17.07. Stal Rzeszów - Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#126 Postautor: Kubbas » 17 lipca 2005, o 19:06

Cieszy postawa Jelenia który na naszym torze powinien sie spisac jeszcze lepiej (kompelt)
Dobry mecz rowniez Tomka
Franek srednio ale zawsze moglo byc gorzej
Dodajac do tego Adama i Joonasa jestem spokojny o winik meczu z krosnem ktore dzisiaj poprostu zostalo zjedzone przez Rekiny. Teraz role sie odwrocily i w lepszej formie (przynajmniej w tej kolejce) sa zawodnicy TZ-tu

Dziwi fatalna postawa juniorow - przy takim dorobku punktowym moga przegrac z juniorami z krosna.

Ps. Jelen z Piszczem na wyjezdzie zdobyli dzisiaj wiecej punktów niz cala ekipa wilkow na swoim torze;]

go!
Trener

#127 Postautor: go! » 17 lipca 2005, o 21:21

Kubbas pisze:Dziwi fatalna postawa juniorow - przy takim dorobku punktowym moga przegrac z juniorami z krosna.

Adrian Śmieja to jest czyste amatorstwo - ja nie mogę się na niego już patrzeć... :(
Krzysio Dominiczak nie miał za co przyjechać a dyrektor Jarosław taż nie miał mu z czego dać :(

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#128 Postautor: grzesieck » 17 lipca 2005, o 22:00

Za dzisiejszy mecz brawa dla Daniela Jeleniewskiego, ktory pokazal, ze potrafi jechac nie tylko w Lublinie ale takze na wyjezdzie !

Tomek Piszcz, mimo dorobku punktowego, moim zdaniem dzisiaj nic nie pokazal... Franciszek dno totalne, tak samo reszta druzyny :/

A wiec jeszcze raz brawa dla Daniela, ktory dzieki swojej postawie wygral dzisiaj skrzyneczke whisky :)

A teraz co do atmosfery na trybunach - wieeeeelki minus dla kibicow z Rzeszowa, kompletnie nie umieja sie bawic, mimo tego, ze mecz mieli do przodu to nic sie nie dzialo, tylko my probowalismy rozruszac towarzystwo, ale tez na niewiele sie to zdalo...

Ogolnie wyjazd uwazam za udany, dzieki Go! :D
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#129 Postautor: Regdal » 17 lipca 2005, o 22:35

go! pisze:
Kubbas pisze:Dziwi fatalna postawa juniorow - przy takim dorobku punktowym moga przegrac z juniorami z krosna.

Adrian Śmieja to jest czyste amatorstwo - ja nie mogę się na niego już patrzeć... :(
Krzysio Dominiczak nie miał za co przyjechać a dyrektor Jarosław taż nie miał mu z czego dać :(

Śmieja to kolejny pomysł dyrektorski,oby tak dalej,nie szkolić swoich tylko "ściągać" odrzuty z innych klubów.Wygonić Klimków i Bałabuchów.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#130 Postautor: grzesieck » 17 lipca 2005, o 22:41

Regdal pisze:
go! pisze:

Śmieja to kolejny pomysł dyrektorski,oby tak dalej,nie szkolić swoich tylko "ściągać" odrzuty z innych klubów.Wygonić Klimków i Bałabuchów.

moze czas na nowy avatar? proponuje Czestochowe teraz...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Mrucky

#131 Postautor: Mrucky » 17 lipca 2005, o 22:42

grzesieck pisze:A teraz co do atmosfery na trybunach - wieeeeelki minus dla kibicow z Rzeszowa, kompletnie nie umieja sie bawic, mimo tego, ze mecz mieli do przodu to nic sie nie dzialo, tylko my probowalismy rozruszac towarzystwo, ale tez na niewiele sie to zdalo..

To właśnie ten wynik działał tak demobilizująco na kibiców :) Siły i środki oszczędzamy na play -offy ;)

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#132 Postautor: Regdal » 17 lipca 2005, o 23:10

grzesieck pisze:
Regdal pisze:
go! pisze:

Nie pomyliły ci się tematy ? Gawrzyk,Shack do boju z tym postem.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#133 Postautor: grzesieck » 17 lipca 2005, o 23:14

Regdal pisze:
grzesieck pisze:

Nie pomyliły ci się tematy ? Gawrzyk,Shack do boju z tym postem.

Gawrzyk, Shack od razu...Mikas, Sting, Meesha, Kubbas, Kiry i jas tez mi moga posta usunac, po co od razu adminow do pomocy wzywac :twisted:

nie obrazaj sie Regdal, nie mialem na mysli nic zlego, poprostu ostatnio przerzucasz djrafixa z jego klubu do drugiego, to pomyslalem ze teraz czas na Czestochwowe...tylko pamietaj - w Rzeszowie tez nie jest zle :mrgreen:
METHANOL ADVENTURE TEAM

meesha
Trener
Kontakt:

#134 Postautor: meesha » 17 lipca 2005, o 23:24

grzesieck - reaktywacja :lol: Nie sądziłem (i nie tylko ja), że będziesz w stanie jeszcze cokolwiek dziś napisać (i to nawet bez błędów :mrgreen: )

Co do meczu to wykonaliśmy 150% planu (oczywiście dzięki szczęściu :P :wink: ) ale wynik poszedł w świat i wstydu nie przynosi :D

Super wyjazd... świetna zabawa na trybunach, szkoda, że przez większość czasu tylko w sektorze gości 8) Słonecznik rulezzz :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#135 Postautor: sadychor » 17 lipca 2005, o 23:49

Na początku wielkie dzięki dla go!, szacunek dla Grzesiecka 8) . O meczu: wynik nie odzwierciedla przebiegu meczu 8) . Poważnie. Rzeszów kompletnie mnie nie przekonał co do swoich zapędów E-ligowych. Kibiców też im gdzieś wcieło. A z falą faktycznie była niezła akcja :D Podsumowując-sparing się udał.

PS Potwierdzam-słonecznik jest trendy :!: :!:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
papi
Trener

#136 Postautor: papi » 18 lipca 2005, o 00:24

wynik całkiem dobry, szkoda tylko że w Stali jeździło aż 4 juniorów. Dlatego uważam, że wynik nie był najlepszym odzwierciedleniem formy naszych zawodnikow. Nie byłem na meczu, kiedy zobaczyłem wynik byłem mile zaskoczony, ale kiedy spojrzałem na skład Stali zdziwienie wynikiem było mniejsze :x . 3 zawodnikow zdobyło 34 z 36 punktow naszej drużyny :x Jednak przede wszystkim postawa Jelenia pozwala na optymizm przed meczem z Krosnem, które dziś poległo totalnie. O wynik Piszcza i Joonasa jestem spokojny, pozostają Franek i Adam. Wystarczy nam 50 punktów, wtedy nikt nie zdobywa bonusa i mamy 1 punkt więcej. Jednak na wszelki wypadek lepiej wygrać większą ilością punktów :wink:

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#137 Postautor: Kaka » 18 lipca 2005, o 00:34

Po pierwsze pozdrowka dla najwierniejszych kibicow Motoru, ktorzy zjawili sie w Rzeszowie (ostali sie sami pasjonaci), po 2, dziekowka i pozdrowienia dla ekipy, z ktora mialem przyjemnosc jechac (Karolina, Goska, Darek, Rafał). Po trzecie, jesli chodzi o same zawody, to najpierw uslyszawszy, iz nie bedzie jechal Rempala, bylem pelen optymizmu (czytaj: wyjdziemy z 30-tu), potem, gdy okazalo sie, ze nie dojechal Krzysio Dominiczak, pomyslalem, ze trzeba jednak zweryfikowac oczekiwania na "osiagniecie" max 25 punktow. Jednak tu nadeszlo mile rozczarowanie, nie dosc, ze przekroczylismy "magiczna" bariere 30 punktow, to jeszcze w takim skladzie (oczywiscie Rzeszow jechal 4 juniorami, tego nie umniejszam) zdobylismy wiecej punktow niz w meczu w Lublinie :shock: .
Jesli chodzi o poszczegolnych zawodnikow to u nas najlepiej Jelen z Piszczem (minus za ostatni bieg), Franek nalapal punktow glownie na "trupach" lub na Jurku Mordelu (choc sprzet Ojca tez "trup"). Od Krzysia Wrony za wiele sie nie spodziewalem, natomiast Smieja troche "kaszanil" tym, ze ogladal plecy Lesia, no ale coz :roll: .
W ekipie gospodarzy bezapelacyjnie najlepszym zawodnikiem byl 100% Stalowiec (jak brzmial napis na fladze kibicow Stali)....Dariusz Sledz :D . Reszta pojechala tez w miare rowno...i wiecej do szczescia Stalowcy nie potrzebowali.
Wyjazd ogolnie calkiem przyjemny...i czekamy na Krosno :!:
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#138 Postautor: DonKamizi » 18 lipca 2005, o 01:25

Jeleń zajebiście, Piszczyk podobnie, Franka objeżdżali jak parasola, Śmieja klopoty z łancuchem, a Jerzyk nie jeździ na motorze tylko na rowerze.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
sztandar

#139 Postautor: sztandar » 18 lipca 2005, o 01:57

Adrian Śmieja to jest czyste amatorstwo - ja nie mogę się na niego już patrzeć

Heh Śmieja robił co mógł , a to nie jego wina że ma osiołki zamiast motorów , powiem tyle że widać było jak bardzo mu zależy ale jeśli Leś z Szyszką odjeżdżają mu na prostej to co ma zrobić pozatym defgekt gonił defekt.

Jeleniewski i Piszcz pojechali bardzo dobrze , Jeleniewski za każdym razem jak wygrywał zaciskał pięść ,widać jak bardzo mu zależało , nie wiem czy chciał coś udowodnić waszym włodażom , a może kibicom , ale ogólnie cienizna Koziołki chocaż z Krosnem powinniście sobie poradzić.

go!
Trener

#140 Postautor: go! » 18 lipca 2005, o 08:56

sztandar pisze:Heh Śmieja robił co mógł , a to nie jego wina że ma osiołki zamiast motorów , powiem tyle że widać było jak bardzo mu zależy
.

Aha! A nie, no to jak mu zależy to OK - nipotrzebnie się czepiałem.
W Grudziądzu, dwa razy też nie stawił się na start w dwie minuty nie dlatego że mu nie zależy tylko dlatego że nie zdążył :lol:

A ja głupi się czepiam

PS. Poprośmy Krosno aby dali nam walkowera, bo my wcale nie jesteśmy tacy źli i nam zależy tylko jakoś tak nie wychodzi w tym roku

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#141 Postautor: Kiry » 18 lipca 2005, o 10:14

go! pisze:A ja głupi się czepiam

true true :D

Jako jedyny z juniorów chce i widać zależy mu pokazaniu się.
Mam nadzieje ze dojdzie do ladu ze sprzetem i pokaze sie z dobrej strony w niedziele.

Shack
Administrator

#142 Postautor: Shack » 18 lipca 2005, o 10:25

Regdal pisze:Nie pomyliły ci się tematy ? Gawrzyk,Shack do boju z tym postem.

Że niby co mamy zrobic ? :lol: A może nie Unia Tarnów tylko KM Głusk ? Co sie stało, że transfer do Atlasu nie doszedł do skutku ?

go!
Trener

#143 Postautor: go! » 18 lipca 2005, o 10:28

Kiry pisze:Jako jedyny z juniorów chce i widać zależy mu pokazaniu się.

Niech mu nie zależy tylko niech się pokaże !!!!
Wiesz co w powiedzeniu jest wybrukowane dobrymi chęciami... :?: :?:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#144 Postautor: Łoptymista » 18 lipca 2005, o 10:45

Shack pisze:
Regdal pisze:Nie pomyliły ci się tematy ? Gawrzyk,Shack do boju z tym postem.

Że niby co mamy zrobic ? :lol: A może nie Unia Tarnów tylko KM Głusk ? Co sie stało, że transfer do Atlasu nie doszedł do skutku ?

Przecież Atlas cieniuje. Ledwo co z Tarnowem bez Rickiego wygrali. Do takiego nędznego klubu imśj 2008 się nie wysyła.

Shack
Administrator

#145 Postautor: Shack » 18 lipca 2005, o 12:25

a foty sa w galerii :)

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#146 Postautor: Smirnek » 18 lipca 2005, o 14:57

Łoptymista pisze:Przecież Atlas cieniuje. Ledwo co z Tarnowem bez Rickiego wygrali. Do takiego nędznego klubu imśj 2008 się nie wysyła.

Ale oni mają taki sam problem jak my, Świderski i Miśkowiak poszli już na seniora a w tamtym byli juniorami, u nas jest podobnie z Jeleniewskim i teraz potrzeba conajmniej rok na wyszkolenie nowych juniorów. Zobaczysz że za rok ten problem będzie miał Tarnów chyba że se kogoś kupią.
Zapomniałbym dodać że w tamtym roku mieli IMŚJ 2004!!
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2005, o 14:58 przez Smirnek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#147 Postautor: grzesieck » 18 lipca 2005, o 14:57

meesha pisze:grzesieck - reaktywacja :lol: Nie sądziłem (i nie tylko ja), że będziesz w stanie jeszcze cokolwiek dziś napisać (i to nawet bez błędów :mrgreen: )

bla bla bla, ze niby co? :twisted:

mam takie glupie pytanie troche...co sie stalo z meesha w drodze powrotnej? bo pamietam, ze podroz z Rzeszowa zaczynal z nami w samochodzie... :lol:

sadychor, zapunktowalismy wczoraj troche, nie? ja odjechalem, az 11 biegow, tylko szkoda tych dwoch defektow pod koniec pierwszego okrazenia :x

1,1,1,1,1,1,1,d,1,d,1 :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#148 Postautor: sadychor » 18 lipca 2005, o 15:06

grzesieck pisze:mam takie glupie pytanie troche...co sie stalo z meesha w drodze powrotnej? bo pamietam, ze podroz z Rzeszowa zaczynal z nami w samochodzie... :lol:

meesha teleportował się do wojteka
grzesieck pisze:sadychor, zapunktowalismy wczoraj troche, nie? ja odjechalem, az 11 biegow, tylko szkoda tych dwoch defektow pod koniec pierwszego okrazenia :x

:D :D 8) Ja, wzorem Franka, potrenowałem jeszcze po meczu i odjechałem z jasiem po jednym biegu w Tequilli(łącznie 9). Jeden defekt miałeś na samym starcie, nawet biedaku nie dojechałeś do pierwszego łuku...Ale i tak meesha napracował się najbardziej.11-krajowy lider :mrgreen:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#149 Postautor: Cooper » 18 lipca 2005, o 15:15

meesha jechal ze mna u Wojteko. Defektu nie mial, ale jeden wyscig odpuscil po pierwszym kolku :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#150 Postautor: grzesieck » 18 lipca 2005, o 15:20

sadychor pisze:
grzesieck pisze:mam takie glupie pytanie troche...co sie stalo z meesha w drodze powrotnej? bo pamietam, ze podroz z Rzeszowa zaczynal z nami w samochodzie... :lol:

meesha teleportował się do wojteka
grzesieck pisze:sadychor, zapunktowalismy wczoraj troche, nie? ja odjechalem, az 11 biegow, tylko szkoda tych dwoch defektow pod koniec pierwszego okrazenia :x

:D :D 8) Ja, wzorem Franka, potrenowałem jeszcze po meczu i odjechałem z jasiem po jednym biegu w Tequilli(łącznie 9). Jeden defekt miałeś na samym starcie, nawet biedaku nie dojechałeś do pierwszego łuku...Ale i tak meesha napracował się najbardziej.11-krajowy lider :mrgreen:

a to meesha jeden. chcial mi uciec :mrgreen:

a no rzeczywiscie, raz zdefektowalem tuz po starcie, to przez te wadliwa partie lancuchow ;]

juz sie zamykam :twisted:
METHANOL ADVENTURE TEAM