Joonas Kylmaekorpi w TÅ»!!!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#76 Postautor: Gelo » 6 maja 2005, o 17:47

ma ktos jakies fotki jego??

Najwiecej jest na stronie Joonasa: http://www.jkracing.se (zakładka "bilder")

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#77 Postautor: dannie » 6 maja 2005, o 17:51

sam nie wiem co o tym myslec... niby wzmocnienie (ale kto nie bylby wzmocnieniem zastepujac Pulpeta?!) ale nie takie na jakie liczylem (czyt. Klingberg)... moze i bedzie z niego solidny obco ale... to Fin! :) ..nie wiem... jakos nie jestem pewny, ze bedzie on gwarantowal 10 ptk w kazdym meczu a tego nam teraz potrzeba!

ehh... no ale mam nadzieje, ze bedzie to odkrycie roku w polskiej lidze zuzlowej! ;)

P.S ludzie, niech ktos mu wymysli jakas ciekawa ksywe bo z takim nazwiskiem to my dlugo nie wyrobimy! moze ma on juz jakas? Kylme czy cos...

P.S w lacinie "ae" czyta sie jak "e" a w finskim?! kto ich tam wie, to jezyk azjatycki (tak jak wegierski) ;) hehe...
Obrazek

Snys
Zawodowiec

#78 Postautor: Snys » 6 maja 2005, o 18:04

Co do wymowy to juz wiem. Na jego stronce nazwisko pisze sie przez "a - umlaut" a wedlug stronki http://finula.webpark.pl/kieli.html

"a umplaut" = ae = wymawiamy na kształt czegoś pomiędzy a a e, ale zasadniczo bliżej a

Hehe juz widze jego podobizny w avatarach....oby nie trzeba było za kilka meczy przerabiać ich na cos a'la Jensena :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#80 Postautor: dannie » 6 maja 2005, o 18:37

mieliśmy dogadane wszystkie szczegóły kontraktu

skad my to znamy? :twisted:

Czas uciekał, a my nie dostaliśmy podpisanego kontraktu.

Przez lata pracy w żużlu nie spotkałem się z takim zachowaniem

czyzby?! :twisted: :twisted: ...to ja chyba pamietam inny poczatek sezonu niz dyrektor Siwek...
Obrazek

Zaratustra
Kadrowicz