Pewnie zrobie tak, ze w niedziele kupie program, zeby obczaic co i jak, no i zeby miec na pamiatke, a na reszte spotkan juz bede robil "swojaki".
Wątpie zeby to byl oplacalny interes z tymi programami za 5zł
Mi się wydaje, że taka cena to standard na żuzlu. Może ktoś kto był na wyjazdach poda ceny z innych torów pierwszoligowych ?
Johnny Bravo pisze:Mi się wydaje, że taka cena to standard na żuzlu. Może ktoś kto był na wyjazdach poda ceny z innych torów pierwszoligowych ?
neir1 pisze:a jesli ja sobie nie drukowalem tylko sobie kupilem i mi sie podobaly takie jakie byly nie mozna myslec o tych ktorzy narzekali oni moga miec pieniadze ale jest 2500 tysiacaludzi ktorym juz zabraknie na program a drukowac tez nie maja jak a pewnie tez chcieli by miec pamiatke jakas
???
Lublin_Fan pisze:Gniezno - 5 zł - 16 stron, program ma rozmiam A4, w środku dużo ciekawostek i obszerne teksty. Jednak za duże i niewygodne
Tyle moge napisać na podstawie moich zbiorów z ubiegłego roku. Znam projekt nowych lubelskich programów od podszewki i mogę uczciwie powiedzieć, że pod względem proporcji "ilośc stron - ilość materiałów dla kibiców" nasze programy będą plasowały się w czołówce.
Pozdr.