Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#1151 Postautor: Manitou » 9 maja 2005, o 06:46

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Chodź Dareczku...przytul się do matczynej piersi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A Dareczek już wysyła porozumiewawcze spojrzenie skarbnikowi z Grudziądza..: "To za pół godziny, tam gdzie się umawialiśmy" :wink: :mrgreen:

JAG
Senior

#1153 Postautor: JAG » 12 maja 2005, o 09:13

czy ktoś mógłby mi przyblizyc na PW punkty zdobywane przez Szajchulina w sezonie 01-02?
:),czasami :(

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#1155 Postautor: Maciek » 19 maja 2005, o 11:30

ej mam prośbe ma ktos moze nutke tlove-Bóg ?? jak tak to rzuc ktoś linka albo na poczte mailto:maciek.zibo@op.pl
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#1156 Postautor: Cz@rek » 23 maja 2005, o 17:34

Czy ktoś wie gdzie podziały się zdjęcia z galerii :?: Otwiera sie tylko strona głowna
(jakaś nowa) i nic pozatym..Już od meczu z Gorzowem nie można ich zobaczyć,chyba że
oczymÅ› niewiem :|

Awatar użytkownika
cheeroke_re

#1157 Postautor: cheeroke_re » 23 maja 2005, o 18:48

Cz@rek pisze:Czy ktoś wie gdzie podziały się zdjęcia z galerii :?: Otwiera sie tylko strona głowna
(jakaś nowa) i nic pozatym..Już od meczu z Gorzowem nie można ich zobaczyć,chyba że

to i chyba ja nie wiem bo mam ten sam problem...

pozdrawiam
"che"
Obrazek

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#1158 Postautor: Maciek » 24 maja 2005, o 07:33

cheeroke_re pisze:
Cz@rek pisze:Czy ktoś wie gdzie podziały się zdjęcia z galerii :?: Otwiera sie tylko strona głowna

to i chyba ja nie wiem bo mam ten sam problem...

pozdrawiam
"che"

A u mnie elegancko wchodzi:D na górze w pasku jest napis GALERIA klik i sie otwiera :] pozdro :roll:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#1159 Postautor: kdsz » 27 maja 2005, o 11:43

Znalazłem idiotyczny artykuł zdradzający tajemnicę sukcesów Joonasa i Liverpoolu. Do przeczytania TUTAJ

PS. Jeśli nasz klub ma zamiar w przyszłości wprowadzić jednolite kevlary dla drużyny, to już dokładnie wiemy jakie powinny być.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#1160 Postautor: _piotrusss » 27 maja 2005, o 11:46

kdsz pisze:Znalazłem idiotyczny artykuł.

Czemu od razu idiotyczny? Wpływ kolorów na rzeczywistość jest badany już od dawna...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#1161 Postautor: Prymus » 27 maja 2005, o 12:13

kdsz pisze:Znalazłem idiotyczny artykuł zdradzający tajemnicę sukcesów Joonasa(...)

Czerwony kolor działa na nas jak doping (...) To sygnał dla rywala: jestem silny i brutalny!

Dobre :) Wronę i Bałabucha też trzeba na czerwono ubrać! :D

[ Dodano: PiÄ… 27 Maj, 2005 ]
papi pisze:jeśli sie nie myle to ze 2 lata temu Krzysiek jezdzil w czerwonym kevlarze.

W takim całkiem czerwonym, z serami na kolanach :D jezdzil chyba Kosinski.
Wrona z tego co wiem katuje ten sam kevlar juz z 4 rok! :)

Awatar użytkownika
Soluk
Kontakt:

#1162 Postautor: Soluk » 27 maja 2005, o 23:48

W takim czerwonym z kawalkami sera jezdzil kiedys Mordel za czasow jeszcze LKZ gdy sponsorowal go spomlek jesli sie nie myle :D mial do tego jeszcze sprzet tez na czerwono. Niezle sie w nim prezentowal nawet :wink: A kosinski mogl dostac go "w spadku" po wielkim ojcu :D :wink:

Shack
Administrator

#1163 Postautor: Shack » 28 maja 2005, o 15:30

Bede miał miejsce lub miejsca w samochodzie na jutrzejszy mecz Rzeszów-Ostrów. W planie wycieczki wizyta pod pomnikiem Wielkiej Kuciapy i złożenie wieńców w celu zdjęcia lubelskiej klątwy sezonu 2005.

Kontakt gg: 9308

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#1164 Postautor: Dobromir » 28 maja 2005, o 17:22

Co do Kevlarów to Trumna katuje swój już chyba 5 sezon i nie przeszkadza to mu w przyzwoitej jeździe. Oszczędny chłopak.

Koper
Trener
Kontakt:

#1165 Postautor: Koper » 29 maja 2005, o 18:42

Mamy potencjalny dream team jesli poskladamy osiagniecia naszych zuzlowcow z 3 ostatnich meczow;-) Jesli w jednym meczu Jeleniewski i Kylmaekorpi pojechaliby jak z Gorzowem w Lublinie, Pietraszko jak z Opolem, Frankow jak w Gorzowie a do skladu i do formy powrociliby po kontuzjach Lyko,Kepa i Piszcz to kazda druzyna moze obawiac sie sily razenia TZ Sipma Lublin :lol:

Ylipulli

#1166 Postautor: Ylipulli » 1 czerwca 2005, o 08:51

mam propozycję: otóż skoro zajmujemy tak eksponowane miejsce w tabeli, upowazniające nas o baraże, ale o I ligę to czy przypadkiem dyrekcja klubu nie powinna obnizyć cen biletów, choćby o 2 zyle ???
P.S. Falubaz Zielona Góra wychodzi na przeciw swoim fanom i obniża ceny biletów na najbliższy mecz z Polonią Bydgoszcz !!! Ładny gest.
Panowie szkoda trzepać d....pe kibicom, gdy w zamian nie ma sie nic dobrego do zaoferowania .
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Soluk
Kontakt:

#1167 Postautor: Soluk » 1 czerwca 2005, o 09:48

Dobromir pisze:Co do Kevlarów to Trumna katuje swój już chyba 5 sezon i nie przeszkadza to mu w przyzwoitej jeździe. Oszczędny chłopak.

Bo zbiera na busa :lol: :lol: :wink:

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#1168 Postautor: prt » 2 czerwca 2005, o 10:06

WAŻNA INFORMACJA DLA MŁODYCH "PODRÓŻNIKÓW"

to moze byc pomysl na wakacyjne wyjazdy, w tym takze wyjazdy na mecze lubelskich Koziolkow.

dowiedzialem sie o dosc atrakcyjnej ofercie PKP dla uczniow i
studentow na wakacje. kupuje sie bilet na 2 miesiace za 150 PLN i mozna
jezdzic bez ograniczen pociagami IC, Ex oraz TLK dokupujac tylko, jesli
trzeba, miejscowke.
ja zastanawiam sie nad takim zakupem - wydaje sie atrakcyjny!

szczegoly oferty zatytulowanej LATAWIEC tutaj:
http://www.intercity.com.pl/199

a tutaj lista pociagow, ktore sa obslugiwane:
http://www.intercity.com.pl/scripts/tra ... train_list

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Krychs
Senior

#1169 Postautor: Krychs » 2 czerwca 2005, o 10:31

Prt z tym pomysłem na wyjazdowe mecze lubelskich koziołków to się trochę zagalopowałeś :) 8)
W ofercie PKP są tylko dwa pociągi z Lublina, w dodatku jedynym "miastem żużlowym", do którego można dojechać jednym z nich jest ekstraligowy Gdańsk.
Co do korzystnej oferty wyjazdów dla młodzieży to trzeba wziąść pod uwagę jeszcze koszt miejscówki, który jest wysoki.

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#1170 Postautor: prt » 2 czerwca 2005, o 12:10

Krychs pisze:W ofercie PKP są tylko dwa pociągi z Lublina, w dodatku jedynym "miastem żużlowym", do którego można dojechać jednym z nich jest ekstraligowy Gdańsk.
Co do korzystnej oferty wyjazdów dla młodzieży to trzeba wziąść pod uwagę jeszcze koszt miejscówki, który jest wysoki.

wiem, ze nie wszedzie da sie dojechac pociagami a juz zwlaszcza InterCity albo Expresami, ale lepiej chyba podjechac w dosc dobrych warunkach za 5 zlotych do duzego miasta (Katowice, Poznan, Szczecin, Torun, Kalisz), z ktorych juz baaaaardzo blisko do interesujacych nas miast (Rybnik, Gorzów Wlkp., Ostrów Wlkp., Grudziądz). (a! do Opola mozna bezposrednio dojechac, ale w tym roku to juz chyba nie bedzie po co! :P ).

miejscowki takie drogie nie sa. maksymalnie kilkanascie zlotych na najdluzszych trasach.

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#1171 Postautor: Saint » 2 czerwca 2005, o 14:55

prt pisze:
miejscowki takie drogie nie sa. maksymalnie kilkanascie zlotych na najdluzszych trasach.

Wiadomość z radia RMF FM - wypowiadał się Pan z PKP... miejscówki od 18 do 100 PLN... :wink:.. dodatkowo trzeba mieć mniej niż 24 lata

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1172 Postautor: Cooper » 2 czerwca 2005, o 18:22

Saint pisze: miejscówki od 18 do 100 PLN...
:shock:
Na jakiej trasie??
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Davv
Kadrowicz

#1173 Postautor: Davv » 2 czerwca 2005, o 20:00

Lublin - Bałakowo - Trumna będzie jeźdizł :wink:

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#1174 Postautor: prt » 2 czerwca 2005, o 20:08

Saint pisze:Wiadomość z radia RMF FM - wypowiadał się Pan z PKP... miejscówki od 18 do 100 PLN... :wink:.. dodatkowo trzeba mieć mniej niż 24 lata

kwestia wieku: PRAWDA. oferta dotyczy wylacznie studentow i uczniow urodzonych w 1981 lub pozniej.

kwestia cen miejscowek: NIEPRAWDA. nie mam calej tabeli miejscowek, ale sprawdzilem wyrywkowo na bardzo dlugich trasach na stronie www kolei i:
dla TLK miejscowka kosztuje 3 PLN
dla Ex 10 PLN
dla IC 18 PLN

Siwek Patataj

#1175 Postautor: Siwek Patataj » 2 czerwca 2005, o 20:25

Opowiem Wam historyjkę z mojego życia, sprzed miesiąca, nawiązując właśnie do propozycji PRT.

Moja żona regularnie podróżuje (niestety pociągiem) na trasie Warszawa-Katowice. Jako, że PKP szumnie zapowiedziało uruchomienie Tanich Linii Kolejowych, postanowiliśmy wypróbować jak wygląda to w rzeczywistości. W końcu i cena atrakcyjna (27 PLN + 3 PLN miejscówka) i godzina odjazdu tego pociągu z Warszawy do Katowic idealnie odpowiadająca potrzebom mojej żony (4:40). Sprawdziłem w necie, pociąg jest, odjeżdża z tego i tego peronu. Wstajemy o godz. 3:00, szybki prysznic, jakaś kawka, lecimy na dworzec. Na Centralnym jesteśmy o 4:15, by kupić bilet. Otwarta jedna kasa!!!, a w ogonku ok. 30 osób, w dodatku... wszystkie czekają na ten pociąg, bo w zasadzie inny o tej godzinie z Warszawy nie odjeżdża :). Oczywiście pani w okienku nie zdążyła nam sprzedać biletów. Mówi się trudno, lecimy na peron bo akurat zapowiadają, że pociąg wjeżdża. W końcu 6 PLN za wypisanie biletu to nie majątek, ale... tak to jest właśnie na PKP, zrobią wszystko byś nie zdążył tego biletu kupić i byś musiał dopłacić za jego wypisanie u konduktora. Ale co tam. To nie majątek, więc lecimy na peron, pociąg wjeżdża i... osłupieliśmy :) :) :). Pociąg nie miał... wagonów 2 klasy :) :) :). Same kuszetki i 1 klasa !!! :) :) :) Takie to tanie linie kolejowe :). Myślałem, że może czegoś nie zauważyłem w rozkładzie i że ten pociąg może rzeczywiście nie powinien "ciągnąć" wagonów 2 klasy. Ale gdzie tam. W rozkładzie jasno widać, że pociąg powinien mieć normalnie wagony 2 klasy. Lecę więc do konduktora i pytam się, gdzie są wagony 2 klasy, na co on ubawiony niemal do łez poinformował mnie, że dzisiaj ten pociąg wagonów 2 klasy mieć nie będzie :) :) :)

Żona pojechała 1 klasą, za bilet zapłaciła 2 razy więcej niż powinna. Ale to nie koniec opowieści. Następnego dnia, jak odbierałem ją z dworca poszedłem do informacji zapytać dlaczego ten pociąg przyjechał z wagonami tylko 1 klasy. A pani w informacji mnie oświeciła, że... takiego pociągu to w ogóle nie ma i ona nie ma zielonego pojęcia co wtedy wjechało na peron. Wymiękłem i stwierdziłem, że jak kiedykolwiek zobaczę protestującego kolejarza, to mu zwyczajnie nakopię dupy.

pozdrawiam
lucki73

PS. Busem pewniej i przyjemniej. Sorry oczywiście za tak długi OT.