A tak na serio to moze i dobrze Józki awansuja ? Bedzie mozna jezdzic na mecze z ekstraligowcem a poza tym spadna z HUKIEM, odejdzie wtedy sponsor i... nie wiem co dalej pisac
Ciekawie robi sie w Tarnowie
lucki73 pisze:A ja z wielką ochotą pogratuluję zespołowi z Rzeszowa awansu do e-ligi. Stawiałem na Rzeszów i nie pomyliłem się. Profesjonalizm, to profesjonalizm i musi odbić się na wyniku, pozytywnie.

Złoty pisze:lucki73 pisze:A ja z wielką ochotą pogratuluję zespołowi z Rzeszowa awansu do e-ligi. Stawiałem na Rzeszów i nie pomyliłem się. Profesjonalizm, to profesjonalizm i musi odbić się na wyniku, pozytywnie.
A ja nie, bo profesjonalizm obejmuje takze kibicow, ktorzy potrafia dopingowac swoja druzyne, a nie zajmowac sie zaczepkami. A i ochrona w Rzeszowie ma jeszcze daleka droge do profesjonalizmu.lucki73 pisze: Pewien tego jestem na 100%. Szkoda tylko, że nie będzie w przyszłym sezonie tych meczów ze smaczkiem pomiędzy naszą drużyną a drużyną rzeszowskiej Stali.
Pamietaj ze jeszcze rewanz, Gorzow juz sie sparzyl; a co az tak tesknisz za Rzeszowem?
lucki73 pisze: Więc z radością i zazdrością spoglądam na Rzeszów, że w końcu odbił się i ma szansę powalczyć z innymi najlepszymi. Animozje na linii Lublin-Rzeszów uważam za idiotyczne, a ogień podsyca kilku tutejszych (forumowych) gimnazjalistów, licealistów i niestety studentów.
ukłony
lucki73
prt pisze:lucki73 pisze: Więc z radością i zazdrością spoglądam na Rzeszów, że w końcu odbił się i ma szansę powalczyć z innymi najlepszymi. Animozje na linii Lublin-Rzeszów uważam za idiotyczne, a ogień podsyca kilku tutejszych (forumowych) gimnazjalistów, licealistów i niestety studentów.
ukłony
lucki73
zazdrość... bardzo brzydka rzecz!(az chyba po Twoim, Lucku, powrocie na forum, zaczne sie czesciej udzielac).
cos mi mowi, ze jesli Rzeszow wejdzie do Ekstraligi to mozemy juz sie szykowac na powrot sprzedawcy roku, komornika i Jego syna. dobrze mysle?
"Sprzedawca roku" pewnie będzie do wzięcia i... aż sam sobie się dziwię, ale... zmieniłem poglądy i... jestem za zakontraktowaniem Śledzia na przyszły rok do Motoru.
Gelo pisze:Zdaje się, że przed sezonem na tym forum tak naprawdę tylko ja z Bimmerem byliśmy za Śledziem w Lublinie.
Gelo pisze:"Sprzedawca roku" pewnie będzie do wzięcia i... aż sam sobie się dziwię, ale... zmieniłem poglądy i... jestem za zakontraktowaniem Śledzia na przyszły rok do Motoru.
Przypominam o prawach autorskich tego pomysłu. Zdaje się, że przed sezonem na tym forum tak naprawdę tylko ja z Bimmerem byliśmy za Śledziem w Lublinie. Tak się nieszczęśliwie złożyło, że stało się to, co przewidziałem czyli Śledź zagwarantował Józkom przynajmniej drugie miejsce.

sadychor pisze:I psa przewodnika może jeszcze. Wg mnie marne są szanse na powrót Śledzia. Chciejstwo( :shock: ) nie zawsze starcza, kasa jest języczkiem u wagi, a u nas z nią nienajlepiej.