A Dareczek już wysyła porozumiewawcze spojrzenie skarbnikowi z Grudziądza..: "To za pół godziny, tam gdzie się umawialiśmy"
Żużlowe różności
ej mam prośbe ma ktos moze nutke tlove-Bóg ?? jak tak to rzuc ktoś linka albo na poczte mailto:maciek.zibo@op.pl
- cheeroke_re
cheeroke_re pisze:Cz@rek pisze:Czy ktoś wie gdzie podziały się zdjęcia z galeriiOtwiera sie tylko strona głowna
(jakaś nowa) i nic pozatym..Już od meczu z Gorzowem nie można ich zobaczyć,chyba że
oczymÅ› niewiem
to i chyba ja nie wiem bo mam ten sam problem...
pozdrawiam
"che"
A u mnie elegancko wchodzi:D na górze w pasku jest napis GALERIA klik i sie otwiera :] pozdro
Znalazłem idiotyczny artykuł zdradzający tajemnicę sukcesów Joonasa i Liverpoolu. Do przeczytania TUTAJ
PS. Jeśli nasz klub ma zamiar w przyszłości wprowadzić jednolite kevlary dla drużyny, to już dokładnie wiemy jakie powinny być.
PS. Jeśli nasz klub ma zamiar w przyszłości wprowadzić jednolite kevlary dla drużyny, to już dokładnie wiemy jakie powinny być.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
- _piotrusss
- Kadrowicz
kdsz pisze:Znalazłem idiotyczny artykuł.
Czemu od razu idiotyczny? Wpływ kolorów na rzeczywistość jest badany już od dawna...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
kdsz pisze:Znalazłem idiotyczny artykuł zdradzający tajemnicę sukcesów Joonasa(...)
Czerwony kolor działa na nas jak doping (...) To sygnał dla rywala: jestem silny i brutalny!
Dobre
[ Dodano: PiÄ… 27 Maj, 2005 ]
papi pisze:jeśli sie nie myle to ze 2 lata temu Krzysiek jezdzil w czerwonym kevlarze.
W takim całkiem czerwonym, z serami na kolanach
Wrona z tego co wiem katuje ten sam kevlar juz z 4 rok!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Mamy potencjalny dream team jesli poskladamy osiagniecia naszych zuzlowcow z 3 ostatnich meczow;-) Jesli w jednym meczu Jeleniewski i Kylmaekorpi pojechaliby jak z Gorzowem w Lublinie, Pietraszko jak z Opolem, Frankow jak w Gorzowie a do skladu i do formy powrociliby po kontuzjach Lyko,Kepa i Piszcz to kazda druzyna moze obawiac sie sily razenia TZ Sipma Lublin 
mam propozycję: otóż skoro zajmujemy tak eksponowane miejsce w tabeli, upowazniające nas o baraże, ale o I ligę to czy przypadkiem dyrekcja klubu nie powinna obnizyć cen biletów, choćby o 2 zyle ???
P.S. Falubaz Zielona Góra wychodzi na przeciw swoim fanom i obniża ceny biletów na najbliższy mecz z PoloniÄ… Bydgoszcz !!! Åadny gest.
Panowie szkoda trzepać d....pe kibicom, gdy w zamian nie ma sie nic dobrego do zaoferowania .
Pozdrawiam
P.S. Falubaz Zielona Góra wychodzi na przeciw swoim fanom i obniża ceny biletów na najbliższy mecz z PoloniÄ… Bydgoszcz !!! Åadny gest.
Panowie szkoda trzepać d....pe kibicom, gdy w zamian nie ma sie nic dobrego do zaoferowania .
Pozdrawiam
WAÅ»NA INFORMACJA DLA MÅODYCH "PODRÓŻNIKÓW"
to moze byc pomysl na wakacyjne wyjazdy, w tym takze wyjazdy na mecze lubelskich Koziolkow.
dowiedzialem sie o dosc atrakcyjnej ofercie PKP dla uczniow i
studentow na wakacje. kupuje sie bilet na 2 miesiace za 150 PLN i mozna
jezdzic bez ograniczen pociagami IC, Ex oraz TLK dokupujac tylko, jesli
trzeba, miejscowke.
ja zastanawiam sie nad takim zakupem - wydaje sie atrakcyjny!
szczegoly oferty zatytulowanej LATAWIEC tutaj:
http://www.intercity.com.pl/199
a tutaj lista pociagow, ktore sa obslugiwane:
http://www.intercity.com.pl/scripts/tra ... train_list
to moze byc pomysl na wakacyjne wyjazdy, w tym takze wyjazdy na mecze lubelskich Koziolkow.
dowiedzialem sie o dosc atrakcyjnej ofercie PKP dla uczniow i
studentow na wakacje. kupuje sie bilet na 2 miesiace za 150 PLN i mozna
jezdzic bez ograniczen pociagami IC, Ex oraz TLK dokupujac tylko, jesli
trzeba, miejscowke.
ja zastanawiam sie nad takim zakupem - wydaje sie atrakcyjny!
szczegoly oferty zatytulowanej LATAWIEC tutaj:
http://www.intercity.com.pl/199
a tutaj lista pociagow, ktore sa obslugiwane:
http://www.intercity.com.pl/scripts/tra ... train_list
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
Prt z tym pomysłem na wyjazdowe mecze lubelskich koziołków to się trochę zagalopowałeś
W ofercie PKP są tylko dwa pociągi z Lublina, w dodatku jedynym "miastem żużlowym", do którego można dojechać jednym z nich jest ekstraligowy Gdańsk.
Co do korzystnej oferty wyjazdów dla młodzieży to trzeba wziąść pod uwagę jeszcze koszt miejscówki, który jest wysoki.
W ofercie PKP są tylko dwa pociągi z Lublina, w dodatku jedynym "miastem żużlowym", do którego można dojechać jednym z nich jest ekstraligowy Gdańsk.
Co do korzystnej oferty wyjazdów dla młodzieży to trzeba wziąść pod uwagę jeszcze koszt miejscówki, który jest wysoki.
Krychs pisze:W ofercie PKP są tylko dwa pociągi z Lublina, w dodatku jedynym "miastem żużlowym", do którego można dojechać jednym z nich jest ekstraligowy Gdańsk.
wiem, ze nie wszedzie da sie dojechac pociagami a juz zwlaszcza InterCity albo Expresami, ale lepiej chyba podjechac w dosc dobrych warunkach za 5 zlotych do duzego miasta (Katowice, Poznan, Szczecin, Torun, Kalisz), z ktorych juz baaaaardzo blisko do interesujacych nas miast (Rybnik, Gorzów Wlkp., Ostrów Wlkp., Grudziądz). (a! do Opola mozna bezposrednio dojechac, ale w tym roku to juz chyba nie bedzie po co!
miejscowki takie drogie nie sa. maksymalnie kilkanascie zlotych na najdluzszych trasach.
Saint pisze:Wiadomość z radia RMF FM - wypowiadał się Pan z PKP... miejscówki od 18 do 100 PLN..... dodatkowo trzeba mieć mniej niż 24 lata
kwestia wieku: PRAWDA. oferta dotyczy wylacznie studentow i uczniow urodzonych w 1981 lub pozniej.
kwestia cen miejscowek: NIEPRAWDA. nie mam calej tabeli miejscowek, ale sprawdzilem wyrywkowo na bardzo dlugich trasach na stronie www kolei i:
dla TLK miejscowka kosztuje 3 PLN
dla Ex 10 PLN
dla IC 18 PLN
-
Siwek Patataj
Opowiem Wam historyjkę z mojego życia, sprzed miesiąca, nawiązując właśnie do propozycji PRT.
Moja żona regularnie podróżuje (niestety pociągiem) na trasie Warszawa-Katowice. Jako, że PKP szumnie zapowiedziało uruchomienie Tanich Linii Kolejowych, postanowiliśmy wypróbować jak wygląda to w rzeczywistości. W końcu i cena atrakcyjna (27 PLN + 3 PLN miejscówka) i godzina odjazdu tego pociągu z Warszawy do Katowic idealnie odpowiadająca potrzebom mojej żony (4:40). Sprawdziłem w necie, pociąg jest, odjeżdża z tego i tego peronu. Wstajemy o godz. 3:00, szybki prysznic, jakaś kawka, lecimy na dworzec. Na Centralnym jesteśmy o 4:15, by kupić bilet. Otwarta jedna kasa!!!, a w ogonku ok. 30 osób, w dodatku... wszystkie czekają na ten pociąg, bo w zasadzie inny o tej godzinie z Warszawy nie odjeżdża
. Oczywiście pani w okienku nie zdążyła nam sprzedać biletów. Mówi się trudno, lecimy na peron bo akurat zapowiadają, że pociąg wjeżdża. W końcu 6 PLN za wypisanie biletu to nie majątek, ale... tak to jest właśnie na PKP, zrobią wszystko byś nie zdążył tego biletu kupić i byś musiał dopłacić za jego wypisanie u konduktora. Ale co tam. To nie majątek, więc lecimy na peron, pociąg wjeżdża i... osłupieliśmy
. Pociąg nie miał... wagonów 2 klasy
. Same kuszetki i 1 klasa !!!
Takie to tanie linie kolejowe
. Myślałem, że może czegoś nie zauważyłem w rozkładzie i że ten pociąg może rzeczywiście nie powinien "ciągnąć" wagonów 2 klasy. Ale gdzie tam. W rozkładzie jasno widać, że pociąg powinien mieć normalnie wagony 2 klasy. Lecę więc do konduktora i pytam się, gdzie są wagony 2 klasy, na co on ubawiony niemal do łez poinformował mnie, że dzisiaj ten pociąg wagonów 2 klasy mieć nie będzie
Żona pojechała 1 klasą, za bilet zapłaciła 2 razy więcej niż powinna. Ale to nie koniec opowieści. Następnego dnia, jak odbierałem ją z dworca poszedłem do informacji zapytać dlaczego ten pociąg przyjechał z wagonami tylko 1 klasy. A pani w informacji mnie oświeciła, że... takiego pociągu to w ogóle nie ma i ona nie ma zielonego pojęcia co wtedy wjechało na peron. Wymiękłem i stwierdziłem, że jak kiedykolwiek zobaczę protestującego kolejarza, to mu zwyczajnie nakopię dupy.
pozdrawiam
lucki73
PS. Busem pewniej i przyjemniej. Sorry oczywiście za tak długi OT.
Moja żona regularnie podróżuje (niestety pociągiem) na trasie Warszawa-Katowice. Jako, że PKP szumnie zapowiedziało uruchomienie Tanich Linii Kolejowych, postanowiliśmy wypróbować jak wygląda to w rzeczywistości. W końcu i cena atrakcyjna (27 PLN + 3 PLN miejscówka) i godzina odjazdu tego pociągu z Warszawy do Katowic idealnie odpowiadająca potrzebom mojej żony (4:40). Sprawdziłem w necie, pociąg jest, odjeżdża z tego i tego peronu. Wstajemy o godz. 3:00, szybki prysznic, jakaś kawka, lecimy na dworzec. Na Centralnym jesteśmy o 4:15, by kupić bilet. Otwarta jedna kasa!!!, a w ogonku ok. 30 osób, w dodatku... wszystkie czekają na ten pociąg, bo w zasadzie inny o tej godzinie z Warszawy nie odjeżdża
Żona pojechała 1 klasą, za bilet zapłaciła 2 razy więcej niż powinna. Ale to nie koniec opowieści. Następnego dnia, jak odbierałem ją z dworca poszedłem do informacji zapytać dlaczego ten pociąg przyjechał z wagonami tylko 1 klasy. A pani w informacji mnie oświeciła, że... takiego pociągu to w ogóle nie ma i ona nie ma zielonego pojęcia co wtedy wjechało na peron. Wymiękłem i stwierdziłem, że jak kiedykolwiek zobaczę protestującego kolejarza, to mu zwyczajnie nakopię dupy.
pozdrawiam
lucki73
PS. Busem pewniej i przyjemniej. Sorry oczywiście za tak długi OT.