jakos mi on dziwnie sie kojarzy ze swoim rodakiem andersenem
Jesper Monberg
W meczu z klubem Petera
Jensen 7+1 (1,1,2,3)
W jednym z biegów wygrana m.in z Peterem
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=61817
Natomiast Ferjan jechał z Wiedźmami izrobił 5+1
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=61819
ps. oczywiscie to o niczym nie świadczy, post w celach informacyjnych

Jensen 7+1 (1,1,2,3)
W jednym z biegów wygrana m.in z Peterem
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=61817
Natomiast Ferjan jechał z Wiedźmami izrobił 5+1
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=61819
ps. oczywiscie to o niczym nie świadczy, post w celach informacyjnych
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
No pięknie...
3. Jesper B. Jensen (1,1,2*,3) - 7+1
4. Niels K. Iversen (3,3,6!,3,3) - 18
A my się zastanawialiśmy którego wybrać. Jak widać popełniliśmy chyba błąd.
Jednak trzeba się cieszyć z tego co (kogo) mamy. Widać małą poprawę w dyspozycji Jespera. Oby w Krośnie i w pozostałych meczach zdobywał przynajmniej 2 razy tyle to nie będziemy narzekać
P.S. Swoją drogą Iversen może być jednym z lepszych, jak i nie najlepszym obcokrajowcem w I lidze. Ciekawe jak dużo "wydoi
" Rybnik 
Jednak trzeba się cieszyć z tego co (kogo) mamy. Widać małą poprawę w dyspozycji Jespera. Oby w Krośnie i w pozostałych meczach zdobywał przynajmniej 2 razy tyle to nie będziemy narzekać
P.S. Swoją drogą Iversen może być jednym z lepszych, jak i nie najlepszym obcokrajowcem w I lidze. Ciekawe jak dużo "wydoi
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- Łoptymista
- Trener
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Ja osobiście straciłem jakiekolwiek nadzieje na to, że Jensen będzie robił regularnie po 12 pkt. Z cały szacunkiem dla Krosna, ale to nie jest przeciwnik z którym stranierii mógłby zrobić tylko 10 pkt w sześciu startach. A Jensen je zdobył... a raczej wymęczył. Fatalne starty i trafione przełożenie dopiero w 10 biegu. Przy czym to przełożenie to pewnie usłyszał od Piszcza i Franka po tym jak bieg wcześniej przyjechali na 5:1. Jak na zawodnika startującego ileś tam lat w całej Europie na przeróżnych torach to Duńczyk dał plamę po całości. To on powinien być motorem napędowym dla całej drużyny i jako pierwszy znajdować optymalne przełożenia.
Eh zebrało mi się na sentymenty. Karlsson to był jednak największy profesjonalista jaki pojawił się w Lublinie od odejścia Nielsena i Adamsa. Kto go zastąpi?? Na Jensena nie liczę. A podpierając tezę Gela o tym, że na żużlu jednak jeżdżą nazwiska to sugerowałbym Hamilla. Tak, wiem wiem, że kasa.... ale zadam zatem jedno proste pytanie: czy nas stać w obecnej sytuacji na oszczędzanie?
Dwa pierwsze mecze obnażyły wszelkie nasze słabości a są to:
- kiepsko stranierii
- himeryczni seniorzy
- brak juniorów
Jednym słowem leży cały skład. Dla świadomości ogółu podam tylko, że jeśli przegramy jutro z Grudziądzem to po 14 meczach będziemy mieli zaledwie dwa zwycięstwa na koncie. Jeżeli nakopie nam baaaardzo przeciętny Grudziądz to będzie już tragedia. W głowie mi sie nie mieści, że wobec naszych słabości w gruncie rzeczy mizerny GTŻ urasta do roli potentata
.
Pozdr.
Eh zebrało mi się na sentymenty. Karlsson to był jednak największy profesjonalista jaki pojawił się w Lublinie od odejścia Nielsena i Adamsa. Kto go zastąpi?? Na Jensena nie liczę. A podpierając tezę Gela o tym, że na żużlu jednak jeżdżą nazwiska to sugerowałbym Hamilla. Tak, wiem wiem, że kasa.... ale zadam zatem jedno proste pytanie: czy nas stać w obecnej sytuacji na oszczędzanie?
Dwa pierwsze mecze obnażyły wszelkie nasze słabości a są to:
- kiepsko stranierii
- himeryczni seniorzy
- brak juniorów
Jednym słowem leży cały skład. Dla świadomości ogółu podam tylko, że jeśli przegramy jutro z Grudziądzem to po 14 meczach będziemy mieli zaledwie dwa zwycięstwa na koncie. Jeżeli nakopie nam baaaardzo przeciętny Grudziądz to będzie już tragedia. W głowie mi sie nie mieści, że wobec naszych słabości w gruncie rzeczy mizerny GTŻ urasta do roli potentata
Pozdr.
Dobra dobra jaki by Karlsson nie był ale moze rozczarował w 2 meczach w całym sezonie i był najskuteczniejszym stranieri w extralidze i to dla nas...natomiast nasz terażniejszy super obco nie ma nawet średniej biegowej 1,5...co jest raczej na obco niedopuszczalne...nie porównuj zawodników bo dopiero teraz widać jakiego bubla kupiliśmy...
;]
Apocalips pisze:No pięknie...
Jednak trzeba się cieszyć z tego co (kogo) mamy. Widać małą poprawę w dyspozycji Jespera. Oby w Krośnie i w pozostałych meczach zdobywał przynajmniej 2 razy tyle to nie będziemy narzekać![]()
![]()
P.S. Swoją drogą Iversen może być jednym z lepszych, jak i nie najlepszym obcokrajowcem w I lidze. Ciekawe jak dużo "wydoi" Rybnik
1 kolejka polskiej 1 ligi :
Jesper B. Jensen - (w,1,3,3,2,1*) 10+1
Niels Kristian Iversen - (0,1,1,1,3) 6
oba mecze na wyjazdach gdzie zawodnicy jechali 1 raz
jednak w angli owszem iversen jest bardziej objezdzony ale w polsce albo mu nie idzie albo robi andersena
Czym jest zapalniczka wobec potęgi nieskończoności... poza tym nie mogę jej znaleźć
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!
-
Gość
Śliwa pisze:Jensen już w lidze coraz lepiej
Wcale nie lepiej. Punkty punktami ale jego jazda jest beznadziejna. Wykluczenie (pomijam czy słuszne) bo przegrał start ze... Śpiewankiem. Czy to przystoi zawodnikowi z GP? Późniejsza jazda to jak sranie drutem kolczastym. Coś tam uciułał ale było to ogromnie wymęczone. Zasypia na starcie i potem musi ganiać rywali. O ile na Ślączkę i Wilka czasami wystarczało to na Rzeszów było za mało. I tylko dlatego różnica w punktach. Generalnie - nawet nie oglądałbym się na Duńczyków. Poza Pedersenami są kiepscy i niepewni.
po dzisiejszym meczu wole żeby jezdzil Jurek Mordel, Jensen ma mozliwosci, ma checi, ale nie potrafi ich wyklorzystac, moim zdaniem powinni mu zaproponowac rozwiazanie kontraktu za porozumieniem stron, bo chyba ma na tyle honoru zeby sie nie osmieszac, a co do najlepszego i najbardzoej profesjonalnego obco od czasow motoru ti jednak Lee jest niezastapiony. Taki zawodnik to skarb dla kazdej druzyny, bo potrafi sie zjawic na zawolanie, jest profesjonalistą i wie ze wlasnie za to bierze kase, dlatego nie widze miejsca dla Jensena, bo jest aktualnie za slaby i chociaz duzo umie, moze i chce to mu nie wychodzi i szkoda męki z obu stron, pozdro 
jesper...
moim zdaniem dzisiejszy mecz pokazał ze jensen jest poprostu sprzedawczykiem chcial doprowadzic do sytuacji w ktorej gtz wygrywa 14 bieg 1:5 i jednoczesnie juz cały mecz jakim trzeba byc fenomenem aby na ostatnim łuku jadac na 5:1 para wyrzucic motor do gory i jeszcze prawie wpasc nim w zawodnika swojej druzyny pfff
"NA TAKIE PODEJÅšCIE - BRAK MI SÅÓW"
Re: jesper...
malwa pisze:moim zdaniem dzisiejszy mecz pokazał ze jensen jest poprostu sprzedawczykiem chcial doprowadzic do sytuacji w ktorej gtz wygrywa 14 bieg 1:5 i jednoczesnie juz cały mecz jakim trzeba byc fenomenem aby na ostatnim łuku jadac na 5:1 para wyrzucic motor do gory i jeszcze prawie wpasc nim w zawodnika swojej druzyny pfff
nie no, bez przesady, sprzedawczykiem predzej bym nazwal Frankowa...
we dwoch nam zawalili mecz, Jensen spieprzyl dokumentnie ostatni luk 14 biegu, z 5:1 zrobil 2:4, ale bez popadania w paranoje, specjalnie to on tego na pewno nie zrobil.
METHANOL ADVENTURE TEAM
Re: jesper...
malwa pisze:moim zdaniem dzisiejszy mecz pokazał ze jensen jest poprostu sprzedawczykiem chcial doprowadzic do sytuacji w ktorej gtz wygrywa 14 bieg 1:5 i jednoczesnie juz cały mecz jakim trzeba byc fenomenem aby na ostatnim łuku jadac na 5:1 para wyrzucic motor do gory i jeszcze prawie wpasc nim w zawodnika swojej druzyny pfff
Stuknij sie w glowe. Sprzedal mecz, a za te pieniadze kupilby sobie wozek inwalidzki? Tym moglby sie skonczyc numer z biegu 14.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Lublin_Fan pisze: A podpierając tezę Gela o tym, że na żużlu jednak jeżdżą nazwiska to sugerowałbym Hamilla. Tak, wiem wiem, że kasa.... ale zadam zatem jedno proste pytanie: czy nas stać w obecnej sytuacji na oszczędzanie?
W takiej sytuacji nalezy sobie zadac pytanie, które stawiałem juz wczęsniej: Co drożej wyniesie Lubelksi zużel?
a) Spadek do II ligi
b) Obco pokroju Norrisa, hamila czy Drymla
Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze nam wcale nie trzeba obco pokroju Petera, Maxa czy Lee. Nie walczymy o awans. Z ostrowem, Gorzowem czy Rzeszowem nie wygramy chocbysmy mieli Crumpa w składzie. Śmiem twierdzić, ze dzisiaj wystarczyłby taki Gjedde by wygrać mecz. Dlaetgo kandydatury Hamilla, Drymla czy Norrisa wydają sie byc optymalne, ale zapewne i tak nic z tego nie wyjdzie
Szansa sprowadzenia innego obco była wcześniej.Przecież wiadomo było że Jesperowi będzie cięzko zastąpić LEE i Petera. Chyba za bardzo co niektórzy uwierzyli w możliwości Jensena. To nie wina Jensena ze tak jezdzi (przejrzyjcie sobie inne ligi, porzednie lata ) tylko działaczy ktorzy mysleli... zreszta nawet nie mam pojecia co oni maja w tych swoich łbach. Prawda jest taka ze na nastepnym meczu bedzie jeszcze mniej ludzi co za tym idzie mniej sałaty i ciekawe jak teraz będzie się klakulowało Don Cygarro. I niech sobie odpowie na pytanie czy warto było prowadzić byo prowadzic taka polityke transferowa. To tyle
UKI pisze:Prawda jest taka ze na nastepnym meczu bedzie jeszcze mniej ludzi co za tym idzie mniej sałaty i ciekawe jak teraz będzie się klakulowało Don Cygarro. I niech sobie odpowie na pytanie czy warto było prowadzić byo prowadzic taka polityke transferowa. To tyle
to ja jestem ciekawy ile ludzi pojedzie 1 maja do Warszawy jesli bedzie taka koniecznosc
-
Danio
to ja jestem ciekawy ile ludzi pojedzie 1 maja do Warszawy jesli bedzie taka koniecznosc , nie zamierzam odpuszczac meczy, bo kibicuje TŻ-owi, ale jazda na mecze do stolicy to mi sie nie uśmiecha
Miejmy nadzieje że nie będzie takiej konieczności! Jest inne rozwiązanie - mowa o monitoringu przenośnym za prawie 10 tys zł. Ale ja tak się zastanawiam! Skoro na meczu z Rzeszowem byo 6 tys ludzi. Z GTŻ już 4 tys. to ile będzie z RKM
Osobiście, nie mam wielkich pretensji do Pulpeta! Jakoś intuicyjnie, od samego podpisania z nim kontraktu wiedziałem co będzie. Chłopina nie chce zapewne źle, jedzie jak umie i może. Pewno się stara ale nic nie wychodzi. Wszelkie dalsze deklaracje nie mają sensu. Wystarczyło, by przybił parę piątek z kibicami przez bramę, obiecał komplety i ...wszystko wróciło do normy. Do następnej kompromitacji. Wina jest po stronie tych , którzy go wzięli do zespołu. Powinien powiedzieć -sorry że mnie wybraliście , Petera wam nie zastąpię!