Jurek Mordel
Słowa żony Jurka Mordela (za "Tygodnikiem Żużlowym"):
"Jurek musi z czegoś życ, zarabiać i utrzymać rodzinę. Faktycznie jest teraz w Szwajcarii, wróci do kraju w czwartek, najpóźniej w piątek przed meczem.Rozmawiałam z nim przez telefon, ale z tego co mówił nie pojedzie w niedzielę do Ostrowa. Nikt nie traktuje go poważnie, od kilku miesiecy klub obiecuje mu pomoc i nagle przypomnieli sobie o nim, kiedy nie ma kogo wstawić do składu? Ma dość obietnic i zwodzenia, rozważa koniec kariery. Nie sądzę, żeby dał się namówić na jazde w tym meczu, przynajmniej to mi przekazał."
"Jurek musi z czegoś życ, zarabiać i utrzymać rodzinę. Faktycznie jest teraz w Szwajcarii, wróci do kraju w czwartek, najpóźniej w piątek przed meczem.Rozmawiałam z nim przez telefon, ale z tego co mówił nie pojedzie w niedzielę do Ostrowa. Nikt nie traktuje go poważnie, od kilku miesiecy klub obiecuje mu pomoc i nagle przypomnieli sobie o nim, kiedy nie ma kogo wstawić do składu? Ma dość obietnic i zwodzenia, rozważa koniec kariery. Nie sądzę, żeby dał się namówić na jazde w tym meczu, przynajmniej to mi przekazał."
Niezadowolony Jurek Mordel... i żona niezadowolona
Ciekawe co na to kolega Bajerski
Ciekawe co na to kolega Bajerski
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
80 000 zł
Za te pieniądze silnik Mordela został podrasowany w niemieckim laboratorium Ferrari, które przygotowuje sprzęt dla Schumachera. Do tego należy wliczyć 4,20 zł na wino.
A tak na poważnie... Nie ważna jest ta kwota (chociaż w porównaniu z innymi krajowcami jest pewnie niska), bo i tak pozostali mają po 2 kompletne tuningowane motocykle. Jurek w tej chwili nie ma nic. Jest to nie fair wobec niego, ale przede wszystkim nie istnieje obecnie konkurencja o skład. A myśle, że przeciwko GTŻ Mordel zdobyłby wiecej niż 3 pkt Frankowa.
Pozdr.
Za te pieniądze silnik Mordela został podrasowany w niemieckim laboratorium Ferrari, które przygotowuje sprzęt dla Schumachera. Do tego należy wliczyć 4,20 zł na wino.
A tak na poważnie... Nie ważna jest ta kwota (chociaż w porównaniu z innymi krajowcami jest pewnie niska), bo i tak pozostali mają po 2 kompletne tuningowane motocykle. Jurek w tej chwili nie ma nic. Jest to nie fair wobec niego, ale przede wszystkim nie istnieje obecnie konkurencja o skład. A myśle, że przeciwko GTŻ Mordel zdobyłby wiecej niż 3 pkt Frankowa.
Pozdr.
- cheeroke_re
a jednak J.Mordel pojedzie w ostrowie... ciekawe jak z jego sprzetem. Zapewne franek sie postara by miec wiecej punkcikow niz "Ojciec" bo wtedy znow bedzie mogl dawac dupy. Mam cicha nadzieje ze jednak mu sie nie uda to bo wtedy moze wszechmogacy Siwek bedzie stawial na "Ojca"
A jesli prawda jest to jak traktuja Mordela to sie qurwa noz w kieszeni otwiera, franek dawal dupy i tak pewnie pozostanie, dlaczego go nie wyjebali, dlaczego sie oszczegza na takich np. jak Knapp a trzyma takie cioty jak franek.
I niech nikt nie pisze w stylu "jak takis twardy to sam wsiadz na motor" itp. bo to nie ja jestem zawodnikiem i nie ja w ten sposob zarabiam na zycie, jak sie robi cos to nalezy to robic dobrze a nie dawac dupy.
pozdrawiam.
A jesli prawda jest to jak traktuja Mordela to sie qurwa noz w kieszeni otwiera, franek dawal dupy i tak pewnie pozostanie, dlaczego go nie wyjebali, dlaczego sie oszczegza na takich np. jak Knapp a trzyma takie cioty jak franek.
I niech nikt nie pisze w stylu "jak takis twardy to sam wsiadz na motor" itp. bo to nie ja jestem zawodnikiem i nie ja w ten sposob zarabiam na zycie, jak sie robi cos to nalezy to robic dobrze a nie dawac dupy.
pozdrawiam.
cheeroke_re pisze:a jednak J.Mordel pojedzie w ostrowie... ciekawe jak z jego sprzetem. Zapewne franek sie postara by miec wiecej punkcikow niz "Ojciec" bo wtedy znow bedzie mogl dawac dupy. Mam cicha nadzieje ze jednak mu sie nie uda to bo wtedy moze wszechmogacy Siwek bedzie stawial na "Ojca"
pozdrawiam.
Ludzie!! - Nie rozumiecie ze JUREK NIE POJEDZIE dzisiaj w ostrowie !! ??
To ze jest w Awizowanym to nic nie znaczy!
- cheeroke_re
Kubbas pisze:Ludzie!! - Nie rozumiecie ze JUREK NIE POJEDZIE dzisiaj w ostrowie !! ??
To ze jest w Awizowanym to nic nie znaczy!
Dla mnie nic nie znaczy to ze ktos na forum sobie napisze ze nie jedzie czy ze jedzie, bo niby jest jakims "dobrze poinformowanym" czy ze ma info z pierwszej reki. Jesli na oficjalnej stronie jest napisane ze ma byc to jestem bardziej sklonny w to uwierzyc. A prawda i tak wyjdzie dzis o 16 - w tym wypadku.
pozdrawiam.
Tylko że właśniue na oficjalnej stronie nie jest napisane, że Mordel pojedziecheeroke_re pisze: Jesli na oficjalnej stronie jest napisane ze ma byc to jestem bardziej sklonny w to uwierzyc.
Na mecz w Ostrowie kierownictwo TŻ Sipma Lublin awizowało krajowy skład. O punkty walczyć będą prezentujący dobrą formę Adam Pietraszko, Tomasz Piszcz oraz Daniel Jeleniewski. Skład seniorski uzupełniają Jerzy Mordel oraz Mariusz Franków
W każdym razie z tego cytatu takich wniosków wysnuć nie można
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- cheeroke_re
meesha --> "trzeba tylko wiedzieć kto naprawdę jest poinformowany, kto tylko chce być za takiego uważany Razz"
No wlasnie, "oddziel ziarno od plew".
Moze ja zyje w blogiej nieswiadomosci ale czy http://www.tzlublin.com nie jest oficjalna strona? Jesli nie to poprawcie mnie. Na tej stronie czytamy dalej to co byles -->meesha<-- sklonny przytoczyc wyzej i :
Awizowane składy
TÅ» Sipma Lublin
1. Adam Pietraszko
2. Tomasz Piszcz
3. Jerzy Mordel
4. Mariusz Franków
(...)
no i dla mnie to jest najpewniejsza informacja jak na razie. Jak napisalem wyze, o 16 "wyjdzie" co i jak.
P.S. Czy na sportowychfaktach bedzie relacja (Ostrow - Lublin)? bo ja nie moge jak zwykle znalezc. Za info wielkie dzieki.
pozdrawiam.
No wlasnie, "oddziel ziarno od plew".
Moze ja zyje w blogiej nieswiadomosci ale czy http://www.tzlublin.com nie jest oficjalna strona? Jesli nie to poprawcie mnie. Na tej stronie czytamy dalej to co byles -->meesha<-- sklonny przytoczyc wyzej i :
Awizowane składy
TÅ» Sipma Lublin
1. Adam Pietraszko
2. Tomasz Piszcz
3. Jerzy Mordel
4. Mariusz Franków
(...)
no i dla mnie to jest najpewniejsza informacja jak na razie. Jak napisalem wyze, o 16 "wyjdzie" co i jak.
P.S. Czy na sportowychfaktach bedzie relacja (Ostrow - Lublin)? bo ja nie moge jak zwykle znalezc. Za info wielkie dzieki.
pozdrawiam.
Cheeroke, wszystko się zgada. Mi chodziło tylko o to, że jest to skład awizowany - a do niego jak wiadomo można wprowadzić dwie zmiany, więc prawdziwy skład poznamy chwilę przed meczem
Relacja będzie --> http://www.sportowefakty.pl/mecze/mecz39.htm
Relacja będzie --> http://www.sportowefakty.pl/mecze/mecz39.htm
- cheeroke_re
- Łoptymista
- Trener
rob7 pisze:może ktoś z klubu podałby informacje dlaczego nie został zakupiony sprzęt dla Mordela
którego właścicielem i tak byłby klub...
nawet gdyby JM się nie sprawdził, sprzęt zostaje w klubie, gdzie tutaj ryzyko?
polityka informacyjna tajne/poufne siÄ™ nie sprawdza...
Ze źródeł... zbliżonych do dyreekcji TŻ wiem, że zawodnik JM otrzymał przed sezonem sprzęt. Tyle źródła klubowe... o co w tym wszystkim chodzi naprawdę tego nie wiem
Choć jego zdobycz punktowa z ostatniego meczu nie jest zadowalająca, to pozostaje świadomośc że w klubie jest zawodnik któremu zależy na godnym reprezentowaniu naszego TŻ-u.
Jurek dzięki za walkę jaką podjąłeś po tak długim okresie bez jeżdzenia i liczę na to że z meczu na mecz będzie coraz lepiej.
Jurek dzięki za walkę jaką podjąłeś po tak długim okresie bez jeżdzenia i liczę na to że z meczu na mecz będzie coraz lepiej.