Konieczny drugi stranieri !!!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Goblyn

Jak rozwiązać kontrakt bez konsekwencji?

#76 Postautor: Goblyn » 17 kwietnia 2005, o 20:05

Mam nadzieję, że nasz Dyrcio wiedział co robi, podpisując kontrakt z Jensenem i zabezpieczył się jakimś haczykiem dotyczącym jego postawy, który umożliwi bezbolesne dla obu stron rozstanie. Jeżeli jednak jestem w błędzie, to znaczy, że można już powoli nabywać karnety na II ligę, bo z takim poświęceniem Jensena i Frankowa, reszta drużyny nie da rady obronić się przed spadkiem. A właśnie, może zamiast kupowac nowego obcokrajowca, lepiej ściągnąć jakiegoś krajowego seniora na zasadzie wypożyczenia.Wiem, że wielu ich nie zostało ale może jeszcze sie ktoś znajdzie wart inwestycji...
:-) TÅ» LUBLIN :-)

Mich

#77 Postautor: Mich » 17 kwietnia 2005, o 20:16

jest Scott Nicholss z tego co wiem nie jeżdzi w GP trzeba puszczać Mordela
Billy Hamill to najlepsze wyjście choć drogie Joe Screen troche za stary ale od jensena lepiej by punktował Freddie eriksson , Peter Jung lepszy od Jensena , Peter I. Karlsson , Chris Louis ma jeszcze problemy po kontuzji . henrik Gustafsson za kiepski i stary dobry byłby Morten Risager
najlepszym wyjściem byłbo zakontraktowanie Mateja Zagar choć to byłoby drogie posunięcie

Mich

#78 Postautor: Mich » 17 kwietnia 2005, o 20:17

jest Scott Nicholss z tego co wiem nie jeżdzi w GP trzeba puszczać Mordela
Billy Hamill to najlepsze wyjście choć drogie Joe Screen troche za stary ale od jensena lepiej by punktował Freddie eriksson , Peter Jung lepszy od Jensena , Peter I. Karlsson , Chris Louis ma jeszcze problemy po kontuzji . henrik Gustafsson za kiepski i stary dobry byłby Morten Risager
najlepszym wyjściem byłbo zakontraktowanie Mateja Zagar choć to byłoby drogie posunięcie

Gość

#79 Postautor: Gość » 17 kwietnia 2005, o 20:21

Frankowi nie brakuje checi do walki! On nie ma sprzetu. Co sie spasuje z fura to mu sie ona rozpada! A co do Jensena to jeśli ten czlowiek ma choc troche honoru to juz nie wroci do Lublina i sam poprosi o rozwiazanie kontraktu. Jeśli nie to tylko i wylacznie swiadczy o nim jako o czlowieku. Bo, że żuzlowiec z niego żaden to wszyscy wiedza!! BRAWO DANIEL TOMEK I ADAM <brawo>

nichollsowa

#80 Postautor: nichollsowa » 17 kwietnia 2005, o 20:24

Mich pisze:jest Scott Nicholss z tego co wiem nie jeżdzi w GP trzeba puszczać Mordela

SCOTT NICHOLLS jeździ w GP :twisted: :twisted: :twisted:

Mich

#81 Postautor: Mich » 17 kwietnia 2005, o 20:32

nichollsowa pisze:
Mich pisze:jest Scott Nicholss z tego co wiem nie jeżdzi w GP trzeba puszczać Mordela

niewiedziałem sorry :wink:

Hobberto:)

#82 Postautor: Hobberto:) » 17 kwietnia 2005, o 20:32

Moje zdanie jest takie Jensen wyszedł przeprosił ale czy jesteśmy w stanie wybaczyć. Na pewno trzeba szybko szukać wzmocnien bo w przeciwnym razie wejdziemy do 2 ligi z pierwszego miejsca :lol: :lol: :lol:

Pozdro
TÅ» LUBLIN TÅ»!!!!!!!!!

nichollsowa

#83 Postautor: nichollsowa » 17 kwietnia 2005, o 20:43

Mich pisze:
nichollsowa pisze:

niewiedziałem sorry :wink:

oj nie wiem nie wiem czy wybacze......żeby tego nie wiedzieć 8) :wink: :roll:

Gość

#84 Postautor: Gość » 18 kwietnia 2005, o 15:15

Hobberto:) pisze:Moje zdanie jest takie Jensen wyszedł przeprosił ale czy jesteśmy w stanie wybaczyć. Na pewno trzeba szybko szukać wzmocnien bo w przeciwnym razie wejdziemy do 2 ligi z pierwszego miejsca :lol: :lol: :lol:

Pozdro

To prawda że przeprosił ale jak on to mówi chce się jeszcze zrehamilotować. Moje zdanie jest takie że on już kolejny raz tak mówi a w praktyce tego nie robi więc niech sie weźmie do pracy bo jak narazie niewiele on zrobił i stutki każdy widzi.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#85 Postautor: jas » 18 kwietnia 2005, o 15:41

Śliwa pisze:(...)chce się jeszcze zrehamilotować(...)

co chce? :lol: :lol: :lol:

ps. czytaj swoje wypociny przed wyslaniem :twisted:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#86 Postautor: grzesieck » 18 kwietnia 2005, o 15:46

jas pisze:
Śliwa pisze:(...)chce się jeszcze zrehamilotować(...)

co chce? :lol: :lol: :lol:

ps. czytaj swoje wypociny przed wyslaniem :twisted:

zrehamilotowac to bylo takie nawiazanie do tego, ze Åšliwa chcialby Hamilla w Lublinie 8)
METHANOL ADVENTURE TEAM

oskar_speedwaya_fan

#87 Postautor: oskar_speedwaya_fan » 18 kwietnia 2005, o 19:23

No wy chyba snicie ze nasz "dyrektor sportowy" zakontraktuje nowego stranieri :) przeciesh jakby zakontraktowal takiego Hamilla to na cygara by jush nie wystarczylo :P Jak mozna pozbyc sie polowy skladu i wypozyczyc tylko jednego zawodnika!! Kurwa Siwek wozisz sie melorkiem a klub upada !! sprzedaj to gowno bo jak tak dalej bedzie to duzo pieniedzy na lakiernika bedziesz musila wydac :)

meesha
Trener
Kontakt:

#88 Postautor: meesha » 18 kwietnia 2005, o 19:32

1. Co to jest melorek :?: :?:
2. Co Ciebie (i innych) obchodzi czym jeździ Siwek :?: :?:
3. Pisz po polsku :evil:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener