7 urodziny forum
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
czat jest mój. Moderować go nie mogę od paru już lat z prostego względu: albo jestem na tych meczach, albo nie ma mnie w domu. Na czacie jest kilka osób, które mają opa i generalnie nigdy nie było na nie skarg. Kto dał prawa opa Bartexsowi - nie mam zielonego pojęcia. Na chwilę obecną wszyscy dotychczasowi operatorzy czata stracili swoje uprawnienia a powołani zostaną nowi. Nad kandydaturami musze się zastanowić. Ewentualne CV (a w przypadku dziewczyn również foto
) zgłaszać na pw.
Pozdr.
Pozdr.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Bartexs, mks montex i wiele innych to ten samo koleżka - Bartosz G. obecnie korespodent przegladzuzlowego.pl Jego kontakty z klubem ograniczają się do roznoszenia plakatów, którym to roznoszeniem w tysiacach sztuk chwali sie na forum. Podanto czasem ma do zaoferowania plakaty, które zostały mu z poprzednich meczy (nie udało mu sie roznieść bo za dużo nabrał). Zamieszkały na Czechowie (adres do wiadomości redakcji) ostatnio nieźle ustawia całą redakcje przeglądu żużlowego. Ma chlopak rozmach, czekac tylko az zaloży plakietke z napisem wicepreses.
ps. kiedyś miał konszachty z meesha
Ostatnio zmieniony 31 maja 2005, o 10:20 przez Shack, łącznie zmieniany 1 raz.
ja byłem tylko 2 razy w zyciu na czacie. Wczoraj i na meczu z Ostrowem i musze przyznac, ze poprzednio atmosfera była duuużo lepsza. Natomiast wczoraj było rzeczywiscie nieciekawie. Bartexs zachowuje sie jak dziecko, ktore dostalo pewien przywilej i chce pokazać, ze dzieki niemu jest lepszy od innych. Wyrzucanie z czata Grześka i Coopera było prostackie. Nie wyrzucal za to goscia ktory wszedl i zaczal bluzgac bez powodu. Dopiero po kilku minutach to zrobil. Osobiscie nie mam nic przeciwko rozmowie o innych meczach pod warunkiem, ze pisze sie kto z kim gra a nie same wyniki, bo z tego rzeczywiscie mogą wychodzic jakies dziwne nieporozumienia. Oby przy okazji nastepnych meczy nie bylo juz takich sytuacji, a sytuacja z MOTOREM po prostu mnie smieszy, nawet adminom na forum to nie przeszkadza (a przynajmniej głośno o tym nie mówią), ale bartexs chcial sie wykazac swoją olbrzymią mocą i bawił się w zastraszanie
. Jesli w poprzednim sezonie naprawde było tak dobrze to pozostaje tylko wierzyc, ze od nastepnego meczu bedzie podobnie

Shack pisze:no przecież chwalił sie niejaki bartexs1 ze pisze do przegladu niedawno a forum, chyba ze bartex1 to nie bartexs a bartexs to nie Bartek G. tylko bartex1 to Bartek G.
- Łoptymista
- Trener
sting126 pisze:Shack pisze:Bartexs, mks montex i wiele innych to ten samo koleżka - Bartosz Golonka
Pewien jestes,ze to ten sam gosc?? Bo juz sobie nagrabil rowno...
Bartek widzisz jak ci wszyscy zazdrośnicy i medialni niespełnieńcy co nie piszą do PŻ podnoszą łby byle tylko ci dowalić. Nie daj się im. Prawdziwi kibice są z Tobą. Widzą jak dużo zrobiłeś i jakie masz fajne info z klubu. Tak trzymaj!! Pisz więcej bo bez Ciebie to forum padnie i będzie wiało nudą.
A ja tam się setnie bawiłem wczoraj na czacie
Shacku, a jakie ja miałem "konszachty" z bartexs'em
Jeśli to rzeczywiście on występował na tym forum również jako mks_montex vel MKS_LUBLIN to miałem z nim jedynie "mały" zatarg w temacie "Był będzie jest Motor RKS"
Z tego samego powodu byłem podczas meczu z Opolem na czacie prześladowany, ciemiężony i wielokrotnie straszony banicją
Z tego powodu w dniu wczorajszym występowałem na czacie incognito i undercover
(A cham Mikas mnie zdekonspirował
) A i tak mój nick nie spodobał się wszechmocnemu bartexs'owi i znów chciał mnie wyrzucać
Krótko mówiąc jaja jak berety
Pozdrawia
JesperJensen
edit by mikas:
Ty chyba bardzo chcesz dostać ostrzeżenie za obrazanie innego użytkownika forum i do tego moderatora
edit by meesha:
Shacku, a jakie ja miałem "konszachty" z bartexs'em
Jeśli to rzeczywiście on występował na tym forum również jako mks_montex vel MKS_LUBLIN to miałem z nim jedynie "mały" zatarg w temacie "Był będzie jest Motor RKS"
Pozdrawia
JesperJensen
edit by mikas:
Ty chyba bardzo chcesz dostać ostrzeżenie za obrazanie innego użytkownika forum i do tego moderatora
edit by meesha:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:A ja tam się setnie bawiłem wczoraj na czacie![]()
![]()
![]()
Shacku, a jakie ja miałem "konszachty" z bartexs'em![]()
![]()
![]()
![]()
Jeśli to rzeczywiście on występował na tym forum również jako mks_montex vel MKS_LUBLIN to miałem z nim jedynie "mały" zatarg w temacie "Był będzie jest Motor RKS"![]()
oto własnie mi chodzilo
Shack pisze:Bartexs, mks montex i wiele innych to ten samo koleżka - Bartosz G. obecnie korespodent przegladzuzlowego.pl Jego kontakty z klubem ograniczają się do roznoszenia plakatów, którym to roznoszeniem w tysiacach sztuk chwali sie na forum. Podanto czasem ma do zaoferowania plakaty, które zostały mu z poprzednich meczy (nie udało mu sie roznieść bo za dużo nabrał). Zamieszkały na Czechowie (adres do wiadomości redakcji) ostatnio nieźle ustawia całą redakcje przeglądu żużlowego. Ma chlopak rozmach, czekac tylko az zaloży plakietke z napisem wicepreses.
A ja się tak spytam, gdzie święte oburzenie tych adwokatów, którzy tak się zbulwersowali, gdy na forum padło nazwisko innego forumowicza, także udzielającego się w mediach co prawda papierowych i co prawda lokalnych
yamahaR1 pisze:pojawi się kiedyś informacja, że mecz z Opolem się odbył ?? Rozumiem, że pisanie jakiejś szczegółowej relacji może potrwać ale jakiś wynik meczu chyba można podać na stronie głównej
http://www.tzlublin.com/index.php?actio ... ews&id=212
METHANOL ADVENTURE TEAM
Chciałbym pochwalić autorów strony za coraz większą ilość informacji i lepszy niż dotychczas sposób ich serwowania. Przyzwyczajony do strasznej stagnacji i nudy, dziś po kilku dniach przerwy zajrzałem na witrynę, a tu wysyp informacji o zagranicznych startach naszych orłów, ślubie Tomka Piszcza i półfinale Srebrnego Kasku! Total szok! Gratuluję i oby tak dalej