Wyrazy sympatii dla tzw. "Klubu Kibica" Marmy

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
vargoth

#226 Postautor: vargoth » 22 sierpnia 2005, o 14:32

Próbuj dalej Jaga, szczyt głupoty tuż tuż 8)
Black Metal shall neither be a part of the Heavy Metal community nor shall it be a 'Trend' for brainless kids

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#227 Postautor: kilar » 22 sierpnia 2005, o 14:36

A jak bylo rok temu w meczu decydujacym o barazach :?: ...Rempala zdobyl 17 pt, raz go tylko Jelen ( :?: ) pokonal. Takze dobrze jest miec brata po fachu, ktory jak widac uzyczy sprzetu w waznym meczu :wink:

Awatar użytkownika
Irek
Kontakt:

#228 Postautor: Irek » 22 sierpnia 2005, o 15:01

Jaga pisze:No więc widze że józki się dobrze bawią hehe i szczwane lisy wciąż kombinuja jak by tu w kulki polecieć i skroić szaliki !! Typowe dla nich !!

A i niestety nasz "tarnowski" Marcin R. brata się z Żeszofiakami i wiadomo juz dlaczego Rybnik przegrał a u nas na meczu Marcin zdobył tak mało punktow
....
Marcin Rempała - Jesteśmy w komfortowej sytuacji przed meczem w Toruniu. Ja ze swojego występu nie jestem zadowolony. Widać było, że już ten silnik nie jedzie tak jak ostatnio i trzeba przed kolejnymi startami zrobić remont.
....

Obrazek

Tak to jest jak zawodnik w którego sie inwestuje fure pieniedzy zaczyna olewac klub w którym jeździ i powoli się pewnie przygotowuje to przejścia do kolorowych kledek
No srom i hańba !!
Rozumiem że są braćmi ale kurde bez przesady !!!

Tak dla Twojej wiadomości, to Tomek wyjechał na sprzęcie brata tylko na próbie toru. W meczu jeździł na swoim silniku ... :roll:

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#229 Postautor: Jaga » 22 sierpnia 2005, o 16:31

No domyślam sie :P ale prawda jest taka że Marcin z Unii pewnie wyfrunie i już Tomek mu motor szykuje pod Żeszofki tor :P
Zresztą ja się przyznam Marcina nie lubie co pewnie widać hehe ;)

vargoth a świstak siedzi i ...

kilar no w zasadzie racja i to się ceni ale z klanu Rempałów to niestety szacunek mam tylko do Grześka. A Marcinowi lubie dogryzać mimo że jeździ w Unii :twisted: ;)
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
Irek
Kontakt:

#230 Postautor: Irek » 23 sierpnia 2005, o 10:48

Jaga pisze:No domyślam sie :P ale prawda jest taka że Marcin z Unii pewnie wyfrunie i już Tomek mu motor szykuje pod Żeszofki tor :P
Zresztą ja się przyznam Marcina nie lubie co pewnie widać hehe ;)

Moim zdaniem jeżeli ktoś opuści po zakończeniu tego sezonu Tarnów to będzie to ktoś z zawodników Burza, G. Rempała, Wardzała (a niewykluczone jest że cała "trójca" ). Kołodziej i M. Rempała wskoczą do walki o podstawowy skład seniorski (w zasadzie to Kołodziej będzie miał tam pewne miejsce). A Marcin w Rzeszowie, hmmm... :?

Jeszcze w kwestii "braterskiej pomocy". Co Ty widzisz w tym dziwnego, że bracia sobie pomagają ? Oni mają to gdzieś, że kibice obu zespołów, delikatnie mówiąc, nie darzą się sympatią. Pomyśl jak Ty zachowałbys się na miejscu Marcina (wierzę że podobnie).

Pozdrawiam ...

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#231 Postautor: ravajas » 24 sierpnia 2005, o 17:43

Manitou pisze:
ravajas pisze:ADMIN!!!!!!! ten tu przeklina a na dodatek obraża Rzeszowiaków

3) Pokaż dowód osobisty

zapraszam. dane kontaktowe znajdziesz w profilu

pozdrawia:
Rafał Borowski
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#232 Postautor: Jaga » 24 sierpnia 2005, o 18:04

Irek pisze:Moim zdaniem jeżeli ktoś opuści po zakończeniu tego sezonu Tarnów to będzie to ktoś z zawodników Burza, G. Rempała, Wardzała (a niewykluczone jest że cała "trójca" ). Kołodziej i M. Rempała wskoczą do walki o podstawowy skład seniorski (w zasadzie to Kołodziej będzie miał tam pewne miejsce). A Marcin w Rzeszowie, hmmm... :?

Jeszcze w kwestii "braterskiej pomocy". Co Ty widzisz w tym dziwnego, że bracia sobie pomagają ? Oni mają to gdzieś, że kibice obu zespołów, delikatnie mówiąc, nie darzą się sympatią. Pomyśl jak Ty zachowałbys się na miejscu Marcina (wierzę że podobnie).

Pozdrawiam ...

No co do wyfruniecia to mam nadzieje że Stachu Burza nie wyfrunie bo on jest poprostu kochany a Wardzała to tez nie wyleci najwyzej będzie nie jeżdził ale on to nigdy chyba Unii nie opuści bo do tej pory jeszcze tego nie zrobił
Ale czas pokaże !!

Co do pozyczania to nie mam nic przeciwko temu bo to się ceni ale że Marcina nie lubie jako człowieka nie zawodniaka to poprostu będę się go czepiał !!
Zresztą wiadomo że klan Rempałów często sobie pomaga - przykład sezon 2003 mecz o 1 miejśce w 1 lidze RKM - Unia kiedy to Jacek R. pożyczył Grześkowi swoje motory!! No spoko pożyczył ale co z tego jak one nic nie dały bo nie oszukujmy się to były osiołki!!

Jeśli juz Marcin pójdzie do Żeszofa to nie życze mu tylko tego że się zabije bo tam to o to nie jest trudno :?

P.S.
1... 2... 3... Żeszofskie psy :!: ...
Obrazek

NSN

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#233 Postautor: kilar » 24 sierpnia 2005, o 18:34

Jaga pisze:Jeśli juz Marcin pójdzie do Żeszofa to nie życze mu tylko tego że się zabije bo tam to o to nie jest trudno

A po co na starcie sobie kariere psuc :twisted:
Lepiej niech przyjdzie do Lublina, tu sie na 100% nie zabije :wink:

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#234 Postautor: Jaga » 24 sierpnia 2005, o 20:39

kilar pisze:
Jaga pisze:Jeśli juz Marcin pójdzie do Żeszofa to nie życze mu tylko tego że się zabije bo tam to o to nie jest trudno

A po co na starcie sobie kariere psuc :twisted:
Lepiej niech przyjdzie do Lublina, tu sie na 100% nie zabije :wink:

No jak by przeszedł do Lublina to może bym pomyślał że ma troche oleju w głowie !!
Ale narazie nic tego nie wskazuje hehe

florek pisze:MARMA - matoły 4 : 0 !!!!!!!!!!!

Czyżby żeszofiak ? :P 8)
Obrazek

NSN

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#235 Postautor: Manitou » 24 sierpnia 2005, o 22:02

ravajas pisze:
Manitou pisze:
ravajas pisze:ADMIN!!!!!!! ten tu przeklina a na dodatek obraża Rzeszowiaków

3) Pokaż dowód osobisty

zapraszam. dane kontaktowe znajdziesz w profilu

pozdrawia:
Rafał Borowski
Dobra, dobra wierzę na słowo. Tym bardziej dziwi mnie Twoje skarżenie, bo takie teksty jak Twój to ja w przedszkolu ostatnio słyszałem. Rozumiem, że nie masz nic do Rzeszowa i denerwuje Cię, że tu się przeklina na to piękne miasto (kurna kto im nadał prawa miejskie :?: :shock: ). Mam na to prostą receptę...nie wchódź do tego tematu to oszczędzisz sobie nerwów i nie będziesz się wstydził za resztę "niedobrych" kibiców z Lublina...

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#236 Postautor: Jaga » 25 sierpnia 2005, o 01:30

Co wy na to ?
Obrazek
Kumpel to znalazł na Żeszofskim forum i z tego co opisał to zostało to zrobione przez nich :P
A może ktoś z Lublina to zmontował ? 8)

That's what I like 8)
Obrazek

NSN

Geest
Senior

#237 Postautor: Geest » 25 sierpnia 2005, o 11:53

to nie od nas, u nas to się nazywa "słonecznik" a nie "słnecznik"

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#238 Postautor: ravajas » 25 sierpnia 2005, o 12:38

Manitou pisze:[Dobra, dobra wierzę na słowo. Tym bardziej dziwi mnie Twoje skarżenie, bo takie teksty jak Twój to ja w przedszkolu ostatnio słyszałem. Rozumiem, że nie masz nic do Rzeszowa i denerwuje Cię, że tu się przeklina na to piękne miasto (kurna kto im nadał prawa miejskie :?: :shock: ). Mam na to prostą receptę...nie wchódź do tego tematu to oszczędzisz sobie nerwów i nie będziesz się wstydził za resztę "niedobrych" kibiców z Lublina...

poważnie moją "skargę" wziąłeś serio? :) no coś Ty! Owszem jest pewien szerszy kontekst tego, ale ja nie wszczynam awantur, jedynie trochę mnie czasem złości niekonsekwencja adminów. I nie chodzi o to, ze ja dostałem ostrzeżenie, tylko o to, że niejasne sa dla mnie zasady ich przyznawania.

Co do wchodzenia do wątku. Wchodził będę, bo generalnie interesuje mnie wszystko co się dzieje na lubelskim forum, ale najwyżej będe się starał mniej denerwować. Pewnie niektórych rzeczy nie rozumiem, bo np. nie wkurzają mnie teksty Rzeszowiaków, bo np. nie byłem na meczu w Rzeszowie więc nie wiem nic o powodach wręcz nienawiści niektórych forumowiczów do kibiców rzeszowskich. Z tym miastem nie wiążą mnie żadne sentymenty, żadne interesy, tak więc generalnie nie mam powodów bronić miasta. jak już powiedziałem, sprawa ma ciut szerszy kontekst niż tylko jakiś mój wygłup.

Pozdrawiam.

Rafał Borowski
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
Irek
Kontakt:

#239 Postautor: Irek » 25 sierpnia 2005, o 13:23

Jaga pisze:Jeśli juz Marcin pójdzie do Żeszofa to nie życze mu tylko tego że się zabije bo tam to o to nie jest trudno :?

Jeżeli dobrze zrozumiałem to zdanie, to nie życzysz Marcinowi tego, ażeby "się zabił" na torze Stali, tak ? A w kwestii jego przejścia do Stali (wątpliwego zresztą) to "jestem na nie" :!:

Jaga pisze:P.S. 1... 2... 3... Żeszofskie psy :!: ...

Oj dzieci, dzieci ... :roll:

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#240 Postautor: Jaga » 25 sierpnia 2005, o 19:18

Irek pisze:
Jaga pisze:Jeśli juz Marcin pójdzie do Żeszofa to nie życze mu tylko tego że się zabije bo tam to o to nie jest trudno :?

Jeżeli dobrze zrozumiałem to zdanie, to nie życzysz Marcinowi tego, ażeby "się zabił" na torze Stali, tak ? A w kwestii jego przejścia do Stali (wątpliwego zresztą) to "jestem na nie" :!:

Jaga pisze:P.S. 1... 2... 3... Żeszofskie psy :!: ...

Oj dzieci, dzieci ... :roll:

No mimo że go nie lubie jako osoby to nie życze mu smierci tymbardziej na żeszofskim torze poza tym u nas na forum ktoś napisał że Marcin i Grzesiek R. Przejdą do Leszna - na zawsze z Unia :P
Co do dzieci to Ci powiem tak - jak byście sie nie trawili z nimi tyle co my to bys nie uważał tego za dzicinade :P Ale spoko masz prawo do takiej wypowiedzi
ale no nie ukrywam że Tarnów to masakrycznie nie trawi Żeszofa i dodam że wiele osób tez cieszy się z tego powodu że dołaczyliscie do grona kibiców antyStal :D

Geest no to dobrze że nie od was ale ktoś taka niby fame puścił hehe - ale tez nie głupie to i pewnie ukraińcy to wymyślili :P

Pozdrawiam ;)
Obrazek

NSN

Awatar użytkownika
K 2
Kontakt:

#241 Postautor: K 2 » 25 sierpnia 2005, o 22:38

Najwyrazniej kumpel sobie z ciebie zrobil zart, poniewaz na 100 % tego obrazka nie znalazl na forum Stali. Pewnie sam go zrobil, o czym swiadczy blad w slowie Slonecznik :D
Jaga pisze:1... 2... 3... Żeszofskie psy :!: ...

Moderatorzy za takie cos nawet ostrzezenia nie ma?

Shack
Administrator

#242 Postautor: Shack » 25 sierpnia 2005, o 23:39

K 2 pisze:

ni chu*eczka 8)

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#243 Postautor: Jaga » 25 sierpnia 2005, o 23:58

K 2 pisze:Najwyrazniej kumpel sobie z ciebie zrobil zart, poniewaz na 100 % tego obrazka nie znalazl na forum Stali. Pewnie sam go zrobil, o czym swiadczy blad w slowie Slonecznik :D

No wiesz ta kwestia na tarnowskim forum była porusznona :P
Zresztą nie wnikam kto i kiedy zrobił ale jest szkoda wlasnie ze z bledem ale jest :D

Co do upomnienia to zuważyłem że jednak jak ja bym za coś takiego dostał upomnienie to przy okazji by spora grupa osób musiała dostac za to że używła necenzuralnych słów choć maskowali je ** to jednak padły !!
Tak ze nie bÄ…dz taki nadgorliwy ;)

Pozdro
Obrazek

NSN

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#244 Postautor: Manitou » 26 sierpnia 2005, o 00:47

K 2 pisze:Moderatorzy za takie cos nawet ostrzezenia nie ma?
A u was nie ma ostrzeżeń za pisanie bzdur na oficjalnej stronie :?: panie "wspaniała, rodzinna atmosfera" :lol: ...

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#245 Postautor: czaszka » 26 sierpnia 2005, o 03:33

Taaaa.. U nich od razu banik był dawany :lol: Po ubiegłorocznym meczu mi też sie dostało, a byłem nad wyraz spokojny :wink: Zresztą sporo osób z Lublina dostała bany na dzień dobry :?

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#246 Postautor: Jaga » 26 sierpnia 2005, o 12:15

czaszka pisze:Taaaa.. U nich od razu banik był dawany :lol: Po ubiegłorocznym meczu mi też sie dostało, a byłem nad wyraz spokojny :wink: Zresztą sporo osób z Lublina dostała bany na dzień dobry :?

No jeśli o nas chodzi to Żeszofscy admini się wycwanili i dali bana nie jednostkom ale całym tarnowskim sieciom !! I teraz dostęp do ich forum mają jednostki od nas bo wystarczyło napisac "niedorbrzy kibice Stali" i dziękuje masz bana
Tak że szykujcie się bo w Lublinie tez może się powiekszyć liczba osób która straci dostęp do ich forum !!
Tak dla zasady :P 8)
A co się będą
Obrazek

NSN

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#247 Postautor: GRISZA » 28 sierpnia 2005, o 14:07

Skoro Wojtku skierowałeś mnie do tego tematu chciałbym żebyś mi wytłumaczył tego powód. Co ma to co napisałem do tematu o rzeszowskim KK ?

wojteko
Senior

#248 Postautor: wojteko » 28 sierpnia 2005, o 14:24

GRISZA pisze:Skoro Wojtku skierowałeś mnie do tego tematu chciałbym żebyś mi wytłumaczył tego powód. Co ma to co napisałem do tematu o rzeszowskim KK ?

A juz myslalem ze dasz sobie spox :?: widze ze jestes strasznie uparty :!: czy chcesz bardzo abym Cie tutaj sklÄ…Å‚ :?: Coprawda niejestes (chyba) bezposrednio z Rzeszowa (jesli dobrze pamietam) ale ze Stala sie identyfikujesz :!: Od meczy wyjazdowego Stal-Motor wyrobilem sobie zdanie jak juz wspominalem, jesli bedziesz dalej domagal sie tego czego naprawde niechcesz uslyszec-przeczytac......nie ma sprawy :!:
P.S najbardziej boli mnie ten transparent ktory zostal skradziony i spalony :!: (mikas moze przytoczy paragraf z KK) :?: nieoczekuj odemnie jakichkolwiek przyjaznych slow-to jest sprawa honowrowa i chuj :!:
P.S2 dawno tego niepisalem ale.........jebać rzeszuf

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#249 Postautor: GRISZA » 28 sierpnia 2005, o 14:32

Żałosny jesteś kolego... Twoje argumenty są tak śmieszne ze szkoda ich wogóle komentować.

Wiesz a tak ,żeby sobie jeszcze polepszyć humor to pomyslałem sobie o tym jak to cztery razy dostaliście w dupe w tym sezonie. I o tym jak w Lublinie mówiłeś jak to Jeleniewski bedzie lał naszych.;)

wojteko
Senior

#250 Postautor: wojteko » 28 sierpnia 2005, o 14:53

GRISZA pisze:Żałosny jesteś kolego... Twoje argumenty są tak śmieszne ze szkoda ich wogóle komentować.

Niemogles nic madrzejszego wymyslec :?: ale czego tu sie po tobie spodziewac :?: sorry ale kazdego kibica Stali bede identyfikowal w taki sam sposob :!: Bylem swiadkiem jak niejaki "Adams" wlazil w dupsko bez wazeliny aby tylko zaskarbic sobie przyjazn kibicow Motoru...a w meczu nastepnym wykazal sie glupota robiac palenisko na stadionie wspomnianego przezemnie transparentu :!: Odpowiedz sobie sam,czy tak zachowuje sie poprawny kibic speedway'a :?:
Wiesz a tak ,żeby sobie jeszcze polepszyć humor to pomyslałem sobie o tym jak to cztery razy dostaliście w dupe w tym sezonie. I o tym jak w Lublinie mówiłeś jak to Jeleniewski bedzie lał naszych.;)

I tutaj widze analogie w zachowaniu twoim i zdradzieckim mysleniu podobnym do niejakiego "Adamsa" najpierw chcesz z nami jechac autokarem i sie bratac a nastepnie pierdolisz ze masz ubaw z chujowej jazdy Jelonka :cry: jak tu mozna Cie sluchac :?:i byc przyjaznie nastawionym :?:
Czy ja kiedykolwiek napisalem ze Kuciapa, Baran, Miesiac, Winiarz, D.Stachyra....to cos tam :?: tu chodzi o kibicow a nie zawodnikow.Zabraklo Ci argumentow i mieszasz do tego zatargu zuzlowcow :!: spierdalaj wiecej z toba niegadam-czesc :!: jebać rzeszuff