03.07.05r. GTÅ» GrudziÄ…dz-Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
papi
Trener

#226 Postautor: papi » 4 lipca 2005, o 21:48

Kuciapa rocznik '75, do emerytury to mu troche brakuje :!: Lepiej pasują Jucha, Styczyński, Jankowski i wracający w wielkim stylu Zenon Kasprzak :x , Sawina też taki stary nie jest - lepszy Krzyżaniak, Drabik albo Kowalik :lol:

EDIT: no Świst to już inna bajka :P

portek

#227 Postautor: portek » 4 lipca 2005, o 21:53

No ale skład chyba niezły :?: Tylko w składzie oczywiście za Kuciape Świst. No może za Mordela znalazłby sie ktoś lepszy...no i lepsi juniorzy.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#228 Postautor: boxing » 4 lipca 2005, o 21:54

Paru starszych od Ciapka by sie w naszej lidze znalazlo - chocby Slawomir Drabik czy Piotr "kultura i elokwencja" Swist. Nawiasem mowiac Drabik po swietnym ubieglym sezonie teraz jezdzi slabo, swoje lata ma, z Ulamkiem nie przepadaja za soba wiec pewnie Wlokniarz nie bedzie go trzymal po sezonie - szczegolnie jezeli wejdzie przepis o drugim obco w meczu.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

portek

#229 Postautor: portek » 4 lipca 2005, o 21:58

boxing pisze:Paru starszych od Ciapka by sie w naszej lidze znalazlo - chocby Slawomir Drabik czy Piotr "kultura i elokwencja" Swist. Nawiasem mowiac Drabik po swietnym ubieglym sezonie teraz jezdzi slabo, swoje lata ma, z Ulamkiem nie przepadaja za soba wiec pewnie Wlokniarz nie bedzie go trzymal po sezonie - szczegolnie jezeli wejdzie przepis o drugim obco w meczu.

Czyli warto zainteresować sie Ulamkiem :?:

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#230 Postautor: boxing » 4 lipca 2005, o 22:02

Ulamek jak na nasze finanse to inna galaktyka, ale weteran Drabik po slabym sezonie bedzie jek znalazl do Twojego "Weterans' Dream Teamu" :lol:
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
papi
Trener

#231 Postautor: papi » 4 lipca 2005, o 22:02

człowieku Ty masz pojęcie o żużlu :?: czy robisz takie nędzne prowokacje :roll: Jak dla mnie to mogą być w alternatywie Hampel, Hlib, Holta i kilku innych :evil:
Ostatnio zmieniony 4 lipca 2005, o 22:08 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.

portek

#232 Postautor: portek » 4 lipca 2005, o 22:07

papi pisze:człowieku Ty masz pojęcie o żużlu :?: czy robisz takie nędzne prowokacje :roll: Jak dla mnie to mogą być w alternatywie Hampel, Hlib, Holta i kilku innych :evil:

Taaaa...Rickardson, Golob( jednen i drugi), Protasiewicz, Walasek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#233 Postautor: Cooper » 5 lipca 2005, o 00:08

Kurde, zobaczylem wlasnie w galerii zdjecie Franka (foto nr 66), gdzie prezentuje naprawde swoja niesamowita technike i zachodze w glowe, jak to mozliwe, ze on tam ducyfrowki nie zrobil...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#234 Postautor: Manitou » 5 lipca 2005, o 01:23

Pewne jest jedno...na podprowadzające się tym razem na pewno nie zapatrzyli nasi chłopcy...straszliwe lachony w tym Grudziądzu chodują

kukiz GKM
Kontakt:

#235 Postautor: kukiz GKM » 5 lipca 2005, o 08:41

Dobra, nie moge sie powstrzymac, Wy piszecie o emerytach a ja tak off topic :lol: o meczu
szkoda ze taka duża różnica punktowa, gdy zobaczyłem busa joonasa od razu myśl do łba W pizde dziś , i ogólnie 1 bieg w 3 jakby nasi nie wykorzystali to byłby przypał, a po 2 biegu zaczęłem sie bać, po 3 stwierdziłem ze bedzie ciekawy mecz podczas naszego dopingu zero agresji słwonej wobec lublina(jkedynie do torunia, kto był słyszał :wink: )
chciałbym sie skupić na pomeczowej sytuacji, po 14 chyba biegu zdjełem flage Dadiego, po 15 wskakujemy na tor i idziemy kolumną w WAszym kierunku z okrzykiem LUBLIN DZIĘKujemy, po czym przy bramie parkingu podchodzi do mnie 2 ochroniarzy :?: ( tzn. kolesi koło 35 lat) i spychają mnie do bramy parkingu razem za mną schodzi reszta Brygady Ultras, ma ktoś moze zdjecia jak wyszliśmy z tą flagą?? :?: jeżli tak to BARDZO PROSZE O PRZESŁANIE
mailto:kuken15@wp.pl
z góry THX
P.s .
My w Grudziadzu dobzre wiemy co to znaczy przegrywac do bulu

Awatar użytkownika
kleczes_GKM
Szkółkowicz
Kontakt:

#236 Postautor: kleczes_GKM » 5 lipca 2005, o 16:02

http://www.grudziadz.pl/view.php?strefa=akt&numer=1568 :roll:

Wyjdzie na to, ze jeszcze Cielak bedzie winnien calej tej sytuacji i poniesie konsekwencje... Ahh ten Grudziadz... :?

BR
Senior

#237 Postautor: BR » 5 lipca 2005, o 16:30

Natrualne jest ze po meczu kibice dziekuja zawodnikom a zawodnicy kibicom (poprzez jazde m.in. na jednym kole).
VIPy niech sobie siedza na swoich tylkach i nie wlaza tam gdzie nie ich miejsce. To nie dla nich brawa i oklaski, a dla sportowców.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#238 Postautor: Łoptymista » 5 lipca 2005, o 16:32

kleczes_GKM pisze:http://www.grudziadz.pl/view.php?strefa=akt&numer=1568 :roll:

Wyjdzie na to, ze jeszcze Cielak bedzie winnien calej tej sytuacji i poniesie konsekwencje... Ahh ten Grudziadz... :?

Po mojemu winni są organizatrorzy. To oni doprowadzili do sytuacji, że w jednej chwili na torze znaleźli się i kibice i zawodnicy.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#239 Postautor: DonKamizi » 5 lipca 2005, o 16:48

Kiedyś na stronach tego forum niejaki Harry napisał, że żużel to taki objazdowy cyrk...
No i kurde trafił :lol: :lol:
Patrząc na poczynania naszych asów w Grudziądzu (Joonas wyjątkiem) miałem wrażenie jakbym rzeczywiście był w jakimś cyrku.

kleczes_GKM pisze:http://www.grudziadz.pl/view.php?strefa=akt&numer=1568 :roll:

Wg. mnie wina leży po stronie ochrony a także samego Ojca.Facet wypuszcza dzieciaki na tor po którym jeszcze jeździli zawodnicy z Grudziądza.W tym artykule piszą jakieś bzdury.Cieślewicz nie miał szans nic zrobić, jechał na jednym kole i na dodatek jeszcze stojąc nogami na tylnym błotniku.Kiedy był w pobliżu linii startowej te dzieci WYBIEGŁY na tor a Cięślewicz wjechał dokładnie pomiędzy nie.Zaraz później zawrócił i chciał zobaczyć co się z nimi stało a w zamian dostał w twarz od ojca jednego z nich, który jest tam chyba jakimś większym sponsorem.
Dokładnie przed tym zdarzeniem wyłączyłem kamerę bo byłby na to dowód.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
kleczes_GKM
Szkółkowicz
Kontakt:

#240 Postautor: kleczes_GKM » 5 lipca 2005, o 17:34

Zgadzam sie z Wami, w koncu Maszudzniski(sponsor m.in Pawla Staszka, ojciec tego dziecka) powinnien malca trzymac przy sobie a nie pozwalac mu harcowac na torze? Powtorze sie tor zuzlowy to nie plac zabaw, szczegolnie dla malych dzieci, ktore nie zdaja sobie sprawy z niebezpieczenstwa. Wina ojca jest dla Nas niepodwazalna jednak dla siwtka zuzlowego w Grudziadzu nie, bo Prezes Fialkowski z reszta swojej "kompaniji" zrobi wszystko, zeby ta sprawe zatuszowac, a wine "zwalic" na Bogu Ducha winnego Marka... Bo watpliwa sprawa zeby sam Maszudzinski zdobyl sie na taki gest jak przeproszenie Cielaka. Na szczescie Marek tuz po zdarzeniu poddal sie obdukcji i wg mnie powinnien sprawe skierowac do sadu... Jesli ma takie prawo, bo niestety nie znam sie na tym

JAG
Senior

#241 Postautor: JAG » 5 lipca 2005, o 17:40

ten dziadek dzieciaka to się z księżyca urwał najpewniej.ja na miejscu Cieślaka pozwałabym narwanego ojczulka który zamiast pilnowac dzieciaka zabawia sie w boksera.
co za ludzie chodzą po tym świecie?!!
:),czasami :(

Siwek Patataj

#242 Postautor: Siwek Patataj » 5 lipca 2005, o 19:59

JAG pisze:ten dziadek dzieciaka to się z księżyca urwał najpewniej.ja na miejscu Cieślaka pozwałabym narwanego ojczulka który zamiast pilnowac dzieciaka zabawia sie w boksera.
co za ludzie chodzą po tym świecie?!!

JAG, 100000% racji. Za pobicie pozwałbym "dziada" do sądu. Tor żużlowy to nie deptak. Ale tak to najczęściej z nowobogackimi jest, którym wydaje się że jak mają o kilka biletów NBP więcej w portfelu od innych, to kupili cały świat i żadne przepisy czy też zasady ich nie obowiązują. Miejsce dziecka wraz z rodzicem jest na trybunach, a nie na żużlowym torze. A dziadek poszkodowanego chłopca to po prostu kretyn i tyle. Winić żużlowca, że wyjechał na żużlowy tor :) Skąd on się urwał? Szkoda, że Cieślak wjechał w tego biednego dzieciaka, a nie w tego głupiego dziadka.

pzdr.
lucki73

Koper
Trener
Kontakt:

#243 Postautor: Koper » 5 lipca 2005, o 20:10

Co do tej sytuacji z dzieckiem potraconym na torze to bardzo podbna byla po meczu Warszawa-Lublin w I lidze tylko ze tam nikt pozniej nikogo nie bil a do szpitala trafili zarowno zawodnik (mlody Jankowski, problemy z kregami szyjnymi) ktory jadac na jednym kole potracil dziecko jak i dziecko (zlamana noga chyba)
Ostatnio zmieniony 5 lipca 2005, o 20:25 przez Koper, łącznie zmieniany 1 raz.

Shack
Administrator

#244 Postautor: Shack » 5 lipca 2005, o 20:13

Heh, dziadek jest niezlym idiota, to dziecko po uderzeniu upadlo mi paraktycznie pod nogi. Zreszta spojrzcie sobie na ostatnie zdjęcie i wyraz twarzy Cieslewicza, przerazenie w oczach. Moge wykadrowac twarz z foty jak slabo widac. To jest zdjecia zrobione na pare sekund przed wypadkiem. Dzieciaki wbiegły prosto pod koła, bez zadnego orientu wyskoczyly przez bramke. Nie prawda jest również, że były pilnowane. Matka nawet nie zorientowala sie w pierwszej chwili, że to jej dziecko wpadło pod motor. Dopiero jak zeszła na tor zobaczyła, że to jej synek.

wojteko
Senior

#245 Postautor: wojteko » 5 lipca 2005, o 21:58

Shack pisze:Heh, dziadek jest niezlym idiota, to dziecko po uderzeniu upadlo mi paraktycznie pod nogi. Zreszta spojrzcie sobie na ostatnie zdjęcie i wyraz twarzy Cieslewicza, przerazenie w oczach. Moge wykadrowac twarz z foty jak slabo widac. To jest zdjecia zrobione na pare sekund przed wypadkiem. Dzieciaki wbiegły prosto pod koła, bez zadnego orientu wyskoczyly przez bramke. Nie prawda jest również, że były pilnowane. Matka nawet nie zorientowala sie w pierwszej chwili, że to jej dziecko wpadło pod motor. Dopiero jak zeszła na tor zobaczyła, że to jej synek.

Shack ma racje bylem i potwierdzam,to wszystko jest chore :cry: a na dodatek idac za http://www.grudziadz.pl ktory:
Marek Cieślewicz na prostej startowej pozdrawiał kibiców, jadąc na jednym kole. Zdaniem matki 11-letniego Huberta chciał prawdopodobnie ominąć grupę osób i dlatego wpadł wprost na dzieci znajdujące się w pobliżu maszyny startowej.
Niestety, jak dotąd nie udało się ustalić, kto ponosi odpowiedzialność za to zdarzenie zapewnia Zdzisław Cichoracki, wiceprezes Grudziądzkiego Towarzystwa Żużlowego. Jego zdaniem, na całą sytuację źle zareagowały służby ochrony. Gdy kibice na przeciwległej prostej wbiegli z flagą na murawę,.

Po tej notatce na oficjalnym portalu wynika jednoznacznie ze winni sa kibice ktorzy wyszli na tor przeciwlegly do prostej startowej-gdzie zaistnialo przykre zdarzenie :!: a to jest kompletna bzdura :!: :!: Jak to pieknie mozna komus niewinnemu dupsko obrobic :cry: Kibice GTÅ»-tu z flaga Roberta Dadosa sa niczemu niewinni :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#246 Postautor: kilar » 5 lipca 2005, o 22:51

Kazdy zwala wine na kogo sie da, a moim zdaniem ewidentna wina lezy po stronie opiekuna tego dziecka. Przeciez nie mozna spuszczac z oka takiego mlodego dziecka, ktore jeszcze malo rozumie i nie zdaje sobie sprawy z niebezpieczenstwa, w jakim moze sie czasami znalezc.

Jeszcze szkoda, ze nie zwalili winy na TZ. Przeciez jakbysmy wygrali ten mecz, to nie byloby zwycieskiej rundy GKM, czyli Cieslewicz nie jezdzilby na jednym kole i nie byloby tego wypadku.

Pozdro

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#247 Postautor: DonKamizi » 5 lipca 2005, o 23:04

Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

wojteko
Senior

#248 Postautor: wojteko » 5 lipca 2005, o 23:04

patryk kilar pisze:Jeszcze szkoda, ze nie zwalili winy na TZ. Przeciez jakbysmy wygrali ten mecz, to nie byloby zwycieskiej rundy GKM, czyli Cieslewicz nie jezdzilby na jednym kole i nie byloby tego wypadku.

A wiesz ze mialem przez chwile takie czarne mysli w chwili tego przykrego incydentu :cry: oto jedno kolko wczeniej Nasz Jonas rowniez jechal na jednym kolku w tym miejscu.............myslalem ze niezjechal jeszcze do boxu i to on jest glownym winowajca :cry: az ciarki mi przechodza po plecach jeszcze teraz.............ehhh pzdr

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#249 Postautor: Kiry » 6 lipca 2005, o 08:58

DonKamizi pisze:http://stacho.com-connect.pl/donkamizi/

Biegi 9,11,13.

Jak mozna zrobic cos takiego jak nasz krajowy "lider" w biegu 11?? Stracić taka przewage??
Jak mozna dwa razy bezmyslnie wpakowac sie w tylne kolo, raz Pietraszki drugi raz Knappa?? Do tego jeszcze w pierwszym podejsciu do tego biegu o mało co nie "zabral" Głuchego na wyjsciu z łuku.
Co do wywrotki Knappa z 13 biegu to sie nie wypowiadam bo niewiele widac.
Brak słów...

Piszcz powinien razem z Trojanem team stworzyc i siac postrach na torach II ligi :lol:

Awatar użytkownika
kleczes_GKM
Szkółkowicz
Kontakt:

#250 Postautor: kleczes_GKM » 7 lipca 2005, o 19:17

Przepraszam, za niepotrzebne odswiezeni watku, ale moze Was to zainteresuje :

Obrazek

Chyba poraz pierwszy doszlo do sytuacji w ktorej, ktos podziela Nasze zdanie oprocz Nas samych... Jednak z tego co wiem Zarzad widzi wine w osbie Marka... :roll: A dlaczego, chyba nie trzeba sie domyslac $$$ :roll:

P.S. Szkoda, ze napsiali o kibiach GTZ - u :P ale wazne, ze wogole napisali...