Joonas Kylmaekorpi w TÅ»!!!
Dorobek Joonasa przyzwoity - wszak przeciwnicy "pierwyj sort": Jonsson, Max, Karlsson, Andersen, do tego Ermolenko i Topinka. Ale nie udalo sie wygrac zadnego biegu - moze wciaz odczuwa skutki wypadku. Na uwage zasluguje dorobek Pawla Hliba - 10 punktow plus bonus. Pawla chyba rozpiera energia 
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Dorobek Joonasa bardzo przyzwoity. Na sportowych faktach jest napisane, że jechał 7 razy. Ma "na rozkładzie" między innymi Maxa i Andersena. Poza tym, niezła musi być z niego "zadziora", bo wykluczenia ma po upadkach. I właśnie takiego walczaka nam potrzeba.
Mam tylko nadzieję, że nic mu się nie stało
, pozdr.
Mam nadzieje, ze w piatek dojdzie do meczu ze Stala i w koncu zapoznamy sie z forma Joonasa. Dzisiaj pojechal poprawnie i pewnie uciulalby wiecej oczek, gdyby nie te wykluczenia.
Teraz czekaja nas dwa mecze w 3 dni i dobry wynik zalezy w nich rowniez od postawy Joonasa, mysle jednak, ze fin zaprezentuje sie ze swojej najlepszej strony i odniesiemy chociaz jedno zwyciestwo w weekend
Pozdro
Teraz czekaja nas dwa mecze w 3 dni i dobry wynik zalezy w nich rowniez od postawy Joonasa, mysle jednak, ze fin zaprezentuje sie ze swojej najlepszej strony i odniesiemy chociaz jedno zwyciestwo w weekend
Pozdro
Pisanie, ze Hlib objechal Joonasa to moim zdaniem razace naduzycie ,, wystarczy zauwazyc ze obaj startowali w barwach tej samej druzyny. Moze wlasnie to Joonas go asekurowal przed natretnymi atakami Hansa Andersena (bieg nr 14) ??
Generalnie mozna zauwazyc ze Joonas zostal objechany w doslownym tego slowa znaczeniu przez braci Karlsonow i Andreasa Jonsona ... moim zdaniem zadnej ujmy mu to nie przynosi. W koncu nie w kazdym sezonie w TZ musi jezdzic najlepszy zawodnik I ligi
pozdrawiam
shasdil
Generalnie mozna zauwazyc ze Joonas zostal objechany w doslownym tego slowa znaczeniu przez braci Karlsonow i Andreasa Jonsona ... moim zdaniem zadnej ujmy mu to nie przynosi. W koncu nie w kazdym sezonie w TZ musi jezdzic najlepszy zawodnik I ligi
pozdrawiam
shasdil
Dzisiaj Joonas na wyspach slabiutko - tylko 3 punkty i znowu zaliczyl upadek:
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=65983
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=65983
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Mam tylko nadzieje ze Joonas nie jest takim fighterem jak piszczo
bo wiadomo jak to sie konczy. A czy jego upadki nie sa spowodowane czasem nadmierna ambicja tak jak u tomka?- Patrzcie zdobywa punkty w meczu walczy o nie ale tez upada! A to czasem konczy sie kontuzja, oby w tym sezonie go omijaly, ale...
Ja tylko się troche obawiam czy Jonas da radę pojechać na dobrym poziomie w niedzielę. Ostatnio Szwecja Anglia w piątek u nas z Gorzowem, w sobote Niemcy, w niedziele bardzo ważny dla nas mecz z Opolem . Widać, że Jonas się nie oszczędza upadki też mu się zdarzają, mam nadzieje, że da rade
No to dzisiaj zobaczymy debiut FINKI w TÅ»-cie. Pogoda jest super, padać niepowinno wiec mecz sie powinien odbyć. Szkoda, że nie zobaczymy Kamila Åyko, ale mam nadziejÄ™, że nasz nowy obco pojedzie za dwóch i przywiezie dwucyfrowy wynik. Licze na 12 pkt. Zobaczymy co bÄ™dzie po meczu. Powodzenia Joonas.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Widzieliscie co on dzisiaj wyprawial !!!!!!!!!!!!! Takiego zawodnika nam trzeba !!!!!!
Lepszego debiutu nie mogl sobie wymarzyc
A najlepsze bylo jak jechal na pierwszym miejscu i zaczal reka machac w strone kibicow
Teraz niech sie Opole boi o niedzielny mecz, bo w takiej formie jakiej jest Joonas to zawodnicy Kolejarza nie beda mieli nic do powiedzenia
Pozdro
Lepszego debiutu nie mogl sobie wymarzyc
A najlepsze bylo jak jechal na pierwszym miejscu i zaczal reka machac w strone kibicow
Teraz niech sie Opole boi o niedzielny mecz, bo w takiej formie jakiej jest Joonas to zawodnicy Kolejarza nie beda mieli nic do powiedzenia
Pozdro
- jas
- Senior
- Kontakt:
Manitou pisze:Weź pod uwagę patryk kilar, że sam Joonas meczu nie wygra...jak sobie Pietruch nie przypomni jak się jeździ, to lipa będzie straszna...no i oczywiście Jeleń musi nadal spełniać rolę krajowego lidera tak jak dziś
akurat o Focusa jestem w Opolu spokojny, mam obawy co do Jelonka natomiast - opolski tor jest zwyczajnie za dlugi dla niego. ale jesli przywiezie w niedziele 8 pkt, to bede szczesliwy i mysle, ze wtedy mamy szanse na 2 pkt.
a zeby bylo na temat - a nie mowilem, ze bedzie Janusz wymiatal
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
Fin był dzisiaj fenomenalny
Fantastyczne spasowanie się z torem,ataki z każdej pozycji,
walka przez 4 okrążenia (jeśli było to konieczne),debiut marzenie
Tak,to machanie do kibiców w jednym z biegów -mistrzostwo świata!
Trochę się obawiałem tego debiutu ale na szczęście to co zobaczyłem przerosło moje
oczekiwanie.
Brawo,brawo i tak trzymać
walka przez 4 okrążenia (jeśli było to konieczne),debiut marzenie
Tak,to machanie do kibiców w jednym z biegów -mistrzostwo świata!
Trochę się obawiałem tego debiutu ale na szczęście to co zobaczyłem przerosło moje
oczekiwanie.
Brawo,brawo i tak trzymać
-
nienawidze-zstk
Genialny debiut. Widać powróciło szczęście do obcokrajowców
Walczy ile może, chociaż było widać w ostatnich biegach zmęczenie (i chyba życiówke Palucha
). Ten numer z machaniem do nas jak jechał na 1 miejscu to chyba 1. raz widziałem
Nareszcie jedziemy w dobrym kierunku... GREAT WORK JOONAS !!!! THANK YOU 
Ostatnio zmieniony 20 maja 2005, o 19:26 przez nienawidze-zstk, łącznie zmieniany 1 raz.
Nienawidze zstk
Ma ktoś może zdjęcie Joonasa w jakiejś lepszej jakości i większej rozdzielczości, to sobie wydrukuje, oprawie w ramki i powieższe nad łóżkiem
. Jak widziałem co on wyprawia, to myślałem, że wyjde z siebie i stanę obok. Cudownie, przepięknie, genialnie
I tu teraz można sobie pogdybać: co by było gdyby Joonas był u nas od początku
Mydaje mi się, że nie walczylibyśmy o utrzymanie, ale o e-lige. No cóż. Debiut Joonasa pierwsz klasa 
I tu teraz można sobie pogdybać: co by było gdyby Joonas był u nas od początku
To jechalismy przez ta Serbie:)
Wielkie gratki za występ dla Joonasa
Pokazał sie ze świetnej strony, po epizodzie z Jensenem w koncu mozemy znowu powiedziec ze mamy mocnego obcokrajowca. Jak ktoś słusznie zauwazyl pod koniec jednak zabraklo mu sił, jadać z Adamem we dwoch na Palucha to sie powinno wygrać start i cholować Adama, ktory zaliczyc dzis bardzo slaby wystep. Jednak miał prawo być zmeczony i nie mam o ten bieg pretensji, po prostu szkoda, bo w przypadku zwyciestwa 5:1 szansa na zwyciestwo była dosyć spora. Jedno co mi sie nie podoba to jego technika jazdy, bo po tym co zobaczylm to nie dziwie sie ze w ferworze walki często upada
. Techniką troche przypomina Frankowa, ale na szczęscie wyniki jego i Franka to niebo i ziemia
. Åšwietny debiut i oby tak dalej Joonas, ja wierze ze poprowadzi on nas do zwyciestwa w Opolu 
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Technika ? Co Ci się w niej nie podobało ? Te pieknę nożyce ? Jeśli chodzi Ci o tą nogę przy wejściu w łuk to jest to poprostu jego styl jazdy. Technicznie jechał bardzo dobrze. Niewiele można mu zarzucić. Szybko znalazł optymalną ściężke, tor nie sprawiał mu raczej kłopotów. Dodatkowo był bardzo szybki i walczył o każdy centymetr toru. Starty może miał nienajlepsze ale dociąg do pierwszego łuku był OK
Oby tak w każdym meczu. Upadki to już druga strona medalu...
Great job Joonas !
P.S. Póki co nie wychwalajmy Go pod niebiosa. Niech potwierdzi swoją formę w kolejnych meczach.
Great job Joonas !
P.S. Póki co nie wychwalajmy Go pod niebiosa. Niech potwierdzi swoją formę w kolejnych meczach.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2005, o 19:44 przez Apocalips, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Manitou pisze:Weź pod uwagę patryk kilar, że sam Joonas meczu nie wygra...jak sobie Pietruch nie przypomni jak się jeździ, to lipa będzie straszna...no i oczywiście Jeleń musi nadal spełniać rolę krajowego lidera tak jak dziś
Wiem, ze Joonas sam nam meczu nie wygra niestety, ale jestem optymista przed Opolem.
Wierze, ze Focus zechce sie poprawic, a ten dzisiajszy mecz wplynie na niego mobilizujaco.
Bardziej martwi mnie forma Franczeska, gdyz jak dzisiaj to bylo widac, moze on przywozic 3, ale rownie dobrze same zera...
skuba pisze:Ma ktoś może zdjęcie Joonasa w jakiejś lepszej jakości i większej rozdzielczości, to sobie wydrukuje, oprawie w ramki i powieższe nad łóżkiem![]()
. Jak widziałem co on wyprawia, to myślałem, że wyjde z siebie i stanę obok. Cudownie, przepięknie, genialnie
![]()
I tu teraz można sobie pogdybać: co by było gdyby Joonas był u nas od początkuMydaje mi się, że nie walczylibyśmy o utrzymanie, ale o e-lige. No cóż. Debiut Joonasa pierwsz klasa
Jak Joonas bylby od poczatku sezonu u nas to na pewno wygralibysmy z GTZ, powalczylibysmy z ROW-em i przede wszystkim z Krosnem, ale jeszcze nic straconego
Joonas jest u nas i to mnie bardzo cieszy...chyba dobrze sie stalo, ze Klingberg zwlekal z podpisaniem umowy
Pozdro