Gawrzyk pisze:Wydanie pieniedzy do kasy też trochę trwa. Gro ludzi odebrało pieniądze po meczu. Dużo osób przyjechało na stadion kolo 19-20 i odbierali pieniadze w klubie. Kto nie zdązył może to zrobić dziś, jutro czy pojutrze.
Ja wszystko rozumiem,że wydanie pieniedzy do kasy trwa.I pewnie wiele osób poczekałoby,lub wróciło po zmianie ubrania,ALE POWINNA BYC TAKA INFORMACJA jasno napisana lub ogłoszona.
Gdybyśmy wiedzieli co jest grane,kazdy wybrałby - czeka , albo,wraca na 2/3 dzień
A tak tłumy kłębiły sie pod wszystkimi kasami,kazdy rozglądał sie , a wszyscy jednakowo zdezorientowani.
I własnie o brak informacji mam pretensje.Takie sytuacje mogą się powtarzac........można z wczorajszego dnia wyciągnąć wnioski na przyszłość , czy nie za bardzo ?????????????
.........

........
[ Dodano: Pon 16.05.2005 19:34 ]sting126 pisze:dowiedza sie dzis z Teleexpressu o 17 bo tam tez bedzie ogloszone.
To jest też przysłowiowa musztarda po obiedzie.Ci co nie maja netu mogą tez nie ogladac Teleekspresu.
Władze powinny poczytać posty ludzi z Gorzowa w tym temacie.........kasy maja umieszczony na stałe napis o ew.zwrocie pieniedzy za bilet za bilet,czy u nas wszystko musi byc robione "po lubelsku" ? Czy nie mozna brac przykładu z klubów ktore maja więcej wyobrazni ?
[ Dodano: Pon 16.05.2005 19:54 ]JAG pisze:trudno powtórze i ja:czy bilety bedą respektowane na meczu powtórzonym?
czy w sobote również mozna sie zgłosic po kasę bo w/w godziny na tygodniu mi zupełnie nie leżą.
czekam na precyzyjniejszą informację niz ta obecna na str.gł.
Pisze juz 3 PW.....napisałam przed południem w tym temacie,że dodzwoniłam sie do klubu i pani "zapodała mi"..........pieniadze beda zwracane jutro i pojutrze w godz.9.00-13.00,być moze do konca tygodnia,ale tylko te godz..niestety. Pozdr.