Co z biletami?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
woocash
Szkółkowicz

#26 Postautor: woocash » 16 maja 2005, o 17:34

Gawrzyk napisal:
Wydanie pieniedzy do kasy też trochę trwa. Gro ludzi odebrało pieniądze po meczu. Dużo osób przyjechało na stadion kolo 19-20 i odbierali pieniadze w klubie

zgadza sie, tylko szkoda ze w tym czasie nie poinformowano o tym kibicow bedacych na stadionie, poza tym szkoda ze klub ma ludzi w glebokim powazaniu o czym swiadczy sposob w jaki mozna zwracac bilety, a raczej problemy z tym ( tym bardziej jak ktos napisal, ze przychodzi przed godz 13 a tu ...guzik , przyjdz jutro mogla byc jeszcze karteczka) , ponadto dlaczego nikt (admini, dyrektor) nie udziela wreszcie odpowiedzi na pytanie ktore padalo juz kilkakrotnie, czy bilety beda wazne na powtorzony mecz ??? ale tego chyba znow sami kibice beda musieli sie dowiadywac na wlasna reke, bo oficjalnej informacji albo nie bedzie, albo bedzie tak skonstruowana ze ciezko bedzie ja dobrze zinterpretowac ( jak tak ze strony oficjalnej o zwrocie biletow)

Zaratustra
Kadrowicz

#27 Postautor: Zaratustra » 16 maja 2005, o 18:50

Mnie zastanawia jeszcze jeden fakt. Skoro tak dużo ludzi na forum pisze( a przypominam, iż sporo osób nie udziela się w ogóle na forum), że przy odbieraniu pieniążków panował bałagan i wszystko było zorganizowane nieprofesjonalnie to... chyba coś w tym musi być nieprawdaż :?: :!: Myślę więc, że ktoś kompetentny z klubu powinien za zaistniałą sytuację kibiców ( chyba niestety już tych najwierniejszych ) przeprosić i obiecać, że taki bałagan już się nie powtórzy :roll: Tymczasem oprócz krótkiej informacji o godzinach, w których można te pieniążki odebrać panuje cisza i jeszcze kibicom się obrywa za to, że są niezadowoleni. Coś tu chyba jest nie tak... :?

JAG
Senior

#28 Postautor: JAG » 16 maja 2005, o 18:58

trudno powtórze i ja:czy bilety bedą respektowane na meczu powtórzonym?
czy w sobote również mozna sie zgłosic po kasę bo w/w godziny na tygodniu mi zupełnie nie leżą.
czekam na precyzyjniejszą informację niz ta obecna na str.gł.
:),czasami :(

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#29 Postautor: InDorka » 16 maja 2005, o 19:22

Gawrzyk pisze:Wydanie pieniedzy do kasy też trochę trwa. Gro ludzi odebrało pieniądze po meczu. Dużo osób przyjechało na stadion kolo 19-20 i odbierali pieniadze w klubie. Kto nie zdązył może to zrobić dziś, jutro czy pojutrze.

Ja wszystko rozumiem,że wydanie pieniedzy do kasy trwa.I pewnie wiele osób poczekałoby,lub wróciło po zmianie ubrania,ALE POWINNA BYC TAKA INFORMACJA jasno napisana lub ogłoszona.
Gdybyśmy wiedzieli co jest grane,kazdy wybrałby - czeka , albo,wraca na 2/3 dzień
A tak tłumy kłębiły sie pod wszystkimi kasami,kazdy rozglądał sie , a wszyscy jednakowo zdezorientowani.
I własnie o brak informacji mam pretensje.Takie sytuacje mogą się powtarzac........można z wczorajszego dnia wyciągnąć wnioski na przyszłość , czy nie za bardzo ?????????????

......... :? ........

[ Dodano: Pon 16.05.2005 19:34 ]
sting126 pisze:dowiedza sie dzis z Teleexpressu o 17 bo tam tez bedzie ogloszone.

To jest też przysłowiowa musztarda po obiedzie.Ci co nie maja netu mogą tez nie ogladac Teleekspresu.
Władze powinny poczytać posty ludzi z Gorzowa w tym temacie.........kasy maja umieszczony na stałe napis o ew.zwrocie pieniedzy za bilet za bilet,czy u nas wszystko musi byc robione "po lubelsku" ? Czy nie mozna brac przykładu z klubów ktore maja więcej wyobrazni ?

[ Dodano: Pon 16.05.2005 19:54 ]
JAG pisze:trudno powtórze i ja:czy bilety bedą respektowane na meczu powtórzonym?
czy w sobote również mozna sie zgłosic po kasę bo w/w godziny na tygodniu mi zupełnie nie leżą.
czekam na precyzyjniejszą informację niz ta obecna na str.gł.

Pisze juz 3 PW.....napisałam przed południem w tym temacie,że dodzwoniłam sie do klubu i pani "zapodała mi"..........pieniadze beda zwracane jutro i pojutrze w godz.9.00-13.00,być moze do konca tygodnia,ale tylko te godz..niestety. Pozdr.

Awatar użytkownika
Michal_BC

#30 Postautor: Michal_BC » 16 maja 2005, o 21:12

To ja też powtórze: Czy bilety już bez tego kuponu beda ważne na mecz który odbedzie sie w nowym terminie. Bo to co jest napisane na stronce jest troche niesprecyzowane i nie wiadomo czy tyczy się biletów niezuzytych ( czyt: ludzi którzy nie weszli na stadion) czy tyczy się wszystkich biletów bez wyjątków.
Best Club rzÄ…dzi w ISQ...

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#31 Postautor: InDorka » 16 maja 2005, o 21:40

Michal_BC pisze:To ja też powtórze: Czy bilety już bez tego kuponu beda ważne na mecz który odbedzie sie w nowym terminie. Bo to co jest napisane na stronce jest troche niesprecyzowane i nie wiadomo czy tyczy się biletów niezuzytych ( czyt: ludzi którzy nie weszli na stadion) czy tyczy się wszystkich biletów bez wyjątków.

Chyba juz sie czepiasz szczegółów..........czy sa takie osoby,które kupują bilet i nie wchodzą na stadion ? Dla kilku spóżnionych osób nie robionoby akcji z wchodzeniem na wczorajszy bilet w nowym terminie.
Jest nowa informacja na głownej stronie...lepiej póżno niz wcale,ale jesli nie beda honorowane bilety z oddartym kuponem..........TO SOBIE ZNÓW POPISZEMY :) tak jak dzisiaj.

........ :D ........

Awatar użytkownika
Michal_BC

#32 Postautor: Michal_BC » 16 maja 2005, o 21:46

Lepiej się upewnić wcześniej niż później się rozczarować. Informacja jest nieokreślona na stronie więc poczekamy na odpowiedź :]
Best Club rzÄ…dzi w ISQ...

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#33 Postautor: Cz@rek » 16 maja 2005, o 23:13

Oczywiście winą klubu jest że nie ma takich informacji na piśmie gdzieś przy kasie
(tak jak podobno w Gorzowie w czasie całego sezonu-to by się ludzie na pamięć nauczyli
co robić w takich sytuacjach :idea: )
Ale trzeba też jasno powiedzieć że od ponad 15lat (odkąd regularnie chodze na żużel)
i kiedy mecz był przekładany lub przerywany ZAWSZE jest ta sama procedura.
Tzn.Bilety są ważne na powtórkę ,lub kase można odbierać w klubie przez kilka kolejnych
dni :!: Przecież to oczywiste :!: Biletów nie rozprowadza przecież jakiś"konik" pod bramą,
tylko klub TÅ» SIPMA Lublin.

rysiek ochódzki

#34 Postautor: rysiek ochódzki » 16 maja 2005, o 23:52

Dajcie,karwa,znac co jest z biletami!!! Siedze w olsztynie i nie mam zans na manewr ;).

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#35 Postautor: boxing » 17 maja 2005, o 02:05

rysiek ochódzki pisze:Dajcie,karwa,znac co jest z biletami!!! Siedze w olsztynie i nie mam zans na manewr ;).

Chyba "Dajcie, KARWAN, znac co z biletami!!!" :wink: Jak mniemam kolega Ochodzki przerzucil sie na Apatora, bo liga wyzej i z Olsztyna blizej :lol: ("Ja nie czuje, ze rymuje" - cyt.) :lol:
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
stalg3
Kontakt:

#36 Postautor: stalg3 » 17 maja 2005, o 08:09

Cz@rek pisze:tak jak podobno w Gorzowie w czasie całego sezonu-to by się ludzie na pamięć nauczyli
co robić w takich sytuacjach :idea:

Dokładnie, w Gorzowie jest przymocowana tabliczka na stałe, ze wskazówkami co w takich sytuacjach należy robić.
Obrazek<-Zapraszam !
http://www.stalgorzow.bo.pl - Tutaj też zapraszam :D

Davv
Kadrowicz

#37 Postautor: Davv » 17 maja 2005, o 14:46

No proste, że bilety muszą być ważne na powtórkę. Jeśli by tak nie było to już szczyt głupoty ze strony klubu. W piątek wszyscy idą na meczyk i wchodzą bez problemów.

Pozdrawiam:
Dawidek

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#38 Postautor: Smirnek » 17 maja 2005, o 14:53

Ekstra akurat w piątek mam lekcje do 15:40 i mogę nie zdążyć.
Można jeszcze oddawać bilety?

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#39 Postautor: Łoptymista » 17 maja 2005, o 17:05

Smirnek pisze:Ekstra akurat w piątek mam lekcje do 15:40 i mogę nie zdążyć.
Można jeszcze oddawać bilety?

Spoko... byłeś kiedyś na meczu, który zaczął się dokładnie o wyznaczonej godzinie. :twisted: To zjawisko tak samo powszechne jak wygrywanie 6 w totka. A swoją drogą mi ta godzina też nie odpowiada ale cóż... najwyżej ominie mnie pasjonująca prezentacja i porywająca walka w pierwszym biegu.

meesha
Trener
Kontakt:

#40 Postautor: meesha » 17 maja 2005, o 19:15

Łoptymista pisze:cóż... najwyżej ominie mnie pasjonująca prezentacja...
Przecież prezentację już widziałeś 8) :mrgreen:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

meesha
Trener
Kontakt:

#42 Postautor: meesha » 17 maja 2005, o 19:27

pav pisze:Czy oznacza to, że kibice z biletami z poprzedniej niedzieli będą wpuszczani dopiero po prezentacji? ;)
Oznacza to, że zarówno prezentacji jak i próby toru w piątek nie będzie, bo już były :D :P
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
papi
Trener

#44 Postautor: papi » 17 maja 2005, o 19:41

Gawrzyk pisze:W tym sezonie próby tory zaczynały się bez opóźnien, prezentacje także były o czasie. Za opóźnienie są kary finansowe.

Gawrzyk apropos prezentacji mam pytanie. Czy konieczne jest to chodzenie zawodnikow w kółko :?: :?: . Niestety tempo zawodnikow powoduje ze kazdy mecz zaczyna sie 10 minut pozniej niz powinien. Moim zdaniem wystarczylaby prezentacja przy tasmie startowej i zejscie do parku maszyn, bo chyba zjawisko obejscia toru dookola sie dotyczy wszystkich torow w Polsce :idea:

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#45 Postautor: RadeKas » 17 maja 2005, o 20:22

W niektorych miastach zawodnicy obwozeni sa dookola na ciezarowce, co zreszta zdarzalo sie i u nas nawet w tym sezonie na meczu z Rzeszowem :). Mysle, ze mozna by tak robic na kazdym spotkaniu, chociaz wiaze sie to na pewno z dodatkowymi kosztami finansowymi.

Davv
Kadrowicz

#46 Postautor: Davv » 17 maja 2005, o 21:40

Kosztami?? Jak dla mnie to napewno znajdzie sie jakas firma ktora wypozyczy autko wzamian za jakies male miejsce reklamowe, albo spiker krzyknie ze to firma "taka i taka" z Lublyna wypozyczyla autko. Pozdrawiam.... A co do prezentacji to musi byc, bo ja siadam daleko od startu i moja kobieta musi widziec jak Daniel macha podczas prezentacji. (tak juz ma, co zrobic) :wink:

meesha
Trener
Kontakt:

#47 Postautor: meesha » 17 maja 2005, o 22:06

papi pisze:Czy konieczne jest to chodzenie zawodnikow w kółko :?: :?: . Niestety tempo zawodnikow powoduje ze kazdy mecz zaczyna sie 10 minut pozniej niz powinien. Moim zdaniem wystarczylaby prezentacja przy tasmie startowej i zejscie do parku maszyn, bo chyba zjawisko obejscia toru dookola sie dotyczy wszystkich torow w Polsce :idea:
Jedna podstawowa sprawa o której zdaje się nie wszyscy wiedzą - GODZINA ROZPOCZĘCIA MECZU TO GODZINA PREZENTACJI A NIE PIERWSZEGO BIEGU. Tak więc siłą rzeczy prezentacja nie może "opóźniać" rozpoczęcia meczu gdyż sama w sobie jest tego meczu początkiem :wink: 8)
Druga sprawa - bez sensu żeby tylko wyszli przed "trybunę honorową" (cudzysłów nieprzypadkowy :P ) ale nie powinni chodzić tylko na czymś jechać (możliwości jest wiele). No i kiedy byśmy robili całą "zadymę" gdyby było tak jak piszesz :?: :D

Awatar użytkownika
papi
Trener

#48 Postautor: papi » 17 maja 2005, o 22:48

meesha pisze:Jedna podstawowa sprawa o której zdaje się nie wszyscy wiedzą - GODZINA ROZPOCZĘCIA MECZU TO GODZINA PREZENTACJI A NIE PIERWSZEGO BIEGU. Tak więc siłą rzeczy prezentacja nie może "opóźniać" rozpoczęcia meczu gdyż sama w sobie jest tego meczu początkiem :wink: 8)
Druga sprawa - bez sensu żeby tylko wyszli przed "trybunę honorową" (cudzysłów nieprzypadkowy :P ) ale nie powinni chodzić tylko na czymś jechać (możliwości jest wiele). No i kiedy byśmy robili całą "zadymę" gdyby było tak jak piszesz :?: :D

Wiem, że prezentacja jest rownoznaczna z otwarciem zawodow, ale nikt nie przychodzi na prezentacje tylko na wyscigi, więc na pewno dla sporej częsci jest to opoznianie meczu (mimo, ze jak słusznie zauważyłes jest to wlasnie jego poczatek 8) ).
Jeśli bedzie tak jak mowisz, i zawodnicy beda na czyms jechac to nie ma problemu, ale jak widze ich 10-minutowy niemalze spacer po torze, to mam mieszane uczucia. Oczywiscie że powiniem być czas na rzucanie serpentyn, ale jak nie bedzie zadnego wozu, to juz lepiej robić prezentacje od strony Bystrzycy (jak rok temu na inauguracje z Grudziądzem, pomijając przyczyne prezentacji właśnie w tym miejscu), przynajmniej runda honorowa bedzie krotsza. Choc z drugiej strony, wtedy kibice z 1-ego wirazu nie mieliby okazji porzucać serpentyn :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#49 Postautor: Łoptymista » 18 maja 2005, o 00:03

Gawrzyk pisze:
Łoptymista pisze:Spoko... byłeś kiedyś na meczu, który zaczął się dokładnie o wyznaczonej godzinie. :twisted: To zjawisko tak samo powszechne jak wygrywanie 6 w totka.

Poniosło Cię deko Łoptymisto. W tym sezonie próby tory zaczynały się bez opóźnien, prezentacje także były o czasie. Za opóźnienie są kary finansowe.

1 A gdzie ja pisałem o nieterminowej próbie toru?
2 Dla mnie początek meczu to pierwszy bieg. I jeśli o mnie chodzi to w najbliższy piątek zawodnicy mogą zrobić rundę honorową do okoła naszego stadionu, a później to samo powtórzyć na stadionie Startu. Wielu pracujących i uczących sie kibiców będzie zadowolonych z celebrowania prezentacji i rund honorowej.

go!
Trener

#50 Postautor: go! » 18 maja 2005, o 07:59

Smirnek pisze:Ekstra akurat w piątek mam lekcje do 15:40 i mogę nie zdążyć.

To gdzie ty siÄ™ uczysz? W szkole morskiej? :wink:

Stadion jest tak w mieście usytuowany że łatwo do niego dotrzeć z każdego miejsca