Występy lubelskich juniorów
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Niedobrze sie stalo.
Szkoda chlopaków.
Jednak napewno ich obecność w meczu z Gorzowem niewiele by zmienila. Praktycznie w każdym biegu przywoziliby zera, jednak zawsze moze sie udać jak w meczu chyba z Grudziądzem (nie jestem pewien) gdy Kępa jechał z Focusem przez 3 kolka na 5:1. A Dominiczak, a napewno Wrona i inni nie jest w stanie tego zrobić. Może Kacper pojedzie bez zębów na przedzi (napewno pogorszy to jego aerodynamike
) Może już pokazać, że jest facetem z jajami. Åyko to nie pojeździ juz szybko. LiczÄ™, że na tor wyjadÄ… Kacper i Dominiczak. Nie chodzi teraz o punkty, ale o jako taie widowisko i nabranie doÅ›wiadczenia przez Kacpra.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
[quote="Davv"] Może Kacper pojedzie bez zębów na przedzi (napewno pogorszy to jego aerodynamike
) Może już pokazać, że jest facetem z jajami.\quote]
To, że zęby nie są ważne w jeździe na żużlu
nie oznacza, że Kacper pojedzie. To na pewno cholernie boli i myślę, że nie ma mowy,żeby jutro pojechał. I nic tu nie ma do rzeczy czy facet "ma jaja, czy nie" , pozdr.
To, że zęby nie są ważne w jeździe na żużlu
Ja wcale nie wymagam od niego że ma jechać. To napewno boli i współczuje mu bo sam dentystów unikam. Napisałem tylko, że bez zębów da się jechać. I jeśli będzie w stanie wyjechać na tor to napewno dostanie duże brawa nie tylko ode mnie i pokaże niektórym naszym zawodnikom jak wygląda mężczyzna.
Davv pisze:Niedobrze sie stalo.Szkoda chlopaków.
Jednak napewno ich obecność w meczu z Gorzowem niewiele by zmienila. .
Jeśli ktokolwiek myślał choc o remisie to zmieniła by zajebiście dużo
A tak kurwa, wpizdu. Mało tego że w tym meczu mogła coś zmienić...
Mecz z Opolem to może mecz o 2 lige i jak przerżniemy (a chłopaki pewnie nie wystąpią) to ja pierdole. Koniec żużla w Lublinie
I w dupie mam ostrzeżenia za bluzganie... wkurwiłem sie
Nie rozpieszcza nas ten sezon. Oj nie rozpieszcza...
Wiadomość o kontuzjach Kacpra i Kamila bardzo mnie wczoraj zasmuciła. Oto relacja z oficjalnej strony Polonii Bydgoszcz:
http://www.btzpolonia.pl/news_szcz.php?id_n=403
Zwróćcie uwage na żenujÄ…cy poziom owej relacji. "Krzysztof Åyko", "lubliÅ„ski zawodnik". Gratulujemy Polonii Bydgoszcz oficjalnej
Ps. Czy wie ktoś nieco więcej na temat kontuzji naszych juniorów??? Czy potwierdza się podejrzenie złamania nogi u Kamila???
Wiadomość o kontuzjach Kacpra i Kamila bardzo mnie wczoraj zasmuciła. Oto relacja z oficjalnej strony Polonii Bydgoszcz:
http://www.btzpolonia.pl/news_szcz.php?id_n=403
Zwróćcie uwage na żenujÄ…cy poziom owej relacji. "Krzysztof Åyko", "lubliÅ„ski zawodnik". Gratulujemy Polonii Bydgoszcz oficjalnej
Ps. Czy wie ktoś nieco więcej na temat kontuzji naszych juniorów??? Czy potwierdza się podejrzenie złamania nogi u Kamila???
- Łoptymista
- Trener
go! pisze:Davv pisze:Niedobrze sie stalo.Szkoda chlopaków.
Jednak napewno ich obecność w meczu z Gorzowem niewiele by zmienila. .
Jeśli ktokolwiek myślał choc o remisie to zmieniła by zajebiście dużo![]()
![]()
A tak kurwa, wpizdu. Mało tego że w tym meczu mogła coś zmienić...
Mecz z Opolem to może mecz o 2 lige i jak przerżniemy (a chłopaki pewnie nie wystąpią) to ja pierdole. Koniec żużla w Lublinie![]()
![]()
I w dupie mam ostrzeżenia za bluzganie... wkurwiłem sie
Jesli chodzi o mecz z Opolem to zgoda obecnosc Kamila i Kacpra napewno byÅ‚aby ważna (z Opolem Kacper powinien juz jechac) ale nie z Gorzowem. Nie wierze ze stanie sie cud i zaczna jechac jak Hlib. Wiec wynik meczu z Gorzowem w 99% zależy od seniorów i Joonasa. A na Opole zgoda przydaÅ‚by siÄ™ Åyko i to bardzo.
-
meridol
No ja też bym się zdołował jakbym w jego wieku stracił jedynki (zresztą w moim wieku też się przydają
). Mam tylko nadzieje, że jako człowiek objeżdżony na crossie i niejednokrotnie kontuzjowany, Kacper ma dość silną psychę i nie zrezygnuje tak łatwo z obiecującej kariery....Trzymaj się Kacper

-
Michael
Fork pisze:PILNE !!!
CZY WIE KTOAS O KTOREJ JEST JUTRO RUNDA MDMP ??
Jak na mój gust to o 17:
viewtopic.php?p=68669#68669
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Madlene pisze:a czy ceny wejsciowek sa znane:P? Może bedzie tak jak jutro na MDMP w Zielonej Górze? Tam kupuje sie program za 5 zeta i wchodzi się na ten program...
A czy będą tam programy normalne i ulgowe
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?