KM INTAR DARTOM Ostrów- TŻ SIPMA Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
papi
Trener

#101 Postautor: papi » 22 kwietnia 2005, o 19:57

Manback pisze:Moim zdaniem powinnismy brac Jensena do Ostrowa i WALCZYĆ!
Daniel, Tomek i Adam powinni zrobić swoje, czyli każdy w granicach 10 pkt. Liczę, że jeden z naszych juniorow objedzie choć jednego ostrowianina w biegu juniorskim. Ponadto myślę, że Franek powinien zdobyć... niemało punktów! Popatrzcie na jego wynik na torze w Ostrowie, w poprzednim sezonie. Wkońcu kiedyś jeździł w barwach Ostrowa. Jeżeli Pulpet sie obudzi (w co wciąż wierzę) to... może być ciekawy pojedynek!

manback widze ze popadasz w hurraoptymizm, tylko nie za bardzo wiem jakie kryteria obierales 8) . Z Pietraszką i Piszczem sie zgodze, z Danielem, no te 8 punktow moze zdobyc, ale 10 to chyba troche przesadziles, wystarczy zobaczyc na nazwiska zawodnikow z Ostrowa - Dym, Pietrzyk, Szczepaniak, Jędrzejak :o , jak Daniel zdobedzie 10 to bedzie rewelacja. W biegu juniorskim tez chyba da sie te 4:2 wyciagnac, ale Franek ma zdobyc niemalo punktow, :roll: to znaczy ile, 4 :?: :?: . Mariusz swoja jazda w Lublinie pokazuje ze znajomosc toru nie ma w jego wypadku nic do rzeczy, potrafi jezdzic tylko w Pile (no moze w Krosnie). A że rok temu pojechal niezle, dobra, ale wez pod uwage jego wyniki z tego sezonu i z poprzedniego, jednak roznica jest :? . Na pulpeta nie licze, wole sie mile rozczarowac 8) :lol: :lol:

Sober
Senior

#102 Postautor: Sober » 22 kwietnia 2005, o 20:19

papi pisze:manback widze ze popadasz w hurraoptymizm, tylko nie za bardzo wiem jakie kryteria obierales 8)

Co w tym dziwnego, ze wierzę w swoją drużynę? :wink: Nie pisałem, że wygramy, pisałem, że możemy powalczyć, wszak naszym ostrowski tor wyjątkowo "siedzi".
Z Pietraszką i Piszczem sie zgodze, z Danielem, no te 8 punktow moze zdobyc, ale 10 to chyba troche przesadziles, wystarczy zobaczyc na nazwiska zawodnikow z Ostrowa - Dym, Pietrzyk, Szczepaniak, Jędrzejak :o , jak Daniel zdobedzie 10 to bedzie rewelacja.

8, czy 10 - co to za różnica? Nie zdziwie sie jak zrobi wynik w granicach 10 pkt.a W ostatnim sezonie, w Ostrowie całkiem, całkiem (3,2,0), a nie należy zapominać, że w tym sezonie to zupełnie inny zawodnik... Poza tym - nazwiska na żużlu nie jezdza.
to znaczy ile, 4 :?: :?: . Mariusz swoja jazda w Lublinie pokazuje ze znajomosc toru nie ma w jego wypadku nic do rzeczy, potrafi jezdzic tylko w Pile (no moze w Krosnie). A że rok temu pojechal niezle, dobra, ale wez pod uwage jego wyniki z tego sezonu i z poprzedniego, jednak roznica jest :?.

Moze i przez ten rok poznał nasz tor, ale tak jak już sam mowil, nie lubi go, w przeciwienstwie do ostrowskiego. W niedziele zrobi ok 8 pkt., zobaczysz

Siwek Patataj

#103 Postautor: Siwek Patataj » 22 kwietnia 2005, o 20:19

Cooper pisze:
lucki73 pisze:1. JELENIEWSKI (2,0,1,2,0) 5

Lucki, Ty chyba jestes niereformowalny... a chcesz klub reformowac...ehh, brak slow, ale zawsze to juz lepiej niz jak dawales Jeleniowi w poprzednich meczach po "0".

Cooper, tu nie chodzi o dokładne wytypowanie zdobyczy punktowych poszczególnych zawodników co wytypowanie wyniku końcowego. I naprawdę nie jest istotne, że Jeleniewskiemu przypisałem tylko 5 punktów. Ok, Jeleniewski może zdobyć nawet 15 punktów, ale zrobi to kosztem innych kolegów z zespołu.

Napisałem przecież wyraźnie, że Jeleniewski może być "niedoszacowany", prawda? Nie mam ambicji wskazać dokładnie ile każdy z zawodników zdobędzie punktów. Ta symulacja ma mi służyć jedynie do obliczenia globalnej siły naszego zespołu. A ją oceniam w meczu z Ostrowem na 41 punktów. I tyle.

Wystarczy przecież dokładnie wszystko czytać.

ukłoniki
lucki73

Siwek Patataj

#104 Postautor: Siwek Patataj » 22 kwietnia 2005, o 20:22

Dudi pisze:Ludzie błagam zablokujcie mu dostęp do Forum albo pojadę do Wawy znajdę go i uduszę!

Jeszcze jeden Twój taki wpis Dudi... tzn. Gelu :) i zrobimy sobie lepszą zabawę. Materialik na Twoje rozdwojenie jaźni już mam przygotowany. Więc lepiej milcz.

lucki73

Awatar użytkownika
papi
Trener

#105 Postautor: papi » 22 kwietnia 2005, o 20:34

Manback pisze:Moze i przez ten rok poznał nasz tor, ale tak jak już sam mowil, nie lubi go, w przeciwienstwie do ostrowskiego. W niedziele zrobi ok 8 pkt., zobaczysz

obyś mial racje, niech mu Bóg błogosławi i przywiezie te 8 punktow, a jesli bedzie tak jak mowisz to: 3x10 + 8 (Frankow) + co najmniej 2 punkty juniorow to daje 40 :shock: :shock: , zawrotna liczba, wystarczyloby wtedy 6 punktow pulpeta i wygrana nasza :twisted: , nie mowie ze to nierealne, bo są argumenty na nienajlepszą jazde Ostrowian (Węgorz po kontuzji, brak Karlssona, niepewni Pierzyk, Szczepaniak i chyba ciagle Dym), tylko ze po naszej stronie brak argumentow ktore pozwolilyby nam realnie myslec o zwyciestwie, niestety :cry: . Ja tez licze ze nawiążemy walke, widze ze nawet Lucki w dosc duzym stopniu jest optymistą, wiec pozostaje tylko jechac i walczyc lecz wszyscy wiemy ze to bardzo trudne zadanie :wink: , pozdro

Dudi
Junior

#106 Postautor: Dudi » 22 kwietnia 2005, o 20:59

Jesteś pajacem Lucki! Tak się boję twoich pogróżek i szantaży, że szafą drzwi zastawiłem. Wygasiłem światła, a kompa nie odpalę, bo mogą być na forum sensacyjne rewelacje obciążające moje dobre imię. Nie przeżyję tego! Człowieku, ty masz ponad trzy dychy, a umysł sześciolatka! Nie widzisz tego, ze jesteś od początku obiektem kpin i pastwią się nad tobą nawet małolaty? Co to znaczy milcz? Do kogo kierujesz te słowa, gamoniu?Znam dobrego lekarza ale chyba z twoim przypadkiem by sobie nie poradził. Jesteś do odstrzału!
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2005, o 21:01 przez Dudi, łącznie zmieniany 2 razy.

Geest
Senior

#107 Postautor: Geest » 22 kwietnia 2005, o 21:04

gorzow pokazal wlasnie swoja sile w pojedynku z grudziadzem. skoro oni przegrali w ostrowie do 39, to jesli u nas wszyscy seniorzy by przyzwoicie zapunktowali to naprawde mozna powalczyc. szczegolnie, ze ostrow jedzie w krajowce z wracajacym po kontuzji wegrzykiem. trzeba walczyc, bo nic innego nam nie zostalo. jak nie o 2 pkt, to chociaz o 1 punkt bonusowy w pojedynkach z ostrowem.
moze zwariowalem, ale nie da sie? wszystko sie da...

Siwek Patataj

#108 Postautor: Siwek Patataj » 22 kwietnia 2005, o 21:09

Dudi pisze:Jesteś pajacem Lucki! Tak się boję twoich pogróżek i szantarzy, że szafą drzwi zastawiłem. Wygasiłem światła, a kompa nie odpalę, bo mogą być na forum sensacyjne rewelacje obciążające moje dobre imię. Nie przeżyję tego! Człowieku, ty masz ponad trzy dychy, a umysł sześciolatka! Nie widzisz tego, ze jesteś od początku obiektem kpin i pastwią się nad tobą nawet małolaty? Co to znaczy milcz? Do kogo kierujesz te słowa, gamoniu?Znam dobrego lekarza ale chyba z twoim przypadkiem by sobie nie poradził. Jesteś do odstrzału!

Pajacem to jesteś Ty, bo musisz korzystać z dwóch nicków (Gelo i Dudi) by wyrabiać sobie - i tak wątpliwą - renomę na Forum.

Po drugie mistrzu ortografii, tak się uniosłeś że zacząłeś popełniać błędy. Wyraz "szantaż" pisany jest przez "ż" a nie przez "rz" :-)

Ja mam po prostu dość tego, że używasz sobie dwóch nicków i w ten sposób dyskredytujesz innych za odmienność w poglądach. A że wszystko się zgadza, włącznie z faktem iż Gelo i Dudi piszą z jednego adresu IP (mała sieć lokalna obejmująca jeden blok!!! - czego potwierdzenie już uzyskałem), przeto do końca już się utwierdziłem, że tak jest w rzeczywistości.

Jutro więc - pozwól drogi Dudi vel Gelo - że i innym Forumowiczom udzielę ostrzeżenia przed Twoją chorą osobą poprzez założenie osobnego wątku poświęconemu Twojej skromnej osobie, gdzie dam przykłady tego że używając nicka Dudi robisz sobie "klakę" dla drugiego nicka Gelo. Niech i inni wiedzą, że nie jesteś prawdziwy. Oj będzie śmiechu co niemiara :) :) :)

Zły obiekt drwin sobie wybrałeś, naprawdę.

ukłoniki i miłej nocy :)
lucki73

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#109 Postautor: Gelo » 22 kwietnia 2005, o 21:16

Kolejna analiza świadcząca o debilizmie. Jesteś chory, człowieku!
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2005, o 10:23 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.

Hobberto:)

#110 Postautor: Hobberto:) » 22 kwietnia 2005, o 21:17

Ja twierdze że bez sprzedawania meczy przez np: Franka to mozna powalczyć o 6-5 miejsce oczywiście bez pulpeta...... a moze i jemu dać jeszcze jednal szanse bo i on powinien się rozkręcić

Pozdro
TÅ» LUBLIN TÅ»!!!!!!!!!

wojteko
Senior

#111 Postautor: wojteko » 22 kwietnia 2005, o 21:25

Hobberto:) pisze:............. miejsce oczywiście bez pulpeta...... a moze i jemu dać jeszcze jednal szanse bo i on powinien się rozkręcić

Wlasnie dzisiaj w TVP3 Lublin wypowiedzial sie na ten temat Dyr. Siwek a z rozmowy wynikalo ze taka szanse Dunczyk dostanie :!: tylko jeszcze nie wiadomo czy w meczu z Ostrowem czy Rybnikiem :?: :?: :?:
pzdr wojteko

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#112 Postautor: Lublin_Fan » 22 kwietnia 2005, o 21:36

lucki73 pisze:- Szczepaniak winien zrobić troszkę więcj niż 3 punkty

W TV pokazali mecz Ostrów - Gorzów. Na podstawie tego pojedynku jestem przekonany, że Szczepaniak jest bliżej kompletu niż trzech punktów.

Jakiś zakładzik ? ;)

Pozdr.

Siwek Patataj

#113 Postautor: Siwek Patataj » 22 kwietnia 2005, o 21:42

Lublin_Fan pisze:
lucki73 pisze:- Szczepaniak winien zrobić troszkę więcj niż 3 punkty

W TV pokazali mecz Ostrów - Gorzów. Na podstawie tego pojedynku jestem przekonany, że Szczepaniak jest bliżej kompletu niż trzech punktów.

Jakiś zakładzik ? ;)
Pozdr.

Też myślę, że zrobi więcej niż 3 punkty. Ale myślę, że mniej i od Jędrzejaka i od Dyma. A ktoś tracić punkty na naszych zawodnikach musi. I mimo, że wielu uważa mnie tutaj za pesymistę, to jeśli pojedziemy takimi składami jakie uwzględniłem, to Szczepaniak na naszych chłopakach trochę punktów potracić musi.

Ale przyznam, że 12 punktów Szczepaniaka bardzo mnie zaskoczyło. I wg mnie jest najsłabszy ze wszystkich seniorów w Ostrowie (1. Jędrzejak, 2-3 Dym i Węgrzyk, 4. Pietrzyk i dopiero 5. Szczepaniak). Ale może rzeczywiście solidnie przepracował zimę, ma niezły sprzęt etc. Ja go przecież w tym roku na torze nie widziałem.

Ale wynik podtrzymujÄ™ 49:41 :-)

pzdr.
lucki73

predator2
Kontakt:

HA

#114 Postautor: predator2 » 22 kwietnia 2005, o 22:26

Wy niedowiarki. Szczepaniak mieszka niedaleko mnie. Ma super motoru od tunera z danii. Jest pewnym naszym zawodnikiem. Węgorz może zrobic mniej punktów ale reszta zespołu spisze się na medal. Jeżeli wygralismy z gorzowem to i z wami sobie poradzimy. Nie macie szans w tej konfrontacji. zakontraktujcie Mateja Zagara on wa pomoże bo jensen to zero!!!!!!! 58-32 dla Intaru!!!!!!!

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#115 Postautor: jas » 22 kwietnia 2005, o 22:46

predator2 (z Ostrowa) najpierw pisze:Liczcie na wysoki wynik. 63-27 dla Inatru!!!

a za chwile ten sam predator2 pisze:58-32 dla Intaru!!!!!!!

rozumiem, ze przez te pare godzin zaszly jakies nowe okolicznosci zwiekszajace nasze szanse? jak jeszcze kilka "bardzo inteligentnych" postow napiszesz do do niedzieli juz remis bedzie. albo nasze zwyciestwo :twisted: .
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2005, o 22:48 przez jas, łącznie zmieniany 1 raz.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Maldini

#116 Postautor: Maldini » 22 kwietnia 2005, o 22:47

Predator
Wygraliśmy dopiero 2 spotkania, a ty zachowujesz się jakbyśmy mieli już awans. To, że pokonaliśmy Gorzów to jak widać wcale nie tak wielkie osiągnięcie, skoro ta drużyna ledwo wygrywa u siebie z Grudziądzem. Sukces cieszy ale trudne spotkania dopiero przed nami. Lublin wcale nie jest taki słaby o czym przekona się jeszcze jeden zespół. Co do Jensena to ja bym go jeszcze nie skreślał, bo ten zawodnik jeszcze pokaże, że nie przypadkowo był Mistrzem Świata Juniorów. Co do niedzielnego spotkania to jestem optymistą i licze na nasze zwycięstwo w granicach 12-14 pkt. Co do waszego zespołu to szczególnie ciekawi mnie jak zaprezentuje sie Jeleniewski, który pojechał super mecz z Grudziądzem.

Dudi
Junior

#117 Postautor: Dudi » 22 kwietnia 2005, o 23:04

Szansy dużej nie mamy ale to jest sport...nie odbierajcie nam nadziei. :wink: Wierzę, ze pojedziemy w optymalnym składzie i damy z siebie wszystko. Brak Petera to szansa na uzyskanie przyzwoitego wyniku. Pomysł, by nie jechał Pulpet jest słaby. Właśnie w tym meczu dałbym mu szansę na pozyskanie sympatii kibiców. W Lublinie moze nie wytrzymać presji... spali się , a jak nie, to będzie się tym tłumaczył w razie kiepskiej jazdy. Jak widzieliśmy po meczu, do twardzieli nie należy.

meesha
Trener
Kontakt:

#118 Postautor: meesha » 22 kwietnia 2005, o 23:24

lucki73 pisze:Ale wynik podtrzymujÄ™ 49:41 :-)
Lucki - albo ja źle liczę, albo ze zsumowania punktów zawodników poszczególnych drużyn w Twojej symulacji wychodzi wynik 49:42 8) I nie jest to z mojej strony złośliwość (za niedocenianie Daniela Jeleniewskiego :wink: ) ale dowód na to, że jest jeszcze ktoś, kto uważnie czyta Twoje posty :shock: :D Pzdr
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#119 Postautor: Gelo » 23 kwietnia 2005, o 10:21

będę tym razem w opozycji do swojego drugiego nicka i napiszę - Jensenowi mówię stanowczo nie!!! Nie powinien dostawać żadnych ostatnich szans - obojętnie czy w Ostrowie czy u siebie. Jest bez formy i nic tego nie zmieni. To że jedzie w Otrowie to kolejny błąd klubu.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#120 Postautor: _piotrusss » 23 kwietnia 2005, o 10:28

Gelo pisze:Nie powinien dostawać żadnych ostatnich szans - obojętnie czy w Ostrowie czy u siebie. Jest bez formy i nic tego nie zmieni. To że jedzie w Otrowie to kolejny błąd klubu.

No tak... ale jeśli nie ma kasy na sprzet dla Mordela to kto ma jechać?
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#121 Postautor: Cooper » 23 kwietnia 2005, o 11:03

moim zdaniem blad robi Ostrow, ze przyjmuje nas krajowka. zachowuja sie tak, jakby zapomnieli, ze istnieje cos takiego jak punkt bonusowy. My jedziemy do nich jakby nie patrzec w najsilniejszym skladzie, szanse na zwyciestwo znikome, ale wcale nie musimy przegrac 20-ma, czy nawet 10-ma... a wtedyw Lublinie moze i Karlsson nie pomoc...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#122 Postautor: yamahaR1 » 23 kwietnia 2005, o 12:26

jednak w najmocniejszym składzie nie jedziemy. Mordel i Franków w parze, albo to ściema albo pulpet dostanie szanse w meczu z Rybnikiem u nas :roll: Boje się że Franków i Mordel w jednej parze mogą się ścigać ze sobą o punkty bo tylko 1 z nich będzie miał miejsce w skladzie w następnym meczu

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#123 Postautor: Madlene » 23 kwietnia 2005, o 12:32

yamahaR1 pisze:jednak w najmocniejszym składzie nie jedziemy. Mordel i Franków w parze, albo to ściema albo pulpet dostanie szanse w meczu z Rybnikiem u nas :roll: Boje się że Franków i Mordel w jednej parze mogą się ścigać ze sobą o punkty bo tylko 1 z nich będzie miał miejsce w skladzie w następnym meczu

Mordel jedzie???Niemożliwe.

darkspy
Kontakt:

#124 Postautor: darkspy » 23 kwietnia 2005, o 12:34

cos sie zmienilo w sprawie Mordel ze jest w skladzie czy to taka przykrywka zeby przestraszyc Ostrów? :lol:

btw, kasa na Jensena jest caly czas a na sprzet dla Mordela nie ma? :twisted:
DarkSpy
GG number : 3812313

Dudi
Junior

#125 Postautor: Dudi » 23 kwietnia 2005, o 12:40

Tak, Jurek "zrobił" silniki w Szwajcarii, chodzą jak zegarki... :lol: