Wyrazy sympatii dla tzw. "Klubu Kibica" Marmy
Jaga pisze:No więc widze że józki się dobrze bawią hehe i szczwane lisy wciąż kombinuja jak by tu w kulki polecieć i skroić szaliki !! Typowe dla nich !!
A i niestety nasz "tarnowski" Marcin R. brata się z Żeszofiakami i wiadomo juz dlaczego Rybnik przegrał a u nas na meczu Marcin zdobył tak mało punktow....
Marcin Rempała - Jesteśmy w komfortowej sytuacji przed meczem w Toruniu. Ja ze swojego występu nie jestem zadowolony. Widać było, że już ten silnik nie jedzie tak jak ostatnio i trzeba przed kolejnymi startami zrobić remont.
....
Obrazek
Tak to jest jak zawodnik w którego sie inwestuje fure pieniedzy zaczyna olewac klub w którym jeździ i powoli się pewnie przygotowuje to przejścia do kolorowych kledek
No srom i hańba !!
Rozumiem że są braćmi ale kurde bez przesady !!!
Tak dla Twojej wiadomości, to Tomek wyjechał na sprzęcie brata tylko na próbie toru. W meczu jeździł na swoim silniku ...
No domyślam sie
ale prawda jest taka że Marcin z Unii pewnie wyfrunie i już Tomek mu motor szykuje pod Żeszofki tor
Zresztą ja się przyznam Marcina nie lubie co pewnie widać hehe
vargoth a świstak siedzi i ...
kilar no w zasadzie racja i to się ceni ale z klanu Rempałów to niestety szacunek mam tylko do Grześka. A Marcinowi lubie dogryzać mimo że jeździ w Unii

vargoth a świstak siedzi i ...
kilar no w zasadzie racja i to się ceni ale z klanu Rempałów to niestety szacunek mam tylko do Grześka. A Marcinowi lubie dogryzać mimo że jeździ w Unii

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
Jaga pisze:No domyślam sieale prawda jest taka że Marcin z Unii pewnie wyfrunie i już Tomek mu motor szykuje pod Żeszofki tor
Moim zdaniem jeżeli ktoś opuści po zakończeniu tego sezonu Tarnów to będzie to ktoś z zawodników Burza, G. Rempała, Wardzała (a niewykluczone jest że cała "trójca" ). Kołodziej i M. Rempała wskoczą do walki o podstawowy skład seniorski (w zasadzie to Kołodziej będzie miał tam pewne miejsce). A Marcin w Rzeszowie, hmmm...
Jeszcze w kwestii "braterskiej pomocy". Co Ty widzisz w tym dziwnego, że bracia sobie pomagają ? Oni mają to gdzieś, że kibice obu zespołów, delikatnie mówiąc, nie darzą się sympatią. Pomyśl jak Ty zachowałbys się na miejscu Marcina (wierzę że podobnie).
Pozdrawiam ...
Manitou pisze:ravajas pisze:ADMIN!!!!!!! ten tu przeklina a na dodatek obraża Rzeszowiaków
3) Pokaż dowód osobisty
zapraszam. dane kontaktowe znajdziesz w profilu
pozdrawia:
Rafał Borowski
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
Irek pisze:Moim zdaniem jeżeli ktoś opuści po zakończeniu tego sezonu Tarnów to będzie to ktoś z zawodników Burza, G. Rempała, Wardzała (a niewykluczone jest że cała "trójca" ). Kołodziej i M. Rempała wskoczą do walki o podstawowy skład seniorski (w zasadzie to Kołodziej będzie miał tam pewne miejsce). A Marcin w Rzeszowie, hmmm...
Jeszcze w kwestii "braterskiej pomocy". Co Ty widzisz w tym dziwnego, że bracia sobie pomagają ? Oni mają to gdzieś, że kibice obu zespołów, delikatnie mówiąc, nie darzą się sympatią. Pomyśl jak Ty zachowałbys się na miejscu Marcina (wierzę że podobnie).
Pozdrawiam ...
No co do wyfruniecia to mam nadzieje że Stachu Burza nie wyfrunie bo on jest poprostu kochany a Wardzała to tez nie wyleci najwyzej będzie nie jeżdził ale on to nigdy chyba Unii nie opuści bo do tej pory jeszcze tego nie zrobił
Ale czas pokaże !!
Co do pozyczania to nie mam nic przeciwko temu bo to się ceni ale że Marcina nie lubie jako człowieka nie zawodniaka to poprostu będę się go czepiał !!
Zresztą wiadomo że klan Rempałów często sobie pomaga - przykład sezon 2003 mecz o 1 miejśce w 1 lidze RKM - Unia kiedy to Jacek R. pożyczył Grześkowi swoje motory!! No spoko pożyczył ale co z tego jak one nic nie dały bo nie oszukujmy się to były osiołki!!
Jeśli juz Marcin pójdzie do Żeszofa to nie życze mu tylko tego że się zabije bo tam to o to nie jest trudno
P.S.
1... 2... 3... Żeszofskie psy

NSN
kilar pisze:Jaga pisze:Jeśli juz Marcin pójdzie do Żeszofa to nie życze mu tylko tego że się zabije bo tam to o to nie jest trudno
A po co na starcie sobie kariere psuc![]()
Lepiej niech przyjdzie do Lublina, tu sie na 100% nie zabije
No jak by przeszedł do Lublina to może bym pomyślał że ma troche oleju w głowie !!
Ale narazie nic tego nie wskazuje hehe
florek pisze:MARMA - matoły 4 : 0 !!!!!!!!!!!
Czyżby żeszofiak ?

NSN
Dobra, dobra wierzę na słowo. Tym bardziej dziwi mnie Twoje skarżenie, bo takie teksty jak Twój to ja w przedszkolu ostatnio słyszałem. Rozumiem, że nie masz nic do Rzeszowa i denerwuje Cię, że tu się przeklina na to piękne miasto (kurna kto im nadał prawa miejskieravajas pisze:Manitou pisze:ravajas pisze:ADMIN!!!!!!! ten tu przeklina a na dodatek obraża Rzeszowiaków
3) Pokaż dowód osobisty
zapraszam. dane kontaktowe znajdziesz w profilu
pozdrawia:
Rafał Borowski
Manitou pisze:[Dobra, dobra wierzę na słowo. Tym bardziej dziwi mnie Twoje skarżenie, bo takie teksty jak Twój to ja w przedszkolu ostatnio słyszałem. Rozumiem, że nie masz nic do Rzeszowa i denerwuje Cię, że tu się przeklina na to piękne miasto (kurna kto im nadał prawa miejskie![]()
). Mam na to prostą receptę...nie wchódź do tego tematu to oszczędzisz sobie nerwów i nie będziesz się wstydził za resztę "niedobrych" kibiców z Lublina...
poważnie moją "skargę" wziąłeś serio?
Co do wchodzenia do wątku. Wchodził będę, bo generalnie interesuje mnie wszystko co się dzieje na lubelskim forum, ale najwyżej będe się starał mniej denerwować. Pewnie niektórych rzeczy nie rozumiem, bo np. nie wkurzają mnie teksty Rzeszowiaków, bo np. nie byłem na meczu w Rzeszowie więc nie wiem nic o powodach wręcz nienawiści niektórych forumowiczów do kibiców rzeszowskich. Z tym miastem nie wiążą mnie żadne sentymenty, żadne interesy, tak więc generalnie nie mam powodów bronić miasta. jak już powiedziałem, sprawa ma ciut szerszy kontekst niż tylko jakiś mój wygłup.
Pozdrawiam.
Rafał Borowski
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
Jaga pisze:Jeśli juz Marcin pójdzie do Żeszofa to nie życze mu tylko tego że się zabije bo tam to o to nie jest trudno
Jeżeli dobrze zrozumiałem to zdanie, to nie życzysz Marcinowi tego, ażeby "się zabił" na torze Stali, tak ? A w kwestii jego przejścia do Stali (wątpliwego zresztą) to "jestem na nie"
Jaga pisze:P.S. 1... 2... 3... Żeszofskie psy...
Oj dzieci, dzieci ...
Irek pisze:Jaga pisze:Jeśli juz Marcin pójdzie do Żeszofa to nie życze mu tylko tego że się zabije bo tam to o to nie jest trudno
Jeżeli dobrze zrozumiałem to zdanie, to nie życzysz Marcinowi tego, ażeby "się zabił" na torze Stali, tak ? A w kwestii jego przejścia do Stali (wątpliwego zresztą) to "jestem na nie"
Jaga pisze:P.S. 1... 2... 3... Żeszofskie psy...
Oj dzieci, dzieci ...
No mimo że go nie lubie jako osoby to nie życze mu smierci tymbardziej na żeszofskim torze poza tym u nas na forum ktoś napisał że Marcin i Grzesiek R. Przejdą do Leszna - na zawsze z Unia
Co do dzieci to Ci powiem tak - jak byście sie nie trawili z nimi tyle co my to bys nie uważał tego za dzicinade
ale no nie ukrywam że Tarnów to masakrycznie nie trawi Żeszofa i dodam że wiele osób tez cieszy się z tego powodu że dołaczyliscie do grona kibiców antyStal
Geest no to dobrze że nie od was ale ktoś taka niby fame puścił hehe - ale tez nie głupie to i pewnie ukraińcy to wymyślili
Pozdrawiam

NSN
K 2 pisze:Najwyrazniej kumpel sobie z ciebie zrobil zart, poniewaz na 100 % tego obrazka nie znalazl na forum Stali. Pewnie sam go zrobil, o czym swiadczy blad w slowie SlonecznikJaga pisze:1... 2... 3... Żeszofskie psy...
Moderatorzy za takie cos nawet ostrzezenia nie ma?
No wiesz ta kwestia na tarnowskim forum była porusznona
Zresztą nie wnikam kto i kiedy zrobił ale jest szkoda wlasnie ze z bledem ale jest
Co do upomnienia to zuważyłem że jednak jak ja bym za coś takiego dostał upomnienie to przy okazji by spora grupa osób musiała dostac za to że używła necenzuralnych słów choć maskowali je ** to jednak padły !!
Tak ze nie bÄ…dz taki nadgorliwy
Pozdro

NSN
czaszka pisze:Taaaa.. U nich od razu banik był dawanyPo ubiegłorocznym meczu mi też sie dostało, a byłem nad wyraz spokojny
Zresztą sporo osób z Lublina dostała bany na dzień dobry
No jeśli o nas chodzi to Żeszofscy admini się wycwanili i dali bana nie jednostkom ale całym tarnowskim sieciom !! I teraz dostęp do ich forum mają jednostki od nas bo wystarczyło napisac "niedorbrzy kibice Stali" i dziękuje masz bana
Tak że szykujcie się bo w Lublinie tez może się powiekszyć liczba osób która straci dostęp do ich forum !!
Tak dla zasady
A co się będą

NSN
GRISZA pisze:Skoro Wojtku skierowałeś mnie do tego tematu chciałbym żebyś mi wytłumaczył tego powód. Co ma to co napisałem do tematu o rzeszowskim KK ?
A juz myslalem ze dasz sobie spox
P.S najbardziej boli mnie ten transparent ktory zostal skradziony i spalony
P.S2 dawno tego niepisalem ale.........jebać rzeszuf
Żałosny jesteś kolego... Twoje argumenty są tak śmieszne ze szkoda ich wogóle komentować.
Wiesz a tak ,żeby sobie jeszcze polepszyć humor to pomyslałem sobie o tym jak to cztery razy dostaliście w dupe w tym sezonie. I o tym jak w Lublinie mówiłeś jak to Jeleniewski bedzie lał naszych.
Wiesz a tak ,żeby sobie jeszcze polepszyć humor to pomyslałem sobie o tym jak to cztery razy dostaliście w dupe w tym sezonie. I o tym jak w Lublinie mówiłeś jak to Jeleniewski bedzie lał naszych.
GRISZA pisze:Żałosny jesteś kolego... Twoje argumenty są tak śmieszne ze szkoda ich wogóle komentować.
Niemogles nic madrzejszego wymyslec
I tutaj widze analogie w zachowaniu twoim i zdradzieckim mysleniu podobnym do niejakiego "Adamsa" najpierw chcesz z nami jechac autokarem i sie bratac a nastepnie pierdolisz ze masz ubaw z chujowej jazdy Jelonka
Czy ja kiedykolwiek napisalem ze Kuciapa, Baran, Miesiac, Winiarz, D.Stachyra....to cos tam