki73
Motor Lublin AD 2006:
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
rez. S.Trumiński, J.Mordel, M.Michaluk, K.Polak
i... szkolić oraz brać udział w MDMP i Lidze Południowej.

meesha
Trener
Kontakt:

#607 Postautor: meesha » 14 września 2005, o 16:22

Łoptymista pisze:To pogadamy jak Ty dosataniesz takim wiórem w łeb
Dostałem parę razy w łeb od bezmózgich dresów (żeby to chociaż z jakiegoś powodu :roll: ) i to mi wystrczy, żeby nie mieć dla tego typu swołoczy żadnej tolerancji :x Weź pod uwagę to, że policji NIE BYŁO na stadionie kiedy mecz się zaczynał i nikt by ich nie wzywał :arrow: nikt by nie strzelał :arrow: nikt by nie ucierpiał... gdyby nie banda debili :!: I nie musielibyśmy dyskutować o tym czy policja zrobiła coś dobrze czy źle... rozumiesz o co mi chodzi :?:

Nie jest normalne jeśli gazety tylko dzień po zdarzeniu takim jak ostatnio na Motorze piszą o wybrykach chuliganów a przez następne dwa tygodnie tylko o złych policjantach :roll: Coś tu jest nie tak jednak...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#608 Postautor: Łoptymista » 14 września 2005, o 16:31

lucki73 pisze:Łoptymisto, siedziałbyś naprawdę ze swoim dzieckiem wśród tych troglodytów?

Ja wiem, że abym nie dostał wpier*ol, to nie chodzę ani na Inżynierską, ani na Stalową, ani na Szmulki. To proste. Nie pcham palców między drzwi. I tak samo robiłbym na stadionie: jest dym, to wychodzę z tego dymu jeśli nie chcę w nim uczestniczyć, a nie przyglądam się, ew. zasłaniam.

ukłony
lucki73

Super. Teoretycznie masz rację. Ale nie wszyscy dali radę na czas wyjść. Może dlatego, że "ktoś" pozwolił bandytom obiec stadion z drugiej strony. Dzieki czemu przypadkowe osoby zostały wzięte w kleszcze. Kolejny problem to to, że mecz był częścią festynu polityczo - rocznicowego. Miało być pieknie, pogodnie i bezpiecznie.
PS To nie było moje dziecko. Może i jestem głupkiem, ale głupi to nie jestem ;) i małej na żaden mecz skopanej bym, nie wziął.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#609 Postautor: Łoptymista » 14 września 2005, o 16:36

meesha pisze:Nie jest normalne jeśli gazety tylko dzień po zdarzeniu takim jak ostatnio na Motorze piszą o wybrykach chuliganów a przez następne dwa tygodnie tylko o złych policjantach :roll: Coś tu jest nie tak jednak...

A które gazety przez dwa tygonie piszą TYLKO o złych policjantach?

lucki73
Kontakt:

#610 Postautor: lucki73 » 14 września 2005, o 16:42

No widzisz :), sam piszesz że z dzieciakiem na kopaną byś nie poszedł. I rozsądnie i mądrze i zapobiegliwie. I o to mi chodzi.

Oczywiście, że nie widziałem jak wyglądała akcja Policji, ale szukam z kilkoma osobami przyczyny, dla której na stadionie Policja w ogóle musiała się pojawić. Powód był jeden: bandyci. Jeśli widzę, że obok mnie siedzi bandyta, który odrywa sztachetę, krzesełko czy głośnik, to mam dwa wyjścia: albo się oddalić, albo spuścić mu łomot. Trzeciego wyjścia: siedzę spokojnie - nie widzę.

I napiszę raz jeszcze: nie bronię Policji. Ale tak jak napisał Meesha: coś jest nie tak, jeśli dywaguje się nad postawą Policji przez większą część czasu niż o działaniach bandytów. A nie myli się tylko ten kto nic nie robi. Ci, którzy oberwali przypadkiem (którym współczuję) winni wykazać się większą zapobiegliwością: po prostu nie być tam, gdzie nie powinni w danym momencie się znaleźć.

A jeśli były popełnione błędy przez Policję, to przekonany jestem że w epoce czwartej władzy osoby odpowiedzialne za te nieprawidłowości zostaną pociągnięte do odpowiedzialności służbowej.

ukłony
lucki73
Motor Lublin AD 2006:

9. P.Karlsson

10. D.Jeleniewski

11. T.Piszcz

12. P.Staszek

13. D.Śledź/G.Knapp???

14. R.Klimek

15. K.Kępa

meesha
Trener
Kontakt:

#611 Postautor: meesha » 14 września 2005, o 16:44

Łoptymista pisze:
meesha pisze:Nie jest normalne jeśli gazety tylko dzień po zdarzeniu takim jak ostatnio na Motorze piszą o wybrykach chuliganów a przez następne dwa tygodnie tylko o złych policjantach :roll: Coś tu jest nie tak jednak...

A które gazety przez dwa tygonie piszą TYLKO o złych policjantach?

No Dziennik oczywiście :D :wink: OK, przebarwiłem trochę, ale specjalnie dla Ciebie zrobię za 2 tygodnie analizę trzech największych lubelskich dzienników i zobaczymy o której ze "stron " napisano więcej i na których stronach wydań tych gazet 8)

Zaratustra
Kadrowicz

#612 Postautor: Zaratustra » 14 września 2005, o 16:46

W policji także nie brakuje kretynów, którzy jak tylko poczują adrenalinę, to ładują pałami, czy strzelają gdzie popadnie. Tak było i jest. Ale też nie rozumiem nagonki na nich. Trzeba najpierw zrobić porządek z tymi stadionowymi debilami :!: :!: Z ulic, podwórek, ławek nie łatwo ich będzie wyplenić, ale ze stadionów jak najbardziej. Łapać, porządnie "przetrzepać" na posterunku i karać, karać, karać. Zakaz stadionowy, duże grzywny (lub prace społeczne), a w szczególnych przypadkach więzienie. Dało się zrobić w Anglii, da się i u nas. Tylko wszystko trzeba podporządkować właśnie temu. Nie może być tak, że po kilku dniach zaczynamy się zastanawiać, co zrobiła źle policja, bo tym debilom w to graj, pozdr.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#613 Postautor: Łoptymista » 14 września 2005, o 16:48

lucki73 pisze:A jeśli były popełnione błędy przez Policję, to przekonany jestem że w epoce czwartej władzy osoby odpowiedzialne za te nieprawidłowości zostaną pociągnięte do odpowiedzialności służbowej.

Na to, to akurat bym nie liczył. Z tego co mi wiadomo to jedna z ofiar policji niebawem okaże sie być wandalem. Według kilkunastu policjantów jeden chudy facecik sam zaatakował bandę policjantów z pałami i tarczami, a oni biedni musieli się bronić. Facio szedł i postanowił pobić 20 policjantów... jak dla mnie to ma sens. Prokurator i sąd też pewno to kupią. :evil:

Shack
Administrator

#614 Postautor: Shack » 14 września 2005, o 19:28

Mistic

Wysłany: <47eŚrodaec30 9pm09e=

--------------------------------------------------------------------------------

no to mamy zamkniety stadion do odwołania :((((((((((( Walony Pruszkowski :/

Cytat:
PREZYDENT SKARŻY MOTOR

Prezydent Lublina zawiadomił o złamaniu prawa przez działaczy LKP Motor Lublin. Według składającego zawiadomienie, organizatorzy spotkania naruszyli przepisy ustawy o imprezach masowych. Działacze zaniżyli liczbę osób, jaka będzie na trybunach, co spowodowało ściągnięcie do zabezpieczenia zawodów zbyt małej liczby ochroniarzy. Zdaniem władz miasta, LKP nie powinien także zezwolić na wnoszenie na teren stadionu materiałów pirotechnicznych.

Dobrze, że jego kadencja się już powoli kończy, bo nie będzie sprzyjał jego ulubionemu sportowi i klubowi (żużel i TŻ) jak oni używają pirotechniki do oprawy to są boscy a jak my to od razu już źle i że nie wolno. Fakt race zostały rzucone w aviie, ale ja osobiście nie wyobrażam sobie porządnej oprawy meczu bez pirotechnik.
A pan Pruszkowski teraz tak sie panoszy a jak klub chce stadion przejąć to mówi nie. Gdyby klub miał stadion na własność a nie jak teraz go wynajmje to on by napewno wyglądał inaczej .

za forum piłkarzy

:shock: :shock: :shock:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#615 Postautor: Gelo » 14 września 2005, o 19:39

No i wszystko jasne - policja zła, Pruszkowski zły, race w Avie - normalka. Mówie jeszcze raz - debili zamknać w klatce albo wypuścić razem z kopidupkami na Kresową. Niech sie leją i niech sie wybiją co do nogi. Na Zygmuntowskich posadzimy bratki, tor się skróci - będzie widowiskowo i spokojnie.

JAG
Senior

#616 Postautor: JAG » 14 września 2005, o 19:48

i niech teraz ktos powie ze do nich dotrze cos innego niż łomot.dresiarscy kibole piłkarzy Motoru nie kumają nic a nic.
:),czasami :(

lucki73
Kontakt:

#617 Postautor: lucki73 » 14 września 2005, o 19:51

Gelo pisze:No i wszystko jasne - policja zła, Pruszkowski zły, race w Avie - normalka. Mówie jeszcze raz - debili zamknać w klatce albo wypuścić razem z kopidupkami na Kresową. Niech sie leją i niech sie wybiją co do nogi. Na Zygmuntowskich posadzimy bratki, tor się skróci - będzie widowiskowo i spokojnie.

Gelu, wódka dla Ciebie, ja na siebie biorę nasionka bratków :) O podlewanie możemy być spokojni, koledzy z FK za kołnierz piwka nie wylewają :wink:

szacunek
lucki73
Motor Lublin AD 2006:

9. P.Karlsson

10. D.Jeleniewski

11. T.Piszcz

12. P.Staszek

13. D.Śledź/G.Knapp???

14. R.Klimek

15. K.Kępa

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#618 Postautor: Jaga » 14 września 2005, o 20:26

No skąd ja znam takie podejście do sprawy :| U nas z piłkarskimi jest to samo.
Niestety my kibice żużlowi zawsze będziemy w ich cieniu i będzie trzeba sie temu podporządkować.
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#619 Postautor: Metalliczny » 15 września 2005, o 10:54

lucki73 pisze:
Gelo pisze:No i wszystko jasne - policja zła, Pruszkowski zły, race w Avie - normalka. Mówie jeszcze raz - debili zamknać w klatce albo wypuścić razem z kopidupkami na Kresową. Niech sie leją i niech sie wybiją co do nogi. Na Zygmuntowskich posadzimy bratki, tor się skróci - będzie widowiskowo i spokojnie.

Gelu, wódka dla Ciebie, ja na siebie biorę nasionka bratków :) O podlewanie możemy być spokojni, koledzy z FK za kołnierz piwka nie wylewają :wink:

szacunek
lucki73

Coś ci się chyba pomyliło, drogi Lucki. A może sam tego piwka za kołnierz nie wylałeś?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#620 Postautor: mikas » 15 września 2005, o 11:35

E tam, jedni nie wylewają za kołnierz a inni są abstynentami (tak tak Lucki nawet w Fan Klubie jest kilka osób które nie piją alkoholu wcale) ale Lucki i tak jak zwykle wszystko wie najlepiej i oczywiście wszystkich wrzuca do jednego worka. Ja już sie zdążyłem przyzwyczaic, tak jak i do głupot które wypisuje a których już mi sie nawet nie chce komentować,bo szkoda klawiatury. Zapraszamy Lucki kiedyś do nas na piwko,będziesz mógł sie przekonac jak to z tym wylewaniem za kołnierz jest naprawde. Przy okazji mógłbyś tez spokojnie wtedy podyskutowac z osobami które o żużlu mają o wiele większe pojęcie niż Ty (mimo,że Ty napewno zaraz będziesz twierdził co innego) i może wtedy by do Ciebie dotarło jak spcyficzny jest to sport i że nie wszystko jest takie proste jak Ci sie wydaje, bo przez internet to do Ciebie za dużo nie dociera i nawet jak ktoś Ci próbuje wytłumaczyć pewne kwestie to jest to tylko rzucanie grochem o ściane.
Pozdrawiam.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
istred
Trener

#621 Postautor: istred » 15 września 2005, o 11:44

Gelo pisze:Nie do końca to jest zadaniem policji na meczu. Nikt ich nie wysyła po to by kogoś łapali ale dla pilnowania wszelkim imozliwymi sposobami tego, żeby się debile nie pozabijali. Tak jest na całym świecie - policja nie patyczkuje się i tak powinno być. Im spuszczą większy łomot debilom - tym lepiej.

Jeżeli już o zadaniach policji to ma ona chronić ludzi i mienie, tak więc lejąc się z kibicami nie wypełnia swojega zadania. Ale niech będzie nawet, że słusznie się z nimi leje... Wiadomo, że wygra, kilku debili dostanie kulką gumową, kilku pałą - będą się podniecali wśród innych debili jak to oni się bili z policją, zyskają wielki szacunek. Pod sąd trafi kilkadziesiąt osób, ukarzą kilkanaście (śmieszną grzywną :roll: )... a reszta (spora), która biła się z policją nie zostanie ukarana. Wzmocnią się antagonizmy na linie chuligani-policja, a na następnym meczu "o podwyższonym ryzyku" powtórzy się to samo.
Tylko jakbyś to zrobił "wujku dobra rada"? Jedna ręką byś pałował a drugą pstrykał foty? Naprawdę uważasz, że to takie proste zapamiętać gęby popaprańców, którzy uciekają w tłum?

Pooglądaj zdjęcia... kibole podchodzą na tyle blisko, żeby uderzyć ręką, nawet jakims przedmiotem policjanta. Wtedy za fraki i na dołek...
Ja oczekuję, że policja będzie prała takich debili ile wlezie. Bo właśnie przez tych debili - a nie przez policję teraz "Bogu ducha winni" kibice (którzy paradoksalnie bronią debili) nie pójdą sobie ne mecz. Gdzie tu logika?
Tak jak napisałem wyżej... policja leje debili, debile chcą się odegrać i na następnym meczu dochodzi do powtórki... gdzie tu logika?
ps. Nikt nie broni chuliganów, ciężko dyskutować ze stwierdzieniem, że czarne jest czarne.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#622 Postautor: Gelo » 15 września 2005, o 12:13

Pooglądaj zdjęcia... kibole podchodzą na tyle blisko, żeby uderzyć ręką, nawet jakims przedmiotem policjanta. Wtedy za fraki i na dołek...

Okej ale mi chodzi o wiekszość małolatów którzy rzucają kamieniami z drugiej lub trzeciej linii i uciekają

meesha
Trener
Kontakt:

#623 Postautor: meesha » 15 września 2005, o 12:59

lucki73 pisze:koledzy z FK za kołnierz piwka nie wylewają :wink:

No, no - jak to się mówi... ministranci na żużel nie jeżdżą :lol: 8)

Metalliczny, Mikas - po co się tak denerwować :P Mi tam już się znudziło tłumaczenie się przed wszystkimi z tego co robimy :roll: Ale od tego mamy przecież inny temat...

lucki73
Kontakt:

#624 Postautor: lucki73 » 15 września 2005, o 13:06

Mikas i Metaliczny zachowali się jak alkoholicy. Napiałem o tym wylewaniu za kołnierz w żarcie, opatrzyłem stosownym emoticonem (:wink:), a Panowie poczuli się urażeni, jak panienki. Esperal wszyty czy co? :wink: I jak zwykle znaleźli sobie powód, żeby pokpić sobie. I jeszcze ten avatar Metalicznego :) :) :)

lucki73

PS. Dla Waszej informacji: ja za kołnierz piwka nie wylewam.
Motor Lublin AD 2006:

9. P.Karlsson

10. D.Jeleniewski

11. T.Piszcz

12. P.Staszek

13. D.Śledź/G.Knapp???

14. R.Klimek

15. K.Kępa

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#625 Postautor: mikas » 15 września 2005, o 13:11

Meesha ja sie wcale nie zdenerwowałem, bo sam za kołnierz nie wylewam :wink: (chociaż wczoraj po dwóch piwkach piłem juz tylko soczek porzeczkowy :) ) ale wkurza mnie wrzucanie wszystkich do jednego worka i tylko tyle.

P.S.Lucki dla Twojej wiadomości: do alkoholika to mi jeszcze sporo brakuje.
Ostatnio zmieniony 15 września 2005, o 13:16 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
Obrazek