Konieczny drugi stranieri !!!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Goblyn

Jak rozwiązać kontrakt bez konsekwencji?

#76 Postautor: Goblyn » 17 kwietnia 2005, o 20:05

Mam nadzieję, że nasz Dyrcio wiedział co robi, podpisując kontrakt z Jensenem i zabezpieczył się jakimś haczykiem dotyczącym jego postawy, który umożliwi bezbolesne dla obu stron rozstanie. Jeżeli jednak jestem w błędzie, to znaczy, że można już powoli nabywać karnety na II ligę, bo z takim poświęceniem Jensena i Frankowa, reszta drużyny nie da rady obronić się przed spadkiem. A właśnie, może zamiast kupowac nowego obcokrajowca, lepiej ściągnąć jakiegoś krajowego seniora na zasadzie wypożyczenia.Wiem, że wielu ich nie zostało ale może jeszcze sie ktoś znajdzie wart inwestycji...
:-) TÅ» LUBLIN :-)

Mich

#77 Postautor: Mich » 17 kwietnia 2005, o 20:16

jest Scott Nicholss z tego co wiem nie jeżdzi w GP trzeba puszczać Mordela
Billy Hamill to najlepsze wyjście choć drogie Joe Screen troche za stary ale od jensena lepiej by punktował Freddie eriksson , Peter Jung lepszy od Jensena , Peter I. Karlsson , Chris Louis ma jeszcze problemy po kontuzji . henrik Gustafsson za kiepski i stary dobry byłby Morten Risager
najlepszym wyjściem byłbo zakontraktowanie Mateja Zagar choć to byłoby drogie posunięcie

Mich

#78 Postautor: Mich » 17 kwietnia 2005, o 20:17

jest Scott Nicholss z tego co wiem nie jeżdzi w GP trzeba puszczać Mordela
Billy Hamill to najlepsze wyjście choć drogie Joe Screen troche za stary ale od jensena lepiej by punktował Freddie eriksson , Peter Jung lepszy od Jensena , Peter I. Karlsson , Chris Louis ma jeszcze problemy po kontuzji . henrik Gustafsson za kiepski i stary dobry byłby Morten Risager
najlepszym wyjściem byłbo zakontraktowanie Mateja Zagar choć to byłoby drogie posunięcie

Gość

#79 Postautor: Gość » 17 kwietnia 2005, o 20:21

Frankowi nie brakuje checi do walki! On nie ma sprzetu. Co sie spasuje z fura to mu sie ona rozpada! A co do Jensena to jeśli ten czlowiek ma choc troche honoru to juz nie wroci do Lublina i sam poprosi o rozwiazanie kontraktu. Jeśli nie to tylko i wylacznie swiadczy o nim jako o czlowieku. Bo, że żuzlowiec z niego żaden to wszyscy wiedza!! BRAWO DANIEL TOMEK I ADAM <brawo>

nichollsowa

#80 Postautor: nichollsowa » 17 kwietnia 2005, o 20:24

Mich pisze:jest Scott Nicholss z tego co wiem nie jeżdzi w GP trzeba puszczać Mordela

SCOTT NICHOLLS jeździ w GP :twisted: :twisted: :twisted:

Mich

#81 Postautor: Mich » 17 kwietnia 2005, o 20:32

nichollsowa pisze:
Mich pisze:jest Scott Nicholss z tego co wiem nie jeżdzi w GP trzeba puszczać Mordela

SCOTT NICHOLLS jeździ w GP :twisted: :twisted: :twisted:

niewiedziałem sorry :wink:

Hobberto:)

#82 Postautor: Hobberto:) » 17 kwietnia 2005, o 20:32

Moje zdanie jest takie Jensen wyszedł przeprosił ale czy jesteśmy w stanie wybaczyć. Na pewno trzeba szybko szukać wzmocnien bo w przeciwnym razie wejdziemy do 2 ligi z pierwszego miejsca :lol: :lol: :lol:

Pozdro
TÅ» LUBLIN TÅ»!!!!!!!!!

nichollsowa