7 urodziny forum

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#101 Postautor: Talib » 18 czerwca 2005, o 20:06

Daj spokój kalafior. Pojeździliście sezon w pierwszej? Było, minęło. Teraz wraca podła drugoligowa, rzeczywistość. Nic się nie martw, może znów się trafi taki klub jak Ostrów w 2003 :). Będą pieniążki, będzie zwycięstwo nad faworytem itd., a potem znów podbijanie bębenka, prężenie muskułów itp.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#102 Postautor: Manitou » 18 czerwca 2005, o 20:14

kalafior pisze:No - śliczne dzięki za dwa ostrzeżenia na Waszym lubelskim forum dyskusyjnym.

Ależ naprawdę nie ma za co. Polecamy się na przyszłość.
kalafior pisze: Moim skromnym zdaniem dostałem je niesłusznie nikogo nie obraziłem ani pomówiłem.

Są też inne punkty regulaminu, które niewątpliwie złamałeś, poza tym przyjrzałem się Twoim ostrzeżeniom i jedno jest jak najbardziej zasadne, a drugie w ciągu minuty nie wiem jakim cudem zdążyłeś zarobić, może Shackowi palec zadrżał :lol:
kalafior pisze: Nie było żadnej reakcji gdy na tym forum wyzywano mnie od debili i głąbów, przez co utwierdza mnie to tylko w przekonaniu że chcecie pozbyć się mnie i moich niewygodnych dla Was argumentów. Wiadomo że niewygodna prawda zawsze boli ale krytyka zawsze istniała jak świat światem. Przez co życzę powodzenia w dalszej niesłusznej cenzurze :twisted:

Owszem chcemy się pozbyć, ale Twojej monotematyczności, a nie Ciebie jako osoby. Zacznij pisać coś konstruktywnego to nie będzie zapewne problemu, nawet nie wiesz jakie wkrzające jest czytanie tego samego po raz trzeci, a tak jest w przypadku Twoich postów.
Pozdrawiam.
P.S.: A żeby nie było OT do końca to również chciałbym wyrazić zadowolenie z poprawy jaka nastąpiła na naszej stronie. Widać, że oddanie części obowiązków Darkowi przynosi efekty. Tak trzymać panowie.
P.S.2.: Ale przydziobałem... :oops: :oops: :wink: :lol: to wszystko przez to , że w przyszłości chcę też być modem :wink: :mrgreen:

Awatar użytkownika
istred
Trener

#103 Postautor: istred » 25 czerwca 2005, o 17:35

W historii żużla w Lublinie na stronie; do 1962:
KOSIOR ???? (1956)
Gość na imię miał Aleksander.

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#104 Postautor: yamahaR1 » 27 czerwca 2005, o 11:50

już 12 godzina a na stronie OFICJALNEJ nie ma ani słowa o tym, że WCZORAJSZY mecz się w ogóle odbył :roll: Ja wiem, że to taka nędza była, że nie ma o czym pisać ale chociaz sam wynik i punktacje by wypadało podać chyba

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#105 Postautor: kdsz » 4 lipca 2005, o 14:45

Brak jakiejkolwiek wzmianki na temat wczorajszej wtopy. Przynajmniej wynik by się przydał, choć rozumiem, że nie ma się czym chwalić. Oj chłopy, chłopy, dawna stagnacja wraca, a już Was pochwaliłem :?

Shack
Administrator

#106 Postautor: Shack » 4 lipca 2005, o 15:36

Zawalił po raz kolejny nas lubelski korespondent, niestety na odleglość relacji sie nie da napisać. Jest a własciwie była osoba od tego, żeby relacja była wrzucona zaraz po meczu. Sam dopiero zauwazylem, że nic nie ma.

A wiec szukamy jednej osoby do redakcji ktora nie jedzi na wyjazdy.

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#108 Postautor: prt » 19 lipca 2005, o 09:23

"z punktu mając na uwadze, że to, co robimy może spotkać się z krytyką, musimy tak robić, żeby tej krytyki nie było. tylko aplauz. i zaangażowanie".

ten skromny cytat niech bedzie natchnieniem dla tworcow strony http://www.tzlublin.com oraz kierownictwa klubu odpowiedzialnego za informowanie i propagande.
najwyzszy czas, by przed najwazniejszym w sezonie meczem pojawila sie na oficjalnej stronie porzadna informacja, jak druzyna przygotowuje sie do tego meczu.
podobne informacje musza tez poplynac do lokalnych mediow - czym wiecej bedzie halasu przed takim meczem, tym wiecej ludzi przyjdzie go zobaczyc. czy to takie trudne?

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

Re: W pełni się z kolegą zgadzam!

#110 Postautor: grzesieck » 19 lipca 2005, o 11:57

Pokemon pisze:Lubelska publiczność oceniana jest często przez krajowych obserwatorów jako najlepsza. Jej gorący doping, wspaniała zabawa na trybunach w kolorowych przebraniach, fajerwerki, hiszpańska fala, przeszły już do historii spotkań żużlowych!

meksykanska :)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
papi
Trener

#112 Postautor: papi » 19 lipca 2005, o 19:40

grzesieck pisze:
Pokemon pisze:Lubelska publiczność oceniana jest często przez krajowych obserwatorów jako najlepsza. Jej gorący doping, wspaniała zabawa na trybunach w kolorowych przebraniach, fajerwerki, hiszpańska fala, przeszły już do historii spotkań żużlowych!

ja tam pamiętam jeszcze z czasów LKŻ jak spiker powiedział że "po trybunach idzie fala argentyńska" 8) :lol: zależy jak kto widzi :P :)

portek

#113 Postautor: portek » 19 lipca 2005, o 19:46

papi pisze:
grzesieck pisze:

ja tam pamiętam jeszcze z czasów LKŻ jak spiker powiedział że "po trybunach idzie fala argentyńska" 8) :lol: zależy jak kto widzi :P :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sory za tak głupiego posta ale nie mogłem wytrzymać

Geest
Senior

#114 Postautor: Geest » 19 lipca 2005, o 20:43

papi pisze:ja tam pamiętam jeszcze z czasów LKŻ jak spiker powiedział że "po trybunach idzie fala argentyńska" 8) :lol: zależy jak kto widzi :P :)

hiszpanska, argentynska. ja z kolei na wakacjach na jakims turnieju plazowki uslyszalem o brazylijskiej...
eee, przepraszam, jaki to temat? :wink:

meesha
Trener
Kontakt:

#115 Postautor: meesha » 20 lipca 2005, o 01:18

portek pisze: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sory za tak głupiego posta ale nie mogłem wytrzymać

Ja bardzo przepraszam, ale czy ktoÅ› mnie tu przypadkiem nie kopiuje (bez szamponu :mrgreen: ) :?: :?: :?:

meesha w nieco innym temacie parę godzin wcześniej pisze:
kleczes_GKM pisze:Przed chwila dostalem info od Maćka Kierzkowskiego, ktory powiedzial mi ze Mariusz treune na torze w Pile :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Przepraszam za taki głupi post, ale nie mogłem :wink: :mrgreen:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

go!
Trener

#116 Postautor: go! » 26 lipca 2005, o 07:42

Uaktualnijcie tą tabelę, ja wiem że nie ma czasu, ale o ile po przegranej mnie to nie raziło tak teraaaz :?: :mrgreen:

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#117 Postautor: kdsz » 27 lipca 2005, o 13:03

Ciekawe kiedy autorzy strony zauważą obecność w naszym składzie Adriana Śmieji i fakt, że Focus jeździ [sporadycznie ale jednak] również w lidze szwedzkiej w barwach Eldarny?

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#118 Postautor: dilucio » 27 lipca 2005, o 15:46

jaki klub taka strona :D :D :evil: :twisted:

Siwek Patataj

#119 Postautor: Siwek Patataj » 27 lipca 2005, o 19:07

Żegnam Państwa, miło było niektórych z Was poznać, także osobiście. Ten klub do farsa.

pozdrwiam
lucki73
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2005, o 12:57 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 1 raz.

Koper
Trener
Kontakt:

#120 Postautor: Koper » 28 lipca 2005, o 05:37

lucki73 pisze:
dilucio pisze:jaki klub taka strona :D :D :evil: :twisted:

Dilucio, co masz do klubu??? Pan Dyrektor wywiązał się z obietnicy, liga uratowana. Klub jest "jak się patrzy".

A Ty Lucki typowales nasza wygrana 3-4 punktami, pomyliles sie :) Pewnie wtedy wiecej ironicznych tekstow moglbys poczynic a tak pozostaje Ci cos napisac o Dyrektorze no i mogles jeszcze dorzucic cos o Frankowie :lol:

Siwek Patataj

#121 Postautor: Siwek Patataj » 28 lipca 2005, o 15:10

Żegnam Państwa, miło było niektórych z Was poznać, także osobiście. Ten klub do farsa.

pozdrwiam
lucki73
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2005, o 12:56 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 1 raz.

Koper
Trener
Kontakt:

#122 Postautor: Koper » 28 lipca 2005, o 17:48

Fakt lucki73 to przez te upaly cos mi sie pomylilo jaki wynik z Krosnem stawiales. Ale znalazlem Twoja wypowiedz ktora na szczescie nie okazala sie prorocza bo obrony pierwszej ligi jakos nie kojarze ze zmianami personalnymi :wink:
lucki73 pisze:Ja się obawiam, że bez zmian personalnych będzie nas czekała II liga. Moim zdaniem to ostatni moment na radykalną zmianę (ale nazwisk nie podam, bo nie mam - i to jest najsmutniejsze)

Siwek Patataj

#123 Postautor: Siwek Patataj » 28 lipca 2005, o 17:55

pozdrwiam
lucki73
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2005, o 12:55 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#124 Postautor: Madlene » 28 lipca 2005, o 17:57

Ale Koper! To było jeszcze przed tym jak Lucki całkowicie odmienił swoje zycie :wink: :D

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#125 Postautor: Smirnek » 29 lipca 2005, o 13:26

Tamten Lucki jakiś zaślepiony był i nie widział jakich mamy fachowców!!
Lucki Rulez!! Dzięki tobie zacząłem czytać to forum :wink: