Geest pisze:byl jeszcze Martin Schmidt, ale jakas kontuzja i potem mu nie szlo. szkoda
A przypadkiem to on nie byl Schmitt?
Cooper pisze:Geest pisze:byl jeszcze Martin Schmidt, ale jakas kontuzja i potem mu nie szlo. szkoda
A przypadkiem to on nie byl Schmitt?
papi pisze:PS. nawet jak będzie Prucnal to mam nadzieje, że 3:3 uda się wyciągnąć w pierwszym biegu
papi pisze:a są jakiekolwiek szanse by na torze w Lublinie pojawił się Krzysztof Bęben![]()
![]()
PS. nawet jak będzie Prucnal to mam nadzieje, że 3:3 uda się wyciągnąć w pierwszym biegu
grzesieck pisze:kto by nie jechal, ja licze na 5:1 dla nas w biegu juniorskim
Regdal pisze:Przed meczem z Krosnem chciałbym postawić proste pytanie:
dlaczego Dominiczak nie przyjechał na mecz do Rzeszowa i czy bedzie jechał w meczu z KSŻ w najbliższą niedzielę ?
papi pisze:a są jakiekolwiek szanse by na torze w Lublinie pojawił się Krzysztof Bęben![]()
hagon pisze:Akurat dzisiaj śnił mi się niedzielny meczyk... Troche to wszystko było dziwne no ale...
Przed biegami nominowanymi był wynik 46:44 (nie wiem jak to możliwe):D
Z tego wynika, że będzie własnie taki wynik(oby nie) lub przed nominowanymi będziemy mieli 46pkt.
![]()
Zobaczymy czy mój sen się sprawdzi
Shack pisze:Regdal pisze:Przed meczem z Krosnem chciałbym postawić proste pytanie:
dlaczego Dominiczak nie przyjechał na mecz do Rzeszowa i czy bedzie jechał w meczu z KSŻ w najbliższą niedzielę ?
Skocz do kiosku po lubelski sport express tam wszystko pisze. Musisz szukać pretekstu do afery ? Przecież w Tarnowie maja kasy jak lodu.