10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów
ravajas pisze:papi pisze: co Wy myslicie o pomysle żeby nasz FK rowniez juz na mecz z Rzeszowem (tez mecz o podwyzszonym ryzyku :P ) zorganizowal cos podobnego??
moim zdaniem wystarczy wspólna modlitwa przed meczem i już atmosfera będzie duzo donioslejsza i będzie to hamulcem dla wszczynania incydentów.
pozdrawia:
Rafał Borowski
Jak najbardziej. Byle modlitwę rozpoczął ks. Kiełbasa a nie Proboszcz Dobrodziej ...
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Sobota, 09.04.2005
9/16 °C
980 hPa
Wiatr: 13 km/h
Åšnieg: 0.0 mm
Deszcz: 5.2 mm
Niedziela, 10.04.2005
5/10 °C
992 hPa
Wiatr: 16 km/h
Deszcz: 7.4 mm
za: http://www.pogoda.onet.pl
Nigdy nie wierzyłem w te bzdurne "przepowiednie" synoptyków i tym razem mam nadzieję, że się one nie sprawdzą. Bo w przeciwnym razie na inaugurację sezonu żużlowego w Lublinie będziemy musieli poczekać trochę dłużej niż do niedzieli... Bądźmy dobrej myśli
9/16 °C
980 hPa
Wiatr: 13 km/h
Deszcz: 5.2 mm
Niedziela, 10.04.2005
5/10 °C
992 hPa
Nigdy nie wierzyłem w te bzdurne "przepowiednie" synoptyków i tym razem mam nadzieję, że się one nie sprawdzą. Bo w przeciwnym razie na inaugurację sezonu żużlowego w Lublinie będziemy musieli poczekać trochę dłużej niż do niedzieli... Bądźmy dobrej myśli
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Apocalips pisze:
Niedziela, 10.04.2005
5/10 °C
992 hPa
Już się w onecie zmieniło, bo teraz podają, że w niedziele będzie słońce z zachmurzeniem, ale nie deszcz, a w sobotę ma padać nie za mocno. więc bądźmy dobrej myśli.
-
Józek Buła
Ja w kwestii formalnej ...
Dlaczego w tabeli na stronie SIPMY na ostatnim miejscu jest Rzeszów ? Piszecie o pojednaniu z Rzeszowem,he, he. Przecież to czysta złosliwość.
Ani to alfabetycznie, tylko "ni w kij ni w oko".
Kozły drogie, to miejsce ( ostatnie ) jest zarezerwowane, i na pewno nie dla żadnej drużyny na literę "R"
).

Kozły drogie, to miejsce ( ostatnie ) jest zarezerwowane, i na pewno nie dla żadnej drużyny na literę "R"
Re: Ja w kwestii formalnej ...
Józek Buła pisze:Dlaczego w tabeli na stronie SIPMY na ostatnim miejscu jest Rzeszów ? Piszecie o pojednaniu z Rzeszowem,he, he. Przecież to czysta złosliwość.
Kozły drogie, to miejsce ( ostatnie ) jest zarezerwowane, i na pewno nie dla żadnej drużyny na literę "R").
Czysty przypadek....no baaaa
Józek Buła pisze:Dlaczego w tabeli na stronie SIPMY na ostatnim miejscu jest Rzeszów ? Piszecie o pojednaniu z Rzeszowem,he, he. Przecież to czysta złosliwość.
Kozły drogie, to miejsce ( ostatnie ) jest zarezerwowane, i na pewno nie dla żadnej drużyny na literę "R").
No cóż. Jak to śpiewają starzy piłkarscy kibice:
Odwróć tabelę a będzie Rzeszów na czele.
Gelo pisze:Jeszcze się drogi kolego mocno zdziwisz jak Max wywinie dwucyfrówkę na naszym torze, śmiem twierdzić, że będzie się prezentował lepiej od Petera bo w końcu jest od niego lepszy
Dwucyfrówke moze zrobi (z naciskiem na "moze") ale że jest lepszy od Petera - to mocno przegiąłeś. Był lepszy - ale odkąd zmienił nazwisko - to jest cień zawodnika z czołówki GP. Max nie liczy się teraz w swiatowym żużlu i nazwijmy to po imieniu. Jest porównywalny z Jensenem (moze nieznacznie lepszy).
Jak widać mamy całkiem odmienne zdanie na temat obydwu braci Karlsson'ów, wszystko wyjdzie w praniu i zobaczymy jak będą się prezentować w nadchodzącym sezonie
Józku drogi... ale przecież jedyna w I lidze drużyna na "R" [ROW a.k.a. RKM] jest w tejże tabeli na drugim miejscu z szansami na barażeJózek Buła pisze:Kozły drogie, to miejsce ( ostatnie ) jest zarezerwowane, i na pewno nie dla żadnej drużyny na literę "R").
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- WojtekF
- Szkółkowicz
Tak szcerze mówiąc to tabela na stronie powinna albo przedstawiać kolejność alfabetyczną, albo kolejność z tamtego sezonu.
Drogi Józefie Buło!
Administratorzy tej strony nie są prorokami i przedstawiona na stronie tabela wcale nie musi oznaczać tabeli po zakończeniu sezonu.
Jeśli tego nie wiesz, to chciałem Ci to napisać, abyś się nie denerwował.
Drogi Józefie Buło!
Administratorzy tej strony nie są prorokami i przedstawiona na stronie tabela wcale nie musi oznaczać tabeli po zakończeniu sezonu.
Jeśli tego nie wiesz, to chciałem Ci to napisać, abyś się nie denerwował.
Ostatnio zmieniony 6 kwietnia 2005, o 23:30 przez WojtekF, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
-
Gość
sztandar pisze:Po tej niedzieli wszystko wróci do normy Rzeszów pierwszy Lublin ostatnichyba że zastosują system golfowy im mniej tym wyżej
Zobaczymy jak to będzie na razie ja niebył bym taki pewny że Stal Rzeszów wygra
meesha pisze:Józku drogi... ale przecież jedyna w I lidze drużyna na "R" [ROW a.k.a. RKM] jest w tejże tabeli na drugim miejscu z szansami na barażeJózek Buła pisze:Kozły drogie, to miejsce ( ostatnie ) jest zarezerwowane, i na pewno nie dla żadnej drużyny na literę "R").
JEST ZAREZEROWANE.DLA MOJRZESZOWA.ŻYCZĘ WAM 2 LIGI (ale miły jestem
Fan_KSŻ pisze:meesha pisze:Józku drogi... ale przecież jedyna w I lidze drużyna na "R" [ROW a.k.a. RKM] jest w tejże tabeli na drugim miejscu z szansami na barażeJózek Buła pisze:Kozły drogie, to miejsce ( ostatnie ) jest zarezerwowane, i na pewno nie dla żadnej drużyny na literę "R").
JEST ZAREZEROWANE.DLA MOJRZESZOWA.ŻYCZĘ WAM 2 LIGI (ale miły jestem)
widac, ze Twoja zyczliwosc idzie w parze z elowkencja
pozdrawiam
- Łoptymista
- Trener
Po wczorajszym treningu uważam (jako osoba nie znająca się na żużlu), że przed niedzielną porażką uchroni nas tylko jedna wielka totalna zlewa.
Na tę okolicznoć przypomniał mi się nawet kawałek SAMAELA a leci on tak:
"LET IT RAIN A DAY, A WEEK, A YEAR
LET IT RAIN A THOUSAND YEARS A DAY
THAT'S THE DIVINE ANSWER TO ALL"
Zatem, niech pada - pada - pada. Później jak przestanie nasi może nauczą się jak nie jeździć po bandach, a w Rzeszowie do dzieła przystąpią tamtejsze "przyjazne" sportowcom ogrodzenia... a wtedy wszystko wróci do normy.
Na tę okolicznoć przypomniał mi się nawet kawałek SAMAELA a leci on tak:
"LET IT RAIN A DAY, A WEEK, A YEAR
LET IT RAIN A THOUSAND YEARS A DAY
THAT'S THE DIVINE ANSWER TO ALL"
Zatem, niech pada - pada - pada. Później jak przestanie nasi może nauczą się jak nie jeździć po bandach, a w Rzeszowie do dzieła przystąpią tamtejsze "przyjazne" sportowcom ogrodzenia... a wtedy wszystko wróci do normy.
- Łoptymista
- Trener
roga82 pisze:Åoptymista pisze:Po wczorajszym treningu uważam (jako osoba nie znajÄ…ca siÄ™ na żużlu), że przed niedzielnÄ… porażkÄ… uchroni nas tylko jedna wielka totalna zlewa.
normy.
Ja tam wolę patrzeć nerwowo (ale z nadzieję) na wynik, niż przesiedzieć niedzielę w domciu bo pada deszcz!
Na Polsacie ma być jakiś meczyk. Damy radę...
temat prognoz pogody byl walkowany na wszystkie strony zwlaszcza przed wyjazdowym beczem barazowym, w pazdzierniku.
dla mnie najlepsze prognozy sa na http://meteo.icm.edu.pl/
znalazlem jeszcze jedna ciekawa strone, na ktorej mozna sprawdzic prognoze dla bardzo wyszczegolnionego miejsca. jesli ktos ma GPS albo znajomego geodete albo chce sie chwile pobawic zeby znalezc wspolrzedne stadionu na Zygmuntowskich, to zapraszam na http://www.imgw.pl/cgi/kazdypers (na dole jest link do zmiany domyslnego punktu do prognozowania)
niezaleznie od tego czy bedzie piknikowa pogoda czy bedzie delikatnie kapalo, ten pojedynek trzeba wygrac. i to jak najwyzej, bo wcale nie jest powiedziane, ze nie jestesmy w stanie wygrac ze Stala dwumeczu.
to tylko sport i trzeba stawiac sobie wysokie cele.
a w przypadku, gdy sie ich nie uda zrealizowac, trzeba sie cieszyc z tego, co osiagniete.
dla mnie najlepsze prognozy sa na http://meteo.icm.edu.pl/
znalazlem jeszcze jedna ciekawa strone, na ktorej mozna sprawdzic prognoze dla bardzo wyszczegolnionego miejsca. jesli ktos ma GPS albo znajomego geodete albo chce sie chwile pobawic zeby znalezc wspolrzedne stadionu na Zygmuntowskich, to zapraszam na http://www.imgw.pl/cgi/kazdypers (na dole jest link do zmiany domyslnego punktu do prognozowania)
niezaleznie od tego czy bedzie piknikowa pogoda czy bedzie delikatnie kapalo, ten pojedynek trzeba wygrac. i to jak najwyzej, bo wcale nie jest powiedziane, ze nie jestesmy w stanie wygrac ze Stala dwumeczu.
to tylko sport i trzeba stawiac sobie wysokie cele.
a w przypadku, gdy sie ich nie uda zrealizowac, trzeba sie cieszyc z tego, co osiagniete.
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
Jak podajÄ… Sportowe Fakty: http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=60907
nasi niedzielni rywale odbędą przed meczem w Lublinie tylko jeden w sobote, trening na torze. Jest wiec chyba kolejny atut po naszej stronie. Wiecej treningów przed trudnm pojedynkiem:)
nasi niedzielni rywale odbędą przed meczem w Lublinie tylko jeden w sobote, trening na torze. Jest wiec chyba kolejny atut po naszej stronie. Wiecej treningów przed trudnm pojedynkiem:)
Z dnia na dzień mam coraz gorsze przeczucia. Boję się nawet, że może dojść do kompromitacji i nie wyjdziemy z czterdziestki..... Na szczęście przy obecnym regulaminie ten mecz nie ma jakiegoś szczególnego znaczenia, bo Krosno i Opole też pewnie ze Stalą polegną dwa razy. Atmosfera pogrzebowa mi się chyba udziela i jestem przygotowany na najgorsze.....