KM INTAR DARTOM Ostrów- TŻ SIPMA Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
papi
Trener

#101 Postautor: papi » 22 kwietnia 2005, o 19:57

Manback pisze:Moim zdaniem powinnismy brac Jensena do Ostrowa i WALCZYĆ!
Daniel, Tomek i Adam powinni zrobić swoje, czyli każdy w granicach 10 pkt. Liczę, że jeden z naszych juniorow objedzie choć jednego ostrowianina w biegu juniorskim. Ponadto myślę, że Franek powinien zdobyć... niemało punktów! Popatrzcie na jego wynik na torze w Ostrowie, w poprzednim sezonie. Wkońcu kiedyś jeździł w barwach Ostrowa. Jeżeli Pulpet sie obudzi (w co wciąż wierzę) to... może być ciekawy pojedynek!

manback widze ze popadasz w hurraoptymizm, tylko nie za bardzo wiem jakie kryteria obierales 8) . Z Pietraszką i Piszczem sie zgodze, z Danielem, no te 8 punktow moze zdobyc, ale 10 to chyba troche przesadziles, wystarczy zobaczyc na nazwiska zawodnikow z Ostrowa - Dym, Pietrzyk, Szczepaniak, Jędrzejak :o , jak Daniel zdobedzie 10 to bedzie rewelacja. W biegu juniorskim tez chyba da sie te 4:2 wyciagnac, ale Franek ma zdobyc niemalo punktow, :roll: to znaczy ile, 4 :?: :?: . Mariusz swoja jazda w Lublinie pokazuje ze znajomosc toru nie ma w jego wypadku nic do rzeczy, potrafi jezdzic tylko w Pile (no moze w Krosnie). A że rok temu pojechal niezle, dobra, ale wez pod uwage jego wyniki z tego sezonu i z poprzedniego, jednak roznica jest :? . Na pulpeta nie licze, wole sie mile rozczarowac 8) :lol: :lol:

Sober
Senior

#102 Postautor: Sober » 22 kwietnia 2005, o 20:19

papi pisze:manback widze ze popadasz w hurraoptymizm, tylko nie za bardzo wiem jakie kryteria obierales 8)

Co w tym dziwnego, ze wierzę w swoją drużynę? :wink: Nie pisałem, że wygramy, pisałem, że możemy powalczyć, wszak naszym ostrowski tor wyjątkowo "siedzi".
Z Pietraszką i Piszczem sie zgodze, z Danielem, no te 8 punktow moze zdobyc, ale 10 to chyba troche przesadziles, wystarczy zobaczyc na nazwiska zawodnikow z Ostrowa - Dym, Pietrzyk, Szczepaniak, Jędrzejak :o , jak Daniel zdobedzie 10 to bedzie rewelacja.

8, czy 10 - co to za różnica? Nie zdziwie sie jak zrobi wynik w granicach 10 pkt.a W ostatnim sezonie, w Ostrowie całkiem, całkiem (3,2,0), a nie należy zapominać, że w tym sezonie to zupełnie inny zawodnik... Poza tym - nazwiska na żużlu nie jezdza.
to znaczy ile, 4 :?: :?: . Mariusz swoja jazda w Lublinie pokazuje ze znajomosc toru nie ma w jego wypadku nic do rzeczy, potrafi jezdzic tylko w Pile (no moze w Krosnie). A że rok temu pojechal niezle, dobra, ale wez pod uwage jego wyniki z tego sezonu i z poprzedniego, jednak roznica jest :?.

Moze i przez ten rok poznał nasz tor, ale tak jak już sam mowil, nie lubi go, w przeciwienstwie do ostrowskiego. W niedziele zrobi ok 8 pkt., zobaczysz

Siwek Patataj

#103 Postautor: Siwek Patataj » 22 kwietnia 2005, o 20:19

Cooper pisze:
lucki73 pisze:1. JELENIEWSKI (2,0,1,2,0) 5

Lucki, Ty chyba jestes niereformowalny... a chcesz klub reformowac...ehh, brak slow, ale zawsze to juz lepiej niz jak dawales Jeleniowi w poprzednich meczach po "0".

Cooper, tu nie chodzi o dokładne wytypowanie zdobyczy punktowych poszczególnych zawodników co wytypowanie wyniku końcowego. I naprawdę nie jest istotne, że Jeleniewskiemu przypisałem tylko 5 punktów. Ok, Jeleniewski może zdobyć nawet 15 punktów, ale zrobi to kosztem innych kolegów z zespołu.

Napisałem przecież wyraźnie, że Jeleniewski może być "niedoszacowany", prawda? Nie mam ambicji wskazać dokładnie ile każdy z zawodników zdobędzie punktów. Ta symulacja ma mi służyć jedynie do obliczenia globalnej siły naszego zespołu. A ją oceniam w meczu z Ostrowem na 41 punktów. I tyle.

Wystarczy przecież dokładnie wszystko czytać.

ukłoniki
lucki73