7 urodziny forum
Daj spokój kalafior. Pojeździliście sezon w pierwszej? Było, minęło. Teraz wraca podła drugoligowa, rzeczywistość. Nic się nie martw, może znów się trafi taki klub jak Ostrów w 2003
. Będą pieniążki, będzie zwycięstwo nad faworytem itd., a potem znów podbijanie bębenka, prężenie muskułów itp.
kalafior pisze:No - śliczne dzięki za dwa ostrzeżenia na Waszym lubelskim forum dyskusyjnym.
Ależ naprawdę nie ma za co. Polecamy się na przyszłość.
kalafior pisze: Moim skromnym zdaniem dostałem je niesłusznie nikogo nie obraziłem ani pomówiłem.
Są też inne punkty regulaminu, które niewątpliwie złamałeś, poza tym przyjrzałem się Twoim ostrzeżeniom i jedno jest jak najbardziej zasadne, a drugie w ciągu minuty nie wiem jakim cudem zdążyłeś zarobić, może Shackowi palec zadrżał
kalafior pisze: Nie było żadnej reakcji gdy na tym forum wyzywano mnie od debili i głąbów, przez co utwierdza mnie to tylko w przekonaniu że chcecie pozbyć się mnie i moich niewygodnych dla Was argumentów. Wiadomo że niewygodna prawda zawsze boli ale krytyka zawsze istniała jak świat światem. Przez co życzę powodzenia w dalszej niesłusznej cenzurze
Owszem chcemy się pozbyć, ale Twojej monotematyczności, a nie Ciebie jako osoby. Zacznij pisać coś konstruktywnego to nie będzie zapewne problemu, nawet nie wiesz jakie wkrzające jest czytanie tego samego po raz trzeci, a tak jest w przypadku Twoich postów.
Pozdrawiam.
P.S.: A żeby nie było OT do końca to również chciałbym wyrazić zadowolenie z poprawy jaka nastąpiła na naszej stronie. Widać, że oddanie części obowiązków Darkowi przynosi efekty. Tak trzymać panowie.
P.S.2.: Ale przydziobałem...
"z punktu mając na uwadze, że to, co robimy może spotkać się z krytyką, musimy tak robić, żeby tej krytyki nie było. tylko aplauz. i zaangażowanie".
ten skromny cytat niech bedzie natchnieniem dla tworcow strony http://www.tzlublin.com oraz kierownictwa klubu odpowiedzialnego za informowanie i propagande.
najwyzszy czas, by przed najwazniejszym w sezonie meczem pojawila sie na oficjalnej stronie porzadna informacja, jak druzyna przygotowuje sie do tego meczu.
podobne informacje musza tez poplynac do lokalnych mediow - czym wiecej bedzie halasu przed takim meczem, tym wiecej ludzi przyjdzie go zobaczyc. czy to takie trudne?
ten skromny cytat niech bedzie natchnieniem dla tworcow strony http://www.tzlublin.com oraz kierownictwa klubu odpowiedzialnego za informowanie i propagande.
najwyzszy czas, by przed najwazniejszym w sezonie meczem pojawila sie na oficjalnej stronie porzadna informacja, jak druzyna przygotowuje sie do tego meczu.
podobne informacje musza tez poplynac do lokalnych mediow - czym wiecej bedzie halasu przed takim meczem, tym wiecej ludzi przyjdzie go zobaczyc. czy to takie trudne?
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
Re: W pełni się z kolegą zgadzam!
Pokemon pisze:Lubelska publiczność oceniana jest często przez krajowych obserwatorów jako najlepsza. Jej gorący doping, wspaniała zabawa na trybunach w kolorowych przebraniach, fajerwerki, hiszpańska fala, przeszły już do historii spotkań żużlowych!
meksykanska
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:Pokemon pisze:Lubelska publiczność oceniana jest często przez krajowych obserwatorów jako najlepsza. Jej gorący doping, wspaniała zabawa na trybunach w kolorowych przebraniach, fajerwerki, hiszpańska fala, przeszły już do historii spotkań żużlowych!
meksykanska
ja tam pamiętam jeszcze z czasów LKŻ jak spiker powiedział że "po trybunach idzie fala argentyńska"
-
portek
papi pisze:grzesieck pisze:Pokemon pisze:Lubelska publiczność oceniana jest często przez krajowych obserwatorów jako najlepsza. Jej gorący doping, wspaniała zabawa na trybunach w kolorowych przebraniach, fajerwerki, hiszpańska fala, przeszły już do historii spotkań żużlowych!
meksykanska
ja tam pamiętam jeszcze z czasów LKŻ jak spiker powiedział że "po trybunach idzie fala argentyńska"![]()
zależy jak kto widzi
![]()
Sory za tak głupiego posta ale nie mogłem wytrzymać
papi pisze:ja tam pamiętam jeszcze z czasów LKŻ jak spiker powiedział że "po trybunach idzie fala argentyńska"![]()
zależy jak kto widzi
![]()
hiszpanska, argentynska. ja z kolei na wakacjach na jakims turnieju plazowki uslyszalem o brazylijskiej...
eee, przepraszam, jaki to temat?
portek pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sory za tak głupiego posta ale nie mogłem wytrzymać
Ja bardzo przepraszam, ale czy ktoÅ› mnie tu przypadkiem nie kopiuje (bez szamponu
meesha w nieco innym temacie parę godzin wcześniej pisze:kleczes_GKM pisze:Przed chwila dostalem info od Maćka Kierzkowskiego, ktory powiedzial mi ze Mariusz treune na torze w Pile![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Przepraszam za taki głupi post, ale nie mogłem :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Siwek Patataj
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
lucki73 pisze:dilucio pisze:jaki klub taka strona![]()
![]()
![]()
Dilucio, co masz do klubu??? Pan Dyrektor wywiązał się z obietnicy, liga uratowana. Klub jest "jak się patrzy".
A Ty Lucki typowales nasza wygrana 3-4 punktami, pomyliles sie
-
Siwek Patataj
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Fakt lucki73 to przez te upaly cos mi sie pomylilo jaki wynik z Krosnem stawiales. Ale znalazlem Twoja wypowiedz ktora na szczescie nie okazala sie prorocza bo obrony pierwszej ligi jakos nie kojarze ze zmianami personalnymi
lucki73 pisze:Ja się obawiam, że bez zmian personalnych będzie nas czekała II liga. Moim zdaniem to ostatni moment na radykalną zmianę (ale nazwisk nie podam, bo nie mam - i to jest najsmutniejsze)
-
Siwek Patataj