TÅ» Lublin - KSÅ» Krosno - mecz o wszystko!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#126 Postautor: Cooper » 20 lipca 2005, o 23:00

Geest pisze:byl jeszcze Martin Schmidt, ale jakas kontuzja i potem mu nie szlo. szkoda :?

A przypadkiem to on nie byl Schmitt?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Siwek Patataj

#127 Postautor: Siwek Patataj » 20 lipca 2005, o 23:04

...
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2005, o 03:42 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 2 razy.

Geest
Senior

#128 Postautor: Geest » 20 lipca 2005, o 23:05

Cooper pisze:
Geest pisze:byl jeszcze Martin Schmidt, ale jakas kontuzja i potem mu nie szlo. szkoda :?

A przypadkiem to on nie byl Schmitt?

mozliwe, w kazdym razie nie jezdzil ani w Opolu, ani w Krosnie :)

EDIT 12 pozniej: w zasadzie to raczej bylo i jest tak jak mowi Cooper, ale sprawdzac mi sie nie chcialo.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2005, o 09:23 przez Geest, łącznie zmieniany 2 razy.

Zaratustra
Kadrowicz

#129 Postautor: Zaratustra » 20 lipca 2005, o 23:06

Nie było mnie trochę czasu, ale widzę że na forum znowu wesoło. Super, w końcu mamy wakacje :wink:
Nasze "orły"..sorry, koziołki pewnie solidnie trenują, aby trafić z formą na najważniejszy mecz sezonu :wink: :D Tak naprawdę trudno przewidzieć co się będzie w niedzielę działo. Teoretycznie nie powinno być problemu ze zdobyciem bonusa, bo (biorąc pod uwagę że jedziemy u siebie) w każdej linii wydajemy się ciut mocniejsi (nawet juniorzy mają szansę w końcu wygrać bieg), ale ten sezon nauczył mnie jednego...żeby nie nastawiać się zbyt optymistycznie przed żadnym meczem naszych asów :wink: Trzeba liczyć na to, że Adam (o ile wystartuje)po dobrym starcie będzie "ciągnął" do przodu, Piszczu nie będzie "malował" band, a Franek chociaż ze trzy razy nie będzie patrzył na starcie na buty :!: :!: Ale ja jestem humanistą, więc z "liczeniem" u mnie nie bardzo :wink:
Jedynie Joonas i wg. mnie Jeleń są pewniakami. pozdr.

PS. No dobra, 54:36 :D :D

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#130 Postautor: grzesieck » 20 lipca 2005, o 23:12

papi pisze:PS. nawet jak będzie Prucnal to mam nadzieje, że 3:3 uda się wyciągnąć w pierwszym biegu :wink:

kto by nie jechal, ja licze na 5:1 dla nas w biegu juniorskim

fajnie, ze tyle Was sie wybiera do Lublina, mam nadzieje, ze na trybunach bedzie ciekawie (chodzi mi o oprawe oraz doping) :)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#131 Postautor: halu_uche » 20 lipca 2005, o 23:14

papi pisze:a są jakiekolwiek szanse by na torze w Lublinie pojawił się Krzysztof Bęben :?: :?:
PS. nawet jak będzie Prucnal to mam nadzieje, że 3:3 uda się wyciągnąć w pierwszym biegu :wink:

Widzę, że już nie macie się tam z kogo śmiać, ale cóż. Jest szansa, że nie pojedzie w tym meczu, ale to tylko tyle zmieni, że nie będzie taśmy w biegu juniorskim.

W juniorce możecie wyciągnąć wiecej niż 3:3.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#132 Postautor: papi » 20 lipca 2005, o 23:22

grzesieck pisze:kto by nie jechal, ja licze na 5:1 dla nas w biegu juniorskim

no jakby jechali Prucnal i Bęben to pewnie byłoby 5:1, ale nie wierze żeby nasi zawodnicy wygrali ze Śpiewankiem :x a już na pewno nie obaj :evil: . Ważne żeby nie zacząc tak ważnego meczu od porażki, bo później w każdym biegu presja będzie coraz większa. Trzeba spokojnie od początku kontrolować mecz i będzie ok, bo umiejętności zawodnikow są wyższe po stronie TŻ, a atut własnego toru powinien być kolejnym argumentem, za tym by to lubelska drużyna sięgneła po bonus :wink:

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#133 Postautor: Regdal » 20 lipca 2005, o 23:56

Przed meczem z Krosnem chciałbym postawić proste pytanie:
dlaczego Dominiczak nie przyjechał na mecz do Rzeszowa i czy bedzie jechał w meczu z KSŻ w najbliższą niedzielę ?

Shack
Administrator

#134 Postautor: Shack » 20 lipca 2005, o 23:59

Regdal pisze:Przed meczem z Krosnem chciałbym postawić proste pytanie:
dlaczego Dominiczak nie przyjechał na mecz do Rzeszowa i czy bedzie jechał w meczu z KSŻ w najbliższą niedzielę ?

Skocz do kiosku po lubelski sport express tam wszystko pisze. Musisz szukać pretekstu do afery ? Przecież w Tarnowie maja kasy jak lodu.

go!
Trener

#135 Postautor: go! » 21 lipca 2005, o 00:00

Nie przyjechał bo go nie stać. Pisałem już na forum na ten temat

Fifi

#136 Postautor: Fifi » 21 lipca 2005, o 00:14

No meczyk sie zapowiada rewelacyjnie i oprawa tez niezła :D Nie sądze jednak żeby wasi juniorzy poradzili sobie z Kubą , ale wątpie w to tak samo ze Prucnal objedzie waszych :P W 1 biegu moim zdaniem 3:3. Potem sie juz zacznie prawdziwa nerwówka :shock: Oj bedzie sie działo :] U was na forum optymizm u nas równiez :lol: No w koncu z nas wierni kibice ! Zobaczymy jak to bedzie... Powiedzcie jeszcze ile was było wtedy u nas w Krosnie :>? Bo tez dosc liczna grupka :]

Po 14 biegach ---> 47:37 TÅ» Lublin 15 bieg : Wilu z Ferjanem 5:1 i 48:42 :P Ah te marzenia :]

Pozdrawiam Lublin... Juz za 3,5 dni sie widzimy :D

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#137 Postautor: Kiry » 21 lipca 2005, o 09:45

papi pisze:a są jakiekolwiek szanse by na torze w Lublinie pojawił się Krzysztof Bęben :?: :?:

Bęben Bębnem, ale ja zobaczyłbym w "akcji" Jakuba Trygara :lol:
Wprowadzałby troche folkloru w swojej czarnej skórze, pamiętającej czasy asa znad Wisłoka Macieja Bargiela :twisted:
Nawet miedzy biegami mogłby śmigać, tak dla rozluźnienia nerwowej atmosfery meczu o wszystko :lol:
Dla mnie to taki łącznik z krośnieńskim old skulem, drugi Romek Raś :)

PS Ale wskazanym byłoby puszczać go na chorągiewke a nie na taśme!!!

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#138 Postautor: halu_uche » 21 lipca 2005, o 10:28

Kevlar Kuby Trygara to "trofeum przechodnie" od Irka Kwiecińskiego. Kuba Trygar chyba sobie dał spokój, ale i tak większe jaja zwykle robi Krzysiek Bęben. A z tym Dominiczakiem to ciekawa sprawa. Jak może nie mieć kasy, jak Jego dziadek ma największą w Polsce firmę handlującą częsciami żużlowymi.

P.S. Co mistrzu masz do Rasia.
P.S.2. Nie śmiejcie się z Kuby Trygara, bo Jego kariera nie potoczyła się tak jak powinna i to nie jest w 100% Jego wina.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#139 Postautor: grzesieck » 21 lipca 2005, o 11:26

halu_uche pisze: A z tym Dominiczakiem to ciekawa sprawa. Jak może nie mieć kasy, jak Jego dziadek ma największą w Polsce firmę handlującą częsciami żużlowymi.

moze dziadek nie lubi Krzyska? :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#140 Postautor: halu_uche » 21 lipca 2005, o 11:37

Oj nie wiem... Krzysiek miał jeździć w tym roku dla Krosna i podobno miał dostarczać jakieś części...

sylvia86

#141 Postautor: sylvia86 » 21 lipca 2005, o 11:42

A z tym Dominiczakiem to ciekawa sprawa. Jak może nie mieć kasy, jak Jego dziadek ma największą w Polsce firmę handlującą częsciami żużlowymi.

To ze mały ma dziadka który prowadzi taka firme nie znaczy ze musi miec nie wiadomo ile kasy...Krzysiek tak samo jak inni płaci dziadkowi za części, nie dostaje nic zadarmo.To nie jest takie proste na jakie wygląda :roll: pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#143 Postautor: Madlene » 21 lipca 2005, o 12:01

A co z Kamilem Łyko? Wznowił już treningi?

hagon

#144 Postautor: hagon » 21 lipca 2005, o 12:01

Akurat dzisiaj śnił mi się niedzielny meczyk... Troche to wszystko było dziwne no ale...
Przed biegami nominowanymi był wynik 46:44 (nie wiem jak to możliwe):D
Z tego wynika, że będzie własnie taki wynik :evil: (oby nie) lub przed nominowanymi będziemy mieli 46pkt. :twisted:
Zobaczymy czy mój sen się sprawdzi :lol:

dupman

#145 Postautor: dupman » 21 lipca 2005, o 12:44

uwazam ze bez wiekszych problemow pokonacie krosno. u nas co prawda zrobilo duzo punktow ale ... pol skladu z krosna trenuje u nas na torze na codzien.

szkoda tylko ze najprawdopodobniej nie wpadniemy na was w PO.
Lubie lublin lubie tu przyjezdzac :D

do zobaczenia i powodzenia.

Shack
Administrator

#146 Postautor: Shack » 21 lipca 2005, o 12:48

No chyba ze zrobicie w Rybniku 40 punktów, choc ja osobiście w to nie wierze. W innym wypadku jedziemy razem playoff'y. Piekna sprawa :twisted:

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#147 Postautor: halu_uche » 21 lipca 2005, o 13:28

hagon pisze:Akurat dzisiaj śnił mi się niedzielny meczyk... Troche to wszystko było dziwne no ale...
Przed biegami nominowanymi był wynik 46:44 (nie wiem jak to możliwe):D
Z tego wynika, że będzie własnie taki wynik :evil: (oby nie) lub przed nominowanymi będziemy mieli 46pkt. :twisted:
Zobaczymy czy mój sen się sprawdzi :lol:

A może Krosno będzie miało 44 ;), a po nominowanych 46 :D

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#148 Postautor: Regdal » 21 lipca 2005, o 13:52

Shack pisze:

Skocz do kiosku po lubelski sport express tam wszystko pisze. Musisz szukać pretekstu do afery ? Przecież w Tarnowie maja kasy jak lodu.

Jaka afera,o czym ty myślisz,czy nie można na tym forum o nic zapytać ? Jeśli chodzi o tę gazetę to akurat nie czytuję tej "lektury".

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#149 Postautor: kdsz » 21 lipca 2005, o 15:04

Myślę, że wiele będzie zależało od ustawienia par. Moim zdaniem powinno to wyglądać mniej więcej tak:

Jeleń - junior
Joonas - słabszy na treningu z dwójki Focus/Kloszard
Piszcz - lepszy z dwójki Focus/Kloszard

Mam nadzieję [a właściwie łudzę się], że dziś na treningu pojawią się wszyscy nasi krajowi zawodnicy i będzie okazja poćwiczyć jazdę parą, w szczególnosci rozegranie pierwszego wirażu. Jest to niezwykle ważne w kontekście szumnie zapowiadanego betonu na Krosno, bo jak wiadomo na takim torze o wyniku decyduje start. Liczę, że ten element będzie trenowany do znudzenia i nie będzie żadnego zaskoczenia w niedzielę.

Sądzę, że spotkanie z Wilkami zadecyduje o przyszłości żużla w Lublinie. Jeśli nie uda się wejść do szóstki to przegrywamy dwumecz z Opolem, lecimy z ligi i zaczynamy znów od zera. Lub nie zaczynamy wcale. Mam nadzieję [łudzę się], że nasze asy mają tego świadomość i pojadą pierwszy dobry mecz w Lublinie w tym sezonie.

rob7
Senior

#150 Postautor: rob7 » 21 lipca 2005, o 15:19

nie nabijaj się z zawodnika który w play-offach będzie pierwszym zastępowanym,
/ostatnia runda już nic nie zmieni/